aidikurt kardeş
bu anlattıklarından anlaşıldığı üzere Altan motor regalin yetkili servisi sanırım ben bunu sarıkayalara sitesinden yazmıştım ama bi cevap alamadım
arıyamadım da denizliyi
demekki altan motora götürebilirim motorumu artık
)
aidikurt kardeş
bu anlattıklarından anlaşıldığı üzere Altan motor regalin yetkili servisi sanırım ben bunu sarıkayalara sitesinden yazmıştım ama bi cevap alamadım
arıyamadım da denizliyi
demekki altan motora götürebilirim motorumu artık
)
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
arkadaşım benide ekleyin listeye ( deepimpact ) izmir reptorcu.
olması gerekende bu zaten
keşke bunları tartışmıyo olsak bu forumda
alper beye yinede teşekkürler sözünde durmuş en azından
alper benimde radyatör delinmişti idare ediyodum bir süredir içine tıkayıcı sıvı dökmüştüm ama ikinci kez delinince sarıkayaları aradım cihanla görüştüm , hemen abi dedi; sen bi motor şasi numaralarınla beraber bi yazı faksla dedi bide bizim motoru tamir ettirdiğimiz tamircimiz var onun işyerinde bi kaşe vurdum yazımın altına oradan faksladık sonra telefonla aradım ,bu gün yolluyoruz parçanı dedi...daha öncede 2. vites kırıldığında aynı sukunet ve rahatlıkla halletmiştim işimi ... demekki şahıslarda bitiyo iş sarıkayaların bünyesinde ,sen yanlış adama çatmışsın hakikaten
kac km de delındı senın okan kardes
Arkadaşlar yine bu sitede verilmişti..ekteki 2006 bayi yedek parça satış fiyat listesidir..bahsettiğiniz müşür 25 ytl ye satılması gereken bir parça..!!!
yalnız beceremedim buraya koymaya jpeg bir dosya imageshack ta boyu uzun geliyor...
http://img50.imageshack.us/my.php?im...dekparasc5.jpg
Selamlar bende bodrum dan regal raptorcu yetkin herkeze selamlarımı sunarım listeye beni de ekler seniz sevinirim saygılarım la yetkingurol@hotmail.com
arkadaşlar raptorcular olarak msn kullananlar varsa herkes birbirini eklesin msnde de yazışalım derim ben
alper_timsss@hotmail.com
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
merhaba ben gökhan istanbuldan 30 yasındayım 2 gun evvel 2. el bir regalraptor aldım yeni yeni kullanmaya baslıyorum goren herkesın cok şık cok guzel dedigi bir makine :) aranizda olmak guzel
6000 km de delindi..ama a kadar korkulacak bişi diil bence çünkü ilaç attınmı halloluyo adamlar reklem olsun diye tornavidayla deliyolar radyatörü ilacı atıyolar kocaman deliği bile kapatıyo valla... tabiki garanti hakkımız olduğu için değiştiriyoruz radyatörü ...
sarıkayalar firmasının değerli elemanlarından Cihan beye canayakın tavırlarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım ...
balikesir;
sizin sorununuz da buji den olabilir. bujiler bir şekilde fazla benzin ile ıslandığında, marş basınca buji kesmesi denilen hadiseye maruz kalıyorlar ve böyle bir buji tamamen kullanım dışı kalıyor. yenisi ile değiştiğinizde, çalıştığını göreceksiniz. 224. sayfada dogma; göztepeli raptor'un sorusu ile ilgili ayrıntılı yazmış.
[COLOR="Red"][B]Dikkat. 6D Kuralı. Konu motosiklet olunca 4x4-10 yönlü bir sürüş dikkati gerekir.[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"]D1: Öne dikkat, D2: Arkaya dikkat, D3: Sağa dikkat, D4: Sola dikkat, D5: Aşağı dikkat, D6: Yukarı dikkat.[/COLOR]
Regalciler çoğalmaya başladı millet mevsimin son güzel havalarında vızır vızır geziyo biz yatıyoz.Yokmu başı çeken yapalım bi etkinlik milletin gözü motor görsün...
MeDeNiYeT DediĞiN TeK DiŞi KaLMıŞ CaNaVaR
motor tam 3 haftadır kapının önünde uyuz köpek misali yatıyor...neymiş bujileri değişecekmiş vs...vs... gelmiyor elimden anasını satayım...ne yapayım şimdi? servis taaaa bornova da evim üçyol da...bu arada izmirde satış merkezi hariç adam gibi bir regal servisi bilen var mı? turlabo nerdesin?
arkadaşım çok basit.Al iki tane buji tak bas marşa çık yola.Boşuna servis bekleme.Benim de başıma geldi,inan çok basit...haydi bi gayret başaracaksın
topuz arkadaşıma teşekkürler.bizim buralarda (ayvalık-altınova)ngk buji bulamadım.champion taktım motor çalıştı şimdi eski bujiler bitikmi yedekte dursa ilerde iş görmezmi.
göztepeli ben bornovadan serdar (DEEP İMPACT ) izmir mt'ye üyemisin acaba bilmiyorum ama artık ben şu bornovaya gitmeme kararı aldım adamlar anlamıyor abicim sadece motoru satsınlar kendine sizin semtten iyi bir motorcu bul eger arzu edersen cumartesi günü yada yarın akşam senin bujiler degiştirelim ben anlıyorum sana tel yazıyorum arzu edersen beni ara gelirim okey sonuçta biz motorcuyuz 0532 6031609
emrac kavuştunmu motoruna.
deepimpact bu sabah alıyorum saolasın sordugun ıcın arkadslar benide listeye eklerseniz sevinirim saygılarımla HERKESE KEYİFLİ SÜRÜŞLER
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)