Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
28. sayfa BirinciBirinci ... 18262728293038 ... SonuncuSonuncu

Jinlun JL125-T13 / JL250-5 / JL150-5 Hakkında

REKLAM ALANI
    unobtainable - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F 2006 - Honda CBR 600RR 2011
    arkadaslar mrb.
    size bir maduriyetimle ilgili soru sormak istiyorum
    jl-150-5 kullanıcısıyım.
    onceden motora iki kişi bindiğimiz zaman herhangi bi sorunla karşılaşmıyordum yada acemiliğimden dolayı farketmedimbilemiyorum yani.
    ama şimdi motora 2 kişi bindiğimiz zaman arka teker cazır cuzur sürtüyor.servise götürdüm 1500 km de getir (ozaman motorum 1260 km de filandı) amantisorleri çift kişiliğe alalım sorun kalmaz dedi.bende bunun üzerine şimdi al dedim.iice oturması kendine yer yapması filan gerekio gibisinden bişiler söledi usta bende bunun üzerine ok dedim ve çıktım

normalde 150 liğe iki kişi binildiğinde sürtmesi normalmidir?amantsorler çift kişiliğe daha sonradanmı alınıyor?

yani ben bu durumu pek anlıyamadım.
    yardımcı olursanız sevinirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kafein - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun 250-5
    şu sıralar aynı problem bende de var.. iki kişi bindiğimde benim motorumdan da aynı ses geliyor.. bir de sol debriyaj tarafından bir ses yapıyor yarım ya da çeyrek gaz da iken.. sanırım yukarıdan kavrıyor debriyaj ve ısınma aşamasında balatasını sıyırıyor diye düşünüyorum?

alestevardiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pink Panther :)
    Oncelikle formdaki mesajimi okuduktan sonra bana buradan degil ozelden "yardim talebinde bulunan, eksik olan km sifirlayacimi adresime yollayabilecegini" soyleyen degerli Esenler bayiisine "JINLUN" cok tesekkur ederim.. Kendisi buraya yazip, reklam yapiyormus gibi olsun istemedi diye dusunerek saygimdan dolayi burda yazmadim daha once. Ama pazar gunu erzak dagitimi icin toplandigimiz yere, onem verip bana km sifirlayaci getirdigi icin kendisine buradan cok tesekkur ederim... Onemli olan parcanin boyutlari/fiyati yada islevi degil kisiye ve isinize verdiginiz deger. Bu yuzden bir kez daha tesekkurler...
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
    Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::

AYGÜN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG 650 R
    rica ederim

cobretti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ankaralı jinlun 250-S sahipleri adına motorlarını kış için garajlarına kladırmaya düşünen jinluncular için bir öneri ve bakım bilgisi gönderirmisin expert. en azından servise gitmeden bizimde halledebileceğimiz şeyler hakkında..
    yardımlarınızı bekliyorum. motrum 300 km de.

leonine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP
    selam dostlar jınlun çorlu bayii as otomotiv reklam değil
    150cc 250cc jınlun alana deri çanta seti 3+1 sosis deri elcikler dizlik kask branda ve yağmurluk hediye veriyor. ben çok şaşırdım verdikleri hediyeler ortalama 300 ytl civarında tutar. müşteriye karşı çok sempatik yaklaşımları var onları kutluyorum

birde soru sorum olacak expert
    ilk gelen parti biraz sorunluydu temuzda ve sonra gelenler de bu problemler ortadan kaltı. şimdi ben almayı düşünüyorum ama
    ilk parti ile sonrakiler arasında ne gibi bir fark var. görsel olarak
    veyahut nasıl emin olabilirm yardımın için şimdiden teşekkürler
    \'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'

İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL

Motosikleti
    HYOSUNG 650 R
    leonine, sen daha motor almadın demek? bizim diğer sitede motor sahibi gibi görünüyorsun ne iş

leonine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP
    tüm mesajlarımı incelersen benim motorum olmadığını ve almayı düşündüğümü anlarsın

arkadaşlarımda var onlardan motorla ilgili tüm problemleri alabiliyorum. okadar çok ilgilenmişim ki sdemekki bir motorsiklet sahibi gibi duruyorum
    \'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'

İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL

Motosikleti
    HYOSUNG 650 R

Motosikleti
    JL 250-5 ESMER BOMBA
    Arkadaşlar kusura bakmayın. Fikrilerinizi ve düşüncelerinizi yazmışsınız. Ancak JL-150-5 hakkında net bir fikir oluşmadı kafamda. Az önce bayiiden geldim. Titreme sorununun artık olmadığını, ilk modellerde olduğunu öyle bir problem olursa motorsikleti geri alıp yenisini vereceğini ve oluşacak hertürlü masrafı cebinden ödeyeceğini, şu an yaşadıkları tek problemin ayaklığın altındaki civatanın gevşemesi olduğunu ve bunun için Çin'den macun getirdiklerini, şimdiye kadar bir şikayet gelmediğini söyledi.

Tabii sonuç olarak o söyledi ben dinledim. Ben burada okuduğum eksiler ile bayinin söyledikleri arasında kaldım . Yaklaşık 1 aydır bir çok motor inceledim. Herbiri ile ilgili yazılanları okudum ve jl-150-5 aklımdan gitmiyor. Gerçekten beğendim özellikle deneme sürüşünde

Tek bilmek istediğim açık olarak tavsiye edermisiniz ?

Teşekkürler

Motosikleti
    tiger 250
    bişey değil herzaman yanında olduğumu bilmeni isterim kankam

Motosikleti
    JL 250-5
    ameno

dostum titreme sorunu artık yoksa ben kazıklandım o zaman 1 ay oldu motoru alalı ama titreme kendini gösteriyor. 500 km biraz geçtim daha rodaj bitince titremez falan gibi laflar var ama bence bu kesilmez. bu arada titreme sorunu dediğinde öyle abartılacak bişi değil onu da belirteyim. tabi kaymak gibi asfaltta giderken bile vibrasyonu hissetmek insanın canını biraz sıksada ( ki o da zaten devir yükselince hissediliyor düşük devirlerde bir problem yok) motor keyfinden uzak durmaya değecek bir cansıkıntısı değil. bu arada 150 lik kullanmadım hiç sadece kendi motorum için konuşuyorum başka jin lun da kullanmadım.

açık olarak tavsiye edermisiniz sorusuna gelince genel bir cevap vardır. en iyi motor en çok beğendiğin içine en çok sinen üstünde kendini en iyi hissettiğindir.

bu iş için ayırabildiğin 15-20 bin Usd bütçen varsa oturup bir daha konuşalım. yok benim gibi kısıtlı bir bütçeye sahipsen BMW yada Harley mi alacaz ki

ben 1 ay oldu motorumu alalı , şartlarım değişmedi ve iyi ki almışım 1 aydır biniyorum diyorum.
    come see what love has done to me !

Motosikleti
    JL 250-5 ESMER BOMBA
    Serk sana da teşekkürler. Aslında dediğin doğru istiyordum ve aldım.

Motosikleti
    jinlun 250 cc
    hayırlı olsun ameno..yalnız sabahları, malum hava soğuk, iyice ısıt, şöyle bir beş on dakika falan.baktın ikiye atınca bayılıyor, jikleyi yarıma yakın çek ve öyle git..ama ben iyice ısıtıp piniyorum..
    iyi ve mutlu pinişler.güle güle kullan.
    bu arada, kızılderili savaşçı (başında sadece iki tüy olan) çıkartmaları arıyorum. nereden bulabileceğimi bilen var mı?
    bir de erdun abi, senin motorun resminde ön çamurlukta kartal var bi tane. abi onu aldığın dükkanda daha başka neler var acaba?
    teşekkürler..
    MARCH OR DIE!!!

gemliklicasper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tiger250
    hayırlı olsun ameno güle güle kulllan

Motosikleti
    JL 250-5 ESMER BOMBA
    hako teşekkürler, uyarılarını dikkate alacağım.
    gemlikdelisi, baharda bol bol gemlik gezisi yapacağız inşallah.

gemliklicasper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tiger250
    tabii beklerim bu yaz bursa baya haraketli olacak gibi duruyor bakalım hadi hayırlısı

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    hakocum orjınal jaguar var ama fiatı çok yüksek
    eski amirakan kamyonları vardı bilmem bilirmisin mack olarak super aksesuarları bol şekildekamyonlarında mevcuttu onun ön kaput ortasında buldok köpeği arması vardı mack olarak geçer ondan var ama oda orjınal onunda fiatı tuzlu yalnız bunların yan sanayisi yani Dökümü Türkiyede yapılanları var biraz bozuk ama sende ufak bir sipralin varsa sağını solunu sipralle düzeltip yeniden nikalaja veririsen orjınalı gibi oluyor
    bu gibi aksesuarları oto aksesuarları satan dükkanlarda bulursun
    ben istanbulda önüme çıkan aksesuar dükkanlarını kontrol edip böyle şeyleri toplayım ofisimde boş vakitlerimde sağınla solunla uğraşıp düzeltip sonrada nikalaja verip orjınalı gibi yapıyorum sonrada motorumda kullanıyorum mesela benim motorumdaki kartal başı dökümdür bunların plastikleride var he plastik olarak bunlardan da bulabiliyosun şaha kalkmış atlar kanadı açık kartal mack köpeği vs armalar
    selamlar

Aldebaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660R
    Sayın Expert, daha önce yeni bayilik çalışmaları yapıldığını söylemiştiniz. Kayseri'ye bayilik verildi mi? Lütfen bana Jinlun almam için biraz yardım edin. Burada sadece kanuni var ve ben Jinlun 250 almak istiyorum. Dün Antalya'dan 150cc ile gelen biriyle tanıştım. yolda park ettiği biryerde camı kırılmış, kanuni servisinde taktırıyordu. Herhangi bir bayiden alırsam burada Kanuni servislerini kullanmamda bir sakınca var mı? Yedek parça desteğini sağlarmısınız?
    Ayrıca şimdi alınacak motorlar benim gibi yeni başlayanlar açısında boş yatırım. neticede bahara kadar hakkıyla binemeyeceğiz. Zaten herkes rodaj bitinceye kadar az çok sorun yaşadı. Kış günlerinde bu bıkkınlık verir düşüncesindeyim. Neden Ön ödemeli kampanya gibi birşey yapmıyorsunuz?

expert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun Elegance 250 cc Sari
    Değerli Aldebaran ,

Kayseri ile ilgili bir çalışma henüz yapılmadı ama en kısa zamanda kayseride de bir bayilik çalışması yapacağız. Evet parça desteği için elimizden geldiği kadar destek oluruz. Bize veya alacağınız bayiye müracaat ettiğinizde size parça sağlanacaktır. Ön ödemeli bir kampanya planlamıyoruz.

Saygılarımızla,
    Expert

28. sayfa BirinciBirinci ... 18262728293038 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler