nmurataydin,gördüğüm kadarıyla çok güzel bir gezi olmuş.En güzel motor bizim motor.Hemde kırmızı.YAKIŞIR.Güzel resimler için teşekkürler.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
nmurataydin,gördüğüm kadarıyla çok güzel bir gezi olmuş.En güzel motor bizim motor.Hemde kırmızı.YAKIŞIR.Güzel resimler için teşekkürler.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
BOZKURT
KUBA 150-25
selam lar bende raptor kullanıcıyım artık bir ay önce zor bir kararla almaya karar verdim çin malı diye şüpem vardı ama gerçekten iyi bir seçim yapmışım kullandıkça anladım
Şık olmuş, ama sanki motora biraz büyük durmuş gibi. Bu tarz camı hep abi motorlarda görmeye alışmışım, belki de ondandır.
May the Force be with McLaren Mercedes
bişi sorucam sitesinde bu makinaların 50 ve 100 cc olanları var ve birsürü aksesuar mevcut makinalar tam bir cruser olmuş bi bakın
elektirik tesisatında problem çıkarmassa büyük sisler hoş durmuş.
iyide arkdasım senın on cam dedıgın keeway sl150 nın camı ve ufak bızım motora gore bizde biliyoruz zaten 65 ytl keeway camı almaya ama ısımızı gorecek bı cam olsun ıstedım soyle heybetlı duruan bu cam aynı honda camı gıbı hondanın aynı goruntude camı 300 euro oyle motorun uzerınde keeway sl150 camı gıbı emanet durmuyacak o yuzden bunda karar kıldımfar olayına gelınce sonucta 25 ytl sana sıs farı bulabılırım hatta hepsiburdaya gır orda var motor ıcın sıs farı var aynı senınkı gıbı 25 ytl fıyatı o zaman her zaman ucuz mal bulabılırısn hatta gıt sırkecıye 50 ytl kocaman on cam al yanı tak dursun maksat laf olsun dıye degıl hem yakısan hemde bızı cıdden koruyacak bı cam almak yoksa bizde enayı degılız 65 ytl keeway camı alırım 25 ytl hepsiburdadan sıs farı 90 ytl hallederım.
abi resımde buyuk gıbı gelmıs olabılır ama tam uyuyor canlı gormek lazım bide bu camı yapan yer ıstedıgın gıbıde yapaılıyor ıstersen dızayn ver hemen uretsınler anlıyacgı burası motor dızaynı yapıyoryoksa bu camı ıstedıgın gıbı buyut kucult yanlarını oval yap falan fılan
en son bısey daha ekelyım resımlerde sısler dıkkat edersenız asagıda ama ıstersenız bı oncekı sayfadakı gıbı camın dızaynını degıstırp farla yanyanada yapabılırsınız
Hmm, Superlight'ınki de küçük durmuş harbiden. Bence ilk resimdeki gibi sislerin ön far hizasında durması daha şık olur.
May the Force be with McLaren Mercedes
ya müslüm babadan haber alan varmı??? yazıları yok gaziantepe gittimi? vardımı?? yol nasıl geçti?? falan filan..... merak ettim valla...
Bu arada benim motorda da cam var ama benim aldığım arkadaş (can) o işi halletmiş baştan....
Müslüm baba dönüş yapmış helal olsun walla adam o yaşına rağmen büyük cesaret baba kızma seni hakir görmüyoruz sen çoğu gence ot yoldurursun wallasuperlight ın camı bence daha kibar durmuş.
MeDeNiYeT DediĞiN TeK DiŞi KaLMıŞ CaNaVaR
Merhabalar ;
Arkadaşlar benim sizlerden bir ricam olucak ben couper tarzı bir motor almak istiyorum fakat karasızım aslında aklımda önceleri Keeway SL150 vardı fakat bu fiyat değişimleri firmanın kalitesiz bir anlayışa sahip olduğu kanısına vardım.Regal Raptor çok hoş bir motor ama servis ağı nasıl, yeni başlayacak birine önerirmisiniz.Birde görüp inceleyebileceğim ve satınalabileceğim bir yer varmıdır İstanbul asya yakasında bana bu konuda ne önerirsiniz.Mesala DD250E-9B ile DD250E fiyatları nasıl bir link verebilirseniz çok makbule geçer.Yardımlarınız için teşekkürler...
Saygılarımla...
ben sen enayısınde bu fıyata bunları alıyorsun dıye bır sey demedım okuduysan gayet kıbar bır sekılde fıkır olsun dıye soyledım . ayrıca kalıteye bu kadar onem verıyorsan o camın ve sıs farının altına bı tanede dragstar koyuver tam kalıte olsun bılmem anlatabıldımmı. sıs farının kalıtesını de cozemedım herhalde cıvalı falan olsa gerek ayrıca cam buyudukce cam daha ıs gorur dıye bı kanun yok bunlar muhendıslık ısıdır bızım yaptıgmızda zevk ısıdır senın soyledıgın fıyat bazı arkadasları asa bılır bılgılerı olsun dıye bır fıkır verdım bu kadar sınırlenmene anlam veremedım dogrusu
arkadaslar hepinize selamlar sunuyorum;
çok uzun zamandır topiclerinizi okuyorum uzun zamandır motosiklet alma hevesindeyim ve şu bir gerçekki ilk vitesli motosikletim olacağı için 250cc bir cruizer almak istemekteyim, kısa soluklu düşünmüyorum ve enaz 2-3 sene binmek istiyorum. Şu anda 2 motosiklet arasında kaldım Regal Raptor ve Hyosung GV-250. ilk motosikletimi alacağım için inanın içim içime sıgmıyo aralıkta ehliyetimi alıcam ve hemen motoru alıcam. Ekonomik olarak 2sinide alabilirim sorun yok ama sizin tecrübelerinize dayanarak tavsiyenizi beklemekteyim. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
(GV250 nin dişli sisteminde ve vites geçişlerinde sorun olduğunu okudum ve yeni alan kişilerin bile satmak istediğini. Sizde böyle kronik bir sorun varmı hiç?)
Marantaz arkadaşım bencede regal derim neden dersen foruma üye bi abimiz var müslüm abi adam antebe kadar regaliyle gitti geri geldi.Adam tık yok diyor artı olarak Regal su soğutmalı bir motor en büyük artılarından biride bu SL 150 alırısın sonra satarasın eminim, satmak isteyleri sürekli takip ediyorum yığınlarca SL150 satan var, servis ağına gelirsen anadolu yakasında altan motor var adamlar işin ehli korkun olmasın bir ara bende senin gibi korkmuştum servis ağından ama problem değil kalmaz bu motor elinde çin malları arasındada eniyisi en sorunsuzu bence
MeDeNiYeT DediĞiN TeK DiŞi KaLMıŞ CaNaVaR
Kardeşim neden öyle düşünüyorsun bu bir cesaret işi, evet Gaziantep-Nizip e gittim ve döndüm, hemde hiç sorunsuz, giderken 16 saatte, dönüşte Adana ya Çukurova Motor Sporları Derneği ne davet edildim, orada bir gece, değerli kardeşim kılıçbalığı Yusufun evinde kaldım, sabah 07.00 de tekrar yola çıktım, ve akşam 08.00 de İstanbul da evde yemek yiyordum, gidiş yolunda hava güzeldi yani yağış yoktu ama çok soğuktu (Beni etkilemedi kıyafet ve kaskın sayesinde) dönüşte her şey vardı, yağmur,çamur,sis ne ararsan vardı, ama hiç gaz kesmedim.
Motorumdan bir civata dahi düşmedi, hiçbirşey olmadı yanıma aldığım takım çantasını boşa taşıdım.
ARTIK KİMSE BU REGALE LAF SÖYLEMESİN KARDEŞİM , gidiş 1250 Km, benzin almanın dışında hiç mola vermedim, yani bir depo 300 Km yol yaparsa demekki ben her 3 saatte bir durmuşum (Bu arada motor üstünde popo ve kuyruk sokumu nasıl dinlendirilir üzerine ihtisas yaptım), hiç durmadan sürekli 120 Km civarında tam 3 saat gaz bastım, ve REGAL e hiçbir şey olmadı, dönüşte de Adana -İstanbul arası yaklaşık 1000Km, aynı geldim ama hava koşulları biraz yavaşlattı beni.
Arkadaşlar bu gezinin amacı başta annemi babamı görmekti. daha sonra yılların verdiği bir uzun yol özlemi tabiki motorla, birde yapamazsın edemezsin senin yaşın geçti diyenlere ispat içindir, bu olayın hadi beee nasıl yaptın abi hayret ifadelerini motorun REGAL ve 250CC lik Çin olmasına bağlıyorum, zira ben bu geziyi 650-800-1200 CC lerde yapsaydım bu kadar ilgi görmezdi, yanılıyormuyum.
[COLOR="Red"][SIZE="2"][B]Dostlarım bana müslüm baba der.[/B][/SIZE][/COLOR]
baba bravo sana gözünde kesmiş yani o kadar yol gitmeyi sen bizide eskitirsin be abi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)