DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Haziran 2006, 12:46
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
Reklamlar
-
06 Haziran 2006, 14:10
Millet bu hafta sonu bekarım. Nereye gidip nerede buluşacaksak hemen planlayalım sonra gelmiyorsun diye laf etmeyin.
Kaldera kardeş biz seni tanıyoruz, senin isteyerek yanlış yapmayacağınıda biliyoruz ve zaten senin yarı yaşında da olsak bizde az çok birşeyler biliyoruz.
Bozmayın keyfimizi hafta sonuna birşey kalmadı nerde bakiyim tatlı su motorcuları, yok cape town'a gitmişte yok öbürü hiç durmadan 70 km yapmışta duyda inanma. Erkekseniz gelin buluşmaya. Vııınnnnn
-
06 Haziran 2006, 15:15
PARDON AMA
ben istanbulda olmadığım için mi hiçbir soruma cvp verrilmiyor illa cvp almak için tekrar mı gelmem gerekli istanbula söylemiyim dedim ama bende sizin yaşadığınız o metropolde 8 yıl kaldım sonra sıkıldım attım kendimi memleketime great whıte shark o sislerden bende aldım dün nasıl bağlanır nasıl bağlatılır bi bilgim yok onun için bi yol yordam tarif ederseniz sevinirim teşekkürler
-
06 Haziran 2006, 15:18
petitfalcon adlı üyeden alıntı
Millet bu hafta sonu bekarım. Nereye gidip nerede buluşacaksak hemen planlayalım sonra gelmiyorsun diye laf etmeyin.
Kaldera kardeş biz seni tanıyoruz, senin isteyerek yanlış yapmayacağınıda biliyoruz ve zaten senin yarı yaşında da olsak
bizde az çok birşeyler biliyoruz.
Bozmayın keyfimizi hafta sonuna birşey kalmadı nerde bakiyim tatlı su motorcuları, yok cape town'a gitmişte yok öbürü hiç durmadan 70 km
yapmışta duyda inanma. Erkekseniz gelin buluşmaya. Vııınnnnn
Biri mi konuşuyo.. bi ses var gibi ama?.. Haftasonu bekarım, heryere gelirim diyenleri 17 Haziran'da Katharsis'e beklerim. Tabii o saatte evden çıkmak için izin alabileceğini de sanmıyorum ama.
(dogma'lı buluşmaları özledim ben)
-
06 Haziran 2006, 16:14
Şuana kadar bu topic te yayınlanmış hemen hemen tüm RR fotoğrafları...
The Regal Raptor History ( son güncelleme 7 haziran 2006 )
http://rapidshare.de/files/22397775/...story.pps.html
Fotoğraflarını paylaşan herkese teşekkürler...
Hatırlatma: nasıl Download ediyoruz?
Yukarıdaki link e tıkladıktan sonra açılan sayfada;
1.adım
2.adım
3.adım
http://img247.imageshack.us/my.php?image=3adm9ig.jpg
[B][COLOR="Red"]Release Yourself !!! [/COLOR][/B]
-
06 Haziran 2006, 16:27
-
06 Haziran 2006, 16:31
sevgili dejavu fotoları verdiğin linkte nasıl görebilirim nereye tıklamam gerekiyor.
-
06 Haziran 2006, 16:32
Arkadaşlar 26 Haziran'da Kerpe gezisi düzenliyorlar belki görmüşsünüzdür.
Hep birlikte gitsek çok hoş olur ne dersiniz?
-
06 Haziran 2006, 16:43
RR Sakar rampasında
RR Dady W 250e 9B Class Sakar rampasını inerken 35derece sıcakta HD Wild Glide kardeşiyle soluklanırken
-
06 Haziran 2006, 16:57
mes adlı üyeden alıntı
fotoları verdiğin linkte nasıl görebilirim nereye tıklamam gerekiyor.
sayfanın sonunda free var önce buraya tıklıyorsun
sonra yeni sayfa yükleniyor orada sayfanın ortalarında 40- 50 gibi bişeylerden geriye doğru sayıyor. mecburen bekliyorsun. zaman dolunca sürenin olduğu yerde üç karakterden oluşan renkli yazıyı yandaki kutucuğa yazıp onun yanındaki download'a tıklayın olay tamam
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
06 Haziran 2006, 18:23
De-Javu adlı üyeden alıntı
Eline sağlık..
Benimkini de bir ara ekleriz...
-
06 Haziran 2006, 18:33
Palayım Amma Tek Rakibim Şahin K
Palayım Amma TEK RAKİBİM ŞAHİN K :) Muhaha
-
06 Haziran 2006, 19:37
dekoko adlı üyeden alıntı
bu gün ilk defa kullandım düşündüğümdende fazla zevk aldım..görüntüsü çalışması yolda virajlarda yatışı mükemmel bence yalnız 15:00 gibi park etmiştim garajıma arabamla çıkmam gerekiyodu döndüğümde motorun altında biraz yağ gördüm ve hala aklım orda benzin musluğunu kapatmayı unutmuşum ama onunla alakalı olduğunu sanmıyorum bilgisi olan varsa payalaşırsa sevinirim..umarım ciddi bişey yoktur..
O yağın iki sebebi olabilir;
1) Motoru sana teslim ederken zincirin yağlanıyor ve yeni yağlan mış olduğundan dolayı zincir demirine sıçrayan yağlar sen parkedince sıcağında etkisi ile yere süzülür.
2) Birdiğeride seviste bana yapılan olmuştu o olabilir. Burdan bu konuda herkesi iyice bilgilendirmek istiyorum yağ değişiminde sevis 5 para etmez niyemi?:
Çünkü bundan yaklaşık 6-7 ay önce motorumun rodajdan sonra 2. yağ deişimini serviste yaptırdım. Ancak yağ konulurken tafsiye edilen yağ limitini aşarak fazlaca yağ koymuşlar. Şuursuzca yapılan bu işlem yüzünden motorumu kullanırken birşeyin farkına vardım ki şok oldum. Nereye parketsem döndüğümde motorun altı göl oluyordu her yer yağ motorun alt kısmı leş gibi yağ tabakası ile kaplan mış.
Asıl olay burda kopuyor ben bir kaç gün sonra servise döndüğümde bu sorunu söyleğince şuursuz servis olayı incelemeden motora bile bakmadan ya o zincir yağıdır yok bişi senin motorunda hadi yol al bakalım bizim işimiz çok diye beni gönderdiler emi!!!
Tabi bende bu şuursuzluktan rahatsız olup motosiklet tamircisi olan kanka'ma gittim ve arkadaşım bir göz attı ve ben yine şoktayım benim motora fazla yağ konulduğundan dolayı motordan çıkan ana zincir dişlisinin dibindeki keçe patlamış korkunç bir hızla motor yağ sızdırıyor ve motor yağı yarı seviyeye kadar düşerek azalmış.
Canım çiçeği burnunda yepyeni Ragalim'in içine etmişler keçeler patlamış!!
Hadi buyur burdan yak!
Neyse oradan basıp servise gittim sorunu çözüme ulaştırayım diye
servis bide yoğunum çok sen git 4-5 gün sonra gel deyipte beni deli etmez mi!
Motorda yağ durmuyor motor saracak adamlar başından savıyor.
Yazıklar olsun deyip bastım gittim tamirci arkadaşıma orada keçeyi değiştirdik te sorundan kurtardık.
Bir gün sonrada servise giderek ağzıma geleni söyledim. Tek kelime söyleyen olsaydı padatolyo yu çenesine çakacaktım neyseki herkes suçunu biliyordu tek kelime bile etmediler.
Bu sebepten dolayı aman dikkat motorunuza konulan yağ miktarına dikkat edin.
erdem.gunduz adlı üyeden alıntı
arkadaşlar 17 haziran da AYVALIK CUNDA ADASINDA YAPILACAK MOTOSİKLET FESTİVALİ ne gidelim
Cundamı valla süper ötesi olur!!
Gideli Gidelim Gidelim Gidelim
Hadi başka katılımcılarda görelim.
Yakıt Durumu:
Motorum 4300 km de
Son fullememde 345 km sonra yedeğe geçtim.
Gittikçe bir depoyla aldığım yol artıyor.
Rodajdan sonra bir depoyla 260 km yapmıştım.
Bilginize.
-
06 Haziran 2006, 20:31
Arkadaşlar belki saçma ve komik gelecek size ama bir şey sormak istiyorum.Bizim motorların aydınlatması yetersiz geliyo geceleri.Sis farı taktırmayı düşünüyorum ama Kaldera abinin dediği gibi motorun elektrik aksamına fazla yüklenmek istemiyorum,malum akü pek sağlam değil.Motora monte edilebilecek sarjlı lamba gibi bir şey bilen var mı???Yoksa da eğer bi yapan olursa ilk alacak olan benim...
Satılık Asya125t-Spidi mont
-
06 Haziran 2006, 21:15
Tüm RR cilere selamlar,
ben 39 yaşında,hayatında hiç bir zaman herhangi bir motorun selesine dahi oturmamış ama yaklaşık 30 seneden beridir bu aşkı içinde yaşatan bir adam olarak 250 lik bir RR alsam buna alışma sürecim kolay olur mu eğer becerebilirsem aranıza kabul edermisiniz diye sormak istiyorum tecrübeli arkadaşlarıma.Bu topiği yaklaşık 4 gündür baştan sona okuyorum ama nedendir bilmem bir çok yeni başlayan arkadaşım olmasına rağmen yeterince kendime güvenimi hala kazanabilmiş değilim.Beni rahatlatacak bişeyler yazar mısınız yoksa hadi canım bu yaştan sonra ne işin var böyle işlere başlanır mı diye mi tavsiye edersiniz?
-
06 Haziran 2006, 21:34
[QUOTE=batista123]Herkese merhaba,
Bahri'nin yazdığı depo korumayı dün sipariş ettim bugun elime geçti malzeme olarak oldukça kaliteli kendisine ve babasına teşekkürler.
abicim rica ederim hayırlı olsun güle güle kullanın
forumdaki tüm dostlar BALIKESİR SUSURLUKTA 11/06/2006 PAZAR GÜNÜ YAPILACAK OLAN TÜRKİYE MOTOKROS YARIŞLARINA DAVETLİDİR
-
06 Haziran 2006, 22:52
Arkadaşlar bugün sirkeciye gittim, kendime yeni motor kıyafetleri alayım dedim, ayptır söylemesi, regal raptora yakışır bi montum yoktu dolaşırken , 2 genç yaklaştı yanıma birinin elinde bizim motorun arka zincir dişlisi, her yeri yağ içinde, hayırdır ne oldu dedim, abi bu dişliyi buralarda bulabilirmiyiz dediler, bende burada ne işiniz var siz servislerden birine gidin dedim, onlarda zaten hep aykona gidiyoruz ama en sonunda onlarla tartıştık dediler, ben şaşkın neden dedim, biz motoru alalı 5 ay oldu bu süre içinde 3-4 kere şanzıman söküldü ama yine olmadıi en sonunda bu dişliyide kırdı, ama aykondakiler ilgilenmediler dediler ben onların söylediklerini söylüyorum, çokda inanmadım ama öyle söylediler, neyse sonunda ben onlara yardımcı olayım dedim ve katrancı otomativi serdarı aradım o da bana öyle şey olurmu hemen motoru bana getirsinler ben hallederim dedi ve onları oraya gönderdim, ne oldu bilmiyorum.
İnanın onların o halini görünce benim 25 sene önceki halim aklıma geldi, jawa nın bir arızası oldumu parça elimizde dolaşır dururduk, regal raptorun böyle bir duruma düşmesi beni çok üzdü, aykonla aralarında ne geçti bilmiyorum ama ne olursa olsun o gençleri o şekilde kendi hallerine bırakmamaları gerekiyordu.AYKON DAN BURAYA BU KONU İLE İLGİLİ CEVAP YAZMASINI İSTİYORUM,
-
06 Haziran 2006, 22:57
nautilus adlı üyeden alıntı
Tüm RR cilere selamlar,
ben 39 yaşında,hayatında hiç bir zaman herhangi bir motorun selesine dahi oturmamış ama yaklaşık 30 seneden beridir bu aşkı içinde yaşatan bir adam olarak 250 lik bir RR alsam buna alışma sürecim kolay olur mu eğer becerebilirsem aranıza kabul edermisiniz diye sormak istiyorum tecrübeli arkadaşlarıma.Bu topiği yaklaşık 4 gündür baştan sona okuyorum ama nedendir bilmem bir çok yeni başlayan arkadaşım olmasına rağmen yeterince kendime güvenimi hala kazanabilmiş değilim.Beni rahatlatacak bişeyler yazar mısınız yoksa hadi canım bu yaştan sonra ne işin var böyle işlere başlanır mı diye mi tavsiye edersiniz?
arkadaşım aramıza kabul etmemiz mi gerekiyor, kesinlikle böyle birşey sözkonusu olamaz. aramıza kabul etmememizin nedeni sadece kişilik olarak uyumsuz biri olursun, sürekli sorun yaratırsın ancak öyle derizki arkadaş sana uğurlar olsun. yoksa kimse anasının karnında öğrenmedi motor kullanmayı. sen al muhakkak alışırsın. ben 41 yaşındayım yaklaşık 13-14 yıl kullanmadım şimdi yine başladım
-
06 Haziran 2006, 23:13
hayırlı olsun
cbrhalil adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar uzun araştırmalar ve forumdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine dün gidip bir tane siyah regal raptor
dadyw 250 aldım, açıkcası çok guzel bir motor ruhsat işlemleri bugun halledilecek ve akşama teslim alacağım inşallah, dun motosiklet için ufak bir piyasa araştırması yaptım sevgili Aykon firmasının daha teli açıp fiyatı sorduğumda küt diye 4500ytl+plaka fiyatını duyunca açıkcası bayağı bozuldum ve ardından banada yakın olduğu için bağlarbaşındaki bayii aradım ordakilerin esnaflığı ve yardımcı olmaları ayrıca fiyat olarakta anahtar teslim 4500ytl fiyat vermeleri onları tercih etmemde faydalı oldu. Neyse sadede geleyim artık bende bir regalciyim tecrubeli regalci dostlarım benide aranıza alırmısınız.
abi hayırlı olsun. memnun kalırsın umarım. ben memnunum. asos berhamkaleden emre
nautilus adlı üyeden alıntı
Tüm RR cilere selamlar,
al abicim motor. bu velete binmeden öğrenilmez bu iş. en fazla bir iki kere öpersin asvaltı
erdem.gunduz´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar 17 haziran da AYVALIK CUNDA ADASINDA YAPILACAK MOTOSİKLET FESTİVALİ ne gidelim
bu arada ben bu festivale varım...
-
06 Haziran 2006, 23:26
al abicim motor. bu velete binmeden öğrenilmez bu iş. en fazla bir iki kere öpersin asvaltı
çok sağol ya içimi rahatlattın bıçak sırtındayım zaten vazgeçecem sayende
erdem gündüz kardeşim sen yine eskiden de olsa yıllarca kullanmışsın bir alışkanlığın var bendeki tecrübe dediğim gibi sıfır.gençken herşey daha rahat olabilir bu yaşlarda biraz daha zorlanacağımı düşünüyorum o yüzden sordum yaşımın olumsuz etkisi olacağını düşündüğüm için dediğin gibi kimse anasının karnında öğrenmiyor ama tırsmıyorum desem yalan olur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler