RR net niye açılmıyor ???
RR net niye açılmıyor ???
Motosiklet aşkına
Merhaba Raptorlar...nasilsiniz...ben çok Iyiyim...hem De Fazla Iyi...benim Eşekten 100 Kez Helallik Istedim...bişeyciği Yokmuş Garibanin...aldim Bir Akü Canavar Gibi Oldu...yarim Marşta çalişiyor şerefsiz...o Kadar Iyi Oldu Ki,19 Mayista Ki ürgüp Gezisini Nemrut Dağina Uzatmayi öneriyorum Anasini Satiim (galeyana Gelip Fazla Mi Salladim Acaba?)...bu Arada Kuru Akü Aldim...bir Arkadaşim (şu Meşhuuurr Jinlun Cu) önerdi...şimdilik çok Memnunum...siz Ne Dersiniz...yahu çok özlemişim Keratayi Bee...bakkala Bile Onunla Gider Olduk....
Herkese merhaba,
Yahu cocuklar benim sinyali kırmıslar , ama ön sağ sinyalin içindeki ampullun olduğu kulaklıklı aparatvar ya işte o.. devamı sağlam , komple sinyal yerine sadece bunu alsam yeterli nereden bulurum.. Anadolu tarafında bilen var mı?
olmadı japonla yapıstırıcam.. Ama bu seferde ıleride ampul yanarsa komple sinyali değiştirmem gerekir..
adi kurt ne oldu siteye...
R&R
34 TJ 5870
selam arkadaşlar. motorumu alalı şubatta 1 yıl olacak. ruhsatımda vize süresi 1 yıl olarak yazıyor. bazı arkadaşlar vizenin 2 veya 3 yıl sonra olması gerektiğini söylediler. sizlerin ruhsatlarında vize süresi kaç yıl.
Merhaba ;
arkadaşlar bende burdayım artık.....
aramıza hoşgeldin arkadaşım
Motosiklet aşkına
Arkadaşım , bizim RegalRaptor'ların bazılarında bu buji ıslatma konusu maalesef oluyor. Bende de defalarca oldu. Bujilere kabahat bulmak, buji değiştirmek yalnış şeyler. Çin bujileri de -ki bunlar da NGK'dir- Japon bujileri de aynı şeyi yapabiliyor.
Önemli olan jikle- karbüratör- ayarı ve buji tırnak ayarı. Jikle silindirlere fazla benzin yollanmasına yol açarsa, buji tırnak ayarı uygun değilse ateşleme olmaz. ya da çok zor olur soğuk motorda. Dikkat edin, motor sıcakken aynı durum asla başınıza gelmez. Kaç usta bujinizi takarnen tırnak açıklığını kontrol etti şimdiye kadar?!
sea scout´isimli üyeden Alıntı
selam arkadaşlar. motorumu alalı şubatta 1 yıl olacak. ruhsatımda vize süresi 1 yıl olarak yazıyor. bazı arkadaşlar vizenin 2 veya 3 yıl sonra olması gerektiğini söylediler. sizlerin ruhsatlarında vize süresi kaç yıl.
Bu gün ruhsatı aldığım Trafik Tescil Bürosuna gittim. Bir yıl olan muayene süremi 3 yıla çıkarmak için;
a) bir basit dilekçe yazdım,
b) Şöförler Odasından 1 YTL aldığım "ek 1" denilen Trafik Tescil İşlem formundan alarak doldurdum,
c) Mali mesuliyet sigorta poliçemi belgelerime ekledim,
d) 32,5 YTL ödedim. Ve Trafik Belgem yenilenerek ilk muayene sürem 3 yıla çıkarıldı. Duyururum.
dogma .
Tırnak ayarının speclerini bilen var mı?
bu rr.net gene çöktü dün ben okurken ve hala gelmedi.
Bir kız bana "emmi" dedi neyleyim; RR seni bir altıma çekeyim;Yedi düveli gezip göreyim;Bana emmi diyeni ...seveyim:queen:
Bu gün ruhsatı aldığım Trafik Tescil Bürosuna gittim. Bir yıl olan muayene süremi 3 yıla çıkarmak için;
a) bir basit dilekçe yazdım,
b) Şöförler Odasından 1 YTL aldığım "ek 1" denilen Trafik Tescil İşlem formundan alarak doldurdum,
c) Mali mesuliyet sigorta poliçemi belgelerime ekledim,
d) 32,5 YTL ödedim. Ve Trafik Belgem yenilenerek ilk muayene sürem 3 yıla çıkarıldı. Duyururum.[/QUOTE]
Arkadaşlar bende bir kaç gün önce trafiğe gittim. Aynı şekilde belge doldurmamı ve para ödememi istediler.. "Bende ödememe ve belge doldurmaya ne gerek daksille üzerinden düzeltin bir daha pvc yapabilirsiniz." bu şekilde yaptıran arkadaşlarım var muamelecinin hatasını bana ödetmeyin dedim. Biraz bekle dediler ve Ruhsatın üzerine daksille bi şerit çekip daktilo ile yazdıktan sonra tekrar Pvc yapıp verdiler.. Sadece zaman kaybı dışında bi masrafım olmadı.. Hala yaptırmamış arkadaşlara duyururum..
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
arkadaşlar sis farı takmak istiyorum ve de sanırım birçok arkadaş takmış.55w lık helojen far buldum röle yardımıyla onları takmak istiyorum fakat akünün sorun çıkarabileceğini söylediler sizin görüşleriniz nelerdir vede takan arkadaşlar helojen ampül mü takmışlardır?şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar vergisini ödeyen varmı?Ne kadar tam olarak banka şubesinden ödeyebiliyormuyuz.Birde muayene süresini üç yıl olması bize ne gibi avatajı olur?
MeDeNiYeT DediĞiN TeK DiŞi KaLMıŞ CaNaVaR
bizim motorların verrgisi yıllık 64,00YTL
biz ilk taksidi 32,00YTL olarak ödüyoruz ister bankaya ister vergi dairesine
ayrıca günü geçirdiyseniz arkadaşlar gecikme cezası ödüyorsunuz
gecikme bedeli olarak 1,00 ytl alıyorlar böylelikle ilk taksit 33,00 ytl olmuş oluyor yani gecikme yaşayan arkadaşlar çok bişi kaybetmiş olmuyorlar
herkese keyifli sürüşler dilerim
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
dadyw dd250 e 9B uzun gidon modelinden var bende şu an 13000 kilometrede ve saolsun tık yok motorda nazar değmesin tamam belki öle aman aman bir performans motoru değil ama izmir muğla denizli balıkesir her yeri gezdim ve gerçekten lastik patlaması harici bir sorun yaşamadım ;)
Arkadaşım merhaba.
Bende sis farı taktırdım ve bak neler oldu.
sisleri uzun farlara bağlattım ve gündüz farları açarak gezeyim dedim.
yalnışlıkla stop ettirp marşa bastığımda basmadı ve motoru ittirerek çalıştırmak zorunda kaldım
daha sonra sağ sinyel çalışmamaya başladı
ve bir süre sonrada korna çalışmadı
mecburen sislerin bağlantısını kopardım ve her şey normale döndü.
olanlar bundan ibaretti ancak ben röle kullanmamıştım sanırım röle tesisatı korumak için takılıyor ancak aküye bir etkisi yokmuş.
Araştırıyorum belki daha güçlü bir akü bulursam sorun çözülür.
duyrulur.
Selam arkadaşlar
Nurettin bende aynı senin yaptığın gibi yaptım sisleri uzunlara bağladım ama bende hiç bişe olmadı hatta elektrik tesisatını arkadaşla beraber yaptık hiçbir problem yaşamadım..
MeDeNiYeT DediĞiN TeK DiŞi KaLMıŞ CaNaVaR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)