Bu konu gerçekten can sıkıcı olmaya başladı her servis kafasına göre fiyat belirlemiş, araba servislerinde böyle değil, bence bu konuyu sarıkayalara bildirmek gerek yetkili servislerine fiyat listesi versin.
Ben iki bujiyi 10YTL ye aldım 3000Km yaptım daha tık yok söküp bakıyorum hiç kurum yok canavar gibi,
BURADAN SERVİSLERE SESLENİYORUM YETER ARTIK ATTIĞINIZ KAZIKkimsenin yaptığı yanına kar kalmıyacak bu dandik adamların servisleri eninde sonunda işsizlikten kapanacak, bu insanlar motor kullananları sabancının torunları sanıyor herhalde.
Arkadaşlar hakkınızı arayın, her istedikleri parayı vermek zorunda değilsiniz çünkü fiyat tarifesi yok ellerinde, ayrıca ne yağ koyduklarını ne kalitede buji taktıklarını da bilmiyoruz, sizde benim gibi yapın her şeyi sorun, KATRANCI SERDAR artık benden bıktı, neredeyse beni kovacak ama ben babam bile olsa hakkımı ararım.
ARKADAŞLAR REGAL MARKASI ARTIK TÜRKİYE DE OTURDU, BİZİM BAYİLERE VE SERVİSLERE GEBELİĞİMİZ YOK GEÇEN GÜN GAZETEYE SARIKAYALAR İLAN VERMİŞTİ BAYİLERİN LİSTESİ VARDI NEREDEYSE ADIMBAŞI VAR ARTIK, KİMSEYE EYİVALLAH ETMEYİN.
KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER.