Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
15. sayfa BirinciBirinci ... 5131415161725 ... SonuncuSonuncu

Honda Cb 250 R Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CB250R
    Alıntı harabe35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler hocam bilgi için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:54 ----------

Merhaba dostum. Rodaj dönemi boyunca yüksek hız ve devirlerde kullanmamak gerek diye biliyorum. O ışık ta hatırlatma niteliğinde. Rodaj sonrası istediğin devir aralığına ayarlayabilirsin. Ben motosikleti teslim alırken 90-95 gibi hızları geçmememi tavsiye etti servisteki yetkili. Devir olarak ta 6-7 bin aralığını geçmemek birde.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------

Arkadaşlar linkteki gibi yada daha farklı koruma demiri uygulayan varmı aramızda. Fotoğraf paylaşımı ve memnuniyet olarak yazarsanız sevinirim. İyi forumlar..
    https://urun.n11.com/koruma-demiri/c...37_a62-1ri1fnz

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:53 ----------

Arkadaşlar zincir yağlamak için benzinliklerde bulunurmu acaba yağ. Sorumu mazur görün ilk motorum
    Yok olmaz akaryakıt istasyonunda. Kendiniz mi yaglayacaksiniz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    harabe35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb 750 HORNET
    Alıntı ozgens adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok olmaz akaryakıt istasyonunda. Kendiniz mi yaglayacaksiniz
    Evet kendim yapacağım. Dediğiniz gibi sordum bir kaç yere ama yokmuş. 20-50 numaralı yağ aldım açık olarak yarım litrelik petin yarısı kadar. Fırça yardımıyla azar azar sürmeyi düşünüyorum. Bayram nedeniyle tüm motosiklet aksesuarcıları kapalı. Online sistemler de ancak bayramdan sonra kargoya veriyor. Sanırım bu şekilde şimdilik işimi görür.

emremm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125ESD(11)
    Bazı benzinliklerde sprey şeklinde zincir yağlayıcılar bulunur.
    20-50 kısa süre iş görür, zincirde pek tutunamaz.
    harabe35 bunu beğendi.

Yaz için 140 numara kış için 90 numara dişli yağı tavsiye ederim. Sprey yag kullanmayacaksanız
    harabe35 bunu beğendi.

harabe35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb 750 HORNET
    Teşekkürler cevaplar için.

Motosikleti
    Honda CB 250R
    Rodaj kaç km sürüyor bilen var mi? Kullanım klavuzunu biraz karistirdim telefondan ama göremedim

Motosikleti
    2022 DL650A
    90 numara dişli yağı veya Würth HHS 2000 sıvı gres öneririm. Dişli yağı bu işe uygun olmakla birlikte azar azar kullanıp sık yağlamanız gerekir, fazlasını janta karenaja sıçratır ve zincir üstünde fazla durmaz. Würth HHS 2000 sıvı gres ise en ince yerlere kadar nüfuz eder ve zincirle o ringlere yapışır, sıfır sıçrama yapar. Gres olduğu için tozlu topraklı yollarda biraz daha fazla kir toplayabilir. (Zincirin o ring ile korunan iç kısmında da gres vardır...) Artık HHS 2000'den başka zincir yağı kullanmıyorum, CB500F'imin zincirini ort. 500km'de bir temizleyip yağlıyorum. Temizlik için de WD40 kullanıyorum. (WD40 ince yağ katkılı gazyağıdır, zincire en ufak bir zararı yoktur...)
    harabe35 bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CB250R
    Alıntı moto.alic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rodaj kaç km sürüyor bilen var mi? Kullanım klavuzunu biraz karistirdim telefondan ama göremedim
    Alistirma diye gecen baslik altinda ilk 500 km zorlamayin ani kalkis yapmayin falan yaziyor bulursun ayrintili bakarsan

Motosikleti
    Honda CB 250R
    teşekkürler inceliyorum

Hüseyin 55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB250R
    Selam dostlar. İlk şahsi motorum olur kendileri. Bence çok iyi bir motor. Bayramda İstanbul'dan Sakarya'ya gidip geldim. 2.7 - 2.8 civarı yaktı. İstanbul içinde olup da araba gibi kullansanız bile yani aralara girmeden trafikte kalsanız bile 3.0 - 3.1 yakıyor. Kullanım rahat, frenler güvenli, amortisörler iyi. Ayrıca geçen rodaj bakımına gittim Anes'e. Servis kısmına giderken camda yansımamı görünce motora resmen bir kez daha hayran kaldım. Tasarım olarak benim çok hoşuma gitti.

Koruma takozu ya da koruma demiri taktıran varsa nerede taktırdığını ve fiyatını söylerse faydalı olur.

Herkese güvenli sürüşler.

Son Ütücü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt-07
    Arkadaşlar zincerden gelen sesle ilgili bir çözüme kavuşan var mı aramızda?

strigilis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB250R
    Alıntı Hüseyin 55 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam dostlar. İlk şahsi motorum olur kendileri. Bence çok iyi bir motor. Bayramda İstanbul'dan Sakarya'ya gidip geldim. 2.7 - 2.8 civarı yaktı. İstanbul içinde olup da araba gibi kullansanız bile yani aralara girmeden trafikte kalsanız bile 3.0 - 3.1 yakıyor. Kullanım rahat, frenler güvenli, amortisörler iyi. Ayrıca geçen rodaj bakımına gittim Anes'e. Servis kısmına giderken camda yansımamı görünce motora resmen bir kez daha hayran kaldım. Tasarım olarak benim çok hoşuma gitti.

Koruma takozu ya da koruma demiri taktıran varsa nerede taktırdığını ve fiyatını söylerse faydalı olur.

Hayırlı olsun hocam. Ben 250 TL ye Balıkesir Honda da taktırdım. İnternetten sipariş edip teknik servise taktırabilirsin.

Motosikleti
    Honda CB250R
    Alıntı Hüseyin 55 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

İstanbul’daysan bi usta 150 tlye takiyordu, ben pendik Güngör motordan 250 tlye taktırmıştim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------

Alıntı Son Ütücü adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar zincerden gelen sesle ilgili bir çözüme kavuşan var mı aramızda?
    Belli yöntemler uygulayip cozum bulanlar var WhatsApp grubunda ama Honda hala bi cevap vermedi.

Motosikleti
    Yamaha mt-07
    İstanbul’daysan bi usta 150 tlye takiyordu, ben pendik Güngör motordan 250 tlye taktırmıştim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------

Belli yöntemler uygulayip cozum bulanlar var WhatsApp grubunda ama Honda hala bi cevap vermedi.
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim servis sadece zincir gerginliği ayarı yapmakla yetiniyor. Hondadaki yetkili arkadaş da bir problem olsa bile 4-5 aydan önce çözülemeyeceğini söylüyor her öneriye açığım şu anda

Hüseyin 55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB250R
    Eyvallah, müsait bi zamanda halledeceğim.

montanaturne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB250R
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim servis sadece zincir gerginliği ayarı yapmakla yetiniyor. Hondadaki yetkili arkadaş da bir problem olsa bile 4-5 aydan önce çözülemeyeceğini söylüyor her öneriye açığım şu anda

4-5 ay süreceğini düşünmüyorum.

Motosikleti
    Honda CB250R
    Dislide zincir kapağı varmis söktürmüş bazi arkadaşlar. Ben hondanin kendisinin degistirmesini bekliyorum.

Motosikleti
    Yamaha mt-07
    Alıntı montanaturne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4-5 ay süreceğini düşünmüyorum.
    Durumun farkındalar belli ki çok şikayet gitmiş, bu yüzden ben de o kadar uzun süreceğini düşünmüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:50 ----------

Dislide zincir kapağı varmis söktürmüş bazi arkadaşlar. Ben hondanin kendisinin degistirmesini bekliyorum.
    Göz atıcam teşekkürler.

strigilis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB250R
    25200 olmuş fiyat. Tek kalemde 4300 yukarı gitti. Allah alamayanlara sabır versin.

Motosikleti
    Yamaha mt-07
    Bir hafta önce kampanyalı fiyatından aldım. Eskiden olsa belki sevinirdim ulan ne güzel kapattık motoru uygun fiyattan diye (uygun fiyat??!) ama artık bu zam haberlerine ciddi şekilde sinirim bozuluyor. Gerçekten almak isteyip de alamayana Allah sabır versin.

15. sayfa BirinciBirinci ... 5131415161725 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)