Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
39. sayfa BirinciBirinci ... 29373839404149 ... SonuncuSonuncu

Jinlun JL125-T13 / JL250-5 / JL150-5 Hakkında

REKLAM ALANI
    ODUNCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650
    Sadobey Hocam bu benide çok strese sokan bi durumdu. Yani haftasonu şehirler arası yol yapıyorsun. Kaldın motoru nereye bırakıcan bide pazartesi işe yetişmek var + gidip motoru yaptırmak kabus gibi gelirdi ne yapıcam diye bikerede başıma geldi sagolsun ICM makina ilgilendi. Ama tekrar aynı kabusu yaşamamak için gidip isviçre sigortadan kasko yaptırdım, artık içim rahat yol alıyorum kalısa kalsın bi telefona bakar hesabı.
    Yaşa ve Yaşat

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosikleti
    KLR 650
    Jınlun hocam bide sorum olacak ben motora sis taktırdım (mecburdum gece yagmurda sistede kullanıyorum ki normal koşullarda bile orijinal far bana yetersiz geliyor) ama sanırım bunlarda fazla akım çekiyor ve aküyü bitiriyor şimdi bunların akü dışında başka bir kısma zararı olurmu. Yada orijinal akü 7 amper ben 12 yada 9 amper akü taksam bir zararı olurmu. Yada aydınlatma konusunda sizin bir öneriniz varmı.
    Yaşa ve Yaşat

AYGÜN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG 650 R
    oduncu dotum 9 amp olabilir ama oda bir çözüm degil far ampülünü civalıya cevir sis ampüllerinide biraz düşükwata cevirirsen birazdaha rahat edersin roleli taktırtdıysan başkabi problem cıkmaz senin sisler amatüsor civatalarına mı bağlı resimlerden öyle görülüyor şayet öyleyse onları oradan alırsan senin için daha iyi olur

Motosikleti
    KLR 650
    Teşekkürler hocam bunları deniycem. Yok sisler amotisörde degil farın altında siyah bir parça var onda muhtemelen lightbar takmak için iki delik vardı oralara taktık aceleden kendimiz bi aparat yaptık artık birara güzelbi lightbar alırız.
    Yaşa ve Yaşat

scubaghost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jinlun20-5
    selam millet uzun bir aradan sonra yine burdayım .bu arada kavacıktaki mondial bayisinde çalışmaya başladım bu tarafa yolu düşenşer gelip motorumu görebilir malesef sayfaya resim eklemeyi beceremedim bi türlü. neyse arka amörtisörleri 4 cm yükselttim egzozu abart taktım teker boyuna kadar uzattım öne iki sis bagladım sağ yan çantayada ikinci bi akü koydum mondialin motor kulağınıda bi şekilde uydurdum vibrasyon %30 azaldı son süratte düz yolda 140 hafif meyilde 150 örmek isterseniz kavacık mondial bayisine beklerim bu yazılanlar jl 250-5 içindir sevgiler
    uğur

Sadobey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun Marauder JL 150
    Selam sevgili Jinlun ailesi. Bir süredir foruma ugramamışım bir bakayım dedim yine güzellikleri gördüm. Hepinize selamlar.

Siteye yedek parça fiyat listesi eklenmiş çok güzel. Yolda biri çarpsa şak diye çıkarıp listeden abi sinyalimi kırmışsın şu kadar dolap kırık şu kadar fiyat istersen öde yada istersen polisi bekleyelim diyebiliriz. Sevgili expert yine güzel bir düşünceyi hayata geçirmişsiniz teşekkür ederim.
    Sadobey

hakinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 KTM DUKE 200 ve 2000 APRİLİA SR 50

selamlar

selam arkadaslar ben serkan istanbulda ikaamet ediyorum siteyi yaklasık 1 hafta önce mondial 150 zat almanın esiğinde iken tanıstım.ve mondial 150 zat'ın sorunlarının cok fazla olduğundan almaktan vazgectim gibi keeway e baktım sırt dayaması bile yok ondan kesin vazgectim.aklım jinlun 150 superlıght a takıldı. yanlız ilk sorum bu motor servisleri nasıl avrupa yakasındaki tek servis aygün motor elimiz mahkum secme sansı yok gerci.ve bu motorda titreme dısında ciddi hepinizin karsılastıgı sorunlar varmı?sizin memnunıyetiniz benim için cok önemli cunku kullanıcı kadar kimse iyi bilemez motorun sorunlarını cumartesi gidip konusacam aygün motorla ama karar verirsem carsamba persembe almayı düsünüyorum.forma bakıp sizin kullanıcı görüsünüze göre davranacagım.bu motor mondial mct 150 de dahamı iyidir sizce yaa yanlıs bir hareket yapmak istemiyorum. çünkü dönüsü zor bir karar.mondial 150 zat mct 250 jinlun 150 light bunlar 3000ytl altında makınalar aklım cok karısık lütfen yardımcı olun.tesekkueler selamlar

JL250-5 ve JL250T arasındaki fark

arkadaşlar, jinlun 250-5 ile Jinlun 250T arasındaki fark nedir acaba?

expert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun Elegance 250 cc Sari
    Değerli hizli1 ve hakinen ,

Bu sorularinizin cevaplarını almak için geçmiş forum sayfalarını okumanızda büyük fayda var. Ama şukadarını söyleyebilirim ki servis ve yedek parça olarak Türkiyenin en iddialı firması Jinlun dur. Bu konuda mütevazi değiliz. Jinlun 250 T adinda bir modelimiz yoktur. Daha detaylı bilgi için jinluncu adinda bir site daha var oradanda ulaşabilirsinz.
    Saygılarımla ,
    expert

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıntı hakinen adlı üyeden alıntı
    aklım jinlun 150 superlıght a takıldı.
    bu motor mondial mct 150 de dahamı iyidir sizce
    hakinen sen ne yaptın yaa
    150 Superlight Jinlun değil Keeway'in cruiseridir.
    Mondial'in de MCT modeli 150 değil 250'dir.

Bu motosiklet işi senin kafanı fena karıştırmış...
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Motosikleti
    vallaha dogru söylüyorsunuz.halbuki cok iyi arastırdım ama artık karıştırmaya basladım. kısa devre yaptımda bugün gittim aygün motora beni cok iyi karsıladılar ve güven verdiler.biz buradayız dediler.herhalde büyük bir aksilik olmazsa bu sefer dogru yazacam jinlun jL150-5 classıc kırmızı renk alacagım bu hafta içi.ama yinede sizde sorunlar veya memnuniyetlerinizi benimle paylasırsanız cook sevinirim.selamlar

vasox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sevgili JİNLUN ailem ben motorumu alalı tam 1 hafta oldu
    JİNLUN 150CC
    motorum canavar gibi fakat birkaç yerinde pas gördüm buda beni rahatsız etti
    ne yapacam ?
    bana ne önerirsiniz teşekürler

Aldebaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660R
    Arkadaşlar Jinlun250 almak istiyorum ama bir türlü kendimi ayarlayamadım. Bu arada 2. el ilanlarına da baktım. Merak ettiğim motosikletlerin kaç kilometreden sonra çok yol yapmış sayıldığı. Yani jinlun250 kaç kilometreden fazla ise alınmamalı, veya genel olarak motor tiplerinde bu değer nedir? Herhalde chopper için çok olan bir değer Enduro için fazla olmayacaktır.

expert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun Elegance 250 cc Sari
    Alıntı Aldebaran adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar Jinlun250 almak istiyorum ama bir türlü kendimi ayarlayamadım. Bu arada 2. el ilanlarına da baktım. Merak ettiğim motosikletlerin kaç kilometreden sonra çok yol yapmış sayıldığı. Yani jinlun250 kaç kilometreden fazla ise alınmamalı, veya genel olarak motor tiplerinde bu değer nedir? Herhalde chopper için çok olan bir değer Enduro için fazla olmayacaktır.

Pendik bayisinin elinde bir adet çok temiz 250-5 olduğunu biliyorum. Uğrayıp görebilirsiniz.

expert

alestevardiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pink Panther :)
    Alıntı hakinen adlı üyeden alıntı
    vallaha dogru söylüyorsunuz.halbuki cok iyi arastırdım ama artık karıştırmaya basladım. kısa devre yaptımda bugün gittim aygün motora beni cok iyi karsıladılar ve güven verdiler.biz buradayız dediler.herhalde büyük bir aksilik olmazsa bu sefer dogru yazacam jinlun jL150-5 classıc kırmızı renk alacagım bu hafta içi.ama yinede sizde sorunlar veya memnuniyetlerinizi benimle paylasırsanız cook sevinirim.selamlar
    Ikinci el ilanlarina bak arkadasim.. 1000YTL kar edersin hic yoktan.. Hatta 150 alacagin yerde 250 alirsin ayni fiyata.. Rodaj derdinden de kurtulmus olursun...
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
    Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::

Aldebaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660R
    Peki kaç km den sonrası fazla sayılır?

Motosikleti

pas

bu pas motorun nerdelerinde tarif edermisin

Motosikleti
    selamlar.önerin için tessekkur ama ben taksitle alacagım motoru 24 ay filan keske nakitim olsa baska motorda tercih edebilirdim.üzerinede taksit örnek atv filan ama taksitler bayagı cazip geldi.bide insanın bastan beri kendi kullandıgı motor gibi ikinci elin olacagını sanmam.benim arabamdaki gibi her serviste bir kaydı var istanbulun her servisini gezmiş.artık yabancı servise gittigimde degişen parcaları duydugumda sasırmıyorum hiç herhalde sikayeti olan yok 150cc den bu hafta güneşli olan ilk gün motorumu alacam insallah cünkü yagmurda motorum eve gelene kadar ıslanmasınıp çamulanmasını istemiyom herkese selamlar

Motosikleti

selam

selamlar gel güneşli hava gel

SicK_BoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Caponord ETV 1000

Egsoz...

Tekrar merhaba tüm jinluncular....

Sevgili Jinlun ve diğer arkadaşlar bu sormak istediğim şey egsozla alakalıydı biliyorum şu anda konuştuğunuz konularla alakalı değil ama bi anda kafama dankk etti...

Jinlun Dostum egsozlar için fiyat 160ytl + KDV yazmışsın benim kafama takılan konuda bu verdiğin fiyat tek egsoz için mi yoksa çifti için mi geçerli?
    Motorsiklet Dostun,Rüzgar Arkadaşın Olsun...

39. sayfa BirinciBirinci ... 29373839404149 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler