DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Ağustos 2006, 23:45
motorunu yeni alan arkadaşlar,hayırlı olsun.kazasız belasız sürüşler diliyorum herkese..............
bugün bende 4ooo km bakımını yaptırdım.karbüratör,siboplar(Sibop arası çok açıkmış),bujiler(bujiler yanmış enson katrancıda yeni aldığım bujileri kontrol ettiklerinde tırnak arasını sıkmışlardı ama gördümki bu yanlış bir uygulamaymış),hava filitresi,ayrıca debriyajıda deyiştirdiler.(debriyajı geçen hafta kamp yapalım derken girdiğimiz acayip bir patika yolunda yakmıştım malesef)..
ilk dikkatimi çeken motor serileşti ve uyumsuz diye adlandırabileceğim motor sesi düzelmiş durumda ayrıca vites aralarıda bayagı açıldı (sebebini anlamadım ama) yüksek devirlerde yaşadığım vibrasyonda yok denecek kadar azalmış durumda (hani yağ gibi akıyor derler ya o misal olmuş)
biliyorsunuz birkaç defa buradan yazmıştım motor çok yakıyor diye bakalım şimdi son durum ne olacak merak ediyorum.
(amma parantez açmışım yav)
herşey gönlünüzce olsun.selam ve saygılar hepinize
Reklamlar
-
23 Ağustos 2006, 03:00
Epey yazmışsınız ya. Bu kadar şeyi okumak 1 ayımı alır herhalde.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
23 Ağustos 2006, 12:47
Regalciler bu hafta sonu çatalca yerine yalova motor festivaline gitsek daha güzel olmaz mı?
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=19042
-
23 Ağustos 2006, 13:13
BABAADAM adlı üyeden alıntı
motorunu yeni alan arkadaşlar,hayırlı olsun.kazasız belasız sürüşler diliyorum herkese..............
bugün bende 4ooo km bakımını yaptırdım.karbüratör,siboplar(Sibop arası çok açıkmış),bujiler(bujiler yanmış enson katrancıda yeni aldığım bujileri kontrol ettiklerinde tırnak arasını sıkmışlardı ama gördümki bu yanlış bir uygulamaymış),hava filitresi,ayrıca debriyajıda deyiştirdiler.(debriyajı geçen hafta kamp yapalım derken girdiğimiz acayip bir patika yolunda yakmıştım malesef)..
ilk dikkatimi çeken motor serileşti ve uyumsuz diye adlandırabileceğim motor sesi düzelmiş durumda ayrıca vites aralarıda bayagı açıldı (sebebini anlamadım ama) yüksek devirlerde yaşadığım vibrasyonda yok denecek kadar azalmış durumda (hani yağ gibi akıyor derler ya o misal olmuş)
biliyorsunuz birkaç defa buradan yazmıştım motor çok yakıyor diye bakalım şimdi son durum ne olacak merak ediyorum.
(amma parantez açmışım yav)
herşey gönlünüzce olsun.selam ve saygılar hepinize
arkadasım merhabalar benımde yavas yavas bakım zamanı gelıyor hangi servise gittigini ve ne kadar bi ücret odedıgını belırtırsden sevınırım
[COLOR="Red"]Önder[/COLOR] [SIZE="5"][/SIZE][COLOR="Blue"]DIGITAL FOTOGRAFÇILIK[/COLOR]
-
23 Ağustos 2006, 13:14
erdem.gunduz adlı üyeden alıntı
Regalciler bu hafta sonu çatalca yerine yalova motor festivaline gitsek daha güzel olmaz mı?
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=19042
Erdem kardeşim sen hala motoru almadınmı, sabırsızlanıyorum, hani bi tur atacaktık yaaa
-
23 Ağustos 2006, 13:47
muhendis1959 adlı üyeden alıntı
Erdem kardeşim sen hala motoru almadınmı, sabırsızlanıyorum, hani bi tur atacaktık yaaa
abi benimki satılmadan alamamki. suzukinin sahibi izmirde ay sonuna kadar bana süre verdi, olmassa başka isteyene de verecek. olmassa olmaz ya önmeli değil bende kışa 600 yerine 800 cc alırım. hem fiatlar daha da düşer. benimkini de sezonda satarım.
================================================== ================================
HADİ REGALCİLER
2-3 EYLÜL YALOVA MOTOSİKLET FESTİVALİNE GİDELER
İSİM SOYAD / NİCK / KALACAK YER TERCİHİ (ÇADIR-ODA)
1- Erdem Gündüz / erdem.gunduz / öncelik oda olmadı çadır
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-
16-
17-
18-
19-
20-
-
23 Ağustos 2006, 15:37
-
23 Ağustos 2006, 16:01
muhendis1959 adlı üyeden alıntı
bu sene ilk defa yapılıyor ve kesinlikle pahalı değil 1 kişi yatak parası 10 ytl. sabah kahvaltısı festival sponsorlarından. abi verdiğim linki oku. çatalca yerine oraya gidelim diyorum
-
23 Ağustos 2006, 19:35
Regalciler ÇATALCA gezisi bu pazar yani 27 Ağustos
Yalova gezisi sonraki pazar yani 1-2-3 Eylül yazılı.
Davetleri iyi okusanızda bazı ufak tefek tartışmalar çıkmasa.
Aramızda ayrı gayrı yok, müsait olduğumuz her organizasyona gitmeye çalışırız.
O zaman Haydi regalciler 27 Ağustos Çatalca ya
Haydi regalciler 3 Eylül Yalova ya
-
23 Ağustos 2006, 20:41
nihayet gelebildim istanbula..
o ne sıcaktı ölee..araçtaki klima bile yetersiz kalıyodu..
bu arada aydında ziyaret ettiğim AYTU kardeşime alakasından dolayı teşekkür ederim tekrar.
motorunda yaptığı dişli değişimleri konusunda pek emin olmadığı için tekrar
eski haline getirmiş motorunu.. bilginize..
hafta sonu etkinliği için ben maalesef gelemiyorum..
benim yalovada hacı mehmet köyünde seracılık işleri ile yıllardır uğraşan
amca oğlu serada sulama yaparken dalgıç motorun suya elektrik karıştırması sonucu elektrik çarpmasına maruz kalmış.ciddi şekilde yanmış..
bu bakımdan cumartesi günü ziyaretine gideceğim motorla..
bazı arkadaşlar bilirler denizlide sarıkayaları ziyaret edip yedek parça ve servis ler konusunda genel olarak taleplerimizi iletecektim...ancak denizlide üç beş kafa müşterime uğrayıp zor kaçtım sıcaktan..
nefes alamadık desem yeridir..muğlayı marmarisi pas geçtim bu aşırı sıcak yüzünden
-
23 Ağustos 2006, 21:56
Raptorculara Selam
Sevgili Raptorcu dostlar merhaba,
yaklasık bir ay önce raptor T gidon sahibi oldum.Scooter deneyimimi kırmızıda gecen bir tasıt tarafından kaybettim, aynı zamanda motosiklet heyecanıma da o tarihte son verdim.Bunlar yaklasık 10 yıl önce oldu ve içimdeki motosiklet aşkı tekrar depreşti ve uzun bir araştırma sonucu en iyitercihi raptor T gidonda buldum.
Ankaradaki raptorcularla bulusmak Raptor hakkında konusmak ve kısa mesafeli gezilere katılmak isterim.
msn:selcukaytan@hotmail.com
rüzgarınız eksik olmasın
-
23 Ağustos 2006, 23:57
RPT 57 adlı üyeden alıntı
rüzgarınız eksik olmasın
Bu rüzgar meselesi yoruyor beni. Öncam uygulaması ne durumdadır, kimler öncam uyguladıydı şu ana kadar? hangi aracın camını taktılar? bir de performansından memnun kaldılar mı? şu dişli meselesi gibi bunu da bir masaya yatırıp katalog bilgisi yapmak gerekir.
sevgiler,
AA.
34 GS xxxx, may the force be with you...
MoER, MoMMO
-
24 Ağustos 2006, 13:33
-
24 Ağustos 2006, 13:50
Arkadaşlar öncelikle herhese merhaba bende 3 aydır bu forumu takip ediyorum.Ayrıca motordelisi adlı formuda orda aynen şoyle yazıyordu dadwyleri getiren firma battı diye bi topic okudum çok şaşırdım ne kadar aslı var ne kadar yok bilmiyorum.yorumlarınız bekliyorum birde sürekli servislere giden bakımlarını yaptıran abilerden arkadaşlardan rica ediyorum memununlarmı servislerden Saygılar.
MeDeNiYeT DediĞiN TeK DiŞi KaLMıŞ CaNaVaR
-
24 Ağustos 2006, 14:28
Cry, daha geçen hafta Sarıkayalardan parça talep ettik Aykon'la, hemen gönderdiler. Sanırım haberin aslı yok.
Bu arada arkadaşlar demonicdreams olan kullanıcı adım infinitedreams olarak değişmiştir.
Buluşmalarda ya da telefonda isteyen "ya demonik n'aber" demeye devam edebilir.
[B][SIZE="2"][COLOR="Purple"]infinitedreams... [/COLOR][COLOR="DarkRed"]ama siz onu demonicdreams olarak tanıdınız.[/COLOR][/SIZE][/B] 25.12.2005'den beri
-
24 Ağustos 2006, 16:32
infinitedreams adlı üyeden alıntı
Cry, daha geçen hafta Sarıkayalardan parça talep ettik Aykon'la, hemen gönderdiler. Sanırım haberin aslı yok.
Bu arada arkadaşlar demonicdreams olan kullanıcı adım infinitedreams olarak değişmiştir.
Buluşmalarda ya da telefonda isteyen "ya demonik n'aber" demeye devam edebilir.
Abi allahaşkına telafuzu kolay bişeyler yaz şu nic e, en güzeli ismini yaz, vallaha ayıp oluyor, adamla 5 kere karşılaştık beşinde de adını söyledi yine hatırlıyamadım çok ayıp oldu, HİÇ OLMAZSA İMZA YERİNE İSMİNİZİ YAZIN.
-
24 Ağustos 2006, 21:50
fevkalbesher adlı üyeden alıntı
Bu rüzgar meselesi yoruyor beni. Öncam uygulaması ne durumdadır, kimler öncam uyguladıydı şu ana kadar? hangi aracın camını taktılar? bir de performansından memnun kaldılar mı?
sevgiler,
AA.
fevkalbesher, ben taktırdım ön cam. Beşiktaş Balmumcu'da ATV binasının karşısında Kuzey Motor var. Oradan aldım. Kappa'nın orjinal camı, 180 YTL fiyatı. Çok memnunum, otobanda göğsüme vuran rüzgarı önemli ölçüde kesti. Rüzgardan çok savuruyordu otobanda önceleri, onu da azalttı şimdi. Daha ucuz camlar var, ama plastik gibi duruyor ve çok kaba geldi bana onlar. Senin için bir resim ekledim:
[COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]
-
24 Ağustos 2006, 21:57
Yav, motor hoş, püsküller falan da güzel de, şimdi o motora o kıyafetle binilir mi? Alacaksın deri montu, motorcu çizmesini takacaksın ayağına, gözlerde güneş gözlüğü, kafada nazi kaskı. Heeeeyt.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
24 Ağustos 2006, 22:13
Cry adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar öncelikle herhese merhaba bende 3 aydır bu forumu takip ediyorum.Ayrıca motordelisi adlı formuda orda aynen şoyle yazıyordu dadwyleri getiren firma battı diye bi topic okudum çok şaşırdım ne kadar aslı var ne kadar yok bilmiyorum.yorumlarınız bekliyorum birde sürekli servislere giden bakımlarını yaptıran abilerden arkadaşlardan rica ediyorum memununlarmı servislerden Saygılar.
memmunuz kardeşim.zaten çok şükür öyle aman aman bi sorunda yok motorlarda......
-
24 Ağustos 2006, 23:57
Gencadam adlı üyeden alıntı
fevkalbesher, ben taktırdım ön cam. Beşiktaş Balmumcu'da ATV binasının karşısında Kuzey Motor var. Oradan aldım. Kappa'nın orjinal camı, 180 YTL fiyatı. Çok memnunum, otobanda göğsüme vuran rüzgarı önemli ölçüde kesti. Rüzgardan çok savuruyordu otobanda önceleri, onu da azalttı şimdi. Daha ucuz camlar var, ama plastik gibi duruyor ve çok kaba geldi bana onlar. Senin için bir resim ekledim:
Sanki bu camda çok güzel duruyor, ama biraz pahalı galiba,birazda fazla uzun, ama çok şık durmuş, güle güle kullan kardeşim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler