Honda Cb 250 R Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Aralık 2018, 18:47
Yok hayır henüz taktırana ben denk gelmedim. Sitelerde ya da yurtdışı sitelerinde de henüz orta ayak taktırana denk gelmedim.
Reklamlar
-
17 Aralık 2018, 11:45
-
Honda'dan zincir sesiyle ilgili bir dönüş var mı ? Ben dahil yüzlerce insan şu zincir sesi olayı yüzünden bu güzel motosikletten uzak kalıyor. Ben sanırım alıp dişlideki parçadaki söktüren gruptan olacağım.
-
anilcanmutlu adlı üyeden alıntı
Honda'dan zincir sesiyle ilgili bir dönüş var mı ? Ben dahil yüzlerce insan şu zincir sesi olayı yüzünden bu güzel motosikletten uzak kalıyor. Ben sanırım alıp dişlideki parçadaki söktüren gruptan olacağım.
Hiç bulaşma o işe.Olası bir zincir atması durumunda zinciri tutacak olan parça sanırım o.Zaten kask taktığın zaman duymuyorsun o sesi.
Kazasız, belasız, hayırlı sürüşleriniz olsun.
-
Öyle söyleniyorda zincir atması / kopması durumunda o parçanın bahsedilen işlevini nasıl yerine getireceğini hala çözebilmiş değilim. Honda'nın neredeyse başka hiç bir motorunda yok o tarz ekstra bir parça.
-
Kask takdigin zaman duymadigini nerenden cikardin? Cok cok ust seviye bi kaskinda olsa o ses kulaklarinda zaril zaril. Ben sokturdum , 3000 km'dir gayet memnunum.
-
FurkanCoban adlı üyeden alıntı
Kask takdigin zaman duymadigini nerenden cikardin? Cok cok ust seviye bi kaskinda olsa o ses kulaklarinda zaril zaril. Ben sokturdum , 3000 km'dir gayet memnunum.
Kask takıldığında duyulmayan bir ses olsa kimse dert etmezdi. Furkan sana bir sorum olacak, istisnasız her CB250R'da var mı bu ses ? Kimi CB250R kullanıcıları kendi motorlarında kesinlikle öyle bir sesin olmadığını iddia ediyor ?
-
Whatsapp grubumuz var, 80 kişi. Yaklaşık 6 ay oldu. Belki fazla. Henüz 1 kişi o sesin kendisinde olmadigini söylemedi.
-
Ben ses olayının çok abartıldığını düşünüyorum, öyle insanı deli edecek, motordan soğutacak türden bir ses değil. Belki bendeki daha az ses yapıyordur onu bilemem ama çok da abartmamak lazım.
-
-
-
-
Son Ütücü adlı üyeden alıntı
Ben ses olayının çok abartıldığını düşünüyorum, öyle insanı deli edecek, motordan soğutacak türden bir ses değil. Belki bendeki daha az ses yapıyordur onu bilemem ama çok da abartmamak lazım.
Aynen öyle,benim de kafam rahat.Abartı bir ses yok (kask ile)
Kazasız, belasız, hayırlı sürüşleriniz olsun.
-
Hacı senin motora hastayım ama yok anasını satayım para yookk
Çatır çatır satılan motorlarda satılmıyor. Kimsede yok vallahi. Bende CB650R ve CB1000R a bayılıyorum. Sizin makinenin abisi ile babası. Ama kim bilir CB650R kaç kuruştan gelecek. Kur düşmeden büyük motorlar almak imkansız gibi.
-
Cb650r hakikaten benim de hoşuma gitti ama ben tünelin ucunda ışık göremiyorum. O yüzden motoruma iki elle sarıldım, evladım gibi bakıyorum. Bu aralar tek derdim ekipmana seviye atlatmak
-
Cb650r hakikaten benim de hoşuma gitti ama ben tünelin ucunda ışık göremiyorum. O yüzden motoruma iki elle sarıldım, evladım gibi bakıyorum. Bu aralar tek derdim ekipmana seviye atlatmak
O da önemli bir iş ben Bell Vortex ten Shoei NXR geçince dünyam değişmişti.
-
Arka kuyruğu çıkartabilen var mı?
-
merhaba arkadaşlar kazasız siyah cb250r bakıyorum. satmayı düşünen varsa yardımcı olursanız sevinirim
-
Havaları 2-3 derece yüksek görünce götürüp pakladık. Şubat itibariyle daha çok bugün gibi fırsatlar olur umarım.
-
FurkanCoban adlı üyeden alıntı
Cebimden çıkardım gel al.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------
montanaturne adlı üyeden alıntı
Yan pedi nereden aldın?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)