DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Ocak 2007, 17:08
Herkese İyİ Yillar ....
ArkadaŞlar Uzn SÜredİr Motoru ÇaliŞtirmadim DÜn Bİ Deneyİm Dedİm Tik Bİle Yok ...geÇen Aylarda AkÜyÜ Komple DeĞİŞtİrdİm Garantİ Kapsaminda Ondan Sonra YaklaŞik Bİ 20 GÜn ÇaliŞtirmadim Kapali Garajda Duruyor Motorum BugÜn Denedİm MarŞ Tik Bİle Demİyo HİÇ Ses Yok Ne Yapmam Lazim.....bİ Cvp LÜtfen...ÖldÜmÜ Yoksa Benİm Kizil Ejderİm.
Reklamlar
-
06 Ocak 2007, 18:51
Sculpture adlı üyeden alıntı
Herkese İyİ Yillar ....
ArkadaŞlar Uzn SÜredİr Motoru ÇaliŞtirmadim DÜn Bİ Deneyİm Dedİm Tik Bİle Yok ...geÇen Aylarda AkÜyÜ Komple DeĞİŞtİrdİm Garantİ Kapsaminda Ondan Sonra YaklaŞik Bİ 20 GÜn ÇaliŞtirmadim Kapali Garajda Duruyor Motorum BugÜn Denedİm MarŞ Tik Bİle Demİyo HİÇ Ses Yok Ne Yapmam Lazim.....bİ Cvp LÜtfen...ÖldÜmÜ Yoksa Benİm Kizil Ejderİm.
valla arkadasım uzun süre kullanmazsan normadır bu tur durumlarla ejderın olrmu hıc sadece bıraz kana ıhtıyacı var sen boyle devamlı uzun sure kullanmıyacaksan en ıyısı aku sarj cıgazı al kullanmadan oncekı gun sarj et bın baska cozumu yok
kaldera adlı üyeden alıntı
motorunuza yaptırdığınız karbüratör senkronize ayarıdır.ve süpap ayarı ile aynı şey değildir. senkronize ayarı cift karbüratörlü sistemlerde her iki karbüratörün,her iki silindirle birbirleriyle uyumunu sağlayan bi ayardır..
iyi dileklerin için teşekkür edrim ama o kadarda abartmayın yaa,
kaldera haklı ama sana tavsıyem senkron ayarını subap ayarlarıyla bırlıkte yaptır daha saglıklı olur cunku senkron ayarını yaptırınca ıster ıstemez subap ayarıda yapılması gerekir.
mkg12 adlı üyeden alıntı
arkadaslar bujı alacagım bu motorlara uygun bujı tıpını bılen varmı yazamanızı rıca edıyorum
Regal Raptor Bujilerini merak edeler için söylüyorum
NGK CR6HSA ve NGK CR7HSA uyumludur
-
06 Ocak 2007, 20:28
izmirli reptorcular size sevindirici bir haberim var bizim bornovada çetincana servis bölümüne emre diye bir arkadaş başlamış gerçekten işinin ehli bir arkadaş kurtulduk diyorum yoksa diğer arkadaş motoru elimize verecekti.Neyse bugün aramıza katılan engin abiye yani ters adama kazasız belasız sürüşler diliyorum abi güle güle kullan regalini iyi akşamlar.
-
06 Ocak 2007, 20:54
aidikurt adlı üyeden alıntı
valla arkadasım uzun süre kullanmazsan normadır bu tur durumlarla ejderın olrmu hıc sadece bıraz kana ıhtıyacı var sen boyle devamlı uzun sure kullanmıyacaksan en ıyısı aku sarj cıgazı al kullanmadan oncekı gun sarj et bın baska cozumu yok
.......Regal Raptor Bujilerini merak edeler için söylüyorum
NGK CR6HSA ve NGK CR7HSA uyumludur
Arkadaşlar, bujilerin markaları, tipleri tamam da, "tırnak ayarı" diye birşey vardır; bilen var mı? Şimdi "bir bilen" çıkıp "o ayar tavsiye edilen bujilerde zaten ayarlanmış durumda"diyebilir. Peki takarken sökerken hiç mi bozulmaz? Bu nedenle çalışırken özellikle soğukken hiç mi teklemez motor?
Meraklısına: "filer çakısı" diye bir alet vardır oto parçacılarında. Bizim motorun bujisi için "kutuplar arsı boşluk", yani tırnak arası 0,6-0,7 mm dir.
kaldera adlı üyeden alıntı
.....ayrıca pazar günü AYTEK abinin dediği gibi bir görüşelim derim bende.bana göre havanında çok önemi yok.bostancı da BEERS in önünde buluşursak... pazar günü saat 12-00 uygunsa teyitleşelim burdan derim..
Kaldera, pazar 12.00 bence de uygun. Gelmek isteyen RR ciler katılabilir. Benim için teyit verilmiştir.
-
07 Ocak 2007, 00:55
arkadaşlar selam
Ben motora iki adet ön sis farı taktırdım ve uzun farlara bağlattım. Sürüşlerde uzun farları ve dolayısıyla sisleri yakıyordum.Geçen hafta gariplikler oldu.
1-kazara stop ettirdim ve marşa bastığımda marş motorunda tuhaf sesler oldu ve marş basmadışittirerek çalıştırdım ve bu olay gün boyu sürdü
2-sağ sinyel ara sıra çalışmıyordu ve nihayet tamamıyla çalışmaz oldu.
3-korna çalmamaya başladı.
Sisler zorluyor diye kablolarını kestim ve tüm buy sorunlar yok oldu.
Şimdi sormak istediğim : acaba akü mü yetersiz kaldı ve daha güçlü bir akü için en az kaç amperlik akü taktımalıyım(bizimki 12 volt,9 Ah).yoksa ikinci bir akü mü taktırmalıyım? teşekkürler
-
07 Ocak 2007, 01:00
nurettin_ adlı üyeden alıntı
arkadaşlar selam
Ben motora iki adet ön sis farı taktırdım ve uzun farlara bağlattım. Sürüşlerde uzun farları ve dolayısıyla sisleri yakıyordum.Geçen hafta gariplikler oldu.
1-kazara stop ettirdim ve marşa bastığımda marş motorunda tuhaf sesler oldu ve marş basmadışittirerek çalıştırdım ve bu olay gün boyu sürdü
2-sağ sinyel ara sıra çalışmıyordu ve nihayet tamamıyla çalışmaz oldu.
3-korna çalmamaya başladı.
Sisler zorluyor diye kablolarını kestim ve tüm buy sorunlar yok oldu.
Şimdi sormak istediğim : acaba akü mü yetersiz kaldı ve daha güçlü bir akü için en az kaç amperlik akü taktımalıyım(bizimki 12 volt,9 Ah).yoksa ikinci bir akü mü taktırmalıyım? teşekkürler
baba sıslerı devamlı yakıyorsan normaldır bızım yaptırdıgımız sısler uzunlara bagladıgımız selektor amaclı ve zorda kalınca yakmak ıcın eger aksm uzun sure yakarsan aku maku kalmaz bıter ıcınde 50 lık ampullervar sıslerın aman ha sadece selektor amaclı devamlı acık gezmek ıcın ıcındekı ampullerı degıstırmelısın o zaman sorun kalkar bu arada msn ekldım senı ac konusalım ordanda
Bİdesısler ıcın ayrı elektrık tesısatı dosetmelısın ve mutlaka role kullanmalı tesısatcı unutma sıslerı motorun ustundekı ana tesısata baglarsa tesısatı yakar garantıdende degıstıremezsın unutma
dogma adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, bujilerin markaları, tipleri tamam da, "tırnak ayarı" diye birşey vardır; bilen var mı? Şimdi "bir bilen" çıkıp "o ayar tavsiye edilen bujilerde zaten ayarlanmış durumda"diyebilir. Peki takarken sökerken hiç mi bozulmaz? Bu nedenle çalışırken özellikle soğukken hiç mi teklemez motor?
Meraklısına: "filer çakısı" diye bir alet vardır oto parçacılarında. Bizim motorun bujisi için "kutuplar arsı boşluk", yani tırnak arası 0,6-0,7 mm dir.
Kaldera, pazar 12.00 bence de uygun. Gelmek isteyen RR ciler katılabilir. Benim için teyit verilmiştir.
Alooooooooooo bende saat 12 de bostancı beersın onudeyım unutmayın ha benı beklemeyi
-
07 Ocak 2007, 11:18
deepimpact adlı üyeden alıntı
izmirli reptorcular size sevindirici bir haberim var bizim bornovada çetincana servis bölümüne emre diye bir arkadaş başlamış gerçekten işinin ehli bir arkadaş kurtulduk diyorum yoksa diğer arkadaş motoru elimize verecekti.Neyse bugün aramıza katılan engin abiye yani ters adama kazasız belasız sürüşler diliyorum abi güle güle kullan regalini iyi akşamlar.
deepimpact çok teşekkürler dünkü biten benzin hadisesinden sonra yoluma problemsiz devam ettim bornova içinde biraz turladıktan sonra yoğun trafikte karşıyakaya oradan da alsancağa eve gittim. çetincan dan emre ve adem çok iyi çocuklar her konuda yardımcı oldular bana. regal i onlar orada diye satın aldım diyebilirim.
-
07 Ocak 2007, 12:57
herkese selam bi ugrayim dedimbence o aku olayinda.kablodaki kacakta goz onunde tutulmali benimkinde oldu butun akuyu basaltmis elektrikcide sarj ettirip direk servisin yolunu tutmak lazim.
-
07 Ocak 2007, 13:03
Arkadaşlar ben bu motorla 2.el Virago arasında kararsız kaldım. Benim amacım motorla gezinti yapmak, yapacağım en yüksek hız 120km ki oda çok çok çok düzgün bir asfalt olursa. Motorumu aldığımda Çanakkale' den Alanya'ya kadar bir Ege turu yapmak istiyorum. Uzun yola dayanır mı? İşçilik falan müthiş kaliteli duruyor ama içi nasıldır? Forumu okudum, inceledim; kimi arkadaşların sorunu çıkmış (her motorda sorun olabilir), kimisinin motoruna anahtar değmemiş. Bana birisi kesin bir şekilde bu motor uzun yolda kullanılır diyebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim
-
07 Ocak 2007, 16:13
selam ahriman
daha önceleri burada müslüm baba diye biri vardı o RR 250 ile istanbul--->gaziantep(nizip) e gitti ve döndü hiç bir sorunla karşılaşmadan yolda sadece 300 km de bir durup benzin almış.. bence sorunsuz bir motor.
-
07 Ocak 2007, 18:05
Arkadaşımda var kullandım gerçekten çok rahat bi motor ve çok havası var tavsiye ederim
Discovery Detailing Adana
-
07 Ocak 2007, 18:15
Bugun bızde herkesı kısandırıcak ufak caplı bı bulsma yaptık
Bostancı Beers onunde eski regalcıler
Aytek Abi (Dogma)
Uğur Abi(Kaldera)
Nihat (Demonic Dreams)
Gyazıcı (Gökhan)
Alper (aidikurt)
Saat 12:00 bostancı Beersın onunde bulustuk ve ordan Yakamoz Cafeye gidip regal muhabbetine girdik.Her zamanki gibi 5 tane regal yanyana ınci gibi dizdik bakmaya doyamadık.Dertleştik bilgilerimizi paylaştık.Gelen herkese çok teşekkürler.İnsallah 30-40 hatta 100 tane regalide yanyana dizip bakmakta nasip olur.İşte o zaman muhteşem bi manzara olur.
-
07 Ocak 2007, 19:22
bende varımm
GreatWhiteShark adlı üyeden alıntı
1 ...... GreatWhiteShark …… Beşiktaş …… İstanbul
2 ...... Raptor_SS …… …… …… …… …… …… İstanbul
3 ...... kaldera …… …… …… …… Kartal …… İstanbul
4 ...... Gencadam …… …… …… …… …… …… Sakarya
5 ...... batista123 …… …… …… …… …… …… İstanbul
6 ...... Hero …… …… …… …… …… ……
7 ...... army …… … …… …… Çengelköy …… İstanbul
8 ...... cuk_o …… …… …… …… …… … …… …… İstanbul
9 ...... PRESLEY …… …… …… …… …… ……
10 .... JemiLL …… …… …… …… Erenköy …… İstanbul
11 .... alberto_di_gio …… …… …… Ulus …… İstanbul
12 .... FLY76 …… …… …… …… …… ……
13 .... guven61 …… …… …… …… …… …… …… Hatay
14 .... realt …… …… …… …… …… ……
15 .... 06DADYW …… …… …… …… …… …… Ankara
16 .... zorkan …… …… …… …… …… ……
17 .... serdumeny …… …… …… Kartal …… İstanbul
18 .... Topuz …… …… …… …… Erzurum …… Bursa
19 .... fes71 …… …… …… Anadoluhisarı …… İstanbul
20 .... ironic …… …… …… …… …… ……
21 .... KOZO …… …… …… …… Karşıyaka …… İzmir
22 .... xerox …… …… …… …… …… …… …… Antalya
23 .... Erkan …… …… …… …… …… …… …… İstanbul
24 .... rainman …… …… …… …… …… …… ……
25 .... spjet …… …… …… …… …… …… …… İstanbul
26 .... dhocka …… …… …… Osmanbey …… İstanbul
27 .... sukida …… …… …… …… Göztepe …… İzmir
28 .... sentimentalman …… …… …… …… …… Antalya
29 .... sancopanco …… …… …… …… …… ……
30 .... sea scout …… …… …… …… …… ……
31 .... dogma …… …… …… …… Kadıköy …… İstanbul
32 .... onrbab …… …… …… …… …… …… …… Adana
33 .... mes …… …… …… …… …… Bodrum …… Muğla
34 .... demonicdreams …… …… …… …… …… İstanbul
35 .... ozguryasar …… …… …… …… …… ……
36 .... seapathfinder …… …… …… Fethiye …… Muğla
37 .... catdog …… …… …… …… …… …… …… İstanbul
38 .... bozkurt …… …… …… …… …… …… …… Balıkesir
39 .... Bilge®Gölge …… …… …… Eryaman …… Ankara
40 .... FLY DADYW …… …… …… …… …… …… ……
41 .... duslemek …… …… …… …… …… …… …… İzmir
42 .... Donkişot …… …… …… …… …… …… ……
43 .... delitay …… …… …… Yenimahalle …… Ankara
44 .... Akira …… …… …… …… …… …… …… Samsun
45 .... night watcher …… …… …… …… …… Adana
46 .... BLACK_WHİTE …… …… …… …… …… İstanbul
47 .... ertem55 …… …… …… Merkez …… Samsun
48 .... mağden52 …… …… …… …… …… ……
49 .... yanar17 …… …… …… …… …… …… Çanakkale
50 .... petitfalcon …… …… …… …… …… …… İstanbul
51 .... Hoodjag …… …… …… …… …… ……
52 .... mur@t …… …… …… …… …… ……
53 .... foxxy …… …… …… …… …… ……
54 .... Freak …… …… …… …… …… …… …… İstanbul
55 .... cawel …… …… …… …… …… ……
56 .... MACGYVER …… …… …… …… …… …… İstanbul
57 .... JESCHUA …… …… …… …… …… ……
58 .... dragon89 …… …… …… …… …… ……
59 .... myway …… …… …… …… …… …… …… İstanbul
60 .... turlabo …… …… …… …… Bornova …… İzmir
61 .... gyazici …… …… …… …… …… …… …… İstanbul
62 .... DinoF1 …… …… …… …… …… …… ……
63 .... grave …… …… …… …… …… Kartal …… İstanbul
64 .... oven …… …… …… …… …… Beşiktaş …… İstanbul
65 .... hakinen …… …… …… …… Ataköy …… İstanbul
66 .... canavar_hk …… …… …… …… …… …… ……
67 .... ayhan52 …… …… …… …… …… …… ……
68 .... HighwayStar …… …… …… …… …… …… Edirne
69 .... Kara_Mamba …… …… …… …… …… …… İstanbul
70 .... simurg …… …… …… …… …… …… ……
71 .... slamdunk …… …… …… Çanakkale …… İzmir
72 .... cynt …… …… …… …… Yenimahalle …… Ankara
73 .... uzman_1907 …… …… …… …… …… …… ……
74 .... GÖZTEPELİ RAPTOR …… Göztepe …… İzmir
75 .... drakulla2000 …… …… …… …… …… …… ……
76 .... Crosstown_Traffic …… …… …… …… Ankara
77 .... goya …… …… …… …… …… …… …… İstanbul
78 .... infrared …… …… Datça Akçay …… Eskişehir
79 .... fedos …… …… Anadolu Yakası …… İstanbul
80 .... BABAADAM …… …… …… …… …… …… İstanbul
81 .... Mr.Wish …… …… …… …… Kısıklı …… İstanbul
82 .... talkie …… …… …… …… …… …… …… …… Uşak
83 .... uzman_1907 …… …… Pendik …… İstanbul
84 .... icetoo …… …… …… …… …… …… …… Yalova
85 .... minardi …… …… …… …… …… …… …… Yalova
86 .... Sculpture …… …… …… Mardin …… Ankara
87 .... mkg12 …… …… …… 4. Levent …… İstanbul
88 .... ilkerkoparal …… …… …… Avcılar …… İstanbul
89 .... Can. …… …… …… …… Fındıkzade …… İstanbul
90 .... Tayfuns …… …… …… …… …… …… …… İstanbul
91 .... AloneWolf07 …… …… …… Merkez …… Antalya
92 .... yasinsubay …… …… …… …… …… …… İstanbul
93 .... burakizar …… …… …… …… … …… …… İstanbul
94 .... trooo77RR …… …… …… …… … …… ……
95 .... acomplli …… …… …… …… …… …… …… İstanbul
96 .... TycOOn …… …… …… …… Bostancı …… İstanbul
97 .... erdem.gunduz …… …… Bostancı …… İstanbul
98 .... catman …… …… …… …… Bostancı …… İstanbul
99 .... muhendis1959 …… …… …… …… …… İstanbul
100 .. aytugarikan …… …… …… … …… ……
101 .. EMREUZESEN …… …… …… Assos …… Çanakkale
102 .. Magico_SortE …… …… …… … …… ……
103 .. iatambay …… …… …… …… … …… …… İstanbul
104 .. dishchy …… …… …… …… …… …… …… İzmir
105 .. kadirksk …… …… …… …… … …… ……
106 .. hkn78 …… …… …… …… Karşıyaka …… İzmir
107 .. nmurataydin …… …… …… Marmaris …… Muğla
108 ..
109 ..
110 ..
111 ..
Beni de ekleyin olurmuu
-
07 Ocak 2007, 19:26
Deli dumrul benide ekle bi zahmet deep impact izmir
-
07 Ocak 2007, 19:28
greenthedream adlı üyeden alıntı
herkese selam ve saygılar sevgili dostlar.ben kocaeli de oturuyorum.cruzer tipi bi motor düşünüyorum.su soğutma olayından dolayı RR ilgimi çekiyor.sarıkayaların sitesinde dadyw ve dadyw class olarak iki farklı model var birinin radyatörü daha küçük ve didon daha geniş.250 E-9 diye adlandırılan hangisidir.hangisinin artıları fazladır.kocaeli bayini telefonla aradım bir modeli 5,250 ytl diğeri 5500 ytl dedi.Emre Ltd.telefonla aradım 250 E-9 modelini 4,500 ytl dediler oysa sitelerinde fiyatı 4150 YTL olarak yazıyor.Şimdi hangi modeli tavsiye edersiniz ve en uygun koşullarda nereden alabilirim.eğer lütfedip yardımcı olmak isteyen varsa modelin resminide eklerse karışıklık olmaz.şimdiden teşekkürler
dadyw ile dadyw class arasında ne fark vardır
arkadaşım ikisi arasında görüntü dışında fark yok.geçen gün bi alışveriş sitesinde istanbuldan gazimotor isimli bi bayinin ilanını gördüm.verdiği fiyatlar çok uygundu. 250E-9 a 3950 YTL class'a 5250 YTL diye yazmış.bi irtibat kur istersen;)
deepimpact adlı üyeden alıntı
Deli dumrul benide ekle bi zahmet deep impact izmir
kardeş liste bende değil walla:( olsa dükkan senin
-
08 Ocak 2007, 11:27
Bayram tatilinde memleketim olan Samsun'daydım. Samsun Belediyesi'nin önüne park eden resmi plakalı eskort motosiklet ne markaydı tahmin edin bakalım:
Regal Raptor DadyW 250 E...
Bu motor hakikaten Türkiye'nin motoru olma yolunda...
-
08 Ocak 2007, 12:30
Pazar sabahi iki hafta aradan sonra aleti calistirdim, ucuncu marsta calisti, birkac dakika sonra yarim jikleyle hareket ettim, birkac yuz metre sonra da usul usul, caktirmadan kapattim. Yalniz bir mevzu var, ucuncu marsta calisip biraz isittiktan sonra hareket etmeden 'acaba jikle nereye kadar inince motor oksurecek' diye jikleyi kurcalarken biraz fazla ittirdim, motor stop etti. Bundan sonraki iki uc denemede mars almayinca (bunu benim tamirci yaparken gormustum) sonuncuda marsla beraber gazi aniden sonuna kadar acip geri biraktim, boyle cizgi romanlardaki gibi 'rrooaarrr' efektiyle calisti, sonra da yuruyup gittim. Tabii abimin bir aydir hareket etmeyen ER-5 i tik diye calisti, ayri konu. Sonra ikimiz beraber Denizli'den Tavas'a kisa bir gezinti yaptik, merak edenler detaylara buradan bakabilir.
-
08 Ocak 2007, 14:49
carvalho adlı üyeden alıntı
Bayram tatilinde memleketim olan Samsun'daydım. Samsun Belediyesi'nin önüne park eden resmi plakalı eskort motosiklet ne markaydı tahmin edin bakalım:
Regal Raptor DadyW 250 E...
Bu motor hakikaten Türkiye'nin motoru olma yolunda...
O motorlardan 5 tane aldılar zabıtalara sahilde gezi yolunda asayiş berkemal olsun diye ....samsuna gelionda uuramıyon dostum .... bizdede var belediyenin motorlarından unuttunmu???
-
08 Ocak 2007, 15:32
innocentbystander adlı üyeden alıntı
Pazar sabahi iki hafta aradan sonra aleti calistirdim, ucuncu marsta calisti, birkac dakika sonra yarim jikleyle hareket ettim, birkac yuz metre sonra da usul usul, caktirmadan kapattim. Yalniz bir mevzu var, ucuncu marsta calisip biraz isittiktan sonra hareket etmeden 'acaba jikle nereye kadar inince motor oksurecek' diye jikleyi kurcalarken biraz fazla ittirdim, motor stop etti. Bundan sonraki iki uc denemede mars almayinca (bunu benim tamirci yaparken gormustum) sonuncuda marsla beraber gazi aniden sonuna kadar acip geri biraktim, boyle cizgi romanlardaki gibi 'rrooaarrr' efektiyle calisti, sonra da yuruyup gittim. Tabii abimin bir aydir hareket etmeyen ER-5 i tik diye calisti, ayri konu. Sonra ikimiz beraber Denizli'den Tavas'a kisa bir gezinti yaptik, merak edenler detaylara
buradan bakabilir.
abi senin motorun abininkinden daha kolay çalışmıyo olabilir ama fotolardan gördüğüm kadarıyla senin motorun yarısı kadar bile güzel diil
ben de c.tesi baya bi dolandım motorla pazar günü de işe geldim. herşeyden çok memnunum sadece hala bacaklardaki üşümeye ucuz bir çözüm arıyorum
-
08 Ocak 2007, 16:12
okan0055 adlı üyeden alıntı
samsuna gelionda uuramıyon dostum .... bizdede var belediyenin motorlarından unuttunmu???
Okan kardeşim, bayram formatını bilirsin, dinlenmeye bile zaman ayıramadık... Geniş vaktim olsa gelmez miydim toprağımın yanına...
Bu arada eğer bir terslik olmazsa Mayıs gibi RR'um ile Şile-Ağva'dan başlayıp Batı Karadeniz sahil şeridi boyunca yol alıp Samsun'a gelmeyi planlıyorum. O zaman muhakkak görüşeceğiz tabii ki...
4 ay daha olmasına karşın gezi beni heyecanlandırmıyor değil....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler