saol erdu abi... bakalım daha neler yapacak ve bize neler öğreticen
saol erdu abi... bakalım daha neler yapacak ve bize neler öğreticen
ercument abı depo ustu yenı bı model ustunde calısıyoruz ınsallah guzel olacak bı de motorla ılgılı bıseyler var modıfıye yanı dıreksıyonu bırazcık yukselttık bence guzel oldu bı deneyelım bakalım
kaanmoto ibrahim kardeşim tabiki yapacağınız depo üstü pedi profesyonel bir ped olacaktır. Usta elinde yapılan pedler daha başarılı olur.
bide şu direksiyon modifiyesinde ki deneyimler olumlu şekilde biterse bunu bende uygulatmak üzere sizde olacağım çünkü benim boy 1,90 olduğu için direksiyon elcikleri bazen küüüüt dizimde oluyor kol ve dirsek yorgunluğu olmayacak şekilde bir ayar yaparsanız hemen benim motorada uygulatmak isterim
ercument abı malesef ılk deneme olumsuz cunkı dıreksıyondakı butun aksamı degıstımemız gerekıyor calısmalarımız devam edıyor .yalnız on masayı coook guzel uzattık gorunce hayran kalabılırsın gorusmek uzere butun jınlun culara hayırlı surusler
Oh
En sonunda bende bir jinlun aldım sarı kız
Sizin aranıza katılmak çok güzel bütün forumları okudum ve karar kıldımki jinlun en avantajlısı hem yedek parça olsun hemde arkalarındaki büyük kuruluş olsun umarım en kısa zamanda görüşür biryerlere gideriz bu arada bursadaki jinluncularada slm
SAYGILARIMLA GOBLİN
goblin kardeşim hayırlı uğurlu olsun
allah kazadan beladan korusun
güle güle kullan motorunu
goblin, grrrrrrrrrrrrrrrrr!!! sarIkIz benim motorumun ismidir.. Değiştir bakim o Motosikleti: .... yazan kısmI.. Dellendirmeyin beni huleeeeeeeynnn.. Niaaaytt...
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Selam arkadaşlar sonunda hayalimi gerceklestirdim ve sizin yazılarınızı okuyup kararımı verdim ve yarın aksam pendik bayisinden 250cc mi alıcam
Enyakın zamandada sizlere katılmayı cooook istiyorum
arkadaşlar ben bu motor alma işinde bi türlü karar veremedim 250cc jinlun mu? yoksa 250cc su soğutmalı regal raptor mu? bana yardımcı olursanız sevinirim bu motorların artıları ve eksileri nedir kullanan arkadaşlarınızın ve sizlerin yorumunu bekliyorum şimdiden ilginize teşekkürler.
_volki_,
koca bi kitapçık gibi bu forum. hepsini tek tek oku. farkı hemen anlıyacaksın.bende senin gibi kararsız kaldım.ama jinlunda karar kıldım.
1 - imc ( ithalatçı firma ) nin malının arkasında durması ve sitemizde sürekli on-line olması , bu motosikletin verdiği bir özgüvendir.
2 - yedek parça sorunu yaşamazsın. koca forumda yedek parça bulamadım yazısı veya feryadı yoktur
3 - başta e_erdun gibi profosyonel bi abimiz onaylamış. e_erdun abi bir motosiklet gurmesidir...
dimitraki arkadaşım şimdiden motorun hayırlı ve uğurlu olsun
güle güle kullan motorunu
allah kaza bela vermesin
volki kardeşim istersen bu sayfaya bir göz gezdir derim;
http://www.motosiklet.net/modules.ph...=asc&start=588
sevgi ve saygılarımla
soru: jinlun 250 nasıl bi motor almayı düşünüyorum attıları eksileri nedir? ilk defa motor alcam ve jinlun bana biraz çekici geldi fakat forumlarda arkadaşlar titreme gibi vs şeylerden bahsetmişler.yardımcı olursanız sevinirim
gece motorda sıgaranın çıtırtısı gözyaşlarımı kurutan rüzgar inatla oysa hüznümü sıcak sıcak hissetmek isterdim
yaw arkadaşlar regal raptorun topiğine girdim kararımı tam ondan yana verdim ki jinlunun çok kötü olduğunu somun civata yola bıraktığını vibrasyonu falan söylemişlerdi, bu topikte ise jinlunun iyi olduğu söyleniyor.
alsak alsak ne alsak???
acaba mondial nasıl
yok yok jinlun hemde aksesuarlı..
ama regal da su soğutmalı. çantalar kaça ki
yoksa kanuni tiger mi? yerli malı.
Değerli Jinlun ailem ,
Bugün benim için çok enteresan bir gün çünkü formu Çin den Jinlun fabrikasından okuyorum. Gerçekten beni çok keyiylendirdi sizlerle payşalmak istedim. Burada yeni modeller üzerinde çalışıyoruz testlerine katılıyoruz. Bayram tatilini değerlendirelim istedik.
Bu arada yine forumu hiç okumadan soru soran bir çok dostumuz olduğunu görüyorum. Sevgili Dostum e-erdun a yine çok iş düşecek anlaşılan.
Yeni katılımcılara kazasız belasız sürüşler ve iyi eylenceler dilerim.
Tüm dostların ramazan bayramlarını şimdiden kutlar tümünüze vede ülkemize hayırlı olmasını temenni ederek saygı ve sevgilerimi sunarım.
Saygılarımla ,
Expert
Sevgili cenk menderes kardeşim!!!
Birincisi benim birde kara kızım olduğu için sarı kız dedim ayrıca birlikte kullanmamızın ne gibi bir sakıncası olabilirki
Ercüment abiye teşekkürler bugün biraz yol yaptım motorla valla ilk defa kullanıyorum hiçbir zorluk çekmedim ilk başda biraz rolanti problemi yaptı onuda hemen hallettik şimdi maşallah canavar gibi çalışıyor hatta 110 km bile çıktım ama fazla basmamayı düşünüyorum hem rodaj hemde daha yeniyim dakka bir gol bir yapmıyalım bu safer
Bütün kullanıcılara keyifli sürüşler diliyorum
SAYGILARIMLA GOBLIN!!!
benkaan ve e-erdun ilginize teşekkürler yedek parça bulmak tabiki çok önemli bi unsur ama motor alırken kilo boy ve kullanım amacıda önemli değilmi ben 1.83 boyunda yaklaşık 78-80 kg bir bünyeye sahibim üstelik artçı olma ihtimali ve motorla uzun yol gezileri düşünüyorum motor alırken sanırım ilk dikkat edilecek unsurlar bunlar bu konu hakkindaki yorumlarınızıda bekliyorum şimdiden teşekkürler
volki_ kardeşim bende de boy 1,90 kilom yazın 85 kışın 90 oluyor
artçım 50-55 kg civarında kalmalı uzun yol gezilerinde motorun kullanım kılavuzunda yazan asgarı yük taşıma kapistesini aşmamaya çalışıyorum
bu arada motoruma dengeli bir şekilde 2 adet uyku tulumu+çadır+çadır içi alt peti
günlük kalmaya göre değişen giysiler ve her ihtimale karşı arıza gidermek için bir takım anahtar takımı lastik tamir seti bulundurmaktayım.günlük ve kalmalı gezi turları ve şehir içi kullanım dahil şu anda 10 000 km devirmek üzereyim. Şimdiye kadar bir arıza meydana gelmedi tabi bu durumda motorun nasıl kullanım durumuna bağlıdır
bide sana tavsiye hangi motoru almaya karar verdiğinde eğer imkanın varsa motorun üstünde bir kaç açıdan foto çekip veya ayna dan bakıp kendini inceleyip ben bu motora yakıştımmı acaba üstünde çok iri veya çok ufakmı kaldım düşüncesinde kalmamak için bunları uygulayıp bir karar vermen daha mantıklıdır
Volki kardeş
Bende daha yeni aldım motoru bundan önce çok araştırdım özellikle iki motor üzerinde duruyorsun reptar ve jinlun bu motorlar genelde aynı paraya satılıyorlar ikisininde birbirinden farklı + alırı var fakat ben bu senin söylediğin konuda yani motorun üstüne binilince motor küçükmü büyükmü konusunuda göz önünde bulundurarak jinlunu tercih ettim bu fiyatlara sanırsam en büyük motor jinlun ben 1.80 80 kilo bir adamım bana motor tam geliyor!!!
SAYGILAR GOBLİN!!!
en iyisi e-erdun abinin dediği gibi bayiye gidip motorla fotoğraf çekilmek olucak sanırım ikisinede bakıp bi karar veririm artık ilginize teşekkürler arkadaşlar gerçi motoru almama birkaç ay var ama sabırsızlanıyorum
Sn Arkadaşlar jl 150 cc aracın net bg gücü nedir? Tanıtım bröşüründe 14 bg yazarken jinlın bilgi kartında 10.7 bg yazmaktadır ayrıca bikez.com sitesinde bg gücü hiç belirtilmemiştir.eger 14 bg ise bu güç benim için yeterli dir fakat az ise distiributör firmadan ve ya piyasadan performans eksozu arama yoluna gidecegim beni bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun olacağım ilginize şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)