seyhan 2 silindir abi saydıkların tek silindir yanlış olmasın
seyhan 2 silindir abi saydıkların tek silindir yanlış olmasın
bu motorların kasası çok güzel çok kalıplı endamlı ama motlrarı kötü buna bir roadstardaki supershadowdaki v250 lik motoru takıcan görüntüsüde on kat güzelleşir gidişide duruşuda keyfide konforuda
arkadaşlar jinlun parçarlarını fiyatlı olarak görüp alabileceğimiz bir site var mı? eksiklerim var tamamlamak istiyorum fakat nette bulamıyorum :S lütfen bilen varsa yardımcı olsun. yandaki abs süs kapak,km sıfırlayıcı kol vs gibi parçalara ihtiyacım var..
Arkadaşlar http://www.rialli.com/ bu sitede parça fiyatları çok uygun tavsiye ederim. Benim eksiklerimi bursadaki tamircilere soruyorum 250 tl gibi bir rakkam çıkıyor burada aynı parçaları 80 90 tl gibi bir rakkama alabiliyorum. Bence bir inceleyin derim.
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
selam beyler forum güzel olmus elinize sağlık
arkadaşlar merhabalar
öncelikle jinlun 250 kullanan biri olarak şunu belirtmek istiyorumki çok zevkli bi sürüşü var. tabi 70-90 km arasında. ancak başka bi jinlun sürmediğim için bilemediğim bi durum var. acaba arka amortisörler hepsinde çokmu yumuşak yoksa bu bir arızamı? ben yumuşak olduğunu duymuştum ama arkadaşlarım bu durumun çok tehlikeli olduğunu söylediğinden beri canımı sıkan bir durum. ayrıca expert arkadaşımada bir soru sormak istiyorum. bildiğim kadarıyla jinlun fabrikası eskiden suzuki marauder 250cc üretiyormuş. Daha sonrasında suzuki üretimi durdurduğunda jinluna patent hakkını devretmiş.bu doğrumudur? doğru ise suzuki teknolojisimidir bu makineler?
hellrider
şaka maka bizim arkadaşda 150-5 i var 60 bini devirdi.
arkadaşlar gecenlerde düşdüm bana akünün üst kapagı lazım nerden tamin edebilirim..
güncelll.......
Arkadaşlar motorumu satmayı planlıyorum. 2006 model, Trafiğe çıkış tarihi 2008'in Aralık ayı, 5400 Km'de.
Okulumla evim arasında gidiş geliş 100 km olduğu için bu kadar yüksek km. Bir nevi sürekli uzun yol yapıyorum =)
Motor Bodrum'dan İstanbul'a kadar sorunsuz geldi. 1 sene içinde sinyal, korna vb. şeylerin arızalanması dışında bi sorun çıkarmadı.
Piyasa fiyat araştırması yapmadım ama 2500-3000 TL'lik bir hakkı vardır diye umuyorum. Yoksa satmam. Hyosung GV 250 almayı planladığım için satıyorum.
Aslında bu yazıyı ve resimleri biraz bilgi sahibi olabilmek amacıyla koydum desem yalan olmaz.
Arkadaşlar, hepinizi gurubumuza bekliyoruz
http://www.facebook.com/group.php?v=...d=302120076000
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)