Honda Cb 250 R Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
(IMU) kontrollü ABS
eskimiş abs lerinizi atın modası, yaşatacak mı merak ediyorum
"Uzayda hareket halindeki bir cismin üstünde oluşan 3 eksen ivme ve 3 eksen dönme kuvvetini ölçmek için iki tip sensörden oluşan “Inertial Measurement Unit (IMU)” adı verilen cihazlar kullanılır."
http://www.elektrikport.com/teknik-k...369#ad-image-0
Reklamlar
-
Kimbilir ne çok kullanıcısı olacak.
-
"Belki şehre bir film gelir
Bir güzel orman olur yazılarda
İklim değişir, Akdeniz olur, gülümse"
-
beyler net bilgi yayın
fiyatı 22.900-TL
-
Fufuysf adlı üyeden alıntı
beyler net bilgi yayın
fiyatı 22.900-TL
kaynak nedir? eğer doğruysa şu uçuk piyasada göreceli olarak uygun duruyor fiyatı
-
yaptığım hesaplamalara göre geleceği fiyatı 22.900 tl olarak değerlendiriyorum, bu bir tahmin.
-
Benim tahminim de 23.500
-
keşke doğru tahminde bulunana bir tane cb250r hediye etseler ne güzel olur de mi, bakarsın doğru çıkar
-
yaptığım hesaplamalara göre geleceği fiyatı 22.900 tl olarak değerlendiriyorum, bu bir tahmin.
böyle uydurma bir tahmini gerçekmiş gibi 3 başlığa da yazmak ne kadar mantıklı?
-
tahminde bulunmak da mu hata
-
tahminde bulunmak da mu hata
tahmin olduğunu söylemeden "net bilgi yayın" diye 3 başlığa da yazıyorsan bence hatadır.
-
kardeşim bak bakalım öyle mi yazmışım :D
-
kardeşim bak bakalım öyle mi yazmışım :D
hahah sonradan mesajı değiştirince, yazmamış mı oluyorsun? en son "açılın fiyatları öğrenen babayiğit geldi" diyordun? demiyor muydun babayiğit? :D
-
trollendin el salla o zaman dostum :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:52 ----------
kym adlı üyeden alıntı
hahah sonradan mesajı değiştirince, yazmamış mı oluyorsun? en son "açılın fiyatları öğrenen babayiğit geldi" diyordun? demiyor muydun babayiğit? :D
gör bak tahmin doğru çıkarsa babayiğit dersin o zaman :D
-
trollendin el salla o zaman dostum :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:52 ----------
gör bak tahmin doğru çıkarsa babayiğit dersin o zaman :D
umarım doğru çıkar babayiğit. ben fiyatı sevdim :D
-
MT-125 18.600
MT-25 24.650
CB125R 18.500
22.900 iyimser olmuş
hangi ülkeden gelecek ?
http://world.honda.com/group/manufac...ies/index.html
-
Rakiplerine göre teknolojide bir tık önde,(led farlar, gösterge paneli, abs sistemi vs) şekil desen o biçim ama yine bir honda klasiği olan beygir gücünden golü yemek...
Kullanıcının ne istediğini dinleyip nokta atış yapan honda abinin, yine bir honda klasiği olan rakiplerinden daha hesaplı bir fiyatla piyasaya sürme alışkanlığını devam ettirmesini temenni etmekten başka çare yok.
En azından lansman fiyatı ayağına 23bin-24bin arasına piyasaya sokarlar diye tahmin ediyorum.
-
Şuraya bi yorum atayımda 2025'de 2. el piyasası canlanınca motoru araştıranlar görsün.
"Vay be adamlar 7 yıl önce konuşuyolarmış" desinler.
Şimdiden selam 2007 doğumlu kardeşlerim, yaşıyo olursak buralarda oluruz
-
Birkan07 adlı üyeden alıntı
Şuraya bi yorum atayımda 2025'de 2. el piyasası canlanınca motoru araştıranlar görsün.
"Vay be adamlar 7 yıl önce konuşuyolarmış" desinler.
Şimdiden selam 2007 doğumlu kardeşlerim, yaşıyo olursak buralarda oluruz
Vizyon Mars'a ayak basmış kardeşime helal :D
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)