Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
41. sayfa BirinciBirinci ... 31394041424351 ... SonuncuSonuncu

Jinlun JL125-T13 / JL250-5 / JL150-5 Hakkında

REKLAM ALANI
    ersinm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motorlarınızın ses kayıtlarını koyabilirseniz sanırım hepimiz rahatça karar veririz.Bakalım hangisinin sesi daha iyi çıkıyor.Kestirmek mi? El yapımı egzos mu?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

merhaba arkadaşlar antalyadan yazıyorum bende iki ay önce sıfır 250 lik aldım görnüş aksesuar müthiş fakat titreme olayı bezdiriyor insanı buna çözüm bulunacağını yazmışlar sizce buna çözüm bulunabilecekmi

ersinm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba yabancı bir siteden indirdim Suziki maruderin orjinal-delinmiş-içi boşaltılmış egsoz resimleri ve sesleri belki bizim motorlar içinde böyle bir çalışma yapılırsa kararımızı vermemiz daha rahat olur.Yorumlarınızı bekliyorum.
    Burda-------> http://rapidshare.de/files/11594195/egzos.rar.html

alestevardiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pink Panther :)
    Sayin expert,

Motorumu ctesi kullanmak istedim fakat calistiramadim :( Akude baslarda bir sorun yok gibiydi ama 3-4 cakis sonra zayifladigi icin ondan da hayir gelmedi.
    Vurdurarak calistirmayi denedik hemde defalarca.
    1.viteste Jikle acik, 1.viteste Jikle kapali, 2.viteste Jikle acik, 2.viteste Jikle kapali... hepsini ikiser defa denedik
    Pot pott ediyor ama atesleme yapmiyor belki de sorun Bujilerde....
    Simdi soularima geciyorum
    1- Vurdurmayi hangi viteste ve nasil yapmaliyiz
    2- Bir ikinci aku alinip paralel olarak baglanabilir mi motora bu tur aku problemleri yasamamak icin?
    3- VERDIGINIZ BUJI ANAHTARI ILE BUJI SOKMEK MUMKUN MU??! Bi kere anahtar Buji yuvasindan kisa! Nasil cevirecegiz ozel bir taktiginiz var mi??

Simdiden ceaplariniz icin tesekkur ederim..
    Aleste..
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
    Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::

expert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun Elegance 250 cc Sari
    [QUOTE=alestevardiya]Sayin expert,

Motorumu ctesi kullanmak istedim fakat calistiramadim :( Akude baslarda bir sorun yok gibiydi ama 3-4 cakis sonra zayifladigi icin ondan da hayir gelmedi.
    Vurdurarak calistirmayi denedik hemde defalarca.
    1.viteste Jikle acik, 1.viteste Jikle kapali, 2.viteste Jikle acik, 2.viteste Jikle kapali... hepsini ikiser defa denedik
    Pot pott ediyor ama atesleme yapmiyor belki de sorun Bujilerde....
    Simdi soularima geciyorum
    1- Vurdurmayi hangi viteste ve nasil yapmaliyiz
    2- Bir ikinci aku alinip paralel olarak baglanabilir mi motora bu tur aku problemleri yasamamak icin?
    3- VERDIGINIZ BUJI ANAHTARI ILE BUJI SOKMEK MUMKUN MU??! Bi kere anahtar Buji yuvasindan kisa! Nasil cevirecegiz ozel bir taktiginiz var mi??

Simdiden ceaplariniz icin tesekkur ederim..

Sayın Alestavardiya
    Lütfen tüm sorunlarınız için ist. anadolu yakasındaki Kaan motosiklete müracat ediniz servisimiz size her türlü yardımı gerekirse motosikletinizin yanına gelerek yapacaktır.

Saygılarımızla ,
    expert

Motosikleti
    Sayin expert basvuracagim da calismayan motorla nasil Kozyatagindan pendike gidebilirim?? Oraya kadar ittirecek bi enayi bulamzsam tabi!!
    Lutfen verdiginiz BUJI anahtariyla Bujiyi nasil sokebilecegimi anlatirmisiniz??

Motosikleti
    Bir onceki mesajima ekliycektim ama sanirim sitedeki bir sorun yuzunden bunu basaramadim :(

BU SORUM CIDDI DIR, SAYIN EXPERT YADA DAHA ONCE BUNU YAPMIS BIRI, ELIMIZDEKI BUJI ANAHTARIYLA BUJIYI NASIL SOKEBILIRIZ? YARDIMCI OLURSANIZ BEN BIR SOKUP BAKAYIM...

silves - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SKYGO 200
    selam arkadaşlar aranızda jinlun ST 200 TR cross u olan varmı almayı düşünüyorum sorunları neler parcaları varmı mesela encok bozulan parcalar arka dişli zincir debraj balatası gibi. tavsiye edermisiniz

QUARZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun 150
    Evet Arkadaslar, Asya Motoruma Müşteri Buldum Ve Sattim. Bugün Hayirlisi Ise Gidip 150cc Lik Bir Jinlun Patlaticam.. Zaten Asyayi Aldigimda Pişman Oldum.. Acibademde Motospot Var Jinlun Bayi Ben Burasi Kadar Kaliteli Güzel Bir Servis Görmedim..
    Umarim Alacagim Jinlunum Beni Utandirmaz..
    çünkü Asya Da Epey Utandim

piyade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    korkma utanmazsın ...İzmir deki servis beni hiç utandırmadı hayırlısı olsun

aytskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende bu motorla ciddi biçimde ilgileniyorum eğer İzmir civarında marauder 150yada 250 cc modelini satan varsa antivars@gmail.com sanırım başlangıç için ideal!

chilly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jinlun 250-5 Marauder (sarikizan)
    Sevgili Expert,

Motorumu Temmuz 2005’te Aydin da Özkan Motor bayiinizden aldim. O zamandan bu yana her ne kadar ufak problemler yasadiysam da genel anlamda almis olmaktan da memnunum. Ancak karari vermem de sizlerin bizlere verdiği aydinlatici ve iyiniyet yaklasimli davranislarinizin uyandirdigi guven ve tüm arkadaslarimizin onerileri etkili oldu. Fakat geçen 6 aylik dilim icinde tüm cabalarima ragmen hala garanti belgemi alabilmis değilim. Onceleri her ne kadar bayinizi suclasam da yaklasik bundan 2 ay oncesinde bayinizin sizinle olan telefon gorusmesi esnasinda (20 adet city fighter- 3 adet 150cc ve 1 adet 250cc (benimki) motorun paketlenmelerinde garanti belgesinin olmadigini bayi yanimda ismini bilmedigim ancak satis kısmında calisan arkadaşlara ifade etti ve garanti belgelerinin gelmesi icin gerekli fax numaralarini ve kargo adreslerini verdi. Fakat 2 ay gibi zaman gecmesine ragmen hala bir yanıt alamadik. Bu konuda magdur durumdayim. Bir musteriniz olarak ne kadar iyiniyetli yaklasim icinde olsam da bana sizden baskasinin yardimci olabilecegini dusunmuyorum ve hakli olarak garanti belgemi istiyorum. Yardimlarinizi bekliyorum.
    mail : senolkurar@gmail.com
    ya üstünde olacaksın hayatın ya da içinde :)

Motosikleti
    Arkadaslar daha once 3 hafta kullanmadigim motorumun calismadigini size soylemis ve Buji leri nasil o Buji anahtariyla sokebilecegimi sormustum, saolsun yetkililerden bir cevap gelmedi.
    Neyseki, Fazer i olan bir arkadasimizin motorundaki mafsalli buji anahtariyla sokup ve bujilerden su damladigina sahit olup, yedektekilerle deistirmemiz sonucunda aninda tikir tikir calistirdigimizi beyan ederim..
    Bunu yazmamin sebebi, hemen bi alet edavatcidan mafsalli bir Buji anahtari alin..Bi de anahtar posetinde olmadigi icin 6 lik ALYEN ..Buji katlandigi icin sele altina sigacaktir, boylece gerekli oldugunda servis cagirmadan Bujiyi kontrol edebilir, calisirsa en azindan servise kadar motorunuzla gidebilirsiniz...

Sevgiler,,,

Motosikleti
    1000RR06
    waaay alestadan teknik bilgi helal olsun
    Acımadıki, acımadıki

Motosikleti
    Alıntı CBR1000RR adlı üyeden alıntı
    waaay alestadan teknik bilgi helal olsun
    Birincisi bu cok da teknik bir bilgi degil, sadece tecrube aktardim diyelim!

Ikicisi neden aleste teknik bilgi verebilecek biri gibi durmuyor mu? Kaldi ki , kendisi makine muhendisidir de!

Motosikleti
    Jinlun 150

Jinlun 150 Aldim

Arkadaslar,
    Asya Motordan kurtuldum, satarken biraz içim burukta olsa, kurtuldum. Bu h.sonu 150 lik sarı jinlunuma kavuştum ve gerçekten hoşuma gitti. ilk defa vitesli kullanmama rağmen 10 dk mı aldı alışmak, çukurları hissetmiyorsunuz, saat gibi çalışıyor. en önemlisi ve beni en mutlu eden kısmı ise. Cumartesi 8 de kontagı kapatıp, pazar kontagı saat 15.00 da acmama ragmen canavar gibi hemen ayak marşsız falan çalışması oldu..
    Keşke zamanında tanışsaydım jinlun ile..
    Bu arada bir servis tavsiye etmeliyim, çünkü süper.. hizmet, kalite, işçilik....Spot Motor diyorum başkasını tanımam..

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    MOTOSPOT Acıbadem'in neresinde? Jinlun'u incelemek için Pendik'e kadar gittim bayi kapalıydı.Esenler'e gitmeyi düşünüyordum, Acıbadem'de Jinlun Bayisi olduğunu öğrendim.En kısa zamanda gidip görmeye çalışacağım.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Motosikleti
    Jinlun 150

02165505700

Acibadem Tepe Naitilusun Orada, Acibadem 4 Yoldan Carf. A Gidiyor Gibi Yapip Hemen Yan Yola Sapiyorsun... Sapmazsan Zaten Gorursun..
    Ben Kesinlikle Bu Bayiyi Tavsiye Ediyorum..

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Aleste'cim, geçmiş olsun. Benim motorda 3 haftadır yatıyor acaba calisicak mı merak ediyorum kontağa bastığımda.. Bu gidişle bikac hafta daha yatacak gibi havalar hiç motorluk değil. Ayrıca motorum arkadaşımın garajında olduğu için çıkarmak oyle kapının önünde olduğu kadar kolay değil. Daha meşakatli..
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

Motosikleti
    jl150

motorun aksesuarina cam dahil mi?

motorun aksesuarina cam dahil mi?
    Yeni motor alinca uzerinde cam geliyor mu?

41. sayfa BirinciBirinci ... 31394041424351 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler