gencadam bizim tanıdığımız serviste servisteki abimize 70 dolara gelmiş kappa rüzgarlık bizede 90 a verir heral baya pahalı almışsın..istanbul çapa tarafında biryerde
gencadam bizim tanıdığımız serviste servisteki abimize 70 dolara gelmiş kappa rüzgarlık bizede 90 a verir heral baya pahalı almışsın..istanbul çapa tarafında biryerde
Motorize Birlikler K.lığı......
Uğur abi sana hoşgeldin diyorum. Amcaoğluna geçmiş olsun allah beterinden saklamış bizdende slm söyle abi.
www.earlyriders.net
Müslüm abi fiyatlar çok uygun ve İstanbul dan katılım yüksek. Çünkü çok yakın ve çınarcık bağlantısı var. Ayrıca festivale yerel yönetimler destek veriyor. Ben yerimi şimdiden ayırttım. İnanıyorumki regaller orada da göz dolduracak. Büyük ihtimal bizim on onbeş kişi arasında bile beştane regal çıkar.
arkadaşlar vaktinizi alıcam ama birkaç sorum olacak;
1-regal t direksiyonu veya bu tarz bir t direksiyon
2-regal arka çamurluk
3-sl ön cam veya tavsiye edeceğiniz bir öncam(sizin makinalara yakışanlardan)
4-bir çift ön far
5-sürücü ve artçı için geniş ayaklık(tam ismini bilmiyorum)
6-regal ön arka jant
7-plastiğe nikelaj atan bir yer
8-yeni eksöz yapan yer tasarım vs gibi..
anlaşıldığı gibi bi modifiye işine girdim motorum regal değil ama bana hoş gelen daha doğrusu tarzım olan parçalar regalde ee ne diye regal almadın ozaman diyeceğinizide biliyorum ama kısmet işte motorun markasını modifiyeden sonra söylemek istiyorum tabii güzel olursa rabii Şimdi bu parçaları nereden alabilirim ayrıca nekadar tutar ücret olarak bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.Mühendis abi senden özel isteklerimde olacak zaman ayırırsan sevinirim şimdiden teşekkürler.
herkeze selam
uzun zamandır yazamıyordum, işlerin yoğunluğundan sayfaları haftalık okuyordum.
raptorum 6500 km civarına geldi (geçen eylülde alıp kışında binmiştim) raptorumdan hala memnunum (tavsiye isteyen arkadaşlar için)
işler yoluna girerse inşallah gezilerinize katılmaya çalışıcam.
bu sabah başımdan geçen bi olayı aktarayım.
sabah çıktım yola köprü yolunda göztepeden çamlıcaya doğru çıkıyorum her motosikletci gibi bende emniyet şeridinden gidiyorum tabi ilerde polis abiler çevirme yapıyor 4 motosikletli arkadaşı durdurmuşlar , rutin bi çevirme sandım ehliyet ruhsat vs. önümden 3 motosikletli arkadaş geçti ben geçerken , sağa çek dedi sonra direk niye emniyet şeridini ihlal ediyosun dedi. şaşırdım aklıma abi önümdeki motorları çevirmedin niye beni çevirdin diye sormak geldi ama 102 ytl gibi bir cezası olduğundan tırstım, kem küm durumları, motosikletlere tölerans gösteriyosunuz sanıyordum falan dedim, tamam abi bidaha geçmem falan yaptım elhiyet ruhsatı aldılar. sonra bu seferlik ceza kesmiyoruz falan dediler. allah razı olsun tabi yinede. neyse arkadaşlar emniyet şeridinden giderken dikkatli olun.
5000 km civarı benimde radyotörüm delindi. bi çoğunuzun bildiği gibi bizim radyotörlerimiz class serisine nazaran çok daha zayıf sarıkayalar sanıyorum arızalanan radyotörler için daha sağlam bi radyotörle değiştirecekmiş ben ve benim durumumda olan arkadaşlar radyotörlerimizin arızalanmasınımı bekliycez bence zayıf olan radyotörleri komple değiştirmeleri lazım. sarıkayalardan yetkili birisi bu konu hakkında lütfen bi açıklama getirsin.
Selam arkadaşlar.
Uzuuun zamandan beri siteye giremiyor, işlerim dolayısı ile seyahatlerdeydim, yurt içi yurt dışı falan filan falan.... ;)
Bundan sonra daha sık görüşmek dileğiyle.
Herkese selam.
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
GWS hos geldin. Artik listeyi bi yenile yaw...
ooo GWS hoşgeldin. Senin için artık dönmeme ihtimalinin yüksek olduğu ve hatta motorunda satılığa cıktığı soyleniyordu.....
Arkadaşlar ben hergün işime 1. köprüden geçiyorum, Son bir aya kadar sorun yoktu emniyetten gitmekte. 1 ayda ıkı ceza yedim hatta biri uygulamanın ilk günü 10 motorun içinden ben secıldım.
Lutfen dikkat Özellikle 8,00-9:30 arası..... 8:den evvel hiç bir polis olmuyorr. Tavsiyem polis görüş alanına girdiğinizde emniyet şeridinden cıkın......
R&R
34 TJ 5870
[B][SIZE="2"][COLOR="Purple"]infinitedreams... [/COLOR][COLOR="DarkRed"]ama siz onu demonicdreams olarak tanıdınız.[/COLOR][/SIZE][/B] 25.12.2005'den beri
Kardeşim sen bu sevdadan vazgeç, biz regallerin parçalarını zor bulurken bu dediklerin sana hem pahalıya patlar hemde motoruna ancak 1 sene sonra binersin çünkü parça bulamazsın, neyse bu kadar karamsarlıktan sonra, sana tavsiyem direk Sarıkayaları ara sana yardımcı olurlar, bunlara ne olduysa çok ilgilenmeye başladılar eğer ararsan seninle ilgileneceklerdir, başka bir yerde şansını deneme, ayrıca birde EMRE LTD var orayıda arıyabilirsin hepsinin internet siteleri var.KOLAY GELSİN
hoşgeldin sevgili dostum...
geç bakalım baş köşeye... bir bir anlat
ve en kısa sürede toplanalım derim sakıncası yoksa.....
bu arada bende süpap ayarı ve diğer kontrolleri yaptırdım..
süpaplar sıkı çıktı..motor daha sakin ve düzenli çalışıyor..karbüratör ayarlarında bir düzensizlik çıkmadı.
ancak bi yola çıkıp deneme şansım olmadı..zamanım olmadığı için
kartaldaki ALTAN MOTOR yetkili servis anlaşması yapmış.yetki belgesi verilmiş...hayırlısı artık.
inşallah sorun çıkmaz herhangi bir konuda.
Eğer T gidona cam taktıran varsa Resim gönderirse konu hakkında derinlemesine konusmak isterim.bu tipte makinaya yakısırmı bilmem ama bence pek yakışmaz gibi geliyor.
Bugun basıma gelen entresan bir olay hakkında fikir verirseniz benim gibi bir acemiyi sevindirirsiniz.Arka frenin pedalı tamamen boşa cıktı.Arka fren calışmıyor ama kampanaya kadar mekanizma iyi çalışıyor.Bence sorun balatadan sanırım.Böyle bir olay daha önce basına gelen var mı?
Mecburen ön frenle gidiyorum haliyle ruzgar falanda kalmadı
Yarın Birol otodayım yani.
Ehliyet Sinavina girdim Bugun Ohhh.. Motoru almadan once ehliyetimi alayim..
ﻶÏí
bende ehliyet sınavına girdim. sorular kolaydı amma...
sınava giren adamlar tomruk makinasından çıkmış gibiydiler adeta. motor almakta tereddüt edıyorsam birazda bu yüzdendir.
[B][COLOR="Red"]Release Yourself !!! [/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)