Radyatör gayet yeterli, mart ayında 4000 km deyken aldım motoru bugüne kadar yaklaşık 2000 km yol yaptım hiç bir hararet sorunu yaşamadım, hatta motor ısı göstergesi 3. kademenin üzerine hiç çıkmadı. Hafta sonu peşpeşe virajlı bir yoldan tırmanış yaparak yaklaşık 50km gittim ilk defa radyatör fanının çalıştığını duydum ve gösterge hala 3. kademede yani orta seviyedeydi.
2019 modelde yalnızca görsel değişiklik var bildiğim kadarıyla, bunlarda jantlar, amortisörler ve radyatörün iki yanındaki grenajın rengi.
Herşeyin çözüldüğünü sandığın an yanılırsın.
ötv indirimi bitmeden scooter a geçmek için satıyorum beyler aklınızda olsun
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...9691151/detay/
Arkadaşlar merhaba, renk ile ilgili, siyah rengi kırmızıya çevirmek için ne yapmak lazım acaba? Direkt boyatacak mıyız? Yoksa o üzerindeki aksamları söküp diğer renklerden herhangi birisini takmamız gibi birşey söz konusu oluyor mu acaba? Rengi ruhsata işleme olayı da cabası tabi ki de, aklıma takıldı. Renk değiştirmeyi yapıyorlar ise nasıl yapıyorlar insanlar genelde? Geçen gün arkadaşımın dükkanında hayabusa'nın parçalarını gördüm, motordan sökmüşler, arkadaş seramik kaplama yapıyor idi. Öncesinde de boyatmışlar sanayide. Boyatmadan da o parçaların istenen renkte olanı alıp takılabiliyor mu acaba? Kırmızı çok hoşuma gidiyor, 2. el olarak alacağım ama siyah renkte olanını alacağım gibi duruyor. Fabrika çıkışlı kırmızı gibi olmasını istiyorum. :D
Ben de cb250r motorumu satışa çıkartmış bulunmaktayım.
https://www.sahibinden.com/705344668
Forumda konusu vardı, iyi örnek olmuş
Yokus asagi park etmistim, geri dondugumde kaldirima dayali sekilde duruyordu grenaj.
İlanda "kazasız" ibaresi yok? Revize mi edildi acaba?
selamunaleyküm cümleten
ikinci motorum cb 250r alalı 3 gün sonra 1 ay olacak. şu ana kadar 90 km hızı ve 6bin deviri geçirmeden kısa mesafelerle toplam 480 km yaptım. daha önceden internetten baktığımda rodaj muhabbeti için 1000km ya da ilk ay sonunda servise götürün deniliyordu. sizce 1000 km dolmasını mı beklemeliyim yoksa ay dolunca hemen götürmem mi lazım? yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
motor hakkında ise şunları söyleyebilirim (42 yaşında 5 senedir ara ara kullanan biriyim bu arada yani acemi sayılırım ona göre okuyunuz)
herkesin dilindeki zincir sesi olayı ; motoru teslim aldığım gün köye gelirken 60 kmlik yolda okuduklarımdan etkilendiğimden olsa gerek zincir sesini duydum ama rahatsızlık vermedi daha sonradan ses kesildi ya da ses devam ediyor ama beni rahatsız etmediğinden anlamıyorum.
sele çok sert :( bizim buralarda yer yer yollar bozuk olduğundan çukurlara falan gelirken sürekli kıç havada kullanıyorum. düzgün yollarda dahi bir süre sonra kıçı kaldırıp dinlendiriyorum. bir sorum da bununla ilgili olacak. acaba kaplama vs gibi bir şey yaptırabilir miyim?
aynaların katlanmaması kapalı alanda muhafaza etmemi engelliyor. bunun için katlanır ayna vs gibi bir şey var mı? bu aynalarla yoldayken her aynaya baktığımda da önce kollarımı iyice büküyorum ki rahat göreyim. 1.85 cm boy 95kiloyum dışardan bakanlar motor altında ufak kalıyor diyorlar ama ben kullanırken öyle hissetmiyorum dışardan görünüşe de önem vermediğim için bu konu benim için önemsiz. şimdilik aklıma gelenler bunlar herkese saygılar.
Honda'yı bilmiyorum da yamaha ilk 1000km'de veya 6hafta sonra getir diyor. Ara bir servisi teyit et istiyorsan. Sonuçta 2hafta 340km daha yapsan servis koşullarını sağlamış oluyorsun
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)