Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
33. sayfa BirinciBirinci ... 23313233343543 ... SonuncuSonuncu

Jinlun JL125-T13 / JL250-5 / JL150-5 Hakkında

REKLAM ALANI

Motosikleti
    jinlun 250 cc
    Alıntı e_erdun adlı üyeden alıntı
    hakocum orjınal jaguar var ama fiatı çok yüksek
    eski amirakan kamyonları vardı bilmem bilirmisin mack olarak super aksesuarları bol şekildekamyonlarında mevcuttu onun ön kaput ortasında buldok köpeği arması vardı mack olarak geçer ondan var ama oda orjınal onunda fiatı tuzlu yalnız bunların yan sanayisi yani Dökümü Türkiyede yapılanları var biraz bozuk ama sende ufak bir sipralin varsa sağını solunu sipralle düzeltip yeniden nikalaja veririsen orjınalı gibi oluyor
    bu gibi aksesuarları oto aksesuarları satan dükkanlarda bulursun
    ben istanbulda önüme çıkan aksesuar dükkanlarını kontrol edip böyle şeyleri toplayım ofisimde boş vakitlerimde sağınla solunla uğraşıp düzeltip sonrada nikalaja verip orjınalı gibi yapıyorum sonrada motorumda kullanıyorum mesela benim motorumdaki kartal başı dökümdür bunların plastikleride var he plastik olarak bunlardan da bulabiliyosun şaha kalkmış atlar kanadı açık kartal mack köpeği vs armalar
    selamlar
    abi selam..uzun zamandır siteye girme fırsatım olmadı.yeni gördüm mesajını. sağol. bakacaz artık ordan burdan bişeyler. bu arada bir kaç şey sormak istiyorum.
    1. malum havalar soğudu, motor zor çalışıyor sabahları. jikle açık gitmek adetim değil ama azıcık açıp gitsem mi? çünkü ara sıra yığılıp kalıyo motor. (bilecikte çalıştığım için dikkatli olmak zorundayım. kamyonlar felan trafik felaket!!!)
    2. abi bi de motor ısındıktan bi kaç dakika sonra bir veya iki kez öksürüyo. sebebi ne olabilir? (hava filtresi?yakıt borusu?)
    3. debreyaj ve fren kollarında hafiften pürüzler oluşmaya başladı. motorun üstünü örterek açık havada bırakıyorum.nemden mi acaba? bir de bazı vidaların içi pas tutmak üzere.hepsini söküp kaplatsam mı?
    saygılarımla abi..
    MARCH OR DIE!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    jinlun 250 cc
    bu arada forumda emeği geçen herkese (moderatörler - katılımcılar) teşekkür etmek istiyorum. ben bilecik i.i.b.f.'de araştırma görevlisiyim. bu dönem çeşitli nedenlerden dolayı bilgisayar derslerini yürüten iki kişiden birisiyim. dersimizle ilgili olarak bir grup ve forum oluşturduk. öğrenci arkadaşlara forum ve grup kullanımının önemi ve sağlayacağı yararları forumumuzu göstererek anlattım.
    özellikle, iptal edilen jinlun servisliği ve bayiliği hakkındaki şikayetler ve elde edilen sonucun, hem forumların etkinliği hem de tüketici hakları ve e-pazarlama açısından çok güzel bir örnek olduğunu düşünüyorum.
    forumumuza moderatörler, distribütör firma yetkilisi, bayiiler, servisler, jinlun sahipleri(müşteriler), potansiyel müşteriler ve ilgili insanların katıldığı bilmem dikkatinizi çekti mi?
    çok geniş bir katılımcı çeşitliliği olan forum, herkese oldukça büyük yararlar sağlamaktadır. baksanıza, kolayca dersteki konuyu anlatmama imkan sağladığı gibi, bu örnek sonrasında dersimizin grubunda patlama yaşadık.
    herkese tekrar teşekkürler.
    MARCH OR DIE!!!

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    hako kardeşim motor ısınana kadar belli bir süre yarım jıkle ile gidebilirsin ama gaz kesip boşa alıp durduğunda motor stop eder motor ısındımı jıkleyi kapatman daha iyi motor boğulmaz

Kütahya-Bilecik iklim şartları itibarıyle kış sert geçen bir şehrimiz olduğundan motor ısındıktan sonra motordaki nemi eksozdan dışarı verirken öksürme yapabilir, kalbüratördeki pisliği attığından da olabilir

debriaj ve fren kollalarında ki hafif karıncalanmaları şu markette satılan çelik tencere temizleme veya ovma temizlik maddelerinle veya nalburda kavil adını verdiğimiz parlatma ilacınla vede nalburlarda satılan 404 dün bir parlatma ilacı var yanlız şimdi evde aklıma gelmedi ismi onuda yarın ofisten bakıp buraya eklerim,
    bu gibi parlatıcı maddelerle ovarsan karıncalanan yerleri karıncalanmalar kaybolur
    veya en basitinden karıncalanmalar çok azsa sigara paketlerinin içinden çıkan yaldızlı kağıdın yaldızlı kısmınla silersen geçici olarak buda temizler
    vidaların başında bulunan boşlukların pası için yapılacak birşey aklıma gelmiyor en iyi bu kışı onlarla geçirip bahardaaaynı ebatta paslanmaz civata ve somunla değiştirisen bidaha problem yaşamazsın

bide biliyosun nemli havada ,metal nekadar boya, kaplama v.s şeylerle korunsada zamanla demir metallerde karıncalanma ve pas meydana gelecektir
    *404 Met-par çok amaçlı metal parlatıcı*

Motosikleti
    jinlun 250 cc
    eyvallah abi..çok teşekkürler..

piyade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sn Jinlun; jl 150 cc aracın net bg gücü nedir? Tanıtım bröşüründe 14 bg yazarken jinlın bilgi kartında 10.7 bg yazmaktadır ayrıca bikez.com sitesinde bg gücü hiç belirtilmemiştir.eger 14 bg ise bu güç benim için yeterli dir fakat sizden net bir bilgi rica ediyorum bu bilgi umarım beni ve diğer jl 150 cc kullanıcılarını çok memnun edecektir.
    Saygılarımla.

AYGÜN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG 650 R
    piyade,
    dostum dogrudur 14 bg o kartlar gümrük muamelerinde görünmesi sebebinden gönlün rahat olsun.10.7 bg olsa bu makine yerinden zor kalkar.
    şunuda belirtim bu makinelerin güvenli sürüş için kulanıla bilecek km leri ise
    150cc için 90/100 km
    250cc için 90/120 km
    bunun dışındaki km ler hem risk taşır hemde sizi rahatsız eder ona bakarsan bende 250 cc ile artcıda olmak şartı ile 160 km sürat gördüm
    ama bide baktım ki km saati 110 km den sonra otomatik olarak cıkıyor bunlara gerek yok bence en i,yi sürüş rahat ettiğin km redir

SN Jİnlun (umarım size arkadaşım diyebilirim rahatsız olmazsanız eger ) arkadaşım verdiğiniz bilgi için ben ve teredütte olan diger arkadaşlarım için teşekkür ederim kusura bakmayın eklemeyi unuttuğum bir kaç soru olacak izmir den bir kaç arkadaş ile(bkz:sayfa 53 - 54) performans ekzos düşünüyoruz daha çok makinenin sesinin daha tok çıkması arzusu ile ilgili acaba firmanızda bu işle ilgili modifiye eksoz var mı ? var ise maliyeti nedir? sky team lar olduğunu servis te öğrendik yoksa piyasadan ve ya firmanızdan uygulasak vize işlemlerinde ve garanti de bir problem çıkarmı ?özür dilerim biraz fazla olduk ama memnun olduğumuz makinemiz in daha güzel olması hepimizin dileğidir.Sonuçta çoğumuzun ilk göz ağrısıdır bu makineler., tekrar teşekkür eder sizin şahsınız da ıcm firması çalışanlarına başarılar dilerim.
    saygılarımla.

Motosikleti
    cbr 900 rr
    slm piyade ve jınluncu dostlarım egsoz olayı cok basıt bır olay kestırıp icinden iki adet susturucu aldırdıgın zaman gayet güzel bi ses veriyor fakat egsoz garanti dısı kalıyor vede yakıtı bıraz artıyo mesela 75 kurustan 85 e cıkıyor ama yok bız egzos yaptıcam dersenız ıyı yapan bı arkadasımız var bu arada ercument abı maşayı 15 cm uzttık şuan deniyoruz gayet iyi ayrıca ümit kardesim makinan hayırlı olsun kendinize iyi bakın herkese selamlar jınlun jınlun jınlun herkezın bayramını kutlarım

Motosikleti
    HYOSUNG 650 R
    piyade, dostum tabiki bu çatı altında hepimiz kardeş ve arkadasız motorun olsun olmasın egzoz ile ilgili soruların var bakıyorum 250 cc için gayet güzel bir egzoz yaptırdım güzel derken sesi gayet hoş bayagı bi denemeden sonra tabiki 150 cc için 2 tana örnek yaptırdım ama daha tam olarak istediğimiz sesi alamadık ramazanda girince malum insan biraz formdan düşüyor inşallah bayramdan sonra onuda hallederiz 250 cc ler için 160 ytl +işçilik zannedersem 150cc lerde aynı olur he bu arda bizim yaptırdıgımız susturucuların içi boş degil onuda belirteyim boş egzoz zun sizelerer ne gibi sorunlar yaşatabilecegini burada anlatmaya gerek yotur zannedersem az çok biliyoruzdur.bunun için dışarıdada egzoz yaptırmak istersen içinde 2 perde olmasına ve bunlarında aynı hizadan cıkmamasına dikkat et derim

SN : jinlun Arkadaşım o halde ben ve diğer arkadaşlarım bayramdan sonra bu eksoz için sizin çalışmalarınızın sonucunu bekliyelim , firma dan sağlanan parça olursa içimiz daha rahat olur, çalışmalar bittiğinde forumda ilan edersen biz de bu parçaları servislerimizden talep ederiz.İlğin için tekrar teşekkür ediyorum şahsınız da jinlun ailesinin ve ıcm çalışanlarının Ramazan bayramlarını tebrik ederim.
    SAygılarımla.

Motosikleti
    HYOSUNG 650 R
    piyade,
    dostum şunu hatırlatmamda fayda var ben istanbul avrupa yakası bayiisiyin bilgine

oky ; pardon ben sizi icm yeykilisi olarak biliyordum kusura bakmayın

gemliklicasper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tiger250
    tüm jınlun ailesinin bayramı mubarek olsun hayırlı bayramlar

expert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun Elegance 250 cc Sari

Bayramınız kutlu olsun

[b]Değerli Jinlun Ailem ,

Bayramınızı en içten dileklerle kutlar , Allahtan hepimizi daha bir çok güzel bayramlara eriştirmesini temenni ederim.

Saygı ve sevgilerimle ,
    Expert
    [/b]

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    Tüm jınluncu ve sky team cı ve tüm motorcu dostlarımın Şeker Bayramını Kutlarım.

benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    tüm jinluncuların ama öncelikle e_erdun, abimin ve expert, in bayramını kutlarım...

vasox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar öncelikle tüm jinlun ailesinin bayramı kutlu olsun bu arada inşallah haftaya bende 150cc jinlun alacam sabırsızlıkla bekliyorum artık bayramdan sonra galiba

arkadaslar tüm motor camiyasının seker bayramı kutlu olsun

Motosikleti
    JL 250-5 ESMER BOMBA
    ...:::ameno:::...

Motosikleti
    Regal-Raptor
    Selam Jinlun 250 fiyatına raptor 250 var hemde su soğutmalı aralarındaki en önemli fark nedir bunların. Yani Jinlun'un + ları nelerdir.
    Teşekkürler

33. sayfa BirinciBirinci ... 23313233343543 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler