petitfalcon, en önemli artısı expert, desem yetermi? ama sen onuda tanımıyorsundur.
ithalatçı firmamız adına burda o...
petitfalcon, en önemli artısı expert, desem yetermi? ama sen onuda tanımıyorsundur.
ithalatçı firmamız adına burda o...
Expert yurt dışından dönmedimi acaba daha?
Yani Jinlun'un tek + sı expert mi.benkaan adlı üyeden alıntı
petitfalcon sadece Jınlun nun tek artısı expert değilki
çok artısı var jınlunun
expert' bizler seviyoruz
çünkü ithalatçı firma olarak motor hk; daki tüm problemlerimize cevap veren bizi bilinçli olarak servislere yönlendiren
sorunlarımıza çare bulan bir arkadaşımız olarak
birinci artısı expert'dir
Zaten bende Jinlun mu Raptormu diye araştırıyorum o yüzden Jinlun'un + ları nelerdir diye sordum + sı expert desem yetermi diye cevap geldi. Şu motorun Raptor dan ne gibi + ları var bunu yazmak çokmu zor?
1. + expert
2. + ?
Teşekkürler
Merhaba dostlar ,
Çin den geldik ve işlere daldık. Sizlerin yazılarını okumayı özledim. Umarım herkez iyidir. Buarada sevgili benkaan a teşekkür ederim.
Ben yinede bir iki çok önemli nokta ile petitfalcon a cevap vermek istiyorum.
1. Bol yedek parça
2. Üretici ve distrübütör firma garantisi
3. Sorunsuz uzun ömürlü motor
4. Güzel görüntü
5. Kaliteli boya ve malzeme
6. 30 ilde kurulmuş İyi servis hizmeti
7. Jinlun satıcıları aynı zamanda servis olmak zorundadır. Sat unut bizim felsefemiz değil
8. Raptor ile mukayese için değildir sözlerim yanlış anlaşılmasın.
9. Ben sadece kendi malımı bilirim.
10. Keyifli sürüş
11. Deneyimli personel
12. Deneyimli biniciler
Saygılarımla ,
expert
expert, seni yeniden aramızda görmek çok güzel. hoşgeldin
expert, Çok teşekkürler farkını ortaya koydun
petitfalcon, umarım yarı şakalı cevabıma kızmadın. ama doğruyu söyledim ben
Hoşgeldin Expert,
Merhaba arkadaslar. Merhaba Ercüment abi.
Expert kafamız karıştı Linkteki konu hakkında bizi aydınlatırsan sevinirim. http://www.motosiklet.net/modules.ph...er=asc&start=0
Sadobey
Herkese Slmlar.
Bende Pendikte bulunan Kaan Motodan geçenlerde ST-200 SKY Team aldım. Yazın başlarındada 150 CC Sarı Bir Bomba Chopper sahibi oldum sayelerinde gerçekten buradanda onlara çok teşekkür ediyorum burada yazı yazıyorlarmı bilmiyorum ama . Sağolsunlar her bakıma gittiğim veya bir sorunda hep yardımcı oldular. Servis konusunda çok memnun kaldım gerçekten. Bi motoru satmak değil sattıktan sonra parça ve servisini iyi sağlamak gerekir. Neyse dolayısıyla ben çok memnunum gerçekten markamdan. Çok arkadaşım hep aldılar başka markalardan bazılarının evinde yatandanmı dersiniz serviste parça bekleyenden mi dersiniz . Ben bunu Jinlunda hiç yaşamadım benden kaynaklanan bir hata olduğunda parasını verip parçamı temin edebiliyorlar. Hatta garanti kapsamındaki parçalarıda kendilerinde olduğunda hemen değiştiriyorlar. Ben bu yazıyı en çok Çindir vardır illeti diyenler için yazıyorum. Price Performans diye bir şey vardır diye düşünüyorum . Bu kadar bir parayla bu hizmet ve bu markayı kesinlikle yaşamak çok güzel bir şey.... Bana bu hizmeti sunan KAAN MOTO ya çok teşekkür ederim ayrıca. Herkese Hayırlı Sürüşler.
nofeargti kardeşim önce hoş geldin
ama kendini tanım için tanışma formunu seçmen gerekirdi her neyse
motorlarını kazasız belasız kullan kardeşim
bende jınlunumu ve oğlumun skyteam'ını bunun için tercih ettim ve kızımada sarı jınlun alacağım en kısa sürede
e_erdun, ercü baba seni dinlemedim eşşeklik ettim baba motoru satıyorlar sahibi yok baba ben mahvoldum.daha ilk ayda servislerin ne kadar kelek olduğu meydana çıktı.ilk fırsatta motoru satacam yada servisin önünde yakacam.keşke skyteam alsaydım
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
şikayetçi olduğun motor ne ???
arvasi3 hasan kardeşim benim bi lafım vardı biliyon
,kendi düşen ağlamaz, diye
e_erdun abi , sakalın var ama bunlar hala seni dinlemiyo
başka bi yol daha bulmak lazım. en iyisi zopa
herkese selam,
iş, güç, bayram derken uzun zamandır foruma pek takılamadım. bu arada buralar iyice soğudu, ben şimdilik motoru kapalı bir yere kaldırdım. eğer hava azıcık ısınırsa belki kar başlamadan önce bir iki hafta daha pinerim.
sanırım iki aya kadar fuar varmış istanbul'da. bi ayar çeksek de hepbirlikte ya da en azından on onbeş kişi birlikte gezsek fuarı çok iyi olur diye düşündüm. hem toplu aluş-veriş indirimi imkanı olabilir, hem de deneyimsiz arkadaşlar gereksiz malzeme satın almaz. en önemlisi genelde netten tanıdığımız (benim gibi istanbul dışından) elemanlarla tanışmış oluruz.
herkese sevgi ve saygılar...
MARCH OR DIE!!!
kaanmotokaanmoto adlı üyeden alıntı
şimdilik pendiğe gelemiyorum. jinlun üzerindeki modifiye çalışmalarınızı merak ediyorum, buraya fotolarını eklemeniz mümkünmü?
İnşallah bu haftasonu pratik sınavdan geçince, aralık ayı içerisinde ehliyeti alıp jinlunumu getireceğim :) :) :P
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)