Honda Cb 250 R Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Honda’nın, çok sevilen sport naked konsepti, çarpıcı ve minimal tasarım anlayışına sahip modern ‘Neo Sports Cafe’ tasarım anlayışı ile yeniden doğuyor. Naked serisinin yeni üyesi CB250R tamamen yeni bir şasi ile Honda ailesine katıldı. Geliştirilmiş özellikleri arasında LED aydınlatmaları, LCD ekranı ve Atalet Ölçüm Ünitesi (IMU) kontrollü ABS bulunuyor.
Kaynak: Honda Türkiye
Not:Motosikletin detaylı özellikleri ilerleyen günlerde bu başlığa eklenecektir...
Reklamlar
-
-
MT25-CB250R kavgaları çok kanlı olacak
-
tasarım güzel de inşallah saçma bir fiyatı olmaz
-
bence kıyaslanacak pek rakibi yok.cafe naked arası bir şey gibi duruyor.kaliteliye benziyor gözüküyor.bana göre tek eksi yani 1 silindirli olması tabi bazılarına göre avantaj.motor gücü 31 hp imiş iyi güzel gider fiyatıda 24 bin tl olur bence.o fiyatada kim alır bilmiyorum çok boktan bir zamanda türkiyeye giriş yapıcak bu motor.ötv ve kur bakımından
-
Cbr250 nin tek silindirli motorunu buna takmışlar. Cbr 250 ne olacak şimdi
-
Güzel, farıni da sevdim,böyle bir motorda bazen de farlar garip gorunuyor gozumuz alismadigindan.Karenajli motosiklet sevmeyenler için alternatif olacaktir.Bir iki yıl önce piyasaya girse düşünürdüm.
Fakat piyasa dolayısıyla sınırlı olabilir satışı 2018de çünkü iyiye gidiş yok maalesef.Bugün olsa 19000-19500 fiyatı olacakken 2018 mayisında 22-23 ten aşağısı olmaz en iyi ihtimal.
-
burak burk adlı üyeden alıntı
bence kıyaslanacak pek rakibi yok.cafe naked arası bir şey gibi duruyor.kaliteliye benziyor gözüküyor.bana göre tek eksi yani 1 silindirli olması tabi bazılarına göre avantaj.motor gücü 31 hp imiş iyi güzel gider fiyatıda 24 bin tl olur bence.o fiyatada kim alır bilmiyorum çok boktan bir zamanda türkiyeye giriş yapıcak bu motor.ötv ve kur bakımından
31 bg olan 300'lük versiyon hocam.
-
linkinpark20 adlı üyeden alıntı
31 bg olan 300'lük versiyon hocam.
oo olmadı o işte 300cc ye bile 35 az dıyoruz o zaman 24 25 hp olur bu.alanlar bide gideydi demeye başlar heralde.
-
Bu topic altında güzel şeyler paylaşılacak şimdiden görebiliyorum
-
Honda Ankara bayilerinden birinde çalışan bir tanıdığım 25 bin tl civarlarında fiyatı olacağı konuşuluyor dedi.
-
GENEL BAKIŞ
Tip: Çıplak (Naked)
Renk: Kırmızı, Gümüş, Metalik Siyah
MOTOR VE ŞANZIMAN
Silindir Hacmi: 249,6 cc
Silindir Sayısı: 1
Vites Adedi: 6
Maksimum Güç: 25 HP @ 8500 Devir
Maksimum Tork: 23 NM @ 7000 Devir
Motor Tipi: 249,6 cc, 4 zamanlı
Soğutma: Sıvı Soğutma
Bore: 76 mm
Strok: 55 mm
Yakıt Tipi: Benzin
Debriyaj: Islak, Çok Plakalı Disk
FREN VE SÜSPANSİYON
Ön fren: 296mm Disk
Arka fren: 220mm Disk
Ön süspansiyon: Teleskopik Çatal
Arka Süspansiyon: Pro Link
TEKERLEKLER
Lastik Ön/Arka: 110/70 17M / C - 140/70 17M / C
Alaşım Jant, Tubeless Lastik
BOYUTLAR, AĞIRLIK VE KAPASİTE
Dingil Açıklığı: 1367,00 mm
Yakıt Tankı Kapasitesi: 13.00 litre
GÖSTERGELER
Hız Göstergesi: Dijital
Devir Saati: Analog
Tripmetre: Sayısal-2
Benzin Göstergesi: Dijital
KONFOR & RAHATLIK
Elektrikli Başlatma:
Step-up Sele:
AKÜ
Pil Türü: Bakım gerektirmeyen
Kapasite: 6AH
Voltaj: 12V
AYDINLATMA
Ön Far: 12V 60 / 55W
DİĞER ÖZELLİKLER
Şasi: İkiz Kirişli Tip
Kaynak: https://autos.maxabout.com/bikes/honda/cb250r-streetfire
-
Yukarıdaki teknik özellikler bu motora ait değil.
-
16 Aralık 2017, 06:27
Duke 200 bile bu motorun içinden geçecek gibi duruyor ya hadi hayırlısı.
-
16 Aralık 2017, 07:00
Cbr25 naked versiyonu hondada yamaha gibi yapacak büyük ihtimal mt25 ile arasindaki fark r25le cbr25 arasındaki fark gibi olucak bence.
-
Acaba yurt dışında bu motoru inceleyebilen oldu mu veya TR ye geldi mi bilgisi olan var mı? Retro seven biri olarak dizaynı çok hoşuma gitti
-
hadi bekliyoruz artık sabrımız kalmadı. videolardan farkettiğim kadarıyla cb250r da vites göstergesi yok banamı öyle geldi
-
Motoron videosunda motor çalışmadığı için vites göstergesinde tek nokta vardı,büyük ihtimalle vites göstergesi var.Yoksa bile o boşluk çok saçma durur orada.
Bu arada italya cb300r fiyati 5100euro, ayni şekilde italya crf 250rally fiyati 6200euro.Rallynin Türkiye fiyatı şimdilik 22500tl.Düz mantık gidersek cb250r 20bin tl altında olabilir mi acaba sorusu akıllara geliyor ama çok zor bir ihtimal.
-
HyperXCrossfire adlı üyeden alıntı
Motoron videosunda motor çalışmadığı için vites göstergesinde tek nokta vardı,büyük ihtimalle vites göstergesi var.Yoksa bile o boşluk çok saçma durur orada.
Bu arada italya cb300r fiyati 5100euro, ayni şekilde italya crf 250rally fiyati 6200euro.Rallynin Türkiye fiyatı şimdilik 22500tl.Düz mantık gidersek cb250r 20bin tl altında olabilir mi acaba sorusu akıllara geliyor ama çok zor bir ihtimal.
20-21 bin ₺ bandında olacak bence en fazla. 20 binin altında olursa çok güzel olur.
-
mt25 e göre az yakan iyi kaçan bi model olacak gibi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)