Honda Cb 250 R Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Nisan 2024, 21:20
AbuAnas adlı üyeden alıntı
Çok teşekkür ederim hocam. Bir de bir sorum daha olacak zincir yağı olarak ne kullanıyorsunuz. Ben motul c4 almıştım ama yetkili servistekiler bunun çok toz kir toplayacağını falan söylediler. Emin olamadım ben de yeni bir yağ da almadım. Sın bakımdan bu yana yaklaşık 800 km oldu daha zincir temizliği yağlama yapmadım
Bende otomatik yaglama var. Onceki motorlarimda hep 90w disli yagi kullandim. Yapiskan degil akiskan bir yag. Akiskan oldugu icin pislik tutmuyor ama sık yaglamaniz gerekiyor.
Reklamlar
-
01 Haziran 2024, 10:50
Herkese selam. Yakın vakitte elime sıfır bir CB250R geçecek.
Koruma takma konusunda bilgi verebilir misiniz? Bayiler satıyor mu, GP ürünlerinden daha iyi mi, başka alternatif var mı gibi sorular var kafamda.
Tank çevresi stickerın mat boyada problem olabileceğini duydum. Deneyimi olan var mı?
Benim ilk motorum olacak. Model özelinde ve daha genel tavsiyelere açığım.
-
27 Eylül 2024, 16:06
5 yıl sonra tekrar cb250r modeline döndüm tadı damağımda kalmıştı zaten. 2018 model 28.500 kmde bayağı bakımsız olarak aldım, şuan 31.100 kmde ve elden geçirmediğim hiçbişeyi kalmadı. Kaç yıldır tamir bakım onarım konusunda kendimi geliştiriyorum ve geliştirmeye devam ediyorum, bu motorda tüm bilgi birikimini kullanıyorum özlemişim bu modeli hakkaten.
-
27 Eylül 2024, 19:16
impetum adlı üyeden alıntı
5 yıl sonra tekrar cb250r modeline döndüm
tadı damağımda kalmıştı zaten. 2018 model 28.500 kmde bayağı bakımsız olarak aldım, şuan 31.100 kmde ve elden geçirmediğim hiçbişeyi kalmadı. Kaç yıldır tamir bakım onarım konusunda kendimi geliştiriyorum ve geliştirmeye devam ediyorum, bu motorda tüm bilgi birikimini kullanıyorum
özlemişim bu modeli hakkaten.
Bende ozledim keratayi. Git dersin gider dur dersin durur. Bi sozunu 2 etmez ariza vermez. Hagirli olsun tekerine tas degmesin
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------
baybolin12 adlı üyeden alıntı
Herkese selam. Yakın vakitte elime sıfır bir CB250R geçecek.
Koruma takma konusunda bilgi verebilir misiniz? Bayiler satıyor mu, GP ürünlerinden daha iyi mi, başka alternatif var mı gibi sorular var kafamda.
Tank çevresi stickerın mat boyada problem olabileceğini duydum. Deneyimi olan var mı?
Benim ilk motorum olacak. Model özelinde ve daha genel tavsiyelere açığım.
Gp urunleri guzel ve uygun fiyatli gonul rahatligi ile kullanabilirsiniz.
-
27 Eylül 2024, 20:09
Mr.wind adlı üyeden alıntı
Bende ozledim keratayi. Git dersin gider dur dersin durur. Bi sozunu 2 etmez ariza vermez. Hagirli olsun tekerine tas degmesin
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------
Gp urunleri guzel ve uygun fiyatli gonul rahatligi ile kullanabilirsiniz.
Amin hocam aslında aklımda güzel geliştirmeler var ama önce maddi durumu toparlamam lazım, ülkenin ekonomik durumu herkesin malumu.
-
26 Kasım 2024, 10:09
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım epeydir yazılmamış ama belki bu mesajdan sonra dönüş yapan olur kış geliyor malum motoru koyacak kapalı bir alanım yok apartmanın önünde duruyor yarın kar kış gelince bir zarar olur mu nasıl bir önlem almak lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------
Bir de ekranda anahtar çizikleri var çok rahatsız ediyor ona bir çare var mı herhangi bir çözüm uygulayan oldu mu
-
26 Kasım 2024, 12:14
aax1 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım epeydir yazılmamış ama belki bu mesajdan sonra dönüş yapan olur kış geliyor malum motoru koyacak kapalı bir alanım yok apartmanın önünde duruyor yarın kar kış gelince bir zarar olur mu nasıl bir önlem almak lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------
Bir de ekranda anahtar çizikleri var çok rahatsız ediyor ona bir çare var mı herhangi bir çözüm uygulayan oldu mu
Branda ile ustunu guzelce kapatmak diisinda bir care yok acikcasi..
Ekran cizildiyse ona yapacak birsey yok ama daha fazla cizilmemesi icin ustune modele ozel satilan ekran koruyucu yapistirabilirsiniz.
Birde yikarken ekrana sakin tazyikli su tutmayin icine su kacip buhar yapiyor.
-
26 Kasım 2024, 12:21
Hocam cevaplar için çok teşekkür ederim
-
27 Kasım 2024, 04:16
Merhaba motosikletimle dolaşırken bir yede durdum bir müddet sonra çalıştırmak istediğimde marşa basınca zayıf marş yapmaya ve ekran kapanıp açılmaya başladı. Motosikleti vurdurma yöntami ile çalıştırarak eve geldim. Akü nerede diye internet üzerinden baktım CBR250 için birçok foto var ama CB250 için yok. Akü değişimi yapmak için motosikleti sökmeye başladı. Sırsı ile artçı selesi, sürücü selesi, depo grenajı ve depo nihayetinde aküyü yerinden çıkardım.
https://hizliresim.com/ne4egos
https://hizliresim.com/soznqwc
Akü olarak bico max diye bir akü aldım orjinal aküsü 4000₺ civarı olunca.
Akü kalitesi olarak ilerleyen zamanda yorum yaparım.
-
27 Kasım 2024, 12:56
Honda 250r için aktif bir yazışma grubu bilen var mı kıymetli arkadaşlar varsa dm lütfen
-
28 Kasım 2024, 03:09
Emre DAVARCI adlı üyeden alıntı
Merhaba motosikletimle dolaşırken bir yede durdum bir müddet sonra çalıştırmak istediğimde marşa basınca zayıf marş yapmaya ve ekran kapanıp açılmaya başladı. Motosikleti vurdurma yöntami ile çalıştırarak eve geldim. Akü nerede diye internet üzerinden baktım CBR250 için birçok foto var ama CB250 için yok. Akü değişimi yapmak için motosikleti sökmeye başladı. Sırsı ile artçı selesi, sürücü selesi, depo grenajı ve depo nihayetinde aküyü yerinden çıkardım.
https://hizliresim.com/k5z5ljn
https://hizliresim.com/ne4egos
https://hizliresim.com/soznqwc
Akü olarak bico max diye bir akü aldım orjinal aküsü 4000₺ civarı olunca.
Akü kalitesi olarak ilerleyen zamanda yorum yaparım.
https://hizliresim.com/mdfl4qk
akü ile uğraşırken depo montaj kulaklarını akü kapağı ile sabit tutabiliyormuşuz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)