Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 6789101858 ... SonuncuSonuncu

Jinlun JL125-T13 / JL250-5 / JL150-5 Hakkında

REKLAM ALANI

Motosikleti
    cbr 900 rr
    sevgili jinluncular depolarda herhangi bi problem yok sadece şamadıra cubugu biraz yukarıda oldugundan dolayı net göstermiyor eger biraz aşagıya dogru egilirse daha verimli gösterecektir servislerimizde yaptıra bilirsiniz bakıma gittinizde yapılacaktır hepinize haırlı şürüşler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    wildthing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun Elegance 250-5
    arkadaşlar bu benzin göstergesi olayı gerçekten çok ilginç. depoyu tam doldurmadığınızda neredeyse sürekli kırmızı çizgide gösteriyor. bu konuda bir düzeltme sözkonusu mu. yapan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim...

silvergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw F650Gs
    Arkadaşlar biraz evvel sürdüm motoru, ilk çalıştırdığımda benzin full gösteriyordu biraz gidince düzeldi ..Sanırım bu sorun kalıcıdır benzin aldıktan sonra sıfırlamakta fayda var km sayacını genede.

Selam arkadaşlar, ben 1 haftadır 250 lik siyah bi Jinlunla yollardayım. yaklaşık 400 km yol katettim.
    ilk depo dolduruşumda motor 100 km de yaklaşık 3,5 lt benzin yaktı. bu durum motorun rodajda olmasından mı kaynaklanır yoksa bujileri değiştirmem ve benzin hava ayarı yaptırmam mı gerekiyor. bu konuda bilgisi olan akadaşlardan yanıt bekliyorum.
    bu arada benzin göstergesi düzgün çalışan herhangi bir kullanıcı var mı merak ediyorum?

Selamlar.

gemliklicasper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tiger250
    ya arkadaşlar bu sizin jınlunlar 100 kmde kaç litre yalıyor hiç bakdınızmı?fazla yakıyorsa ne yapmak lazım ?

uncleisko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MARAUDER 250 CC
    bugün jl 250 - 5 motorumla ilk uzun yol tecrübemi yaşadım...
    evden işe motorla geldim yaklaşık 15 km... ümitköy - ulus opera arası

ilk kez moturu bu kadar uzun kullanacağım için biraz stresliydim çünkü şimdiye kadar sadece eviin oralarda kullandım yaklaşık 75 km sabah yola çıktım.

motoru çalıştırdım 3-4 dakika ısıttım ve bastım gaza yolda giderken motoru fazla zorlamamaya çalıştım. ve ortalama 70 civarında hızla işe kadar geldim. 80-90 km hıza çıktığımda bile titreşim yoktu dahada fazla basmak istemedim rodaj nedeniyle. sadece ışıklarda iki kere stop ettirdim onundışında bi problem çıkmadı. keyifli oldu. bide yolda tık diye bi ses geldi aha noluyo dedim bişeler çatırdıyo sonra bi daha geldi o zaman farkettim kaskıma sinekler yapışmaya başlamıştı aman siz olun mutlaka camlı kask takın yoksa ağzınıza sinek dolar :D

herkese kazasız sürüşler...

Motosikleti
    Jınlun 150-5 Classic
    Sevgili jinlun kullanıcıları,150-5 jinlunu pazartesi günü aldım motor sabah soğukken zor çalışıyor.benim motordamı bi sorun var yoksa sizdede ilk aldığınızda oldumu?motor sıcakken güzelde soğuyunca zor çaışıyor ne yapmam lazım?yardımlarınızı bekliyorum

AYGÜN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG 650 R
    Slm kaptan motor sogukken jiklede çalıştırman gerekiyor başka bi problem yok

Motosikleti
    Jınlun 150-5 Classic
    dostum saool jikleyi bi deniyim.sorun olmamasına sevindim

silvergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw F650Gs
    Alıntı Kaptanguay adlı üyeden alıntı
    Sevgili jinlun kullanıcıları,150-5 jinlunu pazartesi günü aldım motor sabah soğukken zor çalışıyor.benim motordamı bi sorun var yoksa sizdede ilk aldığınızda oldumu?motor sıcakken güzelde soğuyunca zor çaışıyor ne yapmam lazım?yardımlarınızı bekliyorum
    Kardeşim motorun sıfır daha, rodajı tamamlanmamış ben 5 dakika beklediğimi biliyorum ilk başlarda çalışsın diye defalarca tekrar yaparak bunları takma kafana benim motor 400km yi devirdi, şu anda ilk seferde alıyor biraz çalıştıktan sonra stop ediyor sonra ikincide normal çalışıyor yavaş yavaş alışacaktır..Kolay gelsin hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan..

Motosikleti
    Jınlun 150-5 Classic
    teşekkürler silvergun, aldığım bayiide senin söylediklerini söyledi,siboplar alışıcak sonucta yeni motor farkındayım.soğukken çalışmaması insanı biraz uyuz ediyo.oda zamanla çözülürse çok güzel olucak.çok saol

aura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun250
    Arkadaşlar herkese merhaba..
    Bir ayda biraz fazla bir süredir bir Jinlun 250 kullanıyorum (denebilir çünkü ancak 350 km yaptım). 1.5-2 aydır da forumun sıkı bir takipçisiyim. Motorumu seçmemde, meraklarımı gidermekte oldukça faydasını gördüm.
    Aslında bunca zaman sonra ilk mesajı yazmamın sebebi bugün başıma gelen bir olay. Depoyu fulledim, yaklaşık 3-4 km. giderek bir yere park ettim. İki dakika sonra birileri arkamdan koşturarak motorum benzin akıttığını söyledi. Gidip baktığımda benzin kapağını etrafından ve hatta anahtar deliğinden bile benzin taştığını gördüm. Motoru düzeltince geçiyor ama ayağın üzerine yan bırakınca taşmaya devam ediyordu. Yani aslında uzun lafın kısası isterseniz depoyu tam doldurmayın. Herkese tekrar merhabalar.....

Motosikleti
    Jınlun 150-5 Classic
    abicim nebüyük zevkmiş motosiklet,acemi olmama rağmen bugün jınlunumla konyadan alanyaya gittim acayip eğlendik yolda.arkadaşım ustadır 250 lik kulanıyor (tabiki jınlun) 250 lik bana daha iyi geldi 150 likte pişip 250 lik almam lazım.herkeze keyifli sürüşler.

imprezza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar merhaba 250 cc olan larda motordan şöyle iyi bir ses alabilmek için yani şöyle gümbür gümbür ne yapmamız lazım valla geçen bir 250cc jinlun geçti yanımdan motor resmen harley d. gibi bağırıyordu bende öyle istiyom lütfen yardım

KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    haklısın dostum .bende gördüydüm böyle bir şey.bu jınlunların modifiyeleri hakkında bilgisi olanvarmı acaba veya resimler.paylaşılırsa herkeze yarayabilir..

ascsbd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    herkese selam arkadaşlar,siteye dün üye oldum ve jinlunla ilgili tüm yazıları tek tek okudum.açıkçası okuduklarım ilk kez motor sahibi olucak ve motorun teknik aksamıyla ilgili hiçbir bilgisi olmayan beni baya kararsızlığa itti.aslında görüntü anlamında tüm beklentilerimi karşılıyor jinlun fakat dediğim gibi teknik anlamda benim gibi bi acemiyi baya zor durumlara düşürebilir gibi bi izlenim bıraktı bende okuduklarım.tabi bi de jinlunun uzun vadede performansının ne olacağı hakkında da bi muamma var.bikaç ay daha forumu takip ettikten sonra vericem sanırım kararımı,umarım kullanan arkadaşlar tecrübelerini benim durumumda olanlara aktarmaya devam ederler ve en doğru kararı almamıza yardımcı olurlar,görüşmek üzere...

poyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F800ST ve Sym joymax
    arkadaşlar,
    benzin göstergesi, depo full doldurduğunuzda bile kırmızı ışık sönmüyor.ama yeşil çizgiler depo bittikçe azalıyor.Artık ordan anlıyacağız benzin durumunu.
    Bir de benzin aldığınızda mutlaka km.yi sıfırlayın ve 250 km sonra tekrar benzin alırsanız benzinsiz kalmazsınız.yeni aldığınız ful benzin parasını yaptığınız km.ye bölün km başına yakıtınızı anlarsınız.(bilmiyenler için)Yaklaşık 250 jinlunlarda 82 ytl/km yakıyor.Yani,ful depo ile 260 km yoldan sonra yine fulledim.21,500 aldı.
    demekki 82,600 tl/km yakıyor.Bu tabii ki kullanmaya ve motorun rodajda olmasına göre biraz değişebilir.

alestevardiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pink Panther :)

Jinlun

250 lik kizimin yaktigi benzin: Ilk 10 YTL orada koydugumuz benzinle 30km
    daha sonraki 10 YTL 70 km
    bir onluk daha aldim 50 km evet 150 km olmustu servise gittim bir aksilik var kizim midesini mozdu diye gec kalmisim kimse yoktu...
    son bi on ytl daha alalim deniyelim dedik 38 km sonra dun aksam boddoff boddooof piisss piisss yapti ve durdu!!
    Bizim kizi diye sokmak lazim da nasil yapicaz onu bilemiyorum??? Fikri olan varmi?????
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
    Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::

poyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F800ST ve Sym joymax
    Tanrıaşkına bir şey anlıyan varsa tercüme etsin.
    benzin filan mı bitti dostum.O zaman rezerv düğmesini aç.
    bi de sana tavsiyem.250 lik motora öyle 10 ytl falan benzin alma bi boğazını ıslatıyo.şöyle bi ful yap depoyu da karnı bi güzel doysun kızının.

alestevardiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pink Panther :)
    Hee hee niye anlamiyorsun yahuuuu
    Bizim kiz en fazla 50 kilometre de bir 10 YTL yiyor bu da km basina 0,20 YTL eder ki diger arkadaslarin verdigi bilgide bunun 0,083 YTL civari olmasi gerekir!! Bizimki 3 kati!! Fullesemde ayni seyi yapacak yanina ek depo taktirsamda!!
    Sanirim ayarinda sorun var! Hatta bayaaa bir ayarsizlik soz konusu!!
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
    Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::

8. sayfa BirinciBirinci ... 6789101858 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler