DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Ekim 2006, 13:11
Selam arkadaşlar.
Hepinizin geçmiş bayramını kutlarım. Umarım herkez iyi bir bayram geçirmiştir.
Ben hem internetten hem de motorumdan ayrı geçirdim bayramı.Eş, dost, akraba ziyaretiyle geçti ekseriyetle.Olması gerektiği gibi. Güzeldi.
Malumunuz kış geldi ve korumalı kıyafetler şart oldu. Bu yüzden ben içi miflonlu yağmur ve rüzgar geçirmez bi çeşit tulum arıyorum.motorcuları dolaştım bulamadım. sizin bildiğiniz bir adres ve model varmı sormak istedim.Bu arada hesaplı olması tercih sebebimdir.
Reklamlar
-
26 Ekim 2006, 13:46
[QUOTE=Cruisermania;475400]Selam arkadaşlar.
Hepinizin geçmiş bayramını kutlarım. Umarım herkez iyi bir bayram geçirmiştir.
Ben hem internetten hem de motorumdan ayrı geçirdim bayramı.Eş, dost, akraba ziyaretiyle geçti ekseriyetle.Olması gerektiği gibi. Güzeldi.
Malumunuz kış geldi ve korumalı kıyafetler şart oldu. Bu yüzden ben içi miflonlu yağmur ve rüzgar geçirmez bi çeşit tulum arıyorum.motorcuları dolaştım bulamadım. sizin bildiğiniz bir adres ve model varmı sormak istedim.Bu arada hesaplı olması tercih sebebimdir.[/QUO
tulum kullanışlı diil dostum bence ayrı ayrı almalısın istanbul sirkecide var ben aldım black marka çok da ii çıktı valla bayağı yağmura yakalandığım oldu hiç su geçirmiyor... genç moto 0212 5127498 ararsan yardımcı olurlar
-
27 Ekim 2006, 00:08
Arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.Benim sormak istediğim iki konu var;birincisi Müslüm Baba ön farın içini değiştiğini yazmıştı ama o mesajını bulamıyorum kaça ve nerden almıştı ,ikincisi 60-70 YTL civarı ön cam bulabilir miyiz(keeway'inkine alternatif olarak)?
[COLOR="Blue"]ALLAH (C.C) VE ASKERLER ZOR ANLARDA HATIRLANIR.ZOR ANLAR GEÇTİĞİNDE;ALLAH (C.C) UNUTULUR;ASKERLER İSE KÜÇÜMSENİR![/COLOR](Ertuğrul ÖZ! Seni Asla Unutmayacağız!!!)
-
27 Ekim 2006, 01:17
kış bakımı
Arkadaşlar selam. forumu okurken bu güne kadar hiç aklıma gelmeyen akü suyu hakkında yazılanlarla karşılaştım. hakikatan sağ olun yarın ilk işim akü suyuna bakmak olacaktır.
Ayrıca malum kış kapıda . Bizim radyatörlerde antifriz var mıdır ? koyacaksak nasıl ve ne tür olmalı. bilgi veren varsa memnun olurum.
Bir ara lastiklere takmıştım fakat sonradan değiştirmekten vaz geçtim. bu lastiklerle kışla baş edebilir miyiz ? bilen varsa beri gele. lütfen.
[QUOTE=aidikurt;471377]peki bısey sorucam cook buyukmu boyuu ne kadar motorun ustunde resmını cekıp sıteye koyablırmısın nasıl durmus merak etttım
Arkadaşım yarın ilk işlerimden biri senin için kornanın resmini çekmek olacak.ancak resmi akşam geçerim her halde. hoşçakal.
Sende antifriz hakkında bilgi verirsen sevinirim.
-
27 Ekim 2006, 01:41
Nurettin_ merhaba evet kış geldi,akü suyunu kontrol etmekte büyük fayda var.Radyatörde antifiriz var ama sen yinede kontrol et.Normal araçlarda kullanılan antifirizden kullanabilirsin.İlkönce ölçtür sonra takviye yap.Akünün kapağının altında takviye ve tahliye kabı var .Oradan koyabilirsin.Eğer radyatör soğuksa kapaktanda koyabilirsin.Tabiiki koyacağın miktar kadar boşaltman lazım.Orjinal lastikler ıslak yolda biraz sorun çıkarabilir,özellikle düz ve pürüzsüz satıhlarda virajlara girerken ve frenleme yaparken.Ben geçen kış kullandım inşallah bu kışta kullanacağım.Yararlı olabildiysem ne mutlu bana.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
-
27 Ekim 2006, 02:09
bozkurt adlı üyeden alıntı
Nurettin_ merhaba evet kış geldi,akü suyunu kontrol etmekte büyük fayda var.Radyatörde antifiriz var ama sen yinede kontrol et.Normal araçlarda kullanılan antifirizden kullanabilirsin.İlkönce ölçtür sonra takviye yap.Akünün kapağının altında takviye ve tahliye kabı var .Oradan koyabilirsin.Eğer radyatör soğuksa kapaktanda koyabilirsin.Tabiiki koyacağın miktar kadar boşaltman lazım.Orjinal lastikler ıslak yolda biraz sorun çıkarabilir,özellikle düz ve pürüzsüz satıhlarda virajlara girerken ve frenleme yaparken.Ben geçen kış kullandım inşallah bu kışta kullanacağım.Yararlı olabildiysem ne mutlu bana.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
Bozkurtcuğum iyi sabahlar. ilgin için teşekkür ediyorum. yardımcı olduysam ne demek . harika bilgiler vermişsin. Sağ ol. kazasız sürüşler.
carvalho adlı üyeden alıntı
Ben de cam taktırmayı düşünüyordum, özellikle bu pazar Adapazarı-İstanbul otobanında yediğim rüzgardan sonra...
Cam olayına ben katılırım. Montaj dahil 120 YTL değil mi...
arkadaşım geç kaldım mı bilmiyorum ancak hem ön cam hemde sisler için varım. fakat sormak istediğim acaba klass model içinde aynı cam mı kullanılıyor ve nasıl temin edeceğiz. Ben beylik düzündeyim. adrese gönderirler mi?
kazasız sürüşler.
aidikurt adlı üyeden alıntı
arkadaslar buyuk olasılık pesın fıyatına anlasıcaz daha sıkı pazalık edebılırız kart falan gırınce ısın ıcıne problem gırıyor genede herkes nasıl odemek ıstıyorsa soylesın ona gore fıyatlar alırız herkes nasıl uygun gelıyorsa ona oyle odeme yapar
unutmayın on cam sart cunku cok ruzgar alıyoruz ve motor yolda gezıyor ve pıyasanın altını ustune geıtrdım bu kalıtede bu guzellıkte baska cam yok
arkadaşım selam eğer teklifinize geç kalmadımsa acaba bu camlar klas modelde nasıl durur ve klas için ayrı bir model var mı ?
Ben hem cam ve hem sisler için varın ancak kartla ödeyeceğim,havale de olabilir fakat beylikdüzünde oturduğum için montaj hariç bir fiyat olur mu ve kargoyla gönderilebilir mi?
-
27 Ekim 2006, 19:01
-
27 Ekim 2006, 19:06
Bence hoş olmuş. Boyutları gayet iyi duruyor. Resimler için sağol aidi.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
27 Ekim 2006, 19:18
-
27 Ekim 2006, 19:25
Teşekkür ettim bile (yukarı bak)
May the Force be with McLaren Mercedes
-
27 Ekim 2006, 21:08
İzmirli r&r ciler pazar günü kahvaltı ve manisa drag yarışlarına gezi var katılmak isteyen arkadaşları bekleriz.
http://www.motosiklet.net/forum/show...t=23596&page=1
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
-
27 Ekim 2006, 22:39
İŞTE KORNANIN RESİMLERİ.
bEN MAİLİNİ BU AKŞAM ALDIM NE YAZIK Kİ ZATEN GELMEM DE MÜMKÜN DEĞİLDİ.
[QUOTE=aidikurt;471377]peki bısey sorucam cook buyukmu boyuu ne kadar motorun ustunde resmını cekıp sıteye koyablırmısın nasıl durmus merak etttım
Merhaba . Nihayet uzun uğraşlardan sonra resimleri geçebildim.
Camı taktırmak için yaptığın davete teşekkürler. Ben mailini bu akşam 1-2 saat önce aldım fakat daha öncede alsaydım yine gelemezdim. ben en iyisi tel ve adres alayım.
[/URL]
-
28 Ekim 2006, 00:24
[QUOTE=nurettin_;477396]
İŞTE KORNANIN RESİMLERİ.
bEN MAİLİNİ BU AKŞAM ALDIM NE YAZIK Kİ ZATEN GELMEM DE MÜMKÜN DEĞİLDİ.
Merhaba . Nihayet uzun uğraşlardan sonra resimleri geçebildim.
Camı taktırmak için yaptığın davete teşekkürler. Ben mailini bu akşam 1-2 saat önce aldım fakat daha öncede alsaydım yine gelemezdim. ben en iyisi tel ve adres alayım.
eyvallah kardes resımler ıcın saol cam olayını ozelden bana cebını falan at konusuruz senle
ya arkaslar muslum babadan haberı olan varmı yav
-
28 Ekim 2006, 13:09
teşekkürler 0055.
dediğin doğru tulumdan vazgeçtim.
sağlam bi pantalon alayım. saol...
-
29 Ekim 2006, 00:34
Sabahlara kadar internet sörfünden sonra bugün görmek için gitmişken galiba ben de bir rr dd250 e-9 sahibi oldum. Gelecek hafta sonuna elime geçireceğim. Bu yazı kaçırdık ama gelecek yaz Ankaralılar organize olalım.
-
29 Ekim 2006, 00:56
evet bugun carvolha arkadasımızda camını ve sıs farlarını full takım yaptırdı kendısı sıteye koyucak class serısınde nasıl durucagını merak edenlere duyurulur
-
29 Ekim 2006, 01:07
Abi bu motora bayılıyorum inş. en kısa zamanda bende sizler gibi bir DD250E-9 veya DD250E-9B serisi bir motora sahip olurum.Bu topiği hep takip ediyorum çok hoşbir motor yawwww...
-
29 Ekim 2006, 01:08
MaRaNtZz adlı üyeden alıntı
Abi bu motora bayılıyorum inş. en kısa zamanda bende sizler gibi bir DD250E-9 veya DD250E-9B serisi bir motora sahip olurum.Bu topiği hep takip ediyorum çok hoşbir motor yawwww...
en kısa zamanda senıde aramıza beklıyoruz kardesım
dogma adlı üyeden alıntı
On gün önce benim aküye de aynı şey olur gibi hissettim. Neyse motoru çalıştırdım, doğru "Bauhaus"a gazladım. Amacım kışa hazırlık bir akü şarj aleti almaktı. Ancak burada bulduğum birkaç model oldukça profesyonel ve pahalı cihazlar. 65 - 300 YTL arasında. Daha önceki topiklerde 25-35 YTL cihazlardan konuşuluyordu. Bulan ve alan arkadaşların önerilerini bekliyoruz..Herneyse,bir saatlik gezi sonrası akü kendini toparladı. Şimdilik problem azalmış durumda.
Bu arada RR aküleri sulu akü değil seviye tamamlayamayız diye biliyorum.
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44074
bu adrese gır sıparıs verebılırısn fıyatıda uygun
-
29 Ekim 2006, 15:06
vallaha çatlıyacam aidi .. hallet şu işimi kardeşş garip kaldık buralarda ,en sonunda işi gücü bırakacam istanbula gelecem valla aksesuar için...
-
29 Ekim 2006, 18:40
lunatic adlı üyeden alıntı
Sabahlara kadar internet sörfünden sonra bugün görmek için gitmişken galiba ben de bir rr dd250 e-9 sahibi oldum. Gelecek hafta sonuna elime geçireceğim. Bu yazı kaçırdık ama gelecek yaz Ankaralılar organize olalım.
Lunatıc hayırlı olsun sanırım sen raptorcu olurken bende ordaydım.Ankaralılar hadı liste yapalım.Yaza hazırlık olur.
1.RPT 57
2.Lunatic
3.
4.
5.
Eeee hadi ama
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler