Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

türkiyede ilk ve tek motosiklet agustaf4 1000 s

REKLAM ALANI
    BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı
    yaa aslında bizim tek sorunumuz bu bir mal pahalı ise kalitelidir. ucuzda kalitesizdir. ben bu yoruma katılmıyorum.
    Ben senin yorumuna katılıyorum, bizim toplumda pahalı=kalite demektir ucuzcuları ''ucuza mal alacak kadar zengin değilim'' tarzında yahudi sözleriyle birde yargılarlar. Halbuki hiç sorgulamaz kalitesi, fiyat/performans oranı. Pahalı mı? Hemen alalım çünkü vardır bir hikmeti ama hiç kimse düşünmez ki aslında hikmeti vatandaşa kazık atmakta olabilir. Vallahi bu motor ne kadar kaliteli olursa olsun bildiğim bir honda, yamaha, aprilla vs. varken ve teknik değerleri düşükken gidip buna o kadar para bayılmam. Kusura bakmayın Hakan bey, hayırlı işler.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fireblade_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MV Agusta F4.. motorların ferrari'si olarak nitelendirilir.. italyan yapımıdır.. sahip olması kolay(!) olmadığı için pek yollarda göremezsiniz.. hakan abi gibi maddi gücü yeterli ve bu motoru alacak kadar zevk sahibi insanlara da rastlamak zordur :-) yıllar önce MotoGP'ye veda etmiş olsa da, takımının rekoru hala egale edilememiştir.. tek başına bir efsanedir ve karşılaştırılamaz!
    [COLOR="Red"]The Power of Dreams[/COLOR]

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    Alıntı cgl125 adlı üyeden alıntı
    motorun beygir gücüyle duman attırması arasındaki bağıntı nedir anlamıyorum ben niye herkes hangi motor daha fazla beygir gücüne sahipse o motor daha iyi dir veya daha hızlıdır diye bi bağıntı kuruyo
    +11111 katılıyorum
    bıyıklı abi sanada katılıyorum
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

NicemaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    honda gibi bir marka dururken 2 katı paraya daha düşük güçte bir alet almayı düşünmem şahsen... bence sadece görüntüden ibaret bu motor yada fiyatında bir yanlışlık var...
    www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı alonso adlı üyeden alıntı
    şu yan aynalardaki 1000 yazısı ne kadar kırsal bir durum değilmi arkadaşlar...1000 lik makinadaki estetiğe bakın...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    mete_han abi senin bu motora tapman lazımdı. ne oldu beğenmedinmi yoksa

bu ne ya bence hiçbir özelliği yok..
    eğer fiyatı söylendiği gibi 50.000ytl olmasaydı bence kimse girip (bende dahil) bişey yazmazdı..
    ama 50.000ytl olup 1000rr la arasında dağlar kadar fark olunca insanın bişeyler yazması gerekiyor

zevk meselesi tabi...
    bende porsche severim ferrariyi bedava verseler binmem...
    gibi...

Cyberm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben sölüyorum ama dinleyen yokki merak eden bi zahmet okusun
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17521
    Bu motor yurt dışında 34 Bin YTL civarında merak eden de araştırsın !!... Hükümet politikası kardeşler bu vergiler !!

Ama yinede ucuza mal etmiş, Bu arakadaş onuda tek bi şekilde yapmıştır diye düşünüyorum ticeretle ilgilenenler bilir Barter sistemi !! Hakan Baba büyüksün !!!
    Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    sanırım bu motosikletin motor kısmının Ferrari tarafından üretildiğini de eklemek lazım.
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

BİSANCI_42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    tipi boşver asaleti yeter be motorlrın soğutma sistemleri benim ilgimi çektiği için ilk onlara bakarım valla çok manyak bişi hem su hem yağ soğutmalı istediğin kadar git hık demez harika bişey allah sahibine bağışlasın(kız gibi motor)

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    yaa önemli olan kim tarafından üretildigi degil teknik özellikleri ve saglamlıgıdır. ferrari üretmiş olabilir. ama bundan çok çok daha iyi bir motoru yarı fiyatına almak varken 50.000 ytl verip agusta f4 almak bana hiçç mantıkl gelmedi. aslında sorun performans ta degil. bazı insanlar hız istemez ama müthiş derecede saglamlık kaliteli malzeme ister bende bu görüşe saygı duyarımki bende ilk önce saglamlık sonra performas diyenlerdenim. fakat agustanın hondadan daha fazla saglam oldugunu daha iyi süspansiyonları sayesinde yol tutuşunun hondadan daha iyi oldugunu söyleyemiycem. yani kısaca hondadan hiç bir yönüyle üstün olmayan bir motora 2 katı fiyat verip birde benzin fiyatlarından şikayet eden biri olursa varya onu ne yaparım bilimyorum. sakın birisi trafikte agusta f4 kullanıp karşıma benzin fiyatları yüksek demesin çünkü böyle birşey söylemeye hakkı yok.

bayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar motor çok şık tasarlanmış fakat 50bin ytl güzel para ama şöylede olabilir bmw x5 modeli ile kianın bir modeli var sorenta ikiside aynı özelliklere yakın sayılır kalitesi belki bmw kadar iyi olmaya bilir kia nın üretildiği yerde işçilik çok ucuzmuş onun için belki agustoda işçilihin ve mazemenin pahalı olduğu bir yerde üretiliyorsa onun içinde pahalı olbilir

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Agusta gercekten ii bor motordu bir zamanlar.Ama Japonlar ucuzlatilmis ve guclendirilmis motorlari ile bu tip bir cok Avrupa firmasini solladi.Bugun Avrupada kendini ispatlamis tek firma Ducatti dir.Daha 2 sene evel Aprilla kapilarini USA pazarina acti.Bu motor cok saglam olduguna hic suphe yok ve bir o kadar da kaliteli ama kendi sinifinda bu para onun icin cok fazla.Daha ucuza alabilevegim Hayabusa 1300 cc , Aprilla ni yeni cikardigi yaris motoru 400 vuruyor.Motor otomobil gibi degildir.Deri koltuk GPRS yada bilgisayar gibi luks secenekleri yoktur.Motosikletin fiyatini belirleyen tek sey guc ve isciliktir.Bu motorlarin ithalatcisi Ulumotor sitesine girin ve kendiniz gorun www.mvagusta.com.tr bence meraklisina satilacak motorlar.Ama bu guc bu para etmez malesef.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

bandit07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM MIO
    kardeşim bunun neresi mükemmel yaw anlayamadım GSXR1000 178hp suzuki nin 1000 liği çok daha güzel yaw

Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı
    Agusta gercekten ii bor motordu bir zamanlar.Ama Japonlar ucuzlatilmis ve guclendirilmis motorlari ile bu tip bir cok Avrupa firmasini solladi.Bugun Avrupada kendini ispatlamis tek firma Ducatti dir.Daha 2 sene evel Aprilla kapilarini USA pazarina acti.Bu motor cok saglam olduguna hic suphe yok ve bir o kadar da kaliteli ama kendi sinifinda bu para onun icin cok fazla.Daha ucuza alabilevegim Hayabusa 1300 cc , Aprilla ni yeni cikardigi yaris motoru 400 vuruyor.Motor otomobil gibi degildir.Deri koltuk GPRS yada bilgisayar gibi luks secenekleri yoktur.Motosikletin fiyatini belirleyen tek sey guc ve isciliktir.Bu motorlarin ithalatcisi Ulumotor sitesine girin ve kendiniz gorun www.mvagusta.com.tr bence meraklisina satilacak motorlar.Ama bu guc bu para etmez malesef.
    eve bende sizin anlattıgınız şeyi savunuyorum saglam motor alabilir kaliteli motor olabilir ama o motor bu para etmezzzz. çok uçuk fiyattt... kalite olarakta hondadan yamahadan kaliteli oldugunu düşünmüyorum.

alonso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym fiddle
    arkadaşlar motor italyan malı biliyorsunuz ve onu 1000rr ile karşılaştırmak saçma bence tasarımı dizaynı çok farklı zevk meselesidir düşünsenize türkiyede sadece sizde var başka kimsede yok binmezseniz bile vitrine koy millet seyretsin bu yeter fiyat çok yüksek alana hayırlı olsun

yoldaki insanlar bu motorun türkeyede tek olduğunu nereden bilecekki

50.000 ytl.ye 5,5 ton alüminyum profil alır işlerim.sonra montajını yapar,faturamı keser,110.000 ytl.olarak geri koyarım cebime.

Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı harfendaz adlı üyeden alıntı
    50.000 ytl.ye 5,5 ton alüminyum profil alır işlerim.sonra montajını yapar,faturamı keser,110.000 ytl.olarak geri koyarım cebime.
    yuhh okadar kar ediyormusunuz yaa helal .. tamam bende ilaç işini birakıp alimünyum işine gircemmmm

unsalyzf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2004 Kanuni Hussar 125 - YZF R1 2006
    Burda Aliminyumcu birisinde Suzuki V Strom 1000cc Var anlaşıldı şimdi
    GÖRÜNMEZ ADAMLAR

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler