Cumartesi günü Müslüm, Halil ve ben notorları bakımdan getirirken Boğaziçi köprüsü aşırı rüzgarlıydı. Her ne kadar şaka yollu da olsa arkadaşlara köprüden geçerken orta şeridi kullanın ne olur ne olmaz aksi bir durum olur sağ sol müsait dedim. Çünkü yan şerit tehlikeli Allah korusun ters bir durumda köprü korkuluklarında motor kalır sürücü uçuşa geçer diye.
Birde şu dikkatimi çekti. Halil aşırı rüzgardan etkilenerek arkada kaldı, Müslüm ve bende ön cam olduğu için rüzgardan az etkilendiğimizden Halil e nazaran daha hızlı köprüyü geçtik. Regalci arkadaşlara tavsiyem ön cam taktırmaları.
Erdem Gündüz de herhalde motoru ile fazla oynuyor ki sık sık arızalar çıkarıyor. Elektrik aksamında oynamalar yapmış olacak ki sigortası atıyor. Mekanik arızalar çıkarıyor. Geçmiş olsun, ayrıca her zaman arkadaşlara yardımcı olmak ve yardım beklemek bence normaldir.
Şu regalciler olarak müsait bir zamanda bol vakitli şekilde toplanamadık gitti. Orada hem iyice tanışır kaynaşır hemde fikir alışverişinde bulunurduk. Kazasız sağlıklı sürüşler dileklerimle
slm arkadaslar cok ıyı bır servıs buldum fatıhte yarın gıdıcem ve ayrıntıları bıldırıcem
Yanlış anlamayın gerçekten anlamamıştım ama daha önceki sayfalara gidip gördüm. Üstelik çok da güzel bilgiler ve fotolar koymuşsunuz. Ben motor konusunda acemiyim, bi an başka bir şey midir dedim. Yanlışlıkla kırdıysam sizi özür!
Mesajı da siliyorum. Amacım sizi kırmak değildi gerçekten...
İleride muhtemel bir RR kullanıcısı olacağım için hazırladığım dosyaya bu bilgileri sürekli kaydediyorum. Daha önceden takip edenler bilirler. Saygılar.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
selamlar.....
sanıyorum kimsenin sibop ayarları servislerde yapılmamıştır.zaten benim şimdi anlamadığım,bakımların yapılıp yazıldığı garantiyle alakalı kitapçıktada böyle bir bakım detayı yazmıyor..servislerde sanırım buna istinaden rutin sayılabilecek olan yazılanları yapıyorlar.ben en az üç defa motorum fazla yakıyor ekzost patlama yapıyor diye danıştım.son gittiğimde yine pislik olabilir deyip karbüratöre hava tutuldu.bir daha yaparsa karbüratörü değişiriz gibi bir cevap aldım.
şimdi siz büyüklerimizin kendi gayreti ile halledilen sorun ve eksikleri duyunca ve sarıkayaların cevabını okuyunca şaşırdım.......
sanırım motorları aldığımız yerler,biz müşterilerini çağırıp (yapmamış oldukları)gerekli olan ayar ve kontrolleri yaparlar artık....
SARIKAYALAR LÜTFEN BİZLERİ SERVİS SERVİS DOLAŞTIRMAYINIZ.....YETKİLİ SERVİSLERİNİZE GEREKEN TALİMATI VERİNİZ.SİZLERİ VE MOTORLARIMIZI SEVİYORUZ.[/COLOR][/SIZE]
herkese saygı ve selamlar.
herşey gönlünüzce olsun...............
Silinmiştir
Hala düzelmedi şu site yahu, mesajımı düzelteceğim olmuyor, CLINT kardeşim bende sana verdiğim cevabı silmeye çalışıyorum ama sitenin azizliğine uğradı daha sonra düzeltirim.
Sorun değil birbirimizi anladıysak varsın silinmesin. Sevgiler.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
bozarım abi ben aynı sorun tekrarlıyordu artık olmayacak.
dediğin gibi el memleketlerde bir telefon müslüm abi ve aksu 15-20 dk içinde hazır da bekleyen bir servis ayarladılar. ikisine de tekrar tekrar çok teşekkür ederim.
arkadaşlar dün bir suzuki intruder buldum çok uygun fiyata onu alacağım benim motor satılık haberiniz olsun
abi sadece motoru değiştiriyorum sizlerden niye ayrılayımki. Regali bıraktım diye siz beni topic den kovmadıktan sonra ben bir yere gitmem
satma kararımı gözden geçirmeme gerek yok çünkü birçok kişi biliyor be yılı geçirmek için aldım ben 250cc yi. hep geçmek istediğim makina da suzuki intruder 800 idi. supereva dan bir arkadas tarz değiştirdiği için 600 lük intruderını satılığa çıkarınca bende onu almaya karar verdim. 95 model 43.000 km de
4000 bakımı için Katrancı'ya gittiğimde genel bakım yaptıklarını, sibop ayarını da yaptıklarını söylemişlerdi bana. Ne derece sağlıklı bir sibop ayarı olduğu konusunda bir fikrim yok. Tek bildiğim Sipob kapağının üstünde beyin dedikleri yeri aşırı ısıdan koruması konmuş olan kapağın artık orada olmadığı. Arayıp sormayı düşündüm ama ben farkettiğimde üzerinden 1500 km geçmişti. Bir kapak işte... kesin kaybolmuştur diye düşündüm. Bu kapağın önemi ne derecededir, bir bilen varsa yazsın, çünkü anında önlem almam gerekebilir. Emin değilim.muhendis1959 adlı üyeden alıntı
vehbi karakaya, maltepeli.meslek ferforje demir doğrama mator RR 250. bu arkadaşlık gurubuna katılmayı ve faydalı olabileceğimiz her konuda arkadaşların yanında olmaya çalışırız,sevgiler saygılar.
Arkadaşım 2 kere kırklareli yaptım motorumla. Hala aldığım zevk damağımda. Şimdi iğneadaya kamp organizasyonlu gezi planlamayı düşünüyorum. Yokuşlarda falan asla bayılmıyor, otobanda 140 km görüyorsun ama ben 100-110 tavsiye ediyorum. Birde benim motorum km saatinde mile/h yazıyor. Demek ki 140 km den fazla gitmiş
en son ben geçen hafta sonu ankaraya gittim. yaklaşık 430 km
cumartesi sabah 06:00 gibi bostancıdan yola çıktım 100 km sonra TEM izmit çıkışındaki mcdonalds da kahvaltı yaptım. bir sonraki molayı kaynaşlı çıkışından hemen önceki yerde yapmayı planlıyordum ama gerede deki metro dinlenme tesilerine kadar ihtiyaç hissetmedim yaklaşık180-190 km hiç durmadan gitmiş oldum. yakıt ihtiyacı doğmasa bir sonraki konaklama noktasına kadar gidecektim. yani ankaraya 2 molayla gitmiş oldum.
ancak hiç bir zaman cruiser ile enduronun uzun yolda sürücü konforu kıyaslanamaz. her zaman için endurolar daha konforludur. ikisinin tarzı tamamen farklı. bu ikiside meyva olmasına rağmen elma ile armudu kıyaslamak gibi birşey bana göre
[FONT="Verdana"][B]Woaki kamina, tekabuki nanna. Umsala bimsasa, bimsa namba![/B][/FONT]
[B][FONT="Verdana"][COLOR="Red"]Free Rider[/COLOR][/FONT][/B] --- [B][COLOR="Blue"](FReaK, hiçbir gruba üye değildir; Özgürdür.)[/COLOR][/B]
arkadaşlar RR nin klibi....
http://www.youtube.com/watch?v=1BsEQ8ae-Fk
yok ya benimki servisle alakalı değil. zaten alırken de bu sene kullanıp satacağım demiştim. daha yüksek cc bir makina almak baştan beri hedefti zaten.
şimdide bir arkadaş kendi motorunu değiştiriyor, satacağı motor da benim aradığımın bir alt modeli ama iyi fiyatla alacağım.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)