alestevardiya, valla ercument abi gaziosmanpasadan kalkip pendige gidiyor servis icin. durum ortada
alestevardiya, valla ercument abi gaziosmanpasadan kalkip pendige gidiyor servis icin. durum ortada
Değerli Jinlun Ailem ,
Sizden ve diğer Jinlun sahiplerinden gelen şikayetlerin sabrımızı taşırması sonucu Jinlun İstanbul Bostancı Bayiliği ve servisliği 10.10.05 tarihinde iptal edilmiştir.
İstanbul bölgesinde yeni bayilik ve servis oluşumları üzerinde çalışılmaktadır. Anadolu yakası için , Lütfen şimdilik Pendik bayisini ve servisini kullanmaya devam ediniz. Bu aksiliklerden dolayı hepinizden özür dilerim.
saygılarımla,
expert
Vay be, helal olsun......
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Yalakalık gibi olmasın ama ben bu expert gibi birisini daha görmedim ya.. Birşey diyemiyorum artık. Bir Jinlun sahibi olarak distribütör firmamla gurur duyuyorum arkadaşlar..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Sayin Expert,
1- Ben formda Bostanci bayii demedim ki
2- Kaldi ki neresi olursa olsun, iptal etmek yerine iyilestirmeyi dusunemezmiydik? Yani suc isleyen cocuklari da asmiyor, ISLAHEVINE gonderiyoruz... gibi?
Bilemiyorum, yetkililer yine de en iyisini dusunur, ama kapat kapat sonu yok bunun.. Isletime el koyarsiniz, denetmen koyarsiniz bi sey yapabilirsiniz, kapatmak kolay cozum degil mi?
Saygiyla,
Aleste
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
alestevardiya, yaw adamlarla ilgili gelen şikayet demekki cok oldu. Ben motoru alalı 4 ay oluyor. O zaman da aynıydı ve hala aynı demekki. Ben zamanında bu olayı burada anlattıgımda expert bey olayla ilgilenmiş ve sözü geçen bayinin sahibi direk beni aramış ve konuyla ilgileneceklerini, üzgün olduklarını söylemişti. Sanırım durum bu geçen süre zarfında düzelmedi ki ICM böyle bir karar aldı. Yoksa kendilerini daha önceden de uyardıklarını biliyorum yani.. Pendik bayisinin işler biraz yoğunlayacak sanırım
maşallah filimgibi bu muhabbete gülünür ne o batdiye iptal edilmişmiş
"maşallah filimgibi bu muhabbete gülünür ne o batdiye iptal edilmişmiş"
Pat diye iptal olmadı, yani öyle şüpheli (!), komik bir durum yok.
Cenkmenderes'in anlattığı olay en az iki-üç aylık. Demek ki bir düzelme olmamış.
Cenk, iyi de o zamandan bu zaman kadar yetkililerde yeterli ilgiyi gostermemis olamazlar mi? Yani bi denetmen koydular mi basina? Gelen her motor sahibine form dolduracaksiniz gibi sartlar kostular mi takip etmek icin? Yani uyarmak ve cekilmekle de olmuyor bence pek.
Ben de sikayet ettim, kimse oyle bir servisle karsilasmak istemez, ama kimse TEKEL le de karsilasmak da istemez. Oradan memnun olanlar da vardir, o zaman burda bir haksizlik ortaya cikiyor bence. Hemde ordan memnun olan kisi son kalan yerden memnun olmazsa?? Ben zaten artik baska bir servise gitmeye karar vermis, secme ozgurlugumu kullanmistim. Bence ne kadar fazla servis olursa o kadar guclu olur bu sirket, bunun da tek yontemi servislerde ayni kaliteyi yakalamaya calismak, gerekirse mudahale edip, iyilestirmek.
Saygiyla,
Aleste
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
hayırlısı olsun
Yarın öbürgün motoru nasıl büyütücez onu düşünüyorum. Büyüklerin distribütörlerindede varmıdır bukadar ilgili alakalı olan?
Yoktur
Bence en HAYIRLISI oldu.Ticareti ve serviscilik KÜLÜRüüü bilmeyen bir kişinin bu tip mualameleler görmesi gayet doğaldır.HAYIRLI OLSUN
aleste dostum,
Bu hadise seninle patlamış gibi görünse de seninle hiç ilgisi yok.
vicdanın hiç sızlamasın. Zira bu bayilik iptali benim hazirandan beri beklediğim bir şeydi.Geç kalınmış bir karardır.Kendi ciddiyetine uymıyan bayinin iptali distribütörün ciddiyetini gösterir.
Senin üzülmene gerek yok.
selamlar
poyraz
Değerli Dostlar Merhaba ,
Bu bostancı konusu sevgili dostum alestavardiya nın düşündüğü kadar basit değil malesef. Ticari bir karardır. Alınması gerekiyordu alındı. Emin olun son şansımıza kadar kullandık.
Görüyorum ki kış yavaş yavaş kendini göstermeye başladığından buyana forumdaki heyecanda kaybolmaya başladı haydi dostlar kendinize gelin sizin tatlı sohbetiniz olmazsa biz ne yaparız. ! ! !
Haydi bu seferde ben güzel bir şeyler yazıp sizlerle paylaşayım.
Geçen hafta sonu Fransada Nevers - Magny Cours pistinde sevgili dostum Kenan Sofuoğlu'na destek vermek için eşimle birlikte Superstock ve superbike yarışlarını seyretmeye gittik. İnanılmaz bir ortamdı dostlar ben bu kadar motosikleti hiç bir arada görmemiştim. Ben 1.000. civarındadır dedim , orada bulunan tecrubeli gozler 5.000. ila 8.000 arasındadır dediler. Pist de sabaha kadar eylence vardı tüm aileler c.tesiden gelmişler akşam nefis bir rock & roll konseri vardı. Konserin sesini bastıran çadır ve uyku tulumlarında kalan motosikletcilerin tam gaz vererek egzos sesi çıkartmaları ve tam gazda şalterden istop ederek ve hemen ardından çalıştırarak çıkarttıkları muhteşem gürültü gerçekten bizlerin burada hiç yaşamadığı türden bir değişiklik ve güzellikti. Umut ederimki moto GP ve seneyede superbike ın Türkiyede yapılması o atmosferlerin buradada yaşanmasına neden olur. Kesinlikle tavsiye ederim.
Gerçekten inanılmaz bir heyecan ve adrenelin vardı Sevgili genç dostum Türkiyenin yurt dışındaki gururu ve konusunda tek temsilcisi Kenan Sofuoğlu 1000cc superstock katogorisinde Dünya ikincisi oldu JINLUN ailesini temsilen kendisini tebrik ediyor basarılarının devamını diliyorum.
Sofuoğlu ailesi Sakarya Jinlun Bayi ve servisidir. Bu sevinçlerini paylaşırsanız çok mutlu olacaklarına eminim.
Saygılarımla ,
expert
Kenan Sofuoğlu gururumuzdur.
Birinciliği kaybetmesini izledik. Şans ondan yana değildi.
ÜZÜLME KENAN TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR.
POYRAZ
sevgılı KENAN kardesım mukemmel bır yarıs cıkarttıgı ıcın tebrık ederım.basarılarının devamını dılerım .insallah bızde SİNAN la sevınırız pazar gunu ve son yarıs 23 ekımde motor gp de.Jınlunun genc pılotu TUNA SAHBAZOGLU na da basarılar dilerim . JINLUN JINLUN JINLUN
Sayın EXPERT..
İş yerindeki şefim ve aynı zamanada çok sevdiğim bir abimin enduro tutkusu vardı,ve yaklaşık 3 haftayı aşan bir süre önce Sky TEAM 200st aldı.Motorundan çok memnun ve tüm istediklerini karşıladığını söylüyor ama bir problem var.Henüz plakasını alamadı.
Bayi bir belgeden dolayı plakayı çıkartamadıklarını (Denklik belgesimi imiş neymiş) uğraştıklarını belirtmişti.Biz İCM yi aramış ve onlarda böyle bir belgedeki pürüz yüzünden plakalarda problem olduğunu onayladı..
Bu konuda bir gelişme varmı acaba.Yani plakasız motor ekransız cep telefonu gibidir.
(ne alaka ise hehehee )
Bilgi verirseniz çok seviniriz..Şimdiden teşekkürler
ŞŞŞŞŞŞŞ...sadece sessiz ol.....
kotumuren adlı üyeden alıntı
Değerli Dostum ,
İstabul da sadece 1 merkezde bu problem oldu demek oda sizsiniz. Polis merkezlerinin trafik tescili için kullandıkları bir program var POLNET biz nasıl olduysa bu programdan çıkarılmışız. Ama gerekli girişimler sonucunda yine geri döndük şimdi bir problem olmaması lazım.
expert
Tekrar merhaba...expert adlı üyeden alıntı
Motoru Bostancı bayisinden aldık,geçen hafta görüştü,"size tekrar dönücez olumlu bir sonuç alır almaz biz sizi ariyacaz" dedilerhala haber yok.Bayiyi arıyoruz telefonlar cevaplanmiyor..Şimdi aklımızda bin türlüü sorun var.Şefim sizinle görüşmek istiyor.Size ulaşabileceği bir telefon numarası verebilirmisiniz.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)