herkese merhaba sonunda bende regalci oldum inş hersey yolunda gider sorucağım bi çok soru olucağına eminim umarım yardım edersiniz,saygılarla
Merhabalar... Istanbul civarlarında bir gezi yapsak hiç fena olmaz aslında.
Tabi sıkı giyinmek gerek.
arkadaşlar izmir'de bi gezi yapalım hem izmirdeki regalciler birbiri ile tanışmış olur
Eksozlara iyi bakın.
Arkadaşlar hafta sonu eksozumla uğraştım,daha önce akü takviyesi sonrasında bir miktar asit eksozuma akmış ve nikelajı karartmıştı. Yaklaşık 10 cm civarı bi alana yayılmış durumda idi.Bende söktürüp komşumuz olan biri ,vasıtası ile kaplamaya vermiştim.fakat fiyatını duyar duymaz koşarak yaptırmadan geri aldım .fiyat :100ytl .Servise sorduğumda ise eksozun kendi fiyatı 115 ytl olduğunu öğrendim.Hoş daha sonra başka yerden 75 ytl gibi bir fiyat aldımsa da yaptırmadan geri taktım.Bilginiz olsun .
güzel bakan , güzel görür.
Plastik sert yan cantalardan taktirmak istiyorum. Levent civari bir kac motorda gordum. (Siyah) Motorlarin tipi itibari ile pahali bir sey olmasi imkansiz. Nereden bulabilirim fikri olan var mi?
Bir de arkadaslar motora aksesuar (on cam, Korna-belki arkaya ekstra hat cekilerek sinyal ve stoplarin beraber de yanabilmesi gibi) ve bakim yaptirmak istiyorum. Hepsini ayni yerde bulup yaptirabilecegim bir yer biliyor musunuz? Leventteyim bu yakada olabilirse cok iyi olur.
ArkdaŞlar Cengİze Katiliyorum Regalcİler Olarak Bİr Gezİ Yapalim.
Yok ya bizim tayfada iş yok.Yeni yeni arkadaşlar katılmaya başladı aramıza öneceden topic böyle değildi geziler fikir alış verişi çoktu ben çok dedim havalar güzel gidiyor iyi bi gezi gider ama kimseden ses seda çıkmadı
MeDeNiYeT DediĞiN TeK DiŞi KaLMıŞ CaNaVaR
arkadaşlar cengiz ve bana katılan reptolcu yokmu haydi izmirli reptolcular farkınızı gösterin.yapalım bi organizasyon.
evet haydi izmirliler yapalım organizasyonumuzu herkez görsün
haydi Raptorcular Bodrum da buluşalım
29 Mart - 1 Nisan 2007 tarihleri arasında MOTOSHOW 2007 var biliyorsunuzdur.O fuara REGALCİLER olarak toplu gitmeye ne dersiniz hem tanışmış olur hem bilgilerimizi birikimlerimizi paylaşmış olur hemde baya keyifli olur hemde REGAL RaPTOR un gövde gösterisi olur eğer okeylerseniz organizasyonu ben ayarlarım ok?
Daha çok var biliyorum ama önceden planlamayı falan yaparsak sonradan sorun yaşamayız sonra problem oluyor sıkısıklık oluyor kopmalar oluyor.
Kimse gelmez dostum bence..Uzun zamandır topicte diyoruz havalar güzelken bi gezi yapalım kimse yanaşmıyo.Ama ben gelirim o tarihte ilk gelecek benim ölmez sağ kalırsak..
MeDeNiYeT DediĞiN TeK DiŞi KaLMıŞ CaNaVaR
Herhangibir organizasyon olursa yada Fuar hic farketmez kesinlikle bende gelirim
Senin Büyüklüğünü Tartışanlarda AKIL Aramak APTALLIK Olur !!! Tek Şampiyon FENERBAHÇE
Spider için ne diyorsunuz? Alınır mı? 250'liğini getirebilirlermiş... 300cc olunca ÖTV %32 oluyormuş... o nedenle 250'lik gelebilirmiş... Düz siyah için talepte bulunalım... Dandik stickerlı boyadansa düz siyahı çok asil...
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
O bir Regal Raptor... Fakat Amerikan geni taşıyor...
arkadaşlar...ya bende bir gaspetlik vaarrr...ya da bilemiyorum ya ne desem...kafam çok bozuk...bujileri değiştirdim...aküyü şarj ettim...benzin var...marş motoru cayır cayır dönüyor...ama motor çalışmıyor...yemin ediyorum makineyi de satmıcam...cumartesi bir tane 600 cc shadow gördüm...97 model canavar gibi...7.000 istiyor ama 6-6.500 gibi bitecek...alıcam shadow umu bakıcam keyfime...bu laneti de kimseye satmıcam ki alan sinir hastası olmasın diye...aldığım yere hediye edicem...bu kaçıncı yahu? yemin ediyorum hediye edicem...yani bütüm motor hevesim öldü arkadaşlar...bakın şu forumun geçmiş sayfalarına...kaç kez sorun yazısı yazmışım görün...kafama edeyim de bu laneti aldığım gün gördüğüm virago yu almadığıma...lanet olsun...
arkadaslar motor alıcam ikinci el. 3 motor arasıda kalmıstım regal-kanuni tiger-masai grand eagle.gorunum olarak ön lastık kotu duruyo dıye regale bıraz soguk bakıyodum ve göztepeliyi görünce bide direk vazgeçtim gibi
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)