DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Eylül 2006, 21:50
Arkadaşlar merhaba.Ben aranıza yeni katılan biri olarak kışın ehliyete yazılıp bir Çin malıyla başlamak istiyorum motorculuğa.Çin malları içinde gördüğüm kadarıyla RR en iyisi.Eğer başka varsa lütfen objektif olarak bana tavsiye ederseniz sevinirim.RR 'ın iyi ve kötü yönlerini kullanan arkadaşlardan öğrenmek istiyorum.Teşekkür ederim.(Özel mesaj atarsanız sevinirim.)
Reklamlar
-
26 Eylül 2006, 22:23
RR'nin iyi ve kötü yanları mesajından önceki 2007 sayfada detaylı bir şekilde yazılı zaten. Bol keyifli okumalar .
May the Force be with McLaren Mercedes
-
26 Eylül 2006, 23:41
selam waterciğim...sen hala RR almadın mı? Eger almadıysan ve almak istiyorsan benim RR'yi göndereyim.Ben v-strom aldım.Sevgiler sunuyorum
-
27 Eylül 2006, 00:33
baba müslüm adlı üyeden alıntı
Allah bizi bu devletten korusun.
[/B]
+10000
34 GS xxxx, may the force be with you...
MoER, MoMMO
-
27 Eylül 2006, 12:29
selam arkadaşlar. ben de bugün ititbariyle aranızdayım müsadenizle. Ne alacağıma bir türlü karar verememiştim. Bu yaştan sonra (31) insan hangi motora binse, acemi olduğu için hepsine aşık oluyor. Bunca yıldır içimde sakladığım heyecana kavuşmak çok mutluluk verici.. Neyse enduromu, cruisermi derken çok tesadüfi bir olayla part diye bayiden motorla çıktım. Hadi hayırlısı. Bundan önce yazıları takip ediyordum artık ben de aranızdayım....Hepinize sevgiler
-
27 Eylül 2006, 17:01
Selam arkadaşlar bendede REGAL RAPTOR daydw dd250 e9 var ancak şanzuman 2.vites dişlisi kırıldı nerden bulabilirim acil yardımınıza ihtiyacım var...
-
27 Eylül 2006, 19:51
yardım istedikten yarım saat sonra arkadaşlara zealsun lzx250-5 tavsiye etmişsin şanzuman dişlin kırıldı diye motordanmı soğudun yoksa aklın zealsundamı kaldı bilmiyorum ama sana yardımcı olalım eğer istanbul avrupa yakasında isen HİSAR ve KATRANCI var.buralarda parçaların mevcut olmayanda sarıkayalardan bir günde geliyor.bu servislerin tel ve adreslerini sarıkayaların sitesinden veya telinden alabilirsin no panik herşey yerli yerinde...
-
27 Eylül 2006, 22:36
Herhangi bir yetkili servisten yardım alabilirsin.
-
27 Eylül 2006, 23:48
-
28 Eylül 2006, 00:50
a vagrant adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba.Ben aranıza yeni katılan biri olarak kışın ehliyete yazılıp bir Çin malıyla başlamak istiyorum motorculuğa.Çin malları içinde gördüğüm kadarıyla RR en iyisi.Eğer başka varsa lütfen objektif olarak bana tavsiye ederseniz sevinirim.RR 'ın iyi ve kötü yönlerini kullanan arkadaşlardan öğrenmek istiyorum.Teşekkür ederim.(Özel mesaj atarsanız sevinirim.)
çin malı alacaksan RR tamamdır hiç kafanı bulandırma ve bu forumu baştan sona okumanı da ayrıca tavsiye ederim.
-
28 Eylül 2006, 11:04
wolky34 adlı üyeden alıntı
Merhaba, bence kask seçiminde tarz en son kriter olmalı. sana tavsiyen maksimum korumayı sağlayacak kask alman. ben Nolan N102 aldım, hem ergonomik hem sağlamlığı tescilli bir kask. Tabii ki (Allah korusun) olası bir kaza durumunda hiçbir kask hayatta kalmayı garanti etmiyor ama bizim bütün çabamız olası bir sevimsiz durumda hayati riskleri en aza indirmek...
Gerçi "beni en çok koruyan" diye belirtmişsin, demek ki sen de bu bilinçtesin. Tebrikler...
Havalar tam olarak soğumadan, sonbahar tadında RR'ciler olarak hakikaten geniş katılımlı bir hafta sonu gezisi yapılsa tadından yenmez. Henüz hiçbirinizle tanışamadım maalesef...
-
28 Eylül 2006, 11:24
Katılımın genişliği önemli değil bu hafta sonu hava güzel olacak. Buluşalım derim.
-
28 Eylül 2006, 12:52
carvalho adlı üyeden alıntı
Merhaba, bence kask seçiminde tarz en son kriter olmalı. sana tavsiyen maksimum korumayı sağlayacak kask alman. ben Nolan N102 aldım, hem ergonomik hem sağlamlığı tescilli bir kask. Tabii ki (Allah korusun) olası bir kaza durumunda hiçbir kask hayatta kalmayı garanti etmiyor ama bizim bütün çabamız olası bir sevimsiz durumda hayati riskleri en aza indirmek...
Gerçi "beni en çok koruyan" diye belirtmişsin, demek ki sen de bu bilinçtesin. Tebrikler...
Havalar tam olarak soğumadan, sonbahar tadında RR'ciler olarak hakikaten geniş katılımlı bir hafta sonu gezisi yapılsa tadından yenmez. Henüz hiçbirinizle tanışamadım maalesef...
evet dostum kesinlikle bizi koruması en önemli kriter , öncelikle ona bakacağız, galiba ben de ya nolan marka ya da lazer marka alacağım. kaska vereceğim paraya hiç acımıyorum, sonuçta o kasktan çaldığım parayı harcayamayacak olduktan sonra (kaza yapınca kask korumazsa .... allah korusun valla) o parayı ne yapayım.. benim henüz bi motorum yok, bahara erteledim almayı, eğer bu hafta sonu size de uyarsa buluşalım, hem benim gibi yeni ark.lar da biribiri ile tanışmış olur. ama benim motorum yok daha nolcak biriniz beni artçı alırsa sewiniirm
herkese kazasız sürüşler
-
28 Eylül 2006, 16:36
baba müslüm adlı üyeden alıntı
Kardeşim ehliyetin hayırlı olsun, artık yan yollardan kurtuluyorsun.
Arka koltuğunu büyütmeden uzun yola artçınla çıkma çok eziyet oluyor.Artık nasıl yaparsın bilmiyorum ama bir döşemeciye göster.
eyvallah abim,sağolasın...bu taraflara yolun düşmüyor mu hiç,bir ara uğra bir çayımı iç abi müsait olursan...görüşmek üzere...
-
28 Eylül 2006, 18:12
SELAM ARKADAŞLAR BANA UYGUN FİYATLA KASK VE KORUMALI MONT ALABİLECEĞİM BAYİİ KONUSUNDA YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ?
MeDeNiYeT DediĞiN TeK DiŞi KaLMıŞ CaNaVaR
-
28 Eylül 2006, 19:29
Cry adlı üyeden alıntı
SELAM ARKADAŞLAR BANA UYGUN FİYATLA KASK VE KORUMALI MONT ALABİLECEĞİM BAYİİ KONUSUNDA YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ?
dostum www.feyizoglu.com olabilir. okmeydanında yerleri. ben de kask alacağım, incelerken gordum, ama en iyisi sirkeciye gidip bütün dükkanları tek tek gezmek, fiyat karsılastırması yapmak..
İnsan her gün bir parça müzik dinlemeli, iyi bir şiir okumalı, güzel bir tablo görmeli ve mümkünse birkaç mantıklı cümle söylemelidir. Goethe ::pala::
-
28 Eylül 2006, 22:54
Cry adlı üyeden alıntı
Net ortamında büyük harf kullanmak bağırmak demektir, hatırlatırım.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
28 Eylül 2006, 23:03
watercolours adlı üyeden alıntı
Net ortamında büyük harf kullanmak bağırmak demektir, hatırlatırım.
Doğru, ayrıca soru ekleri ayrı yazılır. Bayi kelimesi ise tek 'i' ile yazılır.
İstanbul'da isen Avrupa yakasında Sirkeci (Doğubank arkası), Anadolu tarafında Kızıltoprak (Fenerbahçe stadı) taraflarına bakmalısın.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
29 Eylül 2006, 09:49
BIYIKLI adlı üyeden alıntı
İstanbul'da isen Avrupa yakasında Sirkeci (Doğubank arkası), Anadolu tarafında Kızıltoprak (Fenerbahçe stadı) taraflarına bakmalısın.
www.wheelup.biz
bu da bir alternatif olabilir. Ben buradan aldım, çok ucuza geldi, gümrükten de geçti masrafsız. Arkadaşım aynı siteden aynı siparişleri verdi gümrüğe takıldı, gümrük parası ödemek zorunda kaldı. Gümrükçünün keyfine kalmış bir olay.
Avrupa Birliği üyesi olmadığımızdan KDV'de uygulanmıyor ürünlere.
Hafta sonu Regalci hareketi olacak mı??? Cumartesi motoru 500 km bakımına götüreceğim Altan motor'a. Pazar günü her türlü attraksiyona varım... Tabii havaların müsade ettiği ölçüde...
-
29 Eylül 2006, 10:40
hadi arkadaşlar, bi organizasyon yapalım.
haftasonu geldi çattı, sizlerle tanışmak, hoşça vakit geçirmek istiyorum, bunu isteyen bi sürü arkadaş olduğu kesin. heeeeey regalciler neredesiniz???
İnsan her gün bir parça müzik dinlemeli, iyi bir şiir okumalı, güzel bir tablo görmeli ve mümkünse birkaç mantıklı cümle söylemelidir. Goethe ::pala::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler