DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Temmuz 2006, 19:17
sayın arkadaşlar uzun zamandır bahsi geçen motorlu taşıtlar vergisi ve 200 ytl plaka ruhsat masraflarını bir satıcı olarak bilgilerinize sunmak isterim. plaka+ruhsat yaprağı ve trafik sigortası yaklaşık 90 ytl ye hallediliyor. buna muameleciler 10 ytl DOSYA PARASI ekliyorlar sizlerin bilmediği ötv yatarken vergi dairesinin aldığı 13,10 ytl damga vergisi var.(işlemleri kendiniz yapınca satıcı verginin tam yattığından emin olmak için vergi yatırma işlemini kendisi yapıyor dolayısıyla bu para satıcıdan çıkıyor) e tabi muameleci önce vergidairesine gidip sıraya giriyor sonra trafik şubede sıraya giriyor, sabırsız arkadaşların 1 günde evrak teslimi için bir miktar masrafı artıyor. bu işlemler için yaklaşık 75 ytl işçilik istiyor. (50 ytl ye yapanda var ama verginin tam yattığından emin olmak için güvenilir birilerini arıyorsunuz) bu durumda rakam 188 ytl ye çıkıyor. zannedersem aramızda 12 ytl için üzülecek birileri yoktur. mtv ye gelince araç tescili yapıldıktan sonra 1-2 gün geçmeden vergi dairesinde borç gözükmüyor bu yüzden 1-2 gün geçmeden vergi yatamıyor. ayrıca eminim ki hiçbir satıcı ötv yi de yatıracağım dedikten sonra sizden parasını alıp yatırmamazlık yapmamıştır. burada satıcının kabahati insanları uyarmamak. birde lütfen unutmayın satıcılarında bir kısmı motor binicisi ve bu işten ekmek parası kazanıyor. istanbulda motor satış mevsimi 5 ay yada en fazla 7 ay bir motordan edilen kar 200 bilemedin 300 ytl. bu son döviz ve ötv darbesinden sonra zaten zor ayakta duran sektör mensuplarına bu kadar yüklenmeyin ki bizde sizlerin arasında varolabilelim. saygılarımla,
Reklamlar
-
28 Temmuz 2006, 21:15
Arkadaşlar 10 gündür yoktum coşmuş bizim topic.Marmaris ve Ölüdeniz"de tatildeydim ama maalesef 3 kişi olduğumuz için arabayla gitmek zorunda kaldım.Ölüdenizde 4-5 tane raptor gördüm hatta birisinin sahibiyle tanıştım ve motoruyla bi tur atıp hasret giderdim,kendisine buradan tekrar teşekkür ederim;muhtemelen yakın zamanda forumumuza katılacak.Raptordan başka Çin malı cruiser görmedim desem doğru olur sebebi de sanırım su soğutmalı olması...
Satılık Asya125t-Spidi mont
-
28 Temmuz 2006, 22:47
arkadaşlar biz yarın cumartesi günü saat 12 den sonra
FEDOS--DOGMA--KALDERA
şimdilik üç kişiyiz ama kimseninde var olan bir programına engel olmadan ,,
müsait olan tüm arkadaşlarında katılımını ümid ederek
bostancıda adalar iskelesinin yanındaki balıkçıların orada buluşup sahilde bir çay bahçesinde saat 16 ya kadar hasret giderip kritik yapacağız....
tüm kardeşlerimize duyurulur....
-
29 Temmuz 2006, 09:50
muhendis1959 adlı üyeden alıntı
Müslüm abi istediğin gibi oldu herhalde. İnan ben bile şaşırdım ulen dedim noluyor bunların hepsi regal. Adamın biride ben yanaşırken diyoki abi bugün harleycilerin toplantısımı var burada
-
29 Temmuz 2006, 12:37
hayırlısıyla eylülde motorumu alıcam ehliyetimi bekliorm şimdiden yapılan buluşmalara katılmayı motorla ilgili her geçen gün sizlerden daha fazla şey öğrenmeyi dört gözle bekliorm....KAZASIZ BELASIZ VE BOL KM.li GÜNLER SİZİNLE OLSUN :-)
bu arada arkadaşlar ben anadolu yakasında göztepede oturorum bana yakın oturan regalci warmı acaba mrk ettim genelde herkes awrupa yakasında galiba......
-
29 Temmuz 2006, 12:38
-
29 Temmuz 2006, 14:25
Arkadaşlar Siyah İnci'mi satmaktan vazgeçtim.Bugün birisi almak istedi içim acıdı satamadım son anda vazgeçtim.Büyük sözüme tövbe sürünsem de satmayacağım.
[COLOR="Blue"]ALLAH (C.C) VE ASKERLER ZOR ANLARDA HATIRLANIR.ZOR ANLAR GEÇTİĞİNDE;ALLAH (C.C) UNUTULUR;ASKERLER İSE KÜÇÜMSENİR![/COLOR](Ertuğrul ÖZ! Seni Asla Unutmayacağız!!!)
-
29 Temmuz 2006, 14:39
az önce bostancı suadiye tarafında ki gazimotor a uğradım we regalin üstüne oturdum ilk defa güzel alet ya bi kere daha beğendim
ama şimdi kararsız kaldım acaba T gidon mu yoksa E-9 MU ?
T gidonda gerçekten güzel duruo alette hele o çatal uzunluğu yok mu çok tatlı duruo ya kararsızım 4650 we 5050 ytl fiyatlarıda sizce nasıl fiyatlar ?
-
29 Temmuz 2006, 17:01
Selam Darnglove
darnglove adlı üyeden alıntı
az önce bostancı suadiye tarafında ki gazimotor a uğradım we regalin üstüne oturdum ilk defa güzel alet ya bi kere daha beğendim
ama şimdi kararsız kaldım acaba T gidon mu yoksa E-9 MU ?
T gidonda gerçekten güzel duruo alette hele o çatal uzunluğu yok mu çok tatlı duruo ya kararsızım 4650 we 5050 ytl fiyatlarıda sizce nasıl fiyatlar ?
Merhaba Darnglove,
Bende ilk başta bostancıda gazi motora bakmıştım ama sonra motoromu karşıdan G.Osmanpaşa bayiinden Atakan Motor Show dan aldım.Ben E 9 aldım 4.490 Ytl ayrıca kampanyası var alım-satım masrafı ödemiyorsun.
Gende senin için hayırlısı olsun.
-
29 Temmuz 2006, 17:23
Aksesuar
Abiler regal raptorun orjinal sitesinde aksesuar bölümünü hepiniz incelemişsinizdir. Ben oradan deri mont,kemer ve çakmak beğenerek tarzanca kargo dahil fiyat istedim. Herhalde hala anlayamadılar ki bir cevap yok. Sarıkayalar ve Emre ye sordum böyle bir girişimlerinin olmadığını söylediler. Acaba içimizde ingilizcesi güzel olan bir arkadaş fiyat öğrense bizde orjinal parça ve aksesuar getirtsek nasıl olur. Hem kargo parası ucuza gelir hem ben deri montumla takılırım v.sv.s.
Bu arada ehliyet sınavında herkesin gözü regalimdeydi. Nazardan o kadar korktumki anlatamam.Çok şükür sağ salim geldik.:queen
Bu arada yeni motor alacaklar emre ltd de 4150 imiş lütfen araştırmadan benim gibi pahalı almayın.
-
29 Temmuz 2006, 20:18
SAYIN REGALCILER'E
EYÜP- DEMİRKAPI BAYİMİZ UGUR OTO, REGAL RAPTOR MOTORLARIMIZIN TÜM ÇEŞİTLERİ İLE HİZMETİNİZDEDİR.
PAZAR GUNU(YARIN) ACIK OLAN BAYIMIZ MOTOR ILE BERABER REGAL MARKALI KASK ILE EHLIYET DE HEDIYE ETMEKTEDIR
UGUR OTO SAN TIC LTD STI
Kısla Cad.Topcular San Sıtesı No:13
Demırkapı-Eyup / IST.
TEL : 212-493 19 90
-
29 Temmuz 2006, 20:34
REGAL-EMRE adlı üyeden alıntı
SAYIN REGALCILER'E
öncelikle hayırlı olsun bu markayı temsilciliğiniz..
REGAL-RAPTOR la ilgili düşüncelerinizi, hedeflerinizi, satıcı ve özellikle servisle ilgili yapılanmanızın nasıl olacağını sakıncası yoksa bizlerle paylaşırmısınız.?
daha önce alınan motorların garanti sürelerinin sizin servislerinizdede devamı olacakmı.?
bizlerin bu motorla değilde..
satıcıların ve yetkili servislerin satış sonrası hizmetleri ile sıkıntılarımız olmuştur.
halen servislerde sarf malzeme diye tabir ettiğimiz , balata ,filtre,radyatör,km ve debriyaj telleri bulunmamaktadır.gerçi bazı servisler reyondaki motorlardan sökerek ihtiyaçları karşılamışlardır..
ancak...
olası bir sorunda tedarikçinin sevki beklenmektedir.buda zaten sezonluk sayılabilecek motorlarımız için gün kaybıdır...tüm bunlar için aydınlatıcı bilgi verirsenız hepimiz memnun oluruz...
saygılar....
-
29 Temmuz 2006, 22:56
REGAL-EMRE adlı üyeden alıntı
SAYIN REGALCILER'E
EYÜP- DEMİRKAPI BAYİMİZ UGUR OTO, REGAL RAPTOR MOTORLARIMIZIN TÜM ÇEŞİTLERİ İLE HİZMETİNİZDEDİR.
PAZAR GUNU(YARIN) ACIK OLAN BAYIMIZ MOTOR ILE BERABER REGAL MARKALI KASK ILE EHLIYET DE HEDIYE ETMEKTEDIR
UGUR OTO SAN TIC LTD STI
Kısla Cad.Topcular San Sıtesı No:13
Demırkapı-Eyup / IST.
TEL : 212-493 19 90
sayın yetkili eskisehir de yetkili satış bayii açabilirseniz emin olun 1 rr alımı benden
telefon ile aradığım rr bayisi ukela tavırları nedeniyle diğer ithalatçının malını almıyacağım eğer olmazsa 1 ay içinde ürünlerini sattığınız yer açılmazsa motorumu yetki vermiş olduğunuz afyon bayinden alacağım cevabınızı bekliyorum..
-
30 Temmuz 2006, 00:02
Selam, Cuma günü sabah motorumu Aykona bırakmıstım on balata takımı değişti garantiden ve 7500 bakımı yapıldı buji ve yağ değişti filtre temizlendi. son kontroller yapıldı.
Akşam işten motorumu teslim almak için erken çıktım Tuncay da sağolsun akşam Eyüp buluşmasına katılacağını belirtince bari bu fırsatla kabristen ziyaretide yapar buluşmaya da katılırım dedim ve gittim. En kalabalık bizdik. Bayadır toplantılara gidemiyordum. Iyı oldu emeği gecen herkese teşekkürler.
Akşam malum erken kalktım E5 üzerinden 100-110 gidiyorum dikkatimi çekti motorum 110 u geçmiyor (oysa 120 yi çok rahat görür dü). aşağıdan bir haşır huşur ses geliyordu (Ben zincir dir diye tahmin ettim kontrol ettim herzamanki durumundan boldu) neyse böylece eve vardım. Ertesi gün öğlen boş boş evde duracağıma Raptor_SS in bahsettiği fren balatalarını sormak için Buz motoya ugramaya karar verdim. kaskımı alıp cıktım (hemde zinciri gererim diyordum) Ama bostancıya yakın motordan acaıp sesler gelmeye basladı. (Ben motor mekaniğinden anlamama hala zincirdir diye düşünüyorum) o sekilde Buza vardık balatalar hakkında konustuk ya dedim motordan garip sesler geliyor. Usta bir bakim dedi bindi ve abi şanzınman dedi. garantisi varsa servise sok ve sakın boyle kullanma... , hemen Aykondan Aliyi cebinden aradım şaşırdı hemen yardımcı oldu neyse şimdi motorum Aykonda yatıyoor. (hele mecidiyekoy ısıklardan durup bir kalkışım oldu zannettim depo cıkacak motor dağılacak herkes bana bakıyoo allahtan ust viteslerde bu ses olmadı)
Bakalım, Ali pazartesi bakacak .
Ama ben motora cok alışmışrım şimdi pazartesi sabahın köründe kalk araba ile 1, köprü yolundan işe git ufffff en cok bu koyuyor.
-
30 Temmuz 2006, 00:37
arkadaşlar kusura bakmayın ama ben bir malı almadan önce servislerini gezerim
ama 1veya 2 servisten başka servise benzer servis göremedim istanbul avrupa yakasından bahsediyorum mutlaka bu malı ital edenler bu yazdıklarımızı okuyordur lütfen servisi verden veya verdikten sonra bir çıkıp şöyle bir vatandaş gibi servisleri konturol etsinler DADYW DD250E-9 daha torunu bilmiyorlar ne ne ustadır ve nasıl bir servistir ustadan aldıgımız cevaplarda şu
bröşüründe yazmıyorki biz bilelim diyorlar buda onların savunması usta bilmezse biz ne yapalım arkadaşlar hı bu arada 1-2 servisi bu konuda ayrı tutuyorum onlar alınmasın ayrıca bir kaç şeyin fiyatını sordum inanın 5 servisteki fiyatlar birbirini tutmuyor ama şurda ekliyecegim bir şey var regalçiler bir birine çok tutkun inanın arkadaşlar sadece bu yüzden motoru alabilirim ama hepimizin sesi çıkarsa bunlar düzelir biz susarsak aynı tas aynı hamam bize bizden başkası sahip çıkamaz tabi 2 servis ve elamanlarını ayrı tutuyorum bizi öpmeye kalkmasınlar biz onları öpersek tadını unutamazlar
-
30 Temmuz 2006, 01:53
Emre Ltd.'in sitesine baktım da, siteye gösterilen özenin Sarıkayalar'dan farkı yok. Resimler desen photoshop ile amatörce yapılmış çalışmalar, bilgiler desen yarısı yanlış. Hem de bu iki firma distribütör firma. Yok, bu ülke interneti hala öğrenemedi.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
30 Temmuz 2006, 02:21
Arkadaşlar yeni lastik ve frenlerle yaklaşık 200 km yaptım şu ana kadar eskisiyle arasında büyük bir değişim olduğunu söyleyebilirim ilk başta ıslak zeminde patinaj %80 azaldı. Eskiden kuru zeminde de frenlere basıldığında hem duruş mesafesi uzundu hemde kontrolu daha zordu artık çok daha rahat ben tavsiye ediyorum arada çok fark var
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"]RR250cc [/SIZE][/FONT]
-
30 Temmuz 2006, 02:41
www.sarıkayalar.com.tr arkadaşlar sarıkayaların sitesi yok gözüküyor bilgisi olan varmı arkadaşlar
-
30 Temmuz 2006, 03:05
Sarıkayalar sitesi
wkemal adlı üyeden alıntı
Selam,
bu linkten açabilirsiniz.Sanırım yanlış yazmışsın...Ben şimdi açtım.
http://www.sarikayalar.com.tr/
-
30 Temmuz 2006, 03:50
Selam,
bu linkten açabilirsiniz.Sanırım yanlış yazmışsın...Ben şimdi açtım.
http://www.sarikayalar.com.tr/
cevap için çok teşekkür ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler