Umarım honda yetkilileri, lansmana özel fiyat ve peşin fiyata taksit avantajıyla gelirler. Yoksa piyasada yer edinmeleri zor görünüyor.
Honda biraz .aşaklı olsaydı eğer; Yamaha'nın karşısına iki tane çift silindirli 250'likle çıkardı, hem naked ile hem de SS ile. Ama korktu çıkamadı. Kaybedeceği bir savaşa girmek istemedi. CB250R'nin MT25 karşısında pek şansı yok bana göre. Haa MT25'ten 2500-3000 TL ucuz olur, o zaman tercih nedeni olabilir. Yoksa öyle 150-200 TL daha ucuz olmakla Honda fanatiklerinden başka kimseyi kandıramazlar.
Ankara'daki Yamaha Baydar'a uyuz olmasam, elimdeki 2015YBR'yi gidip takasa verip alacağım 2018 model MT25'i de... Adama uyuz oluyorum. Gidip başka şehirdeki bayiden alıp getirsem o da pek mantıklı olmayacak. Sonuçta garanti süresi içerisindeki bakımlarını yine götürüp mecburen BAYTARa yaptıracağım.
Honda bayii aradım haziran-temmuz ayında gelecek diyor, şaka gibi..
Abi siparişiydi, sırasıydı, plaka işlemleri derken ağustosu bulur bunun vatandaşa ulaşması.
12 mayıs cumartesi günü bayilerde test sürüşü için başvuru alacaklar
21 siniri koymustum. Oyle olsaydi aliyordum ilk partiden. Ben pas geciyorum.
Gene iyi fiyat getirmişler. Mt-25 ile rekabet edebilir fiyatı. Lakin gene de 250cc makine için çok.
abs'li r25'in 26 olduğu zamanda büyük ihtimal satışlar patlar... ha 18-20'ye ikinci el 600'lük varken kimler alır onu bilemem.
Thug life mı diyorlar😎
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------
Dostum 300 lira iyimser olmuşum😎
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------
22.900
22.600
Hayır anlamıyorum cbr250r hem daha az rüzgar yer hem daha çok gider onun sıfırı 19.300 dü bu neden böyle ?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (1 üye ve 2 misafir)