Lansman veya fiyat ile ilgili bir gelişme var mı acaba 2022 euro 5 modelleri için?
https://www.honda.com.tr/motosiklet/...d/honda-cb250r
2022 modeli görücüye çıkmış 22 Temmuzda da lansmanı yapılacakmıs
Bayilerde bulunamayacagi, en az 5-6 ay sira beklenecegi ve fiyat garantisi olmayacagi icin gram heyecanlanmadim bu gelimseye.
Isterse 1000 tane gelsin hepsine cökerler. Liste fiyati tahminim: 109.000
Fiyat 111.500 vatana millete hayirli ugurlu olsun. Kapora veriyorsun, en erken aralik olmak uzere siran gelince guncel fiyattan aliyorsun.
Aralikta dolar min. 20tl olacak(bkz:merkez bankasi kur tahmini). suanki kur ile arasinda yuzde 12 fark demek. Tabi motosikletin fiyat artisi kur artisindan daha fazla oluyor. en iyimser hali ile Aralikta yuzde 15 lik bir fark olusur.
Duz hesap 130 bin.
Bundan yaklasik 2 ay kadar once, cb250r icin bayi ile gorustum. ilk gelecek parti icin kapora vermek istiyorum dedim. Siparis alamiyoruz fiyat belli degil dediler.
Ilk gelen partiden sonra 3-4 ay stok olmayacagini tahmin etmek zor is degil zaten. Peki ilk gelen partideki motosikletleri neye gore satacaksiniz? dedim. Cevap yok mavi ekran.
Bu motorlari satanlar bayilerin paravan kullandigi kisiler. net. Bu yaptiklari ise haysiyetsizlik onursuzluk.
Yalnız mavi yakışmamış bence makineye.
MT-25’lerin piyasası da benzer fiyatlara çıktı. 150 Bine sıfır ayarında Duke 390’lar var. Hatta 156’ya sıfırı vardı. Yazık günahtır ya sırf piyasa motoru diye bu motorların hakkı bu paralar değil.
Mat mavi çok lanet bir boyadır. Benim eski Sym Wolf mat maviydi, çok kolay çizilir, çiziği çok fazla gösterir. Seramik kaplama yapsan rengin tüm çekiciliği gider.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...41682764/detay
"Araç alacağım için"
Honda merkezde karaliste ekibi var alsatcıları bi şekilde tespit etmek için ki genelde 1 sene içinde satanlara tekrar satmamaya çalısıyorlar motorsikletlerinden. Umarım böyle insanlar bu listeye düşer ve gercek kullanıcılara mani olmazlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:02 ----------
Benim düşüncem gelse bile 250 ile arasında pek bi fiyat farkı olmayacagıdır sevgili hemşehrim. Ama bugune kadar cbr ve cb 125 ler 250 lerden daha kaliteli oldugu da aşikar. O yüzdendir ki fiyat farkının az olması. Eğer model yenileme fikrin varsa bence bekleme 2022 250 ye yönel derim nacizhane tavsiyem
İşin traji-komik kısmı; ailesi genelde istemez al-satçı arkadaşların ama "sözde hayalleri" ile aldıkları bu motorları, evlerine kadar bile sürerek gitmezler.
Ben piyasada motosiklet alacak olsam; sıfır km die gidip son kullanıcıdan alacağıma, gidip km yapmış motosiklet alırım. İlk tescilini yapmadığım makine ne olursa olsun 2.eldir ve 2.el makineye sıfırından daha fazla para vermem. Aklınızı başınıza toplayın, gidip çin malı NK vs. alın!.. Japonyada üretilmeyen Japon motor için kendi kendinizi kazıklamayın. Yıl olmuş 2022, diğer Çinliler bile artık kaliteli oldu.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)