Selam arkadaslar bendeki şansla colde kutup ayısı saldırır bana motoru aldım kaanmoto ya burdan hersey için tesekur ederim ama yagmur yuzunden 3 kere bine bildim hava guzel gozukuyo motoru almaya garaja gidiyorum ve yagmur baslıyo cıldırıcam yaaa
Selam arkadaslar bendeki şansla colde kutup ayısı saldırır bana motoru aldım kaanmoto ya burdan hersey için tesekur ederim ama yagmur yuzunden 3 kere bine bildim hava guzel gozukuyo motoru almaya garaja gidiyorum ve yagmur baslıyo cıldırıcam yaaa
dimitraki,arkadaşım ne var yağmuru dert edecek...sen zevkini çıkarmaya baksana atla motoruna çık dışarıya.öyle yağmur çamur düşünme.ne soğuk hissedersin nede başka bişey.sudan motora bişey olur diye korkuyosan..bişiy olmaz. iyi sürüşler
Yağmuru dert eden motorcu değildir diye bişey söyleyecem dimitraki millet beni topa tutacak ikitekerci dediğin her hava şartıyla mücadele edebilmeli önemli olanda odur zaten bir yağmurda kullan keyfini göreceksin ama dikkatli ol ltfn sonuçta şeker değilsin yağmur altında eriyesin
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
astarakan nasıl uzattınız fotoları koyda bizde görelim bakalım yeni jınlun nasıl olmuş kardeş
ciden şu yeni jinlunları gorelim yaa
ben uzatmadım kaanmoto uzatmış.gemlikdelisi adlı üyeden alıntı
bu arada dün akşam yağmurda 2 saat kadar dolaştırdım cinlunu cidden çok keyif verici ama bu gün motorsuz çıkmak zorunda kaldım, çün kıyafetler ıslandı, YAĞMURLUK GEREK!!!
Adamcağız haklı arkadaşlar.O şeker değil ama kıyafetler sırılsıklam birde üzerine rüzgar kaymaklı ekmek kadayıfı :D (amma canım çekti haaaa).Zaten elbiseler ikinci el motor parasını buluyor.Yane haklılık payı yüksek çok.Bu arada resimler konusunda hem fikiriz.Acayip merakettim.SOnsuz saygılarımla...Astrakan adlı üyeden alıntı
expert çine gitmiş abi yeni projeler neler yeni gelecek jinlun varmı bi bilgilendir bizleri sana zahmet
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Gecen Cumartesi çatalı uzatılmış. Jinlun u Kaanmoto da gördüm güzel olmuş. Birde motora 2 tane salyangoz korna takılıydı merak ettim sesini ama duyamadım Korna takarken amper falan dikkat edilmesi gereken bir husus var mıdır? Ben de takayım diyorum.
Ben motorumu yağmurda kullanmaya çekiniyordum. Sanki ıslanınca kontaktan su girecekmişte çalışmayacakmış gibi bir düşünce vardı. Serviste kullan sorun olmaz dediler. Bende Pazar günü yağmur yağınca çektim vinilex pantolonumu vurdum Sahile yağmur altında. Motor pantolon ama 3 gündür nezleyim Agızdan giren rüzgarı da hesaba katmak gerekiyormuş. Motorum değil ben arıza yaptım.
Sadobey
Sadobey, nedense o kontaktan bana da su girecekmiş gibi geliyor hep ama şimdiye kadar sayısız kere yağmurda kullandım. Sadece yakın mesafeler de degil. Ama birsey olmuyor senin de dedigin gibi. Tek sorun motorun leş gibi kirlenmesi oluyor. Bir de benim alarmın sesi tırtlıyor cok yagmur yiyince.. Ayrıca benim bünye saglammıdır nedir. Hiç hasta olmiyam..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
seni gidi cenk eylülde deri altı grib aşısışı yaptırmadın ama
midene aldığın aşılardan etkilenmiyon
gezilerde rüzgara ve soğuya vucudun adepte oldu
motorun kontağından girecek bi damla su kontağa zarar vermez kontağın daha iyi çalışmasına işlev görür
gülü seven dikenine katlanır çamurda kullandınmı motorunu
kuzu kuzu temizlecen artık yağlı boya fırçalarınla
selam arkadaşlar, ben 150lik jinlun cruiser alacam bikaç güne kadar bu motorun bukadar çok kullanıcısının olmasına bile şaşırdım.İlk defa motorsiklet sahibi olacam ve neyapmam gerektiğini bilmiyorum alırken nerelerine bakmam gerek ?
bana bukonuda fikir verebilirmisiniz???
art-niyet ilk önce forum kurallarını okumanı tavsiye ediyorum vede sonra tanışma
bölümünden kendini tanıtmanı, bunları yaptıktan sonra foruma bold yazı yazmanın
kurallara aykırı olduğunu göreceğini tahmin ediyorum.
Sorunun cevabına gelince, forumu oku derim sana..
57 sayfa boşuna yazılmadı..
hazır girmişken foruma bi soru daha sorayım ; acaba jinlun motorsikletlere sepet takılabilirmi yan tarafına.
art-niyet kardeşim önce hoşgeldin
jınluna sepet takmak için
İMC firma yetkili mühendislerinden
bigi alıp proje çizdirip işe giriş bence
bide motora sepet takman için
motorun cc güçü en an 350 cc olması gerekirki
sepetede yolcu alacağından motor gitsin
çok teşekkür ederim sorumu yanıtladığınız için. Forumu kullanmayı henüz öğrenemedim o yüzden bilinçsizce bold yaptım.
tanışma bölümünü keşfederetmez kendimi tanıtacam.kusura bakmayın.
şimdilik herkese selam.
Sn Expert;
Star TV programında yayınlanan "ha babam de babam" adlı programda bizim motorların hediye olarak programda önüne gelene verilmesi beni şahsen rahatsız etmiştir. Chooper model bir motorsikletin bir vizyonu ve ağırlığı olmalıdır.. Marka ve isim bunun üzerine kurulmalıdır diye düşünüyorum ben şahsen. Motorların ucuz eğlence anlayışına hizmet eden bir programda scooter'lar gibi dağıtılması, motorun ve markanın chooper kimliğini çizmiştir kanaatimce.
kesinlikle haklısın kafein ama zaten bunlar ucuz taklitler , yani zaten gerçek chopper olmalarını beklemek olanaksız.Bence.
Değerli kafein ve art-niyet dostlarim ,
Yorumlarınıza teşekkür ederim. Her zaman önem vermişimdir. Bu siteyi takip edenler iyi bilirler.
Cevap hakkımı kullanmak istiyorum.
1. Ucuz taklit meselesine kesinlikle katılmıyorum.
2. Jinlun chopper bir taklit değil bir Jinlun Chopper dır.
3. Reklam amaclı yapılan bu program amacına ulaşmıştır. Sebebi tepki alması reklamın iyisi veya kötüsü olmaz siz gördüyseniz başkalarıda görmüştür ki buda reklamın amacıdır.
4. Şu Çin malı kompleksinden artık kurtulun dostlar. Şöyle düşünün Bu motosikletler eğer Çinliler tarafından üretilmeseydi ve bizler tarafından ithal edilmeseydi iyi bir Chopper a binme umudu kaç kişinin vardı ?
5. Evet iyi bir Chopper Jinlun rüştünü ispat etmiş uluslararası ticaret yapan büyük bir firmadır. Ürettiği motosikletler bir çok dünya pazarında alıcı bulmuştur ve bulmaktadır.
6. Çok yakın zamandaTürkiye motosiklet piyasasında kendisine daha itibarlı bir koltuk bulacaktır. İtibarı her geçen gün artmaktadır. Artacaktır.
7. Jinlun bizim yarattığımız toplama bir ürün , marka değildir. Nerede kim tarafından üretildiği bellidir. Osmanlı veya batılı isimler koyarak insanları kandırmaya veya yanıltmaya hiç bir zaman çalışılmamıştır.
8. Bunun tek bir sebebi vardır Markaya ve ürüne olan güven.
9. Televizyon programı ticari bir olaydır. Bir reklamdır. Önü veya arkasını düşünmemek lazımdır.
10. Soru : Sevgili art niyet 29 senelik motosiklet sürücüsü olarak bir yorumunuzada ben cevap istiyorum. Lütfederseniz ;
SİZCE GERÇEK CHOPPER NEDİR. OLANAKSIZ demekle ne kast ediyorsunuz ?
11. Kıstatınız nedir fiyatımı ? Çin malı oluşumu ? Macar malı olsaydı daha mı iyi diye düşünürdünüz ?
Saygılarımla ,
Expert
başka ekleyecek mesajım yok 40 senelik motor kullanıcısı olarak
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)