Evet alınan motorun üzerinde standart olarak cam varjl150 adlı üyeden alıntı
Evet alınan motorun üzerinde standart olarak cam varjl150 adlı üyeden alıntı
Lütfen acil cevap verebilir misiniz?
jl 150 ye ilk kez konulmak üzere tavsiye edebileceğiniz motor yağının markasını yazabilirmisiniz? Biliyorsanız yaklaşık fiyatını da.
Cevaplar için teşekkürler.
jl150.. Zaten Jinlun servislerinde uygun yağlardan bulunduruyor ve onları koyuyorlar.. Benim bildigim kadarı ile bütün servislerde aynı yağ kullanılıyor. O da MobiL 4T..
Tam fiyatını bilmiyorum ama değiştirme ücreti dışında senin motorunun değişiminde kullanılacak yağ 10-15 YTL arası birşey tutar ancak..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Ya arkadaslar jınlun 250mı aldım kafamda motoruma bı kac aksesuar yapmak var ama samsunda oturuyorum ve ozellıkle su depo kapagının uzerıne konulan derı korumadan cok ıstemeeme ragmen bulamadım bana yardımcı olabılecek bı arkadasa banka aracılıgıyla para gonderebılırım lutfen yardııım edın de zaten guzel olan kızımı bırazdaha guzellestırebılıyım
Aleste bende motorumun çalışmaması gibi bir sorun yaşamıştım. Pendik servisiyle görüştüm gerekli yönlendirmeyi yaptı söylediklerini bir bir yaptım. Dediklerini yaptığım halde çalışmazsa bilgi ver gerekirse yerinde bakarız dediler. Bujiyi sökmeyi düşündük. fakat sökecek birşey yok diye düşündüğüm için 3 gün yatırdım motoru.alestevardiya adlı üyeden alıntı
Sonra motorla gelen avadanlık (Anahtar çantası) içinde Tekerlek civatasını açan civata aslında çift taraflı kullanım içinmiş. Bir tarafı buji açmak için. Bu boru şeklindeki anahtarı bujiye takıp yine çantadan cıkam tornavidayı da üzerinde bulunan deliğe takınca manivela şeklinde bir anahtar oluyor. Ve buji sökülüyor. Çıkardığımda bujide oluşan yağlanma ve kurum yüzünden ateşlemenin tam gerçekleşmediğini anladım sıfır bir zımparayı 3-4 kez sürttüğümde sorunum geçti. Motor canavar gibi çalıştı. Bende boşu boşuna 3 gün motoru yatırdığıma yandım.
Demek ki bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp 3 gün ayıbım oldu.
Sadobey
SN.EXPERT , Motorsikletimin iki ön amortisör ünün değişmesi gerekiyor acaba iki amortisör ün bu günkü fiyatları nedir acil bir istektir bilgilerinize
saygılarımla
Sevgili piyade Expert mesaj yazamaz bir hafta. Ama daha önce yaptığımız bir isteği yerine getirip yedek parça fiyat listesini siteye koydurmuştu. jinlunmotosiklet sitesinde fiyat listesi var.
İstediğin komple ön çatal takımımı listede ön amortisör diye bir isim göremedim çünki.
Komple Ön çatal Takımı 340,50 YTL Yazıyor.
Sadobey
Slm
Dün jınlun 150 mi Ankarada Fazlı Beyden teslim aldım. Akü bir süre çalışınca dolarmış. Onun için Motoru pedalla çalıştırdık. 35+5=40 km katettık. Daha akü dolmadı. Yani akü motoru çalıştırmıyor. Motorun anahtarı takılınca biraz göstergelerin ışığı yanıyor hemen geri sönüyor. Jıkle çekili olsa bile pedalla zaten çok zor çalışıyor. Ama bizim orda hafif aşagı yol var orada vurdurma yapıyorum. Sorunsuz hemen çalışıyor.
Motoru yeni almışım. Gören bütün arkadaşlar beğendi. Çekişi falan yokuşlar da bile 2 kişiyle bile çok iyi. Yokuşun ortasında dursan bile 2 kişiyle rahat kalkabiliyor. Vites geçişlerinde bir problem görmedim. Fakat motorun böyle zor çalıştığını görünce onlarda ben de de resmen bir hayal kırıklığı oluştu. Daha ne zaman akü dolacak da düğmeye bir basınca motor çalışacak. Bayiler teslim alınacağı günü önceden bilip de ona göre şarz etseler olmaz mı?
Bu problem de hallolursa onun dışında motorumdan memnunum titreme filan da pek görnedim.
Ayrıca bir de Ankara da uygun fiyatlı bir alarm önerebilen var mıdır.
sn.jl benim de 150 cc bir motosikletim var ben 90 kğ yim artçım 55 kg cıvarında bir de motor arkası ıvır zıvırla dolu onlar da 20 kg e sırt çantası var 5-6 kğ de ooldumu sana 170 kğ civarı ben bu ağırlıkla düz yolda 100 / km - 110 km / saat hız görüyorum hiç korkma çekmez diye bas gitsin akü nü de bir günlüğüne servis te imkan varsa sarja ver yok olmazsa dolu akü de israr et benimki 3- 4 gün çalışmadan dursa bile 1 bilemedin ikin ci marş ta çalışıyor
kazasız belasız günler de kullanma dileği ile .........
tamer şakar kapandımı ? yerinimi değiştirdi ?
birde motorsiklet dergilerinde tüm diğer motorların servisleri yazmakta jinlunun servisleri yazmamakta .
Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.
Aziz Üstad Mehmed Akif Ersoy
stenza adlı üyeden alıntı
Evet dostum..Tamer şakir yada şakar. orası kapanalı uzun süre oldu..şimdi aynı bölgeye pendik bayi olan ibrahim bey bir şube açıyor ve açılışı sanırım 4 mart tarihinde yapılacak..
ŞŞŞŞŞŞŞ...sadece sessiz ol.....
JL150, öncelikle motorun hayırlı olsun. Ama sanırım akün problemli. Çünkü aküler zaten önceden şarjlı olarak gelir ve öyle hemen bitmez. Kaldıki sen 35-40 km yol yapmışsın. Akü bitmek üzere bile olsa bu kadar km ile tamamen dolardı. Bence servisine git ve mümkünse akünü değiştir. Bir de rodaj döneminde (ilk 1000 km) motorunu çok zorlama. Kazasız sürüşler dilerim.
stenza adlı üyeden alıntı
Değerli Dostum ,
Sebebi şu ; Bizim bayilerimiz aynı zamanda servistir. İnternet sitemize girerseniz bunu teyid edecektir.
Saygılarımla ,
Expert
SadoBey, ben o sorunumu hallettim, Buji su icinde yuzuyordu, ama benim sorunum o buji anahtarini bilmemek deil, var olan anahtarin Buji soketinden kisa olmasiydi.. Neyse baska bir arkadasin mafsalli Buji anahtariyla sorunumu hallettim, size de bir tane edinmenizi tavsiye ederim...
Su an kizim tum parcalari sokulmus olarak yeni cicilerini giymek icin bekliyor Simdiden yardimci olacaklari sozu icin tum ICM ve Jinlun ailesine tesekkur ederim.. Haftaya coook detayli bir sekilde ve fotorgraflariyla zaten size bilgi verecegim...
Motorumun son hali asagidadir:
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
Sn Piyade ve Sn Naci63 ilginize teşekkür ederim.
Akü için motorla 30 km git 30 km gel gözüm hiç kesmiyor. Motorla gidemem çünkü yoğun trafikte motoru hiç kullanmadım. Ayrıca plakası da hazır değil, hazırlanacak. Bu nedenle de trafiğe çıkamam.
Aküyü takıp çıkarmak kolay mıdır? Belediye otobüsüyle sadece aküyü götürebilirsem bu olabilir.
Ben bayi olsam motoru dolu aküyle teslim ederdim. Bu durum aslında motor güzel olmasına karşın bayinin satışına kötü etki oluyor. Aa ne güzel motor diyenler ben de alayım diyenler motoru itekleyerek vurdurarak çalıştırdığımı görünce 2 kere düşünmek zorunda kalıyorlar.
Ya arkadaşlar sakın yanlış anlamayın ama bişey dikkatimi çekti butun topic lerde motorların fiyatı ,yeni modelleri,aksesuarları ya da nebileyim geziler falan konuşuluyo bu topicte ise ağırlıklı olarak arızalar konuşuluyo gibi görünüyor.
Tekrar söylüyorum lütfen yanlış anlamayın (motorum yok almayı düşünüyorum .bayi falan da değilim ilaç sektöründeyim bilginize)
Yüzüne çarpan rüzgar gaflet uykusundan uyandırsın seni.
sn jl150 kardeşim akü ufak al git servise. Serviste usta nasıl takılacagını sana öğretsin bitti gitti oldu işte uğraşılırmı ya o motoru vurdurarak çalıştırmaya aman zarar verme motor una
saygılarımla
selam arkadaşlr bende jnlun 250 almayı düşünüyorum ancak aleti pek fazla tanımadığım için tereddüt içindeyim ama ilk görüşte aşık oldum o yüzden fikirlerini bekliyorum ha bu arada jl 150 de olabilir aklınızda bulunsun herkeze selam...............
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)