babaadam(sevgili zafer abi) abi bide www.yellowrockmotorcycle.com sitesini bi dene abi
babaadam(sevgili zafer abi) abi bide www.yellowrockmotorcycle.com sitesini bi dene abi
Arkadaşlar fan muşiri arızalanları sevındırıcek bı haberım var benım tam 3 kez fan musırım bozuldu artık sorun cozuldu yapıcagınız cok basıt fan musırıne role baglattıracaksınız bu cozumu eskı oto elektrıkcısı olan amcam buldu bılgınıze onlarda eskıden fan musırı bozulan araclara role eklerlermıs musır sıstemıne bıda bu dert olmazmıs cok onemli bilgi bi yere not edin.
arkadaşlar hepinize selam
benim radyötör 5000 km civarında delinmişti garantiden değişti (veya tamir edildi bilemiyorum), 7900 km deyim yine ufak bi sızıntısı var değişcekmi (yoksa tamir edilip gönderilecekmi) bilmiyorum. sizce fan müşürü bozulması sonucu motorun ısınması (ki bu havada fanlar ne derece önemli bilmiyorum) radyötörün delinmesini etkilermi yorumlarınızı bekliyorum
teşekkürler.
Arkadaşlar geçenlerde sol elciğin ucundaki krom parça kaybolmuştu.Akabinde Perşembe sabahı da TEM'de giderken hava filtresinin krom kapağı düştü.Tabii garantiden değişmedi Altan Motor'la görüştüm Sarıkayalar'dan sipariş ettiler.Cumartesi günü 4000 bakımına gittiğimde takıldı.Sipariş edilen iki parçanın fiyatı 55 YTL idi.Durduk yere 55 YTL gitti.Siz siz olun tornavidayı elinizden düşürmeyin.Aklınıza geldikçe gevşemesi muhtemel yerleri sıkın.Bakıma verdiğim paraya değil de o iki parçaya haybeden verdiğim paraya acıdım doğrusu.:(
[COLOR="Blue"]ALLAH (C.C) VE ASKERLER ZOR ANLARDA HATIRLANIR.ZOR ANLAR GEÇTİĞİNDE;ALLAH (C.C) UNUTULUR;ASKERLER İSE KÜÇÜMSENİR![/COLOR](Ertuğrul ÖZ! Seni Asla Unutmayacağız!!!)
STEBEL NAUTİLUS MOTORSİKLET İÇİN DAR TİP KORNA 311120
http://www.hepsiburada.com//productD...ctId=otm311120
Arkadaşlar kornayı aldım taktım valla herkese tavsıye ederım mutlaka ama mutlaka alın cuku ustundekı kornayı kımse duymuyor bunu takınca bu dertten kurtulucaksınız
alperciğim kornayı nereye ve nasıl monte ettiğini görmemiz lazım... banada bi tane al yaaf, harbiden duyulmuyo uzun yolda..nikelajlısı vardır inşallah...bide ben hala şu resim koyma işini beceremiyorum msnden bana bi yardımcı olursan sevinirim...
Arkadaşlar regalimi haziran ayında aldım ve bütün yaz boyunca 4 ay
sorunsuz kullandım.Yaz bitince regalimin altına tahta koyarak üstüne çıkardım ve yan ayağının üstünde 8 ay duracak sekilde bıraktım.Sizlerdem istediğim bizim regallere göre sehpalar varmı veya yapan varmı.Yazlık uzak olduğu için motoru yerini değiştirmeye gidemiyorum.Tekerleklerini yerden kesip havada bırakmak istiyorum.Bana yardımcı olursanız memnun olurum.
Valla ben baktım ama bızım motora uygun sehpa bulamadım zaten bulsamda söylemezdim nerden alabileceğini sen sehpayı falan bosver bak motoruna bınmezsen sana kuser seker adam olmayın yavv ben bıle uzuluyorum motorlarınıza bınemyınce yaz kıs bınebılırsın kar ve cok yagmur camur olmadıgı surece buda turkıyede tas catlasın 60 gundur 10 gün sis falanda umutmamak lazım
365-60-10=295 gün binebilirsin sehpaya falan alma yavvvvvvvvvvvv
motor 700 km uzaklıkta yakınımda olsa zaten böyle bir sey istemezdim
Arkadaşlar, her kese iyi günler,akşamlar ve kazasız sürüşler.
bende klas model var ancak fren sisteminde ABS tabir edilen parça bulunmamaktadır.
Sorum şu ki : Olayın hakiki ABS olmadığını biliyorum da, fren esnasında ön tekerlek bloke oluyor mu ? olmuyorsa taktırmak iztiyorum.
Kullananlardan bilgi gelirse sevinirim.
kardeş abs falan yok bizim motorlarda.. sen yinede dikkatli kullan, kaymayan motor daha icat edilmedi ... kaliteli motor kullanan arkadaşlarımız var onlarda tam aksine abs yi iptal ediyorlar... zaten yeni çıkan motorlarda bi düğme yardımıyla bu iş yapılıyo çoğuda abs iptal şeklinde kullanıyo fren mesafesi uzadığı için...
aidikurt kardeş resimleri bekliyoruz unutma
birde bişey sorucam abi bu kornanaın açıklamasında formula araba sesi çıkarıyor yazıyor,ses nasıl çıkıyor?
Selamlar Herkese
Spider 300 modelini yakından takip ediyorum hatta Çin ile yazışıyorum bile...
Aşağıda özellikleri bulabilirsiniz...
Bence 300 cc en iyi seçim... tek dileğim var... sarı kayaların düz siyah modelini de getirmesi... Üstündee dandik çıkartma desenler olan modeller hiç de kaliteli durmuyor...
Complete Vehicle Length * width * height mm mm 2550×900×1080
Wheelbase mm 1860
Tyre tread mm /
Kerb weight kg 150
Rated load kg 150
Max. speed km/h 115
Brake type(Front / Rear) Disc / Disc
Brake Operating(Front / Rear) Manual / Foot Brake
Wheel Rim(Front / Rear) Light alloy / Light alloy
Tyre size(Front / Rear) 80/90-21、160/80-16
Tyre pressure(Front / Rear) kPa 225/225
Engine Model No. DD257MN
Engine Make DADYW
Identification / Type 2 cylinder, 4 stroke,Water cooled WAtWWAwater-cooled
Manufacturer LiFeng Group Co.,Ltd
公司
Bore × Stroke mm 57×53
Engine capacity cc 270.3
Compression Ratio 10.2 :1
Rated Power kW/(r/min) 13/7500
Max. Power kW/(r/min) 15.05.7800
Max. Torque N·m/(r/min) 17.05.6000
Mini. Idle Speed r/min 1500±100
Mini. Fuel Consumption g/(kW·h) 354
Fuel Type RQ-93
Lubrication Forced lubrication
Lubricant Type SAE 10W/40 API SG
Clutch Type Oil-bathing multi-plate clutch
Starting Electric start
Ignition CDI
Horn Type DC(direct current)
Parts Carburetor Type constant-vacuum carburetor
Spark Plug CR6 or CR7
Radio Interference Suppression Screened + Impedance
Pollution Control Description Catalytic converter / ENTE357-2
Speedometer Type Magnetic inductive
Headlight Type One light, Sealed headlight
Rearview Mirror Type Rectangular
Transmission Ratio Primary: 3.631 Terminal: 2.846 Successive transmission ratio:/
I^:2.846 Ⅱ^:1.777 Ⅲ^:1.333 Ⅳ^:1.083 Ⅴ^:0.913 Ⅵ^:/
Tekrar Selamlar
Eski mesajları okurken Spider hk bilgi istendiğini gördüm... Bendeki bilgileri paylaşmak istedim.
Regal-Raptor satış müdüründen aldığım bilgiye göre motorun ECC adlı bir belgeye ihtiyacı varmış. O belge yıl sonunda hazırlanacakmış. ve Ocak ayında da Türkiye'ye ithali gerçekleştirilecekmiş. Tabi sarıkayalar stok tutmamak için sezonu bekleyerek Martta da getirebilir... Ama şundan eminim hızlı olan malı kapacak... Tahminlerinin çok üstünde talep gelecek... Hele fuardan sonra allah allah kıyamet kopacak...
serdumeny;
radyatörünü yerinden söktürerek zaman kaybetmek istemiyorsan, radyatör delik tıkayıcı al (benzin istasyonlarında bulunabiliyor). radyadör kapağını aç, 3/1 oranında içine dök. sonra motoru çalıştır. boşta iken fanlar açana kadar gaz ver. kısa bir süre sonra, radyatördeki delik tıkanacaktır. herhangi bir sakıncası yok.
nurettin_;
ön freni güçlü sıkarsanız, elbette ki bloke olur. ayak ile basılan arka fren ve el ile sıkılan ön freni en uygun şekilde kullanırsanız motorun zınk diye yerine çakıldığını ve denge kaybının da olmadığını görürsünüz. yalnız bu husus şimdilik tecrübeli sürücü olmayanlar için, düşük hızlarda geçerlidir. bunun en tehlikeli tarafı, hızlı isek ön fren sıkıldığı anda gidon döndürülmesi hatası yapılmasıdır. ön fren sıkıldığında gidon döndürülmemelidir. elbette ki zeminin kuru asfalt olduğu varsayılıyor. bu nedenle, abs ye gerek yok. motorun üzerindeki abs, fren parçasının adı imiş. daha önceleri öyle yazılmıştı. yani fren sistemi abs değil. parçanın adı abs.
[COLOR="Red"][B]Dikkat. 6D Kuralı. Konu motosiklet olunca 4x4-10 yönlü bir sürüş dikkati gerekir.[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"]D1: Öne dikkat, D2: Arkaya dikkat, D3: Sağa dikkat, D4: Sola dikkat, D5: Aşağı dikkat, D6: Yukarı dikkat.[/COLOR]
F1 arabası sesi çıkartmıyor. F1 yarışlarında seyircilerin elinde havalı kornalar vardır. Onlar gibi ses çıkarıyor. Ürünün sitesinde ses örneği var, oradan dinleyebilirsin.
May the Force be with McLaren Mercedes
orhanay senin meseleyi ali usta ile konustum sorununu cozecek ama ali ustayi aramalisin teli onceki sayfada var/sorununu kesin cozer
motociklet
aidikurt senin matematik de süpermiş 365-60=295 ha
[COLOR="Blue"]ALLAH (C.C) VE ASKERLER ZOR ANLARDA HATIRLANIR.ZOR ANLAR GEÇTİĞİNDE;ALLAH (C.C) UNUTULUR;ASKERLER İSE KÜÇÜMSENİR![/COLOR](Ertuğrul ÖZ! Seni Asla Unutmayacağız!!!)
aidikurt yazmayı unutmuş heralde 60 gün yağmur çamur 10 gün sisli geçiyo ... anca hesap tutuyo zaten ... siyahinci süper dikkatlisin valla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)