Öncelikle hepinize mrhabalar! Ben daha bu ayın 19 (19.07.2006) da motorumu teslim aldım.Motorla ilgili düşüncelerime gelirsek kesinlikle mükkemmel olduğunu söyleyebilirim. Bence motorun en büyük farkı tam otomatik olmasıdır bu motorun tipinde neredeyse her markada yarı otomatik modelleri war.Ama bu motoru diğerlerinden ayıran sadece vites sistemi değil arkadaşlar diğer yarı otomatiklerle yan yana koyulduğunda motorun dizaynının farklı olduğu anlaşılabiliyor örneğin 100km de hiç bir vida gözükmüyor....
Tek farkı bu da değil genel olarak diğer scooter tipideki motorlarla çok büyük bir fiyat farkı var (2'sininde otomatik olmasına rağmen):::
Otomatik motorların çoğu 2 milyarın üzerinde fakat bu motorun peşin fiyatı 1430 ytl (www.mondialmotor.com) bide mondial olduğu için biraz daha yedek parça stockları olduğunu söyleyebilirim diğer markalara göre..Motoru inceleyin kesinlikle yeni başlayan arkadaşlara almasını tavsiye ederim yakında motorumun fotoğraflarınıda koyacağım şimdilik siteden bir fotoğraf koymak istiyorum.................