Ahmet merhaba,
O gün servisde motorun sesini duyunca ben de bir sorun olduğunu anlayıp ustaya sormuştum sonra sen gelince senle de bu ses hakkında konuşmuş ve subap ayarından dır diye iyimser bir tahminde bulunmuştuk ama maalesef tahminim yanlış çıkmış. Neyseki Serdar bey akıl edip de suyunu kontrol etti. Etmeseydi motorunda telafisi çok zor hasarlar oluşacaktı. Radyatörün delik olduğunu zaten tahmin etmiştik. Umarım yarın motorunu sorunları giderilmiş olarak alır ve sorunsuz, kazasız belasız kullanırsın.
Benimde katrancı ile tanışmama Aykon'dan Ali ustanın davranışı vesile oldu çok da iyi oldu. Ben haftada en az 600 km yol yapıyorum. Bir cumartesi Aykon'dan Ali ustayı aradım bana çok yoğunum bakamam dedi. İşimin çamlıca'da olduğunu akşam 20.00 gibi işden çıkabildiğimi, motoru ancak cumartesi günleri bakıma getirebileceğimi, haftada 600 km yaptığım için bir sonraki cumartesiye şimdiden randevu alsam 1100 km olacağını ve 2 nci bakımının bile geçeceğini v.s. uzatmayım ne kadar anlatmaya çalışdıysamda adam nuh dedi peygamber demedi bakamam dedi. Tek dediği haftaya cumartesi sabahdan gel vaktim olursa bakarız dedi.Çok gecikmiş olmammı diyorum yok yok birşey olmaz benim haberim var ya diyor
Sinirlendim nete girdim ve Katrancı'nın telini bulup aradım ne zaman isterseniz buyrun dediler. saat 16.00 da gittim hemen motorumla ilgilendiler bir güzel bakımını yaptılar çok memnun kaldım. Sonrasında radyatörüm delindi ve kornam bozuldu. Katrancı'dan Serdar bey kartını vermişdi cebi de yazıyordu. Radyatör delinince aradım cepten bana çok yardımcı oldu ve sesinde de bu beni arayıp rahatsız etti havası hiç yoktu. Akabinde 1 gün sonra bana sıfır radyatörü temin etti ve garanti kapsamında radyatörümü ve kornamı değiştirdi.Normalde akşam 19.00 da kapatııyorlarken o gün benim karşıdan gelmemi beklediler ve işimin bitmesi saat 20.00 yi geçti. Çok memnun kaldım çünkü zor zamanımda sıkıntımı hızlı ve sorunsuz giderdiler. Olması gereken de bu değilmi? Aykon'dan Ali ustaya kalırsa işimiz yandık yani. Devlet dairesi gibi bugün git yarın gel diyor. Aykon'dan Murat bey ve Tuncay bey müşteriler ile o kadar ilgili, güleryüzlü hizmet verirken Ali beyin müşteriler ile konuşması ve adeta başından savarcasına geçiştirmeye çalışmasını çok yanlış buluyorum. Resmen bakıma bize gelmeyin diyor. Yani konuşması ve davranışları bunu ima ediyor.
Ahmet arkadaşımız Aykon'un servisinde yaşadığı diologdan bahsetmiş. Kontrol etmeden git birşey olmaz demiş ve bu nedenle Ahmet'in motorunda çok daha ciddi sorunlar yaşansaydı Ali ustamı ödeyecekti?
Umarım bu yazdıklarımızı ve yaşananları Aykonda'ki dostlarımız dikkate alırlar ve gerekeni yaparlar.
Son olarak Ali usta çok yoğun, Aykon çok motor satıyor ve bu adamcağız hepsini tek başına topluyor bir de onca motorun bakımına nasıl yetişecek diyecek olan olursa bunlar müşteriyi hiçmi hiç ilgilendirmez. Bu Aykon'un iç meselesidir. Çok satıyor ve çok müşterisi varsa, mevcut müşteriyi memnun ederek elinde tutmak ve memnun müşterilerin yeni mişteriler getirerek şirketlerinin büyümesine katkıda bulunmak için gerekirse oraya bir Ali usta daha koyacak. Ben Ali usta yoğun diye basit bir 500 km bakımı için 1 hafta bekleyemem kimse de hiçbir şeyi bahane edip beni 1 hafta en basit işlem için bekletemez veya bunun için bir bahaneyi gerekçe olarak sunamaz diye düşünüyorum bilmem yanlışmı düşünüyorum?
Herkese iyi geceler.