erdem gündüz; kaldera'nın da belirtmesi ile kaza konusunda daha önce yazmıştım.. gazetenin yalancısıyım diye. sizin verdiğiniz linke baktım. orda diyor ki.. 50 km hız limitini gösteren tabelaya çarptı. benim okuduğum gazetede ise.. sürücünün köy ismini gösteren bir tabelaya çarptığı yazıyordu ve bu tabelanın dibinde yan yatmış motosiklet resmi de vardı. kısaca.. gazetelerin de yazdıkları birbirini tutmuyor. neyse.. ben eski yazdıklarımdan bazılarını değiştiririm.
ANCAK, anasayfada başsağlığı ile ilgili bir topik açılmış. orda ilerleyince.. haberi anadolu ajansının geçtiği.. tüm gazetelere servis yaptığı anlaşıldı. vefat eden şahsın üyesi olduğu klüp üyeleri haber için açıklama yapmışlar. linki:
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4528172.asp?gid=48
Trader; rr camiasında bir database den bahsediyor. çok güzel olur. içimizde bilgisayar işlerinden iyi anlayan ve veritabanı oluşturabilecek bir gönüllü arkadaş var ise.. istediği tüm bilgileri ona verelim. ben şahsen excel den anlarım. profesyonel anlamda bir veri tabanı oluşturamaz isek.. ben excelden yapabilirim. bana göre böyle bir veri tabanının ilk alanı " il " olmalıdır. yani tüm veriler il bazlı girilmelidir. örneğin siz Erzurum-Oltu'ya "cağ kebabı" yemeye yada "Oltu Taşı" tesbih, takı vb. almaya geldiniz. hemen Erzurum ili içinde yer alan rr kullanıcılarının isim, adres, telefon, e-mail vb. gerekebilecek bilgilerini görmeli ve beni tespit etmelisiniz.. sonra biz geldik demelisiniz.. bütün kebablar sizin olmalı.
veri tabanı konusunda gerçekten acil bir girişim yapmalıyız. ben şu an izne ayrılacağım günleri düşünerek.. motor gezisi yapacağım için izinde bulunabileceğim yerleri göz önüne alarak (bursa.. istanbul.. ankara.. eskişehir.. bilecik) acaba buradaki rr kullanıcısı arkadaşlar ile nasıl görüşürdük diye düşünüyordum. aklıma gelen ilk fikir.. hangi gün nerde isem bunu forumda yazarak bu arkadaşlardan müsait olanlar ile buluşma ayarlamak idi. ancak, veritabanı daha net sonuçlar verir. aramızda böyle düşünenler vardır. lütfen destek olalım bu fikre ve en kısa zamanda bir veri tabanı oluşturalım.
flash.. flash.. GSW'yi hiç böyle görmediniz.. az sonra..
(az sonra doldu)
sayın seyircilerimiz, magazin dünyamıza bomba gibi bir haber düştü. THA'dan aldığımız yeni bir duyuma göre ünlü RR'ci greatwhiteshark motosikletine ani gaz verince motor altından kaçıp gitmiş... Greatwhiteshark'da öylece donup kalmış.
ilgili haber aşağıdaki topikte.. detayları ordan okuyunuz.
http://www.motosiklet.net/forum/show...t=15513&page=3