Jinlun JL125-T13 / JL250-5 / JL150-5 Hakkında
Reklamlar
-
Değerli Cobretti ,
En iyi çözüm servise götürmektir. Mutlaka ya jiglenizde yada karbürötörünüzde bir ayar problemi var. Lütfen servisinizle temasa geçiniz. Foruma hangi ilden katıldığınızı yazmamışsınız o yüzden ben sizi hangi servise yönlendireceğimi bilmiyorum. Ama uğraşmanıza hiç gerek yok servisler bu işler içindir.
Değerli Mastergenie ,
Sizin bir merakınızı gidereyim. Ramzey in getireceğini söylediği Chopper modeli ile bizim ithal ettiğimiz Chopper modeli kesinlikle aynı fabrikada üretilmiyor. Evet benziyorlar ama aralarında farklar var. Daha geniş servis ve bayii konusunda haklısınız şu anda Ramzey servis ve bayileri bizden daha çok ama bizde motosikletin yoğun olarak kullanıldığı çoğrafi bölgelerin tümünde organize olduk şu anda Urfa dan Samsun a Hatay dan İzmir e Türkiyenin 30 merkezinde servis ve Bayimiz bulunmaktadır.
Parçaların birbirine uyumu konusunda ; kaporta parçaları evet olabilir ama motor parçaları kesinlikle aynı değil. Ama şuda bir gerçekki JINLUN a ait parça bulamadım , parça bekledim , motorum serviste yattı gibi serzenişler JINLUN larla ilgili hiç bir zaman olmadı ve olmayacaktır. Biz yedek parça ve servis konusunda çok ama çok iddalıyız. Efendim parça yoksa bir başkasından söker size veririz gibi geçiştirmeler bizde hiç bir zaman olmadı bizim yedek parçalarımız her zaman rafta ve stoklarda vardır. Olacaktır. Bu konuda mütavazi değiliz ve bizden daha iyisi olduğunu düşünmüyoruz.
Saygılarımla ,
expert
Reklamlar
-
-
expert,
inanınki sizin bu konuşmalarınız beni gerçekten çok mutlu ediyor. hala motorumu alamadım.sanırım ( yine bir sorun çıkmaz ise ) kasım sonunda 150 cc altımda. bunada ençok sizin yaklaşımlarınız ve başta e_erdun abimizin ve diğer jinluncu dostlarımızın mantıklı ve bilinçli yaklaşımları olmuştur.
ne diyebilirimki ?
iyiki varsınız...
-
Değerli Benkaan ,
Teveccühünüze teşekkür ederim.
Saygılarımla ,
expert
-
Sevgili EXPERT..
Merakım ve beklentilerim nedeni ile sizin de bir ara bahsettiğiniz bir konu vardı,Jinlunların yedek parça ve liste fiyatlarını İCM internet sitesinde yaınlanacaktı.bBu yakın bir zamanda gerçekleşecekmi.
Açıkçası ben yedek parça fiyatlarını merak ediyorum.
Bunların yayınlanmasının biz kullanıcıları aydınlatacağını düşünüyorum..
ŞŞŞŞŞŞŞ...sadece sessiz ol.....
-
sn expert jl 150 cc aracıma performans ekzosu taktırmak istiyorum bu modifiyenin aracıma kac beyğir ğucu katkısı olur ve yol alısını nasıl etkiler bu modifiyenin maddi karsılığı ne kadardır bu sorularımla ilğilenirseniz cok memnun olurum birde bu parcalr tarafınıza siparisten kac ğun sonra izmir servisine ulasır
sayğılarımla
-
Değerli Kötümüren ,
Evet haklısınız bu yedek parça fiyatlistesi çok geçikti. Arkadaşlarımı bu konuda ikaz edeceğim.
Değerli Piyade ,
Gerçekten modifiye konusunda çok bilgisizim. Kusura bakmayın size yardımcı olamayacağım. (Kastınızın Chopper olduğunu düşünerek 150cc bunları yazıyorum) Eğer bu soruyu 200 cc cross için soruyorsanız performans egzosunun beygir gücüne etkisi 4HP civarında ama gerçekten hem ses hemde ivmelenmede bunu fark ediyorsunuz.
Saygılarımla ,
expert
-
Herkese merhaba. Jınlun ailesine katılalı henüz 10 gün oldu. 15 Ekim Cumartesi günü Bursa Yıldırım Motor'a gittik. Ne yapalım ne edelim derken saat 22:00 sıralarında bir de baktık ki yolda gidiyoruz. Aldığımız günden itibaren de bir haftada 500 km yol yaparak 22 Ekim günü bakıma gittik. İlk 500 km'de en ufak bir sorunla karşılaşmadık. Şu anda 700 km'yi geçtik. Bu gidişle bu hafta sonu da 1000 bakımına gideceğiz. Buradan yakın ilgi gösteren Bursa bayisi İsmail beye ve ekibine teşekkür ediyorum. İlk 500'de 80 km/h hızdan itibaren titreme yaptı ama şu anda titreme 90 km/h de başlıyor. İsmail bey de titremenin km yaptıkça azalacağını söylemişti, haklıymış. Bu forumu uzun zamandır takip ediyorum. Jınlun almaya karar vermemde de bu forumun etkisi çok büyük oldu. Sayın Expert malınıza/malımıza sahip çıkışınız bize Jınlun'u tercih ettirdi. Teşekkür ediyorum. Bu tutumunuz devam ettiği müddetçe Jınlun bu ülkede çok iyi bir yer tutacaktır. Bu arada belki şans eseri bu forumda sözü geçen problemleri yaşamadık ama bana öyle geliyor ki problemlerde motorsikletin montajını yapan ustanın etkisi var. Dediğim gibi bu kadar kısa sürede bu kadar yol yaptık ve hiç bir sorun yaşamadık. Sanırım Yıldırım Motor bu işi çok iyi yapıyor.
-
Süper Moderatör (BBRR)
Biz yedek parça ve servis konusunda çok ama çok iddalıyız. Efendim parça yoksa bir başkasından söker size veririz gibi geçiştirmeler bizde hiç bir zaman olmadı bizim yedek parçalarımız her zaman rafta ve stoklarda vardır. Olacaktır. Bu konuda mütavazi değiliz ve bizden daha iyisi olduğunu düşünmüyoruz.
arkadaşlar markası ne olursa olsun her motor yedek parça desteğine ihtiyaç duyar bu başlığı düzenli olarak takip ediyorum expert ve erdun abi yeni başlayanlara senelerin deneyimini aktarıyorki hiç bir kitapta bulunmayacak çok değerli bilgiler bir motorun her parçasını bulabilmek o motoru diğer rakiplerinden ayıran çok önemli bir özelliktir bunu ancak motor alıp sanayide motoru 2-3 ay yatan arkadaşlar anlar özellikle yeni başlayan arkadaşlar bu konuda genelde görünüme yok eksoz sesine falan bakıyo ki yanlış expert olayın can damarını yakalamış bir firmanın temsilcisi inanın daha onlarca marka bu piyasaya girecek ama 5 yıl sora o markaların sadece isimleri kalacak malına parça bulunduran şirketler bu piyasada kalacak bu arada eksikliklerini görüp her geçen sene dahada kaliteli mal getirecekler 2 yıl sonra jinlunın motor sektöründe bir honda yamaha ile aynı kulvarda koşacağına inanıyor vede temenni ediyorum
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
BBRR adlı üyeden alıntı
2 yıl sonra jinlunın motor sektöründe bir honda yamaha ile aynı kulvarda koşacağına inanıyor vede temenni ediyorum
Umarım öyle olur. Sektörde iyi hizmet veren marka ne kadar çok olursa bizim içinde o kadar iyi tabii.
-
e_erdun adlı üyeden alıntı
u_w_o kardeşim önce hoş geldin
150 cc likte işini görür
maddiyat bütçen 250 cc ye yetişirse 250 cc almak daha mantıklı
kalmalı gezilerde çadır+uyku tulumu+pet+günlük giysiler+motora ek çantalar konulacağı için ve tork'u 250 cc liklerin daha yüksek olması bakımından 250 cc liği öncelikle tavsiye ederim
bilinçli gerçek motor kullanıcısı motorundan +servisinden çok memnunsa pek kolay motorunu satamaz!
acemi olsanda sıfır motor daha mantıklı
kızımada sıfır 150 cc lik alacam yakında
ben şahsen motorumu satma taraftarı değilim çünkü motorumdan memnunum
sevgi ve saygılarımla
o halde yarın ilk iş ankarada ki bi bayiye gidip üracatımı yapayım 250 lik için. gerçi banka kredi borcum var ama umarım sorun çıkartmaz kredi verirler cetelem den. duanızı eksik etmeyin...
-
selam millet mtorumdan sonderece memnunum bilginiz olsun birde biraz oynadım motorla harika oldu arka amörtisörleri 4 cm yükselttim önleride 5 cm yükselticem bi ara iki sis lambası taktım sağ yan çantayada bir ikinci akü bağladım akü yetiştirmiyo derdi bitti virajlardaki savurmada artık yok ekzozu kesip bir perde kalana kadar boşalttım harley oldu müthiş ses veriyo ama ara gazı verirken benzin ne olcak bilmiyorum herşeye rağmen tavsiye ederim
-
scubaghost ; motorunun resimlerini yollayabilirsen modifiye konusunda bize çok yadımcı olursun.. ki bende egsoz konusunda kararsızım.. motoru önümüzde ki seneye büyütmeyi düşündüğüm için satarken bana zorluk çıkarmasın istiyorum.. bir de ben hergün en az 50 km yol yapıyorum dolayısıyla yakıt sarfiyatını da nasıl etkilediğini merak ediyorum
-
scubaghost bende kafein'e katılıyorum bir görelim şu motorun resimlerini. merak ettim iyice
-
scubaghost dostum merhaba riva gezisinden sonra seni buralarda pek göremedim
orda konuştuklarımızı demekki uyguladın maşallah senin elindende gelmeyen yok
koca usta ,ö.m den bana cep telini veririsen makinanı yakından bir görmek istiyorum
sesi bir dinlemek istiyorum
bide adım adım motoruna yaptıklarını imkan varsa fotolarla birlikte buraya yazarsan bu konuda modifiye yapmak isteyen kardeşlerime ve arkadaşlarıma yardımcı olacağın kanatimdeyim
ben senin motor konusunda kavacıkta o yağmurun altında yan kapak contasını değiştirdiğinde de anlamıştım koca usta olduğunu
sevgi ve saygılarımla
-
ya arkadaşlar bende bu modifiye olayına bayılıyorum ama fazla bişey yapamadım neler yapılabilir, neler yaptınız bizimlede paylaşın biraz fikir oluşsun kafamızda eminimki benim gibi yeni ama ateşli motor tutkunu arkadaşlara da çok yardımınız olur. sonmezhk@hotmail.com
-
slm arkadaşlar bugun bı 250cc aldım.daha önce hıc motor kullanmamıs bırı olarak oldukca cok sey ogrenmeye calısıyorum.motorumla ılgılı forumda yazılan hemen herseyı okudum.sanırım sıkıntılar hep aynı.cıkabılecek ve oncden onlem alınabılecek seylerde bana yardımcı olursanız sevınırım.SAYGILAR...
-
Yan cantaların icine bu camlara cekilen gibi sünger cekiyolar, boylece cantalardan gelen sesi kesiyorsun. Kapakların ağzına cekiliyor bu sunger. Bir de 300 km'ye falan gelince yağı değiştir. Hatta 250 de de olur. 500 'ü bekleme derim.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
yakuza99 kardeşim sitemize hoş geldin
motorsikletini güle güle kullan
bide arkadaşlarımdan gelen istek üzerine ve BBRR kardeşimin isteği için benzin deposu üstüne hobi olarak kendi imalatım depo pedinini fotosunu ekledim(tam profesyonel olmasada idare eder)
gerekli malzeme depo üstüne kaplayacak kadar yağlı deri+deri delici zımba+cift taraflı kavila depo üstünde deri yapılacak yeri kağıtla şablonu çıkarıp deri ona göre kesilecek zımbayla kavila takılacak yerler delinip kavila çekiçle dövülüp ezilecek depo çizilmesin diyede petin alt kısmına vinlex yapıştırmak gerekiyor
sigara veya ruhsatı koyabilinecek cepide ben şu kemerlere takılan deri sigara kaplarını söküp taslak olarak alıp uyguladım
-
Bende çok memnunum ama iki kişi binince arka teker çamurluğa sürtüyor sanki arka amortisörü kaldırmak zor bir işmi artı faydası olurmu hem sürtünme hemde yol tutuşu açısından...!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler