baba motorun resımlerını atta gorelım boyle yazmakla olmuyor gormek lazımCan. adlı üyeden alıntı
baba motorun resımlerını atta gorelım boyle yazmakla olmuyor gormek lazımCan. adlı üyeden alıntı
İkisinin de resimleri var dedim, değil mi?
İşte bu kırmızısı... Aranınca bulunuyormuş (Sayfa 137)
İşte bu siyahı...bahri26 adlı üyeden alıntı
MACGYVER adlı üyeden alıntı
Ve bir siyah daha...
batista123 adlı üyeden alıntı
May the Force be with McLaren Mercedes
mes;
harley'in sapıtmasını biraz açarmısınız. yani sıcaktan sapıtınca ne oldu? bu çok tuhaf, böyle bir motosikletin sapıtmaması gerekir..
[COLOR="Red"][B]Dikkat. 6D Kuralı. Konu motosiklet olunca 4x4-10 yönlü bir sürüş dikkati gerekir.[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"]D1: Öne dikkat, D2: Arkaya dikkat, D3: Sağa dikkat, D4: Sola dikkat, D5: Aşağı dikkat, D6: Yukarı dikkat.[/COLOR]
MALZEMECIMALZEMECI adlı üyeden alıntı
Bırakta neyin akıl karı olup olmadığına bireyler karar versin. alanlar akıldan zararmı ettiler.
bir ürün hakkında bu şekilde yorum yapabilmen için önce bilgi sahibi olman gerekir. altı üstü çinli tabiri hoş değil, çinden ne tür ürün alırsan al ne kadar para verirsen o kadar kaliteli mal alırsın, sanırım bilmediğin şeylerden biri de bu. bugün değişik ürün türlerinden dünyanın kalitesi ile tanınmış bazı markaları üretiminin bir kısmını çinde yapıyor.
Gelelim Regale,
- Regal Raptor amerikan markası olup çinde üretimi yapılıyor.
- Regalin motorunu incelediğin zaman yeni teknoloji ve kaliteli olduğunu göreceksin (teknik olarak motordan anlayanlar için)
- Bu fiyatlarda ki diğer motorlara göre vibrasyon yok nerdeyseMuhendis1959 adlı üyeden alıntı
- Bir kış atlatıp da paslanma görülmemesi kromaj kalitesini gösterir
- Diğer malzeme ve metal aksamın işçilik kalitesi gene eşdeğer motorlara göre çok daha iyi.
- su soğutmalı sıcak hava da ve şehir içi trafiğin de, yüklü olarak uzun süreli zorlamalar da yada uzun süreli yüksek süratte kullanım da kesinlikle motor da hararet ile ilgili en ufak bir sorun yok. nedeni de yukarıdaki muhendis1959' un açıklamasında var.
Eksiklik yokmu? var tabiki
- Daha kaliteli bir akü
- Daha kaliteli radyatör
- Daha kaliteli bujiler
- Daha kaliteli lastikler
Bu çinli makine bugün amerika, ingiltere, avustralya, fransa gibi ülkelerde de satılıyor. bu ülkeler de satılabilmek için belirli belgelere sahip olmak gerekir. bu belgeler de belirli bir kaliteye sahip olduğunuz zaman verilir.
bu bedelin üstüne 1-2 daha koyup ne alınabiliyor? bilinen japon markalarının 2. elinimi alalım. min 6.500/7.500 YTL fiyata 2000 model ve daha altına bulabilirsin. en az 5-6 yaşın da her an her türlü sorunun ortaya çıkbileceği. tamirciden çıkamadığın, yedek parça beklediğin, yedek parşaya dünya kadar para verdiğin bir japon mu almalıyız.
siteye 2 gün önce üye olup da bu tarz yorumda bulunman aklımıza başka düşünceler getiriyor
+1000
Senin Büyüklüğünü Tartışanlarda AKIL Aramak APTALLIK Olur !!! Tek Şampiyon FENERBAHÇE
DOSTLARIM DARÜLACEZE ZİYARETİMİZ VAR KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ
www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928
SAYGILAR
MUSTAFA
Alper pazar günü geziye gel çıplak gözle yakından gör.aidikurt adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar kırmızı ile işaretlediğim demiri nereden alabilirim? Sizler sanırım motoru aldığınızda almışsınız. Ben almadım...Motoru alınca direk gidip deri çanta taktırmıştım. Şimdi çantaları 10 cm geri aldırıp arka sinyalleri ona göre ayarlayacağım. Bu demirden takmak istiyorum. İzmir servisi bunların çantalardan ayrı satılmadığını çantalarla birlikte almam gerktiğini söyleyince fiyat almadan çıktım..... Yoksa bir demircide mi yaptırsam ? Bana bir fikir verir misiniz?
istediğim demir......
benim çantaların pozisyonu...
Ya bence çantaların cidden olması gereken yerden ileride ama yerinde durması için illa da demire gerek olduğunu düşünmüyorum. GWS'nin de bir zamanlar deri çantaları vardı ve demirler olmadan da olması gerektiği yerde duruyordu.
May the Force be with McLaren Mercedes
Yok gerçekten demir şart değilde. Geçen gün motoru olduğu yerde yan yatırdım. Motor koruma demiri ile çanta üzerinde kaldı ve hiç hasar görmedi. (Şansıma) ama o demir olursa dahada iyi olacak....
HD nin sapıtması şöyle oldu.Normal çalışan makina uzun süre 40 derece sıcagın altında hiç gitmeden dur kalk yapa yapa aşırı ısındı ve stop etmeye başladı .
arkadaşlar içinizde hararet müşürü bozulan varmı.nitekim bu güne kadar sadece buji sorunu yaşamıştım(235 km'de)bu gün itibari ile hararet müşürüde çark etmiş durumda(750 km)
bu güne kadar aktif olarak aranızda olamadım fakat bu motorun ve bu forumun uzun süredir takipçisiydim.ve hatta bu motoru satın almamda bu forum son derece etkili oldu.alırkende, bugünde endişelerim yok değil motorumla igili fakat tüm yönleriyle irdelediğinizde 4.500 ytl bedelin üstünde bir haz verdiği kesin
geçen pazar mühendis babayla beraber kerpede 25 motordan 5 tanesinin rr olduğunu görünce şaşırdık doğrusu.bu motorun tercih edilme oranı ile ilgili bana haz versede, diğer taraftan motorun sokaktaki harley imajını çok tanınırsa kaybedeceği ve sonunda ''aman be canım bakma böyle durduğuna bu bir çinli'' çığırtkanlarının da aynı oranda artacağı endişesini doğurdu bende...
Walla çinli minli motorundan zevk alıyorsan bu yeter halimize şükretmemiz lazım en azından kaliteli bir motora sahibiz ve istediğimiz gibi gezebiliyoruz olmayan insanlar ne yapsınlar şunu herkes bilsin ki hala aracı olmayan insanların rüyasını bir bisiklet bile süslüyor allah olmayanlarada versin...
Erkek Adam Renkli Takım Tutmaz Yada boşver tutsada farketmez
arkadaşlar.. size bir "yurdum insanı" klasiği aktarayım. belki "çinli" sözünüze çare olur.
1. doğan görünümlü şahin
2. bu da yetmez, şahin'in arkasındaki orjinal yazıları çıkarıp, yerine "doğan" yapıştırmak
3. R11 GTS 1,4 motor bir araba için, yazıları söküp, "Flash 1,7" yazılarını yapıştırmak
4. psikolojik açıdan arabayı olduğundan farklı göstermeye yarar
5. satış esnasında ruhsat ile arabadaki farklılık anlaşılır. cevap "o yazılar düşmüştü de.. bulamamıştık da.. bir arkadaş bunları verdi" filan gibi olur.
6. çin imajından sıkılanlar.. depo üzerindeki ifadelerin üzerine HD amblemi ve Harley Davidson yazısı ekleyebilir. Regali tanıyanların haricindekiler, bunun aslında bir HD olmadığını anlayamaz.. ondan sonra "geçen bir HD görmüştüm.." diye başlayan cümleler sarfedilir.
7. görüldüğü üzere.. "yurdum insanı" bizler olduğumuza göre "demokraside çareler tükenmez" olur. ama siz yine de motosikletin orjinalliğini bozmayınız.
bu arada.. danıştay köprü geçişleri için, ankara mahkemesinin verdiği kararı bozmuş.. eski uygulamaya devam.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17007
yine de keyifli sürüşler...
[COLOR="Red"][B]Dikkat. 6D Kuralı. Konu motosiklet olunca 4x4-10 yönlü bir sürüş dikkati gerekir.[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"]D1: Öne dikkat, D2: Arkaya dikkat, D3: Sağa dikkat, D4: Sola dikkat, D5: Aşağı dikkat, D6: Yukarı dikkat.[/COLOR]
baba cok ısterdım ama cumartesı pazar egıtımım var saat sabah 9:30 baslıyor 17:30 kadar anlıyacagın durum bo..tan kafayı cızıcem ısleCan. adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba,bu sitede ilk günlerden beri varım ve inşallah var olmaya devam edeceğim.Dikkatimi çeken Çin malı olan bimotor sahibi olmayı hala kafaya takan bundan değişik neticeler çıkaran arkadaşlar olduğu.ARKADAŞLAR MOTOR BİBİ MOTOR.Kimsenin bu fiata bu mala laf söylemeye hakkı yok.Bu motoru niye aldık,kullanıp zevk almak için.Siz zevk almıyormusunuz.O zaman sorun sizde var.Motor kendisinden istenileni fazlasıyla veriyor bence.Hayattan ve motorunuzdan zevk almanız dileğiyle.
Sağlıcakla kalın.
BOZKURT
KUBA 150-25
Arkadaşlar ctesi ve pazar günü yapacağımız Kastro gezisi için hala olumlu yada olumsuz bir cevap vermediniz. Bilginize raptorcular.
arkadaşlar bundan sonra bence kimse böyle abuk sorulara cevap vermek için yormasın kendini,param olsa ,ha bir de RR den hoşnutsuzluğum olsa gider sıfır japon alırdım ikinci el değil,bu hem bütçe hem de keyif meselesidir,burada çoğunluğun RR sahibi olduğu kalanlarında RR sine kavuşma hayaliyle yaşadığı bir topiğe girip,birkaç cümleyle bu kadar adamın(Japon yerine RR aldığımız için kafasız ,aklı eksik falan mı demeliydim acaba) düşüncesini değiştireceğini zannetmek ne kadar akıl karıdır bir de onu sorgulamak lazımdır.topiğe girip bu tarz şeyler yazan insanlar daha önce de oldu,burada bizleri sadece bir nickname ve avatar olarak algılıyor olabilirler,fakat bizzat tanışma fırsatı bulduğum ve bundan mutlu olduğum her bir RR'ci arkadaşım işinde gücünde kafaları gayet iyi çalışan iyiniyetli insanlar,ben RR mi almadan önce(dikkat edin motorumu değil RR'mi)bu fiyata alabileceğimin en kalitelisi nedir diye 6-7 ay araştırdım,insanların düşüncesini bir kaç karalama cümlesiyle yok sayamazsınız,benim için topiğimize katılan arkadaşlarımın ne marka motoru olduğu değil,öncelikle iyiniyetli ve saygılı olup olmadığı önemlidir,bu konuda başka mesaj yazıpta bizlere saygısızlık edenlere vakit harcayıp cevap yazmayı bu mesajdan sonra gereksiz buluyorum,umarım laf kafası bizden daha fazla çalışan arkadaşlarca anlaşılmıştır
Sayımız neredeyse 200'e yaklaştı geziye sadece 7 RR geliyorhunluata adlı üyeden alıntı
Can merak etme pazar sabahı bende geliyorum
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)