[COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]
Aşkolsun be kardeşim şaka yaptım, bende senden özür dilerim aslında benim aramam lazımdı, senle yarın konuşalım, şu talihsiz olayları merak ettim kötü birşey olmamıştır inşallah,
Arkadaşlar herkesin miraç kandilini kutlarım, allah hepinize sağlıklı uzun ömürler versin, daha nice kandillere.
motorun satış sonrası teknik destek durumu nedir regal raptor benimde hoşuma gidiyor
]
abicim hafta içi ve muhtemelen pazartesi günü ben seni ararım hayırlısı ile sezon kapanmadan seninle o eşsiz uzun yol keyfini bir kez daha değil bir çok kez daha tatmak içinde plan program olaylarına derhal gireriz.bence bu sezon uzun yol keyfini kimse tadamadı doğru dürüst.esaslı bir aktivite ile yol alamadık.bana sorarsanız motor güçleri ve diğer özellikleri birbirine uyumlu motor sahiplerinin uzun yok gezileri çok daha makbul olur kanaatindeyim.ve bu bu en baba motorları kullanan vatandaşların bile kıskandığı regalciler grubunun her zaman bu yönüyle yetersiz kalışını hep hayretle izlemişimdir.evet şunu demeye getiriyorum.hadi regalciler en azından bir sapanca falan yapalım artık :o)
Başta Regal'ciler olmak üzere tüm motor camiasının,bütün Türk ve İslam aleminin mübarek Miraç kandilini kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim.
[COLOR="Blue"]ALLAH (C.C) VE ASKERLER ZOR ANLARDA HATIRLANIR.ZOR ANLAR GEÇTİĞİNDE;ALLAH (C.C) UNUTULUR;ASKERLER İSE KÜÇÜMSENİR![/COLOR](Ertuğrul ÖZ! Seni Asla Unutmayacağız!!!)
R&R
34 TJ 5870
SLM REGALCİLER 1-2-3 EYLÜLDE HEPİNİZİ YALOVA DA YAPACAĞIMIZ MOTOFEST 'E BEKLİYORUM AYRICA DÜNYA BARIŞ GÜNÜDÜR REGALCİ DAYANIŞMASINI GÖSTERELİM HERKESE HİÇ BİR YERE SÖZ VERMEYİN HEPİNİZİ BU EĞLENCEDE GÖRMEK İSTİYORUM http://www.motosiklet.net/forum/show...t=19042&page=3 link bu ayrıca www.motociklet.com dan takip edebilirsiniz hazırlıkları Yalova daki herkes belediye başkanımız dahil bu süper eğlence için hazırlıklar yapıyoruz şimdiden netden takip ettiğimiz diğer illerden 500 motorcu katılıyor bizdende herhalde tahminim 100 olarak hesaplıyorum en kalabalık RR ciler olucak galiba basın da orada olcak ayrıca BULUTSUZLUK ÖZLEMİ KONSERİ ünlü dj ler eğlence-müzik-yarışmalar-konaklama-deniz-kum-güneş-çevre gezileri-konserler.
EVET ELLERİ GÖRELİM REGALCİLER YERLERİNİZİ AYIRTIN.......BENDEN SÖYLEMESİ...........
Motorun gorunurlugunu artirmak icin arka stop lambasi, onlere.. (ne yapilabilir bilmiyorum) ve korna taktirmak istiyorum. Eski sayfalari karistirdirm hatta bir iki arkadasa mesaj da attim girerlerse cevaplari elbette cok isime yarayacak ama bir de burada ortaya sorayim dedim. bu konularda yardim olacak,fikir soyleyecek arkadas var mi?
Kardeşim, bu motorların elektrik tesisatları çok zayıf, sakın aksesuar takıpta fazla yüklenme, ben öne sadece 2 sis taktım onların içindeki ampullerde ufak, bizim plaka aydınlatma lambası gücünde, sadece görüntü anlıyacağın, arkaya da çantanın üstündeki reflektörün içine led yaptırdım ama daha takmaya fırsat olmadı, başkada bişey takmıyorum, sende fazla elektrik harcıyacak aksesuar takma sonra büyük sorunlar yaşarsın.KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER
Arkadaşlar icetoo nun bahsettiği motofest gitmek isteyenler varmı aranızda ?kimse bişe yazmamış..
MeDeNiYeT DediĞiN TeK DiŞi KaLMıŞ CaNaVaR
Muslum Abi korna olur herhalde... Olmaz mi?
Arkaya da iki ufacik stop lambasi dusunuyorum. Ama onlar da olmaz diyorsan...
ne diyim olmaz ise olmaz
Far konusunda dediğini en kısa sürede değerlendireceğim batista123. Eğer bunlardan biri sebep olsaydı bakımda Ali Usta hallederdi diye düşünüyorum. Acaba makinam hala sağır, ondan mı? Artık 8000 km'de bakıma soktuğumda bir daha ahtırlatırım Ali Usta'ya. Sağol yardımın için.
[COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]
Senin motorun 110 u geçer ama yine de sen 100 ü geçme.
Debriyaj ayarın kol sıkılı iken 1/3 kaldırdığında kavramaya geçmesi lazım çok yukarıda kavrıyor ise kaçırır ve tam kavrama yapmaz hızlanamazsın yakıt tüketimin çoğalır.
Karbüratör ayarı yaptır. Her ikiside eşit ayarda olsun ki iki motorda eşit güç üretsin. Hava filitresini de değiş veya şişmemiş ise temizle hava ile.
Sübap ayarı yaptır.
Arka frenlerin sıkıyor olabilir.
Lastik havaların düşük olabilir. Arka 28-32 arası Ön de 25*28 arası kafana göre ayarla. Benim ön 27 arka 30
Yağ ayarını kontrol et ne eksik ne fazla olsun. Yakıt 95 oktan al. daha ne diyeyim Kazasız sağlıklı sürüşler.
Arkadaşlar Mehmet Aksunun motoru 1000 Km bile yapmadı daha ama dün Çatalca yollarında bana kök söktürdü, o ne diyorsa onu yapın, ben 130Km ile giderken yanımdan geçti gitti (Ama bende artçı vardı heh heeee) şaka bi yana gün geçtikçe ben bu motoru daha fazla sevmeye başladım, otobanda gazı verdikçe motor uzadı, 130 la gidiyorum gazı versem dahada gidecek dakikalarca 2 regal, bir de husong 250 130-120 bastık bizim motorlar banamısın demedi, ben diyorum ki bu motorlara MAŞAALLAH
İşte mehmetin kaportasız hali.
Buda benim yolda kaportalı halim
Buda Mehmetin kaportalı hali, arkadaki de husong 250 Mustafa kardeşimiz, Çatalca ormanlı köyü hatırası.
gezin bakalım gezin bizde buralarda sıcaktan börttük iyice
kartalda motorlarına süpap ayarı ve karbüratör senkronize ayarı yaptıranlar.. bu işlemden sonra çok fark ettimi genel olarak...
seyahatten döndükten sonra bende bi elden geçirsemmi acaba...tavsiye edermisiniz?
Uğur kardeşim bu pazara çatalca, deniz ve balık seyehati var bekleriz. Otobanda regalleri de deneriz.
Motora ayar yapılır da değişmezmi. Ama sübap ayarı için motoru akşamdan bırak buz gibi olsun tırnaklar iyice kapatsın. Bizimkiler biraz ılıktı ama yine de fark etti. Tüm çin malı motosikletli arkadaşlar muhakkak karbüratör ve sübap ayarı yaptırsınlar. Ayrıca seyehatten geldin hoşgeldin artık ortak gezilerde görüşürüz. Selamlar
yok daha gelemedim ispartadayım şu an ...
ama çok sıcaaak..sanırım hafta sonuna kadar gelirim.
size bol geziler..az evvel yanımdan bir raptor geçti ..durdurayım dedim ama görmedi beni..ama hava soğutmalı modeldi
Chopper/Cruiser'ların Karşılaştırılması (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11014) --- anket>>>>>>http://www.motosiklet.net/forum/show...557#post210557
-----ANKET Regal Raptor (250cc)'unuz Kaç km'de (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17733 )
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)