Arkadaşlar bu motorların sibop ayarları ile ilgili olarak İzmirde yapan/yaptıran var mı? Tavsiye edebileceğinizbir yer varsa bende baktırmak istiyorum...
Arkadaşlar bu motorların sibop ayarları ile ilgili olarak İzmirde yapan/yaptıran var mı? Tavsiye edebileceğinizbir yer varsa bende baktırmak istiyorum...
Y.E.D hoşgeldin aramıza galiba biz kastroya giderken sabah gülsuyu köprüsünün ordaki petrol ofisinde karşılaşmıştık yanlış hatırlamıyorum inşallah
sevgili carvalho bir kere iğneadaya yüklü ve artçıyla gittim,kastroda belimize kadar suyun içine girdik(gelen arkadaşlar o anı unutmamışlardır) en son 15-30 temmuz arası olan yıllık iznimi motorla ayvalığa giderken kullandım,istanbula dönüşte bir motoguzzi nevada,bir honda transalp,veee bendeniz REGAL RAPTOR ile döndük,hacimce RR den oldukça güçlü motorlarla gittiğim içi benim motoru biraz sıkıştırmam gerekti ve hiçbir sorun yaşamadım,konfor olarak ise RR nin diğer adı yürüyen koltuktur
bakımını güzel yaptığın ve en önemlisi elinde anahtar motorunu kendin kontrol ettiğin sürece sorun yaşamayacağını umuyorum(istanbuldan ayvalığa çıkış gidiş-dönüş ve oradaki gezmelerimle beraber 1250 km yol yaptım)
yahu freak in bujilerini falan çalalım geceleyin,düşmedik abicim yıkılmadık ayaktayız!!!!!!!
bak Can'a daha kibarcasını söylüyor,bu arada can resimdeki senin motr mu çok şık
2005 model 6000 km deki kırmızı regalimi satıyorum
acil olduğu için uygun fiyata vericem.
ilgilenenler ceylanilkay@yahoo.com dan ban ulaşabilir.
En Sonunda Forum Duzeldi. Dogru Duzgun Takip Edemiyordum.. Bu arada arkadaslar Edirne olan yokmu Regalci? Bi goreim bi sesini duyayim su makinanin.
ﻶÏí
Müslüm abicim 250cc de kalacak olsam kesinlikle satmazdım. genel olarak motordan memnunum. sadece 250cc ve 17HP bana yetmiyor. zaten alırken de bunu düşünerek almıştım. bu yazı geçireyim seneye büyük makina alırım düşüncesindeydim. son iki uzun gezim (bolu kartalkaya ve ankara) makinanın kapasitesinin bana yetersiz olduğunu kesinleştirdi. almak istediğim makine de 1. sırada suzuki intruder 800 idi. izmirden bir arkadaşımız 600' ünü (45 HP) satıyor temiz ve uygun fiat olunca kaçırmadım onu aldım.
iki makine arasındaki kapasite farkını gözönüne alınca pişman olmam söz konusu değil. ama her zaman küçük makine almak isteyene Regali tavsiye ediyorum.
Erdem suzuki hayırlı olsun allah kaza bela vermesin, ama sen yinede bu motoru Altan motora sormadan alma çünkü onlar suzuki nin yetkili servisi.
Tabiki kapasite ve kalite olarak regal den üstün bir motor ama bana yaşı biraz fazla gibi geldi,servise göstermeden sakın alma.
Artık bizede bi tur verirsin
Bu motorda parça sorunu yaşanabilir, yoksa uzun yol için regalden iyidir, yalnız size şunu söyliyeyim benim motor 3 aylık KM 5000 i geçti daha uzun yolda hiç sorun yaşamadım, basabildiğim kadar da basarım, motor işide galiba şans, Erdem çok şansızlık yaşadı,
markayı ve modeli çok iyi biliyorum, ayrıca alacağım makine de temiz hem üyesi olduğum diğer gurubun içinden birine ait. o grupta üyeler arasında kazık atmak gibi birşey sözkonu değil. nesi varsa açık açık söylenir.
sana bir tur değil her zaman veririm abicim
benim uzun yolda yaşadığım sıkıntı arıza ile ilgili değil müslüm abi. otobanda yol alırken yerine gör eçok rahat 140-150-160 km sürate çıkabilmeliyim. yada 120-130 la giderken gerektiğinde atağa hemen cevap verebilmeli. Regalin 250cc ve 17 Hp gücüyle bunları yapamaması çok doğal. motorun kapasitesi bana yetmiyor. yoksa genel haliyle kesinlikle beğendiğim bir makine. bugüne kadar her konuşmam da makinenin hakkı neyse onu açık açık söyledim. yine diyorumki ödediğimiz paranın karşılığını fazlasıyla bize veren bir makine.
================================================== =============================
Marka : Regal Raptor
Model : DADYW DD250E-9
KM : 6000
Renk : Siyah
Fiyat : 3.750 YTL
Açıklama : Garantisi devam ediyor. Bakımları yetkili servis tarafından yapılıyor. sis farları, yan çantalar, sosis çanta, yükseltilmiş sisybar, genişletilmiş pilyon (artçı) koltuğu.
İl/İlçe : İstanbul / Bostancı
İletişim : 533-590 76 30 / 216-474 74 24 Dahili : 503 / erdem.gunduz@mynet.com
Msn : erdem.gunduz@msn.com
yaw bizim topic ne olmuş böyle, sayfa sayısı azalmış eskisi gibi yazan yok başka topicdemi buluştunuz
sayfalar neden azaldı? neler silindi bilen varmı?
Müslüm abi RR kullanım ömrü kaç yıl herhangi bir bilgin varmı?
MeDeNiYeT DediĞiN TeK DiŞi KaLMıŞ CaNaVaR
Arkadaşlar bugün, benzin aldım, 210Km yaptıktan sonra depoyu tam fulledim, 19YTl benzin aldı, benzinin ucuzlamasını bile göz önüne alsak, yakıt çok düştü, eskiden Km başına 120Krş Yakan motor şu an 90Ykrş yakıyor Bu değişiklik ya sibop ayarlarından yada karbüratör ayarlarından oldu, bilgilerinize.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)