hayırlı olsun.............
hayırlı olsun.............
May the Force be with McLaren Mercedes
Sinyal genelde öyle olmuyo mu zaten motorlarda???Benim raptor sola sinyal verirken zor geçiyo nedense,1-2 kez denemem gerekiyo ama sağda bi sorun yok sanırım butondan kaynaklanıyo.Bu sorunu yaşayan başka birisi var mı diye merak ettim şimdi...Bir de kornayı değiştirip havalı korna taktım duyan kamyon geliyo zannedip kenara çekiliyo,montajı da gayet basit oldu eskisini söküp röleyle ayn yere bağladım...tabi motoru muayeneye götürüken eskisini takmak gerekicekmuhendis1959 adlı üyeden alıntı
İstanbul"da olmadığım için gezilere katılamıyorum,içim gidiyo be...
Satılık Asya125t-Spidi mont
Sinyal anahtarının içine bir ufak damla yağ damlat ama sakın fazla değil ufacık bir damla, düzelir.talkie adlı üyeden alıntı
Sen havalı korna değilde gemi düdüğü taksan 4 tekerlekliler için fayda etmez, korna yerine şöyle uzun kollu bir tokmak taksan daha iyi olur.
hepinize merhabalar arkadaşlar......
şu ön taraftan ses gelen arkadaşlar bendede olmuştu,sanırım sizinkide aynı sebepden olabilir.debriyaj elciğinizin vidası gevşek olabilir.elciğin alt tarafına bakın o somunu sıkın arkadaşlar.....
herşey gönlünüzce olsun......
promethe 76
hayırlı olsun arkadaşım gülegüle kullan....
camadan sanırım anlaşamdık seninle. ben Regal Raptor kullanıcılarından bahsediyorum. senin verdiğin linkteki toplantı genel.camadan adlı üyeden alıntı
muhendis1959 adlı üyeden alıntı
walla bu gidişle bende vazgeçeceğim, zaten üyesi olduğum başka yer var. ben burada regalcileri bir araya toplamaya çalışıyorum ama katılım çok az
aytu adlı üyeden alıntı
aytuğ senden e-mail gelmedi
aytu adlı üyeden alıntı
aytuğ senden e-mail gelmedi
aslında haklısın ama bütün arkadaşların e-mail adresleri yok. özellikle forumdan mesaj gönderen arkadaşlar e-mail gönderirse http://autos.groups.yahoo.com/group/RegalRaptor/ e-mail grubuna üye yaparım.aidikurt adlı üyeden alıntı
================================================== ====
bana gelen e-mail ve forum mesajları ile listenin son hali
1- aloneWolf07 - Ahmet Avcı / 07 GV 670 / Merkez - Antalya / e-mail var / telefon var
2- Bozkurt - Ali Bozkurt / 10 F 2073 / Merkez - Balıkesir/ e-mail var / telefon var
3- burakizar - Ali Burak İzar / 34 AU 5786 / Kadıkoy - İstanbul / e-mail var / telefon var
4- fevkalbesher - Aytuğ Arıkan / 34 GS 0915 / Bostancı - İstanbul / e-mail yok / telefon var
5- bahri26 - Bahri Balkan / 10 SF 158 / Susurluk - Balıkesir / e-mail var / telefon var
6-Topuz - C. Yunus Özkurt / 16 CKT 39 / Erzurum - Bursa (yazın) / e-mail var / telefon var
7- erdem.gunduz - Erdem Gündüz / 34 ED 5146 / Bostancı - İstanbul / e-mail var / telefon var
8- gyazici - Gökhan Yazıcı / ............. / Maltepe - İstanbul / e-mail yok / telefon yok
9- cbr halil - Halil Birdal / 34 AZ 6983 / Çamlıca İstanbul / e-mail var / telefon yok
10- batista123 - K.Tunay Yalavaç / 34 TJ 5870 / .......... - İstanbul / e-mail yok / telefon var
11- mühendis1959 - Müslüm Akpek / 34 FTA 06 / ........... - İstanbul / e-mail var / telefon var
12- demonicdreams - Nihat Uzun / 34 TJ 7653 / Kağıthane - İstanbul / e-mail var / telefon var
13- dishchy - Özgür Yıldız / 35 AP 9170 / Gaziemir - İzmir e-mail var / telefon var
14- uzman_1907 - Tansel Akçabaş / 34 PEL 07 / ......... - İstanbul / e-mail var / telefon var
15- yasinsubay - Yasin Mısır / 34 AU 5347 / Ümraniye - İstanbul / e-mail var / telefon var
16- sea scout - Hamit EROL / 35 AT 6209 / bayraklı - izmir / e-mail var / telefon var
17- hunluata - Hakan Ünlüata / .............. / Beşiktaş - İstanbul / e-mail yok / telefon var
18- orhanay - orhan aybaş / 34 BF 1636 / tuzla - istanbul / e-mail var / telefon var
19- can - Can Yurday / ............../ Fındıkzade - İstanbul / e-mail var / telefon var
geçen gün otobüste giderken çok uzaktan bir motosiklet karartısı gördüm. zannedersem bir regal idi. o kimdi?
beni otobüste görmedi mi? eğer gördüyse.. niye durup bana "bay bay" etmedi? eğer görmediyse.. niye görmedi? derhal bir açıklama getirsin.. yoksa bu gece uyuyamayacağım.
[COLOR="Red"][B]Dikkat. 6D Kuralı. Konu motosiklet olunca 4x4-10 yönlü bir sürüş dikkati gerekir.[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"]D1: Öne dikkat, D2: Arkaya dikkat, D3: Sağa dikkat, D4: Sola dikkat, D5: Aşağı dikkat, D6: Yukarı dikkat.[/COLOR]
eee bazen o bizi taşıyacak bazen biz onu menfaate dayalı bir aşk bizimkisi hoşbulduk abi teşekkür ederim.muhendis1959 adlı üyeden alıntı
hunluata adlı üyeden alıntıteşekkür ederim.watercolours adlı üyeden alıntı
çok teşekkürlerBABAADAM adlı üyeden alıntı
ne güzel yer burası Keeway topicinden farkı yok. herkes dost canlısı inşallah böyle devam eder. radyatörün ordan gelen sesin kaynağı bulundu mu???
[B]"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz..."[/B]
promethe76 adlı üyeden alıntı
hoşgeldin aramıza, regalinle kazasız belasız sürüşler. bu arada regalci olnmakla beraber birde fenerbahçeli olman dost ortamı bulman için fazlasıylka yeterli
http://autos.groups.yahoo.com/group/RegalRaptor/ sitesine RegalRaptor-subscribe@yahoogroups.com bu adrese boş bir e-mail göndererek üye olup sonrada database menüsüne bilgilerini girersen listede olursun
Erdem abi hoşbuldum...erdem.gunduz adlı üyeden alıntı
girdim ama çok karışık geldi bana... bunun için yahoodan bir mail hesabımı açmamız gerekiyor şimdi?
gerçi bilgilerini hayırlayabilirsem eskiden kalma bi tane olacaktı ama...
neyse ben deniyeyim şansımı ama isterseniz bunu bir data olayına taşıyabilirim freeserverlardan bedava bir hosting hizmeti alıp masrafsızca kendimize ait küçük bir portal oluşturabiliriz. kullanıcılar gelip gelip üye olurlar ve daha sağlıklı bir iletişim sağlayabiliriz düşüncesindeyim. ne dersin?
[B]"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz..."[/B]
bilgileri erdem.gunduz@mynet.com adresine de gönderebilirsin.
aslında portal oluşturma fikride güzel. bende regalraptor.net sitesini alıyorum sadece bize ait bir site yapalım diye
muhendis 1959 abicim belki daha önce sorulmuştur ama bulamadım ben yine sormak istiyorum ön ve arka tekerlerin basınçları ne olmalıdır?
abi hosting alma sadece domain al alırsan hostingin portala uygun özellikleri olmalı önce bir görüşelim istersen bu konuyu özelden telefonumu atıyorum müsaitsen ara konuşalımerdem.gunduz adlı üyeden alıntı
arkadaşlar debriyaj la falan alakası yok bu motorun önünden resmen bi zırıltı geliyor
sıkmadığım vida somun kalmadı ama hala var bu ses çözümünü bulan arkadaşlar lütfen cevap yazsın...yada sorunu olan arkadaşlar sizlerde belirtin belki bilen arkadaşlar ve abilerimiz cvp yazar...
Topuz arkadasımız benı uyarmıs database ıcın
"Trader; veritabanı fikri sizden çıkmış olmasına rağmen.. şu an siz bile erdem bey'e bilgilerinizi göndermemişsiniz. ayıp olmuyor mu birazCIK!"
Canım kardesım Erdem Raptorcuları yazıyor o yuzden ben ısmımı yazdırmadım yanlıs anlasılmasın . Ben daha genel bır database den bahsetmıstım..
Kamuoyunu bılgılendıreyım dedım
Selamlar
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun RR un.........
bu önden gelen zırıltı bende de var ben o zırıltının su hortumları üzerindeki yaylardan geldiğini düşünüyorum fakat nerden gelirse gelsin o ses rahatsız edici değil çünkü çok yüksek devirde ses yapıyor.
arkadaşlar,sakın o zırıltı yüksek hız ve devirde,depo kapağının anahtar takma yerini örten küçük kapak olmasın?bende öyle bir ses var araya küçük bir kağıt ,çıkartma vb. birşey takarsanız sesi kesmiş olursunuz(şayet sizdeki ses oradan geliyorsa)
Bir FENERBAHÇE li olarak hoşgeldin diyelim arkadasım
Senin Büyüklüğünü Tartışanlarda AKIL Aramak APTALLIK Olur !!! Tek Şampiyon FENERBAHÇE
yanlış anlaşma için kusura bakmayın, ama isterseniz beklerizerdem.gunduz adlı üyeden alıntı
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
baba hosgeldın yav allah kazasız kullanmak nasıp etsınpromethe76 adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)