muhendis1959 adlı üyeden alıntı
Dostum senle ilk karşılaşıyorum sanıyorum, geçmiş sayfalardaki yazdıklarımızı okuyacak zamanın olduğunda mutlaka oku, ama ben sana kısaca bazı bilgiler vereyim,
Ben çok eski bir motorcuyum, yani biraz tecrübem var,yeniden motor almaya karar verdiğimde tam 3 ay motorları inceledim fuarların hepsini gezdim, sonunda regal e karar verdim sebepleri:
1- Uzun yola da çıkmayı düşündüğümden su soğutmalı olmasını tercih ettim.
2- Deneme sürüşlerine gittim, motorun ani ivmelenmesi,torku mükemmel,
3- Üzerindeki nikelajları cantları çok dikkat çekici albenisi var,
4- Lastikleri dubleks,
5- Çok rahat 120Km ye ulaşıyor 130 hatta 140 km ile uzun süre motor şişmeden gidebiliyorsunuz,
6- Fiyatı bu ayardaki bir motora göre çok ekenomik.
7- İkinci el piyasası çok hareketli,hemen satılabiliyor.
8- Kolay kolay yolda bırakmıyor,bir arkadaş 250km susuz yol yaptı sadece bir piston değişti.
HOŞUMA GİTMEYEN TARAFLARI:
1- Sıfır alınan her 10 motordan 3 nün radyatörü deliniyor,garantiden değişiyor daha sonra sorun çıkartmıyor,
2- Devir saati,benzin göstergesi,hararet saati yok,(hararet lambası var)
3- Arka koltuk çok ufak arkada uzun süre artçı taşıyamıyorsunuz,koltuğun genişlemesi gerekiyor,
4- Farları zayıf, eski tip far ampulü koymuşlar,
5- Genellikle bujileri çabuk bozuluyor,japonla değiştirmek gerekiyor,
6- Önde cam yok, (Bu bana göre, başkasının hoşuna böyle gidiyor)
7- Arka lastik çok kaydırıyor, bazıları değiştiriyor ama ben değiştirmedim,
8- İthalatçı firma hala servis ve yedek parça alt yapısını tamamlıyamadı, ama ben şahsen parça sorunu yaşamıyorum.
300km ye gelince kıçın dayanabildiği kadar gidersin, hiçbirşey olmaz merak etme, ama zaten 300km sonra ana depon biter benzin almaya durursun,
AL KARDEŞİM KORKMA BU MOTORUN BEN CANINI ALIYORUM UZUN YOLDA DAHA BENİ HİÇ MAHÇUP ETMEDİ,YAĞIŞTADA ÇOK İYİ BİR PERFORMANSI VAR, MERAK ETME.