hayırlı olsun...
hayırlı olsun...
May the Force be with McLaren Mercedes
muhendis1959 adlı üyeden alıntı
İŞTE BUDUR YAA! BUNU DUYMAK İSTEMİŞTİK, EYVALLAH.. VERDİĞİN BİLGİLERE ÇOK TEŞEKKÜRLER.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
eyvallah babo sagol 2000 ytl verdım keeway ucuza gıttı yavmuhendis1959 adlı üyeden alıntı
Yeni motorun hayırlı olsun aidikurt. Güvenli sürüşler!
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
Herkese cok tesekkurler ozellıkle gyazıcı sana dun bana motorunu verıp deneme sansı tanıdıgın ıcın valla senın motora bınınce bugun ıcıp sıne sıne rahat rahat aldım
Hayırlı olsun güle güle kullan...........
İçin rahat olsun regal raptor sana keeway de kaybettiğin parayı kat kat kazandıracak, bu motorlar göreceksin türkiyenin motoru olacak.aidikurt adlı üyeden alıntı
İYİKİ ALDIN KARDEŞİM.
Rica ederim dostum, faydalı olduysa ne mutlu bana.clint adlı üyeden alıntı
Ikiteker Grubu Olarak 9 Temmuz Pazar Günü ç.kale (07:00 Hareket) üzerinden Ezine Tavakli Iskelesi Gülpinar Akliman Asos Küçükkuyu Altinoluk Akçay ören (09:00) (sabah Kahvaltisi) Ve Ayvalik , Balikesir üzerinden örende Buluşulacak şekilde (09:00) , Izmir üzerinden Ayvalikta (11:00) Buluşulacak şekilde Ayvaliktan Tekne Gezisi Düzenlenecektir. 8 Temmuzda çikacak Ikiteker Sevdalilarindan Konaklamak Isteyen ç.kale Izmir Ve Balikesir Grubu Için Asos A 25 Km Uzaklikta Akliman Bölgesinde Camping Yada Otel Ayarlanacaktir. Gezi Eşli Yada Eşsiz Olarak Motorsikletli Olarak (marka Yada Model Ayrimi Yapilmaksizin) Düzenlenecektir. Katilmak Isteyenler şahsima Mail Yada Cep Telefonumdan Bana Ulaşabilirler. Kazasiz Sürüşler...
0543 3683231 Emre Uzesen
müslüm abi seninde yardımların ıcın saol ınsaallah bundan sonra regallerımızle bulusmak dılegıyle bı organızasyon olsada tanıssak konussak
hayırlı olsun dostum güle güle bin
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşcesine...
Çok iyi olur hiç olmazsa birbirimize yardımcı oluruz, bi ara buluşalım.aidikurt adlı üyeden alıntı
Değerli büyüklerim,arkadaşlarım ve kardeşlerim hepinizi saygıyla selamlarım hehehe. Bu gün Maslak taki bayiiden kırmızı bir regal raptor alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Formda ki güzel öneri ve fikirleri ile bir rr 'a sahip olmamda katkıları olan mühendis ve kaldera gibi değerli abilerimize teşekkür ederim. Beşiktaştan Hakan
Hayırlı olsun güle güle kullan...........
aidikurt rica ederim maksat bir RR ci daha edinmek ve birbirimize faydalı olmak değil mi kazasız belasız kullanırsın inşallahbu arada ben de 15 temmuzda ören tarafına gidiyorum motorla yıllık izin için 9 temmuz olmasa iyi olurdu ama yapacak birşey yok:(
Selam dostum biz de ailece (çoluk,çocuk,kayn.lar hep beraber 15 Temmuzda Ayvalık'a gideceğiz.Arabayla gideceğiz aslında ama ben RR'la gideyim istiyorum.Zaten şöför dahil 6 kişi 2'de benim veletler kalabalık Hyundai için.Hadi biraz gaz ver de ören'e kadar beraber gidelimgyazici adlı üyeden alıntı
Bu arada benim motoru mat siyah yapmak istiyorum;matlaştırıcı bir kimyasal var mıdır yoksa mat boya ile yeniden boyamalı mıyım?Bu konuda bilgisi olan abilerim kardeşlerim bi el atın şu mevzuya...
PRUVANIZ NETE,DENİZLERİNİZ SAKİN,
MOTOSİKLET HAYALLERİNİZ GERÇEK OLSUN! 34 HVD 12 SİYAH İNCİ
Arkadaşım benim raptorumda şuan iki tane araba havalı kornası takılı.talkie adlı üyeden alıntı
Kim taktı bunu ben kendim taktım nasıl taktım eski kornayo şaseye bağlayan demire taktım ve fişlerini aynı girişli olan yerlerine taktım diyerini nereye taktım aldığım kornanın içinden çıkan esnek bağlantı demirlerini deponun sağtarafındaki depoyu üst şaseye bağlayan civatanın altına takarak sıktım ve diğer tarafa gelen kornanın elektrik kablosundaki swichlerin ucundan direk iki kabloyu çekerek diğer kornama bağladım oldukça basit bişey tamamı.
Umarım sana yardımcı olmuşumdur
Arkadaşlar bugün üsküdarda selmanipak caddesinde ticaret lisesinin sırasında sahile doğru aşğı tarafta kaldırımın üstüne park edilmiş gri class RR 34 FB plakalı arkadaşın motorunu gördüm kim acaba bu forumdan birimi acaba merak ettimde?
Dostum hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin, bende katrancı otomativ den almıştım, serviste karşılaşırız inşallah. güle güle kullan.hunluata adlı üyeden alıntı
Dostum hayırlı uğurlu olsun, aramıza hoş geldin.aidikurt adlı üyeden alıntı
AA.
34 GS xxxx, may the force be with you...
MoER, MoMMO
[QUOTE=fes71]Selam dostum biz de ailece (çoluk,çocuk,kayn.lar hep beraber 15 Temmuzda Ayvalık'a gideceğiz.Arabayla gideceğiz aslında ama ben RR'la gideyim istiyorum.Zaten şöför dahil 6 kişi 2'de benim veletler kalabalık Hyundai için.Hadi biraz gaz ver de ören'e kadar beraber gidelim
Abicim ben kesin gidiyorum,aslında örenden 20 km daha aşağı belki bilirsin Ar-Tur askerlerin villalarının hemen yanı,15 temmuz cumartesi sabah erkenden yola koyulmayı planlıyorum,katılırsan sevinirim
bu arada bu sabah E-5 te yenisahra -göztepe arası karşılaştığım RR plaka yanlış hatırlamıyorsam MUV 68 idi bizden midir?Akşam 6 da mesaim bitiyor,okmeydanı ssk nın yanından hareketle ya 2. köprü yada sirkeciden vapurla K.köy tarafına geçeceğim görüşmek isteyen varsa oturup laflayalım biraz
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)