DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Haziran 2006, 00:37
Benimde yaşım 35 bisiklete binmeyi biliyorum, motorsiklette kullandım 95 yılından bu yana araç kullanıyorum. Geçenlerde arkadaşımın Java motorunu denedim, ilk defa vitesli motor kullandım. Araba kullanmanın mantalitesini, bisiklet kullanmayıda biliyorsan zorlanacağını sanmıyorum. İlk defa vitesli motor kullanmama rağmen arkadaşım inanmadı desem hemde düşünsene 0 km RR değil Java nın 70 li modellerinden... Bence yaşın bu kadar önemi yok önce bu düşünceden kurtulmalısın eee unutma bu ülkede insanlar 65 yaşında emekli olacak yaş 39 ne ki değil mi...Umarım en kısa zamanda motoruna kavuşursun vede dersin ki iyi ki almışım. (Ben mi şimdilik alanlara hayırlı olsun diyorum umarım bir gün banada hayırlı olsun derler
Reklamlar
-
07 Haziran 2006, 00:52
nautilus
nautilus adlı üyeden alıntı
al abicim motor. bu velete binmeden öğrenilmez bu iş. en fazla bir iki kere öpersin asvaltı
çok sağol ya içimi rahatlattın bıçak sırtındayım zaten vazgeçecem sayende
erdem gündüz kardeşim sen yine eskiden de olsa yıllarca kullanmışsın bir alışkanlığın var bendeki tecrübe dediğim gibi sıfır.gençken herşey daha rahat olabilir bu yaşlarda biraz daha zorlanacağımı düşünüyorum o yüzden sordum yaşımın olumsuz etkisi olacağını düşündüğüm için dediğin gibi kimse anasının karnında öğrenmiyor ama tırsmıyorum desem yalan olur
hepinize merhabalara arkadaşlar.........
dostum yaş olarak akran sayılırız.durumumuzda aynı gibi regal benimde ilk deneyimim oldu.. negatif olan düşüncelerinizi atın arkadaşım.ben motoru aldığımda kendim gidemedim bile şu an yaklaşık bir aydır motorumu kullanıyorum çok şükür ciddi bir sorun ve dertlede karşılaşmadım.ALLAH hiç birinizede yaşatmasın...sadece lazım olan biraz güven ve gayret.ama kesinlikle bir bilenle bir süre çalışmanızı tavsite ederim...okudugum kadarıyla regal bir çok arkadaşımızında ilk motoru keyifli ve güzel bir motor.....
oluşturduğu bu seviyeli ve düzgün dostluk ortamı ise anlatılacak gibi deil sizde okuyup takip ediyorsunuz....
kusura bakmayın sözü uzattık ama arkadaşlar , bende arkadaş gibi çok düşünmüştüm.. şimdi ise güzel bir motora ve sizler gibi dostlara sahip oldum.arkadaşa anlatmak geldi içimden....
hepinize selamlar..........herşey gönlünüzce olsun..
NOT:kaldera ve mühendis abilerim önce göstermiş olduğunuz medeni tavrınız için bende teşekkür ederim...hani derler ya KİŞİ KENİNE YAKIŞANI YAPAR.(sizede bu güzellik yakışırd) . bir çoğunuzu hala tanımıyorum ,sizden rica etsem siz iki büyüğümüz olarak bizi bir araya getirirmisiniz...?
-
07 Haziran 2006, 00:59
infrared adlı üyeden alıntı
Eline sağlık..
Benimkini de bir ara ekleriz...
Rica ederim benim için zevk. Fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum
[B][COLOR="Red"]Release Yourself !!! [/COLOR][/B]
-
07 Haziran 2006, 00:59
-
07 Haziran 2006, 01:04
Merhaba arkadaşlar 11 haziranda Marmara -Ege gezisine çıkıyoruz (Erkan+Raptor_SS).17 sinde Ayvalığada uğrarız festivalde olacak arkadaşlarla görüşelim. Gezinin ayrıntısını bu linkten görebilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14994
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"]RR250cc [/SIZE][/FONT]
-
07 Haziran 2006, 01:21
-
07 Haziran 2006, 01:32
ha bu arada regallenen arkadaşlara hayırlı ugurlu olsun diyorum kazasız belasız gunlerde kullansınlar
-
07 Haziran 2006, 01:46
BABAADAM adlı üyeden alıntı
hala tanımıyorum ,sizden rica etsem büyüğümüz olarak bizi bir araya getirirmisiniz...?
sevgili arkadaşım yorumun için teşekkür ederim sana...bir araya gelme konusuna gelince ben böyle bir görevi üzerime alamam..sebebi ise tam bir çekirge gibi olmam.ordan oraya zıplayıp duruyorum iş icabı.bu gün 1100 km yol katedip izmire gidip döndüm.ne zaman nerde olacağım hiç belli değil
bizim raptor çetesi hafta sonu için mutlaka bir etkinlik düzenleyecektir.katılırsanız tanışırsınız çeteyle..ancak ben bir aksilik olmazsa hafta sonuna doğru ırak a gidebilirim.süleymaniye ve erbilde olmam lazım.yok gidemezsem olursa bir buluşma katılırım..
Raptor_SS adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar 11 haziranda Marmara -Ege gezisine çıkıyoruz (Erkan+Raptor_SS).
arkadaşım size iyi yolculuklar dilerim.güzel bir rut yapmışsınız.umarım güzel vakit geçirirsiniz yol boyunca..bu güzergah boyunca olurya bir aksilikle karşılaşırsanız bu ülkenin her şehrinde yardıma koşacak dostlarım var..hiç çekinmeden beni arayabilirsin.erkanın askerliği bittimiki bu arada?
konaklama için ne düşündünüz acaba..otellerde konaklama olacaksa benim her ay kaldığım otelleri referans verebilirim size..unutmadan marmarise inerken mutlaka akyaka ya gir.hatta kal bir gece orda ...
dogma adlı üyeden alıntı
Bu güzel insanların bulunduğu Motosiklet.Net topluluğu üyesi olduğum için gururluyum.
aytek abi inşallah kısa zamanda katılırsın üşütük çetemize...özledik gaz açmayı birlikte.....
-
07 Haziran 2006, 01:51
zam mı gelmiş regallere'e? amanıııııııııııııın
May the Force be with McLaren Mercedes
-
07 Haziran 2006, 02:07
watercolours adlı üyeden alıntı
zam mı gelmiş regallere'e? amanıııııııııııııın
senin bu sıkıntınıda sanırım ben çözecem..ıraktan getirebilirsem bir dragstar var 1100 lük makine sıfır..işden ziyade sorun çıkmazsa onu getirmek için gitmek istiyorum en çok..bakalım..olursa benim RR sana verecem...iki motoru park yerimde yok zate..
-
07 Haziran 2006, 02:29
aşkımla ilk karşılaşmam (04.06.2006)
babamı haftalar süren yoğun uğraşlarımın ardından zar zor da olsa ikna ederek,yanıma da kanka desteğimi alarak aşkıma kavuşmak için saat 10 gibi b.çekmece'den yollara düştük...sıcak ve sıkıcı bir yolculuğun ardından öğleden sonra 14 civarları aykon'da aldık soluğu...ben daha mekana girer girmez aşkımın yanına gidip o güzelim nikelajlarına hayran hayran bakmaya başladım...(o sırada babam mehteran eri gibi iki ileri bir geri modunda mekanın dışında takılmaktaydı,malum adam hala daha caymak/caydırmak için bahaneler/senaryolar oluşturmaya çalışıyor... )
tuncay abi (sonyakuza) yanındaki,motorlarla ilgili bilgi alan diğer kişileri yollar yollamaz hemen sarıldım gırtlağına can havliyle;
b:(ben)-abi bu motorun siyahını hemen alıyoruz,sarmayın,burada yiyeceğiz...( :D aslında tam olarak böyle değildi ama... )
gelen cevap ise beni tam manasıyla yıktı;
t:(tuncay abi)-kalmadı be aslanım,olsa dükkan senin,gri olanından versek olmaz mı,hem bak bu sonuncu,bunu da ürettikten sonra kırdık biz kalıbı... (bu cümle de tam olarak böyle değildi aslında :D )
b:-(ben çok kısa,adeta saliselerle ölçülü bir süre zarfında düşünerek) ah be canım abim seni mi kıracağım,gri dedin gri olsun bari,hatır için çiğ tavuk bile yenirmiş... (tamamen sallamasyon :D)
t:-yanlız maalesef ne şimdi servis edebilirim ne de paket yapabilirim,önce pişirilmesi lazım,zira yarından önce de pişmesi imkansız gözüküyor...sen yarın gel bize,daha uygun olur...bugün (pazar) sadece ürün tanıtımı yapıyoruz,ne ahçıbaşı burda ne de çeşnicibaşı...
b:-abi etme,eyleme,bak allah rızası için,onca yol geldim ben bugün hayalimi gerçek yapacağım diye,üstelik yanımdaki ak saçlı ulu bilge tam bir inatçı keçi,bir daha asla ikna edemem buraya gelmesi için,üstelik işyerimdeki çalışma saatlerim nedeniyle de imkansız dediğin şeyin olması...
(bundan sonrasında makarayı kesip olabildiğince gerçek diyalogları yansıtmaya çalışacağım)
t-anlıyorum abisi,ama ben pos cihazını kullanamıyorum,hem de testler yapılmadan motoru vermem imkansız,başına bir şey gelirse mesuliyet sahibi ben olurum,o yüzden...
b:-abi yok mu hiçbir yolu,nasıl sabrederim ben bir gün daha...
t:-vallaha yapacak bir şey yok durum bu...
bu diyalog buna benzer bir şekilde devam etti,lakin bir sonuca ulaşamadık,pazartesi konusunda anlaşmak dışında...neticede iş yerimi aradım,kallavi bir uykusuzluğu göze alarak shift'imi değiştirttim...pazar gecesini heyecandan ve pederin her an cayabilme (zira kendisinin kredi kartını kullandım taksitlendirme için) ihtimaline karşık üç buçuk atarak uykusuz geçirerek ertesi güne ulaştım kazasız belasız...
kızıma kavuşmam (05.06.2006)ertesi gün olabilecek en erken saatte arayıp motora başlanıp başlanmadığını öğrenmeye çalıştım,lakin telefonu açan beyin konu hakkında bir bilgisi yoktu,cep tel. nomu alıp tuncay bey gelince beni aratacağını söyledi...aradan 45 dakka ya geçti ya geçmedi,tekrar aradım,yanılmıyorsam telefona murat bey çıktı...motora henüz başlamadıklarını,başlamak üzere olduklarını bildirdi...ben de yol hazırlıklarına başladım...fazla uzatıp sizi sıkmak istemiyorum aslında...saat 12:15 itibariyle aykon'daydım...bir süre satış işlemleri,son kontroller ve akünün şarzını bekledikten sonra tuncay abinin arkasında artçı olarak istasyona gidip depoyu fulletmemin ardından yollara düştüm...bu arada küçücük bir anektod(biraz da gülelim :D ) satış işlemleri yapılırken hayatımın potunu kırdım...nüfus cüzdanını cüzdandan çıkarıp tuncay abiye verirken arkasına yapışmış şeyi farkedemedim...eheh ne olduğunu anlarsınız,tuncay abi yukarı çıktıktan sonra masanın üstündeki motosiklet dergilerine gözüm iliştiğinde direk ve de o anda magmaya indim...saç tellerime kadar kızardım utançtan...(ehe ehe :D) şükür ki tuncay abi olsun,murat abi olsun anlayışlı insanlar ki önemli bir mevzu olmadığını beyan ederek konunu uzamasının ve benim daha çok utanmamın önüne geçtiler...(şimdi düşünüyorum da ya bir çevirmede trafik polisine falan verseydim o hüviyeti o şekilde,eyvah eyvah... :D)
saat 13:30 sıraları b.çekmece üzerinden kumburgaz'a gitmek için (işyerime) yollara düştüm...ilk etapta hem heyecan,hem uzun süredir motor kullanmamaktan oluşan stress,ayrıca da motora alışma süresinde çektiğim acemilik neticesinde yolları karıştırarak e-5 edirne yönüne döneceğime (çevreyolu) etiler'e kadar uzandım bir şöyle (gerçi iyi oldu,piyasa da yaptık cix hatunların mekanında ) ardından doğru yolu bulup normal bir şekilde seyre başladım...merter'e gelene kadar sol ayağımı neredeyse hissetmez hale geldim vibrasyon neticesi gelişen uyuşmadan...ama o noktadan itibaren motordaki vibrasyon her geçen saniye biraz daha azalarak kabul edilebilir bir hal aldı ve bu durumdan da kurtuldum...en keyifli yanı da yanından geçtiğim her otobüsün içindeki insanların direk bakışlarını kızıma kilitlemesi,kuryelerin takdirli,keeway ve mondial kullanıcılarının kıskanç bakışlarını üzerime dikmeleriydi...ayrıca otomobillerin ilerleyemediği bir trafik ortamında 50-60 km/h arası dilediğince gidebilmek bambaşka bir his...işime zamanında vardım ve motorumu parkettim...hemen herkesin dibi düştü kızımın güzelliği karşısında...motor almaya daha önceden karar vermiş 2 çalışma arkadaşım tercihlerini yeniden gözden geçirmeye başladılar bile...tek kötü yanı kendimi kızıma kavuşacağım anı düşünerek işime bir türlü verememem oldu...kızımla bire bir tanışma ve ilk bir araya gelmemiz hakkında yazacaklarım şimdilik bunlar...aslında atladığım çok nokta var ama deli gibi uykum da var...sabahın 6'sında kalkacağım işe gitmek için (hazırlığı falanı feşmanı) ve 12 saat mesai yapacağım dile kolay...aklıma geldikçe paylaşmaya devam ederim sizi sıkmıyorsa anlattıklarım...
bu arada...
mondial miş...peeehhh...
keeway miş...hüüüüüühhhh. ..
junlin miş...ıyyyyyykk...
o kanuni tiger denen ucubeleri kaale dahi almıyorum...
bu arada japon ve amerikan abilere saygılar,ehe ehe,onlar ayrı tabii...
bu akşam b.çekmece sahilinde alayı kıskançlıktan çatladılar sahiplerinin...yanlarına parkettiğim kızımın yürümekte olan genç yaşlı kadın erkek bir sürü insanın fazlasıyla dikkatini çekmesi,diğerlerinin esamesine bile bakmamaları deli etti adamları...alayı nefretle diktiler gözlerini bana...
eheh...bu bile verdiğim ve vereceğim her bir kuruşu,alın terimin karşılığını haketmesi için yeter de artar bile kızım için...
murat abi,tuncay abi,ayrıca farklı bir popüler çin asıllı yerli montaj motor markasının b.çekmece servisi (kendisi çok iyi bir dostumdur,kızımı bana o tavsiye etti kendi servisi olduğu motorların ne derece boktan olduğunu bana açıkyüreklilik ile ifade ederek...) saygıdeğer bir abim...allah hepinizden razı olsun,sayenizde mutluluk manyağı oldum... :D
-
07 Haziran 2006, 03:34
-
07 Haziran 2006, 09:05
adam doğru söylemiş. her motorcu için motoru özeldir
May the Force be with McLaren Mercedes
-
07 Haziran 2006, 09:28
CoolerMaster regal ile moneroyu karşılaştırabilirmisin acaba?
titreşim, sürat, sağlamlık vs vs...memnunmusun? regal alsaydım diyormusun?
-
07 Haziran 2006, 10:50
sitemizin gedikli artçısının düzenlediği eğlenceye bekliyoruz hepinizi
detaylar linkte gizli
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15154
ana buda davinci şifresi gibi oldu yaw
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
07 Haziran 2006, 12:31
evet arkadaşlar uzun süredir yazmadım ama şu Başkentli R.R. bi tanıyıp tanışalım
Sayımız Ankarada nedir.. gezi planlarımız varmı bunları bilmek istiyorum 15 temmuz dan sonra ankara'da biz 2 adet R.R.'cu olacağız.. cvp bekliyorum herkese selamlar...
bu benim regalim..
-
07 Haziran 2006, 12:42
bende ankaradayım dostum. ehliyet sıkıntım vardı ama bitti. ve buluşmalara bende gelirim.
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşcesine...
-
07 Haziran 2006, 12:45
işte regalim
bu resimi buraya koymak için çok bekledim..
-
07 Haziran 2006, 12:52
ehliyet
Delitay ehliyet işi için biraz bilgi istiyorum lütfen
Kaç ytl tuttu, taksitle ödeme şansımız varmı B sınıfı sürücü ehliyetimin olması
A2 alırken ne gibi fayda sağlar bi cvp verirsen sevinirim....kolay gelsin
-
07 Haziran 2006, 13:12
Çok haklısın delitay arkadaşım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler