başkent motor fazlı usta ankara servisi....
exper e bir soru kilometre saatinin fiyatını öğrenebilirmiyim?
başkent motor fazlı usta ankara servisi....
exper e bir soru kilometre saatinin fiyatını öğrenebilirmiyim?
teşekkür ederim arkadaşlar.
motoru sıfır aldım fakat öyle büyük bir sıkıntı yok,şamandırayla titretme
sorunu dışında
Bu yazının jinlun başlığına hizmet etmediğinin farkındayım ve sadece modlar okusun diye yazdım, okumak zorunda kalan diğer arkadaşlardan özür dilerim.
ersinm, in mesajını silme gerekçelerinde moderatörlerimiz kendilerini kandırmışlar yine, tebrik ederim. Demekki ne imiş, silinen 35 sayfa boyunca jinlun servisleri, distribütörleri ve kullanıcıları hep "naber nasılsın" demişler, tabi canım tabi :
En azından benim hatırladığım, benim silinen yaklaşık 20 adet yazımdan bir tanesi bile "selam arkadaşlar" dan ibaret olmadığı, aksi gibi silinmeyen yazılarım "e_erdun abi oğlanın motor hayırlı olsun" gibi mesajlarım tabi yanılıyor da olabilirim. "Amortisör bağlantı civatası sorunu ve çözümleri" hakkındaki yazılarımız moderatörlere boş muhabbet gelmiş olacak ki silmişler bir güzel.
Kendimizi kandırmayalım Mod arkadaşlar, "www.jinluncu.com" yazan her yazıyı silmenizden ve sitemizi açar açmaz yazılarımızı katletmenizden anlıyoruz ki, siz camiaya hizmet değil, kartel olma, motosiklet sevenleri bir araya getirme değil, başka buluşma ortamları da olduğunu gizlemeye çalışma peşindesiniz.
motosiklet.net'e bizi buluşturduğu için çok teşekkür ederiz, bir topik altına sığamayacak kadar büyüdüğümüzü düşündüğüm için www.jinluncu.com açtım daha geniş bir ortamda birden fazla topic altında konuşmak isteyen arkadaşlar gelebilirler. demeyi reklam, siteyide kendine rakip sayan zihniyeti essefle kınıyorum. Sonuç olarak burası internetteki ne tek web sitesi ne de özel tasarım yapılmış bir site, amaç tüm motorsiklet kullanıcılarını buluşturmak ise, bunun içinde endurocusuda, harleyciside, jinluncusuda olacak illa ki, şimdi www.harleyclub.com a savaş açmak ne kadar saçma ise, buna savaş açmak da o kadar saçma.
Ben sizi seviyordum (ki sitemde de yazılmış ilk yazı size bir teşekkür içerir) ama siz ne yaptınız. Neyse ne yapalım hep derim bizim milletin aklı işe, güzelliğe değil köylü kurnazlığına çalışır. Komşusuna "sen domates ek, ben patlıcan ekeyim gül gibi geçinelim" demez, gider domatesleri kurusun diye suyunu keser.
- Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
1. Ersinm nick li kullanıcının mesajı silinmemiştir. Dikkat ederseniz mesaj olduğu gibi duruyor, sadece altına açıklama mesajı konulmuştur.
2. Bu mesaj silme olayları sizin site açmanızdan sonra olmamıştır. Daha önceden de bu başlıkta ve diğer başlıklarda bu işlem yapılmıştır/yapılacaktır.
3. Kartel olma peşinde değiliz, ana sayfamıza dikkat ederseniz bizimle aynı sevdayı paylaşan sitelerin linklerini görebilirsiniz.
4. Sitemizi "Sonuç olarak burası internetteki ne tek web sitesi ne de özel tasarım yapılmış bir site gibi bir cümleyle aşağıladığınızı görüyorum, ve hatırlatma ihtiyacı duyarım ki www.motosiklet.net En İyi Motosiklet Sitesi dalında "ALTIN ÖRÜMCEK" ödülü almış bir sitedir. Umarım bunun ne anlama geldiğini biliyorsunuzdur.
5. Köylü Kurnazlığı diye bir örnek vererek köylülerimizi bu şekilde tarif ettiğiniz için sizi eshefle kınıyorum ve yaptığımız işin size karşı yapılan özel birşey olmadığını tekrarlamak istiyorum. Bu forumda bazı kurallar var (siz okumasanız bile) ve biz MOD lar bu kurallar dahilinde gereken herşeyi yaparız. Eğer yaptığımız işi doğru düzgün yapamıyor olsaydık, sadece sizden değil sitenin çoğunluğundan itiraz gelirdi ve bizde kendimizi buna göre ayarlardık. Saygılar...
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
*********************¿*********************
bir gram krom 1000 santimetrekare ayıp örter. (ata sözümsü)
Mahoo,
Forum başlıklarından mesajların silinmesi konusunda daha önce gerekli açıklamalar yapıldı. Bu konu hakkında yazışmaları okursan sevinirim. Hiçbir moderatör veya admin gereksiz yere mesaj silmez. Bu yapılan işlemler forum kuralları dahilinde yapılır. Açmış olduğunuz web sitesi için gerekli duyuruları uygun forum kategorisinde yapabilirsin ve yine forum kurallarını okusaydın imzanda link vermenin yasak olduğunu görecektin. İmzanın silinme sebebi budur. Motosiklet.net olarak bugune kadar hicbir web sitesini kendimize rakip olarak gormedik ve tum motosiklet siteleri ile dost siteler bolumumuzde yer alır. Siz de web sitesi açmakta serbestsiniz ve yine forum kuralları gereği site duyurularını doğru kategoride yapmalısınız hatalı mesajlar forumdan silinir.
Forum yöneticileri hakkında yapmış olduğunuz seviyesizce aciklamalara devam ettiginiz taktirde uyeliginiz dondurulacaktir.
Forum mesajları içerisinde konu dışı sohbetler ve kişisel tartışmlar yapılamacayaği için bundan sonra atılacak konu dışı mesajalr uyarı verilmeksizin siteden silinir.
Şikâyetler için.. info@motosiklet.net kullanabilirsiniz.
Motosiklet.net Site Yönetimi
e erdun abi eyong
yazılarınız için teşekkürler. motorumu aranın arkasına ip bağlayarak başkent motorun yerine kadar götürdük çekerek çalışmayınca bujilerin simsiyah olduğunu söyldiler bujiler değişmiş. sanırım motoru boğmuşum çalıştıracağım diye...şimdi motorum gayet iyi çalışyo 250 km oldu şimdiden...35 YTL para verdim ama. Birlik mahallesindeki bir usta gelip halletmiş. bir daha böyle bir şeyle karşılaşmamak için ne yapmam lazım. bir de usta bu benzin deposunu falan ayarlamamış, bu hafta sonu onu da ayarlatmayı düşünüyorum. Başka yapılması gereken başka rutin bi şey varsa böyle zorunlu olan onları da söylermisiniz?
teşekkürler
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Mesajın Düzenlenme sebebi : Forum yazılarında dikkat çekmeye yönelik abartılı fontlar ve renkli yazılar kullanmak yasaktır !
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
®******************************************® *
herkese selamlar,
bugün motorumu 1000km. bakımına götürdüm, yağını değiştirmediler, sadece vidaları sıkıp rolanti ayarına baktılar, bide kısa far patlamış onu değiştirdiler 40ytl. aldılar. 500km. deki yağı kaliteli yağ kullanmışlar, 2000km.de yağ değişecekmiş. Yapılan iş ve buna alınan ücret normal mi?
KORKMA ONDAN BUNDAN!
NE ÖLÜMDEN NE HAYATTAN!
BU DÜNYADA GÖRDÜKLERİNİN,
HEPSİ BİR HEPSİ HAKTAN...
ana maho yazdığına yazacağına pişman olmuş
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
astrakan 500 km de yagı degiştirmemiz gerekiyormuydu
800 km de motorum ama daha yagını degiştirmedim
ben 1000 km de degişecegini zannediyordum
arkadaşlar motorumu alalı (jl-250)10 gün kadar oldu ama işgüç malum haftasonları harici kullanmak pek kısmet olmadı. Geçen haftasonu cumartesi sağda solda sürtmekle geçti pazar günü de yağmur çamur ve ehliyet dinlemeden düştür riva yollarına. Yoldaki arıza ( bu arada burdan Uğur arkadaşımıza tekrar teşekkür ediyorum, o olmasa herhalde kamyonet arkasında geri dönecektim!!) bi de botlarımın havuz olma problemi yüzünden biraz yorgun ve sıkkın olarak brandayı örtüp düne kadar kaldırmadım. Neyse dün bu gün dolaştık gene havalar da çok güzel. Akşam olupta motoru çekince parka baktım kir paz çamur içinde. Bir de sitede okuduğum mesajlardan birinde ( e_erdun abiydi herhalde) herkes vibrasyondan şikeyetci, hemen hemen herkes yeni motorcu gezip gelince bi vidaları sıkayım bakayım dien yok lafları aklıma geldi. motor sıcak tabi bişiler sıkamayız, e silelim bari dedim. aldım bezi elimi attım çamurluğa ama istediğim his yok. bi baktım plastik ) iyicene inceledim ) plastik olmayan bi motor bide şaşe ) arkadaşlar moral sıfır attım bezi çıktım geldim. bana moral veren bişiler söyleyin ) Bu plastikleri nasıl koruyacaz ( admin için içerik silmesin mesajımı ) özel bişiler yapmak gerekirmi ) acil yardım )
dostum motorun kullanma klavuvunda 500km. 1000km. 2000km. 4000km. 6000km..... die yazıyo bakım cart curt olayları. 500de değişmesi gerekersin adlı üyeden alıntı
serk kardeşim şimdi tüm motorların granajları+çamurlukları sert plastik ve fiber cinsi maddelerden yapılmaktadır bu avantajdır bu plastikler kırılmadığı sürece hiç bir şey olmaz metallerden daha iyidir metal gibi paslanma derdi yoktur.bunları sadece çarpmalardan koruyacan bunun dışında herhangi bir koruma maddesi sürmene gerek özel bişeyler yapmana gerek yoktur
serk hocam niye moralini bozuyon. Daha iyi e_edun abinin dedigi gibi korumana grek yok. Hem hafif hem kırsan bile ucuz hocam şimdi araba kaportalarını bile böyle yapıyorlar.
Ercüment abim ne güzel söylemiş. O çamurluk metal olsa sana faydasI nedir ki. Yamulur, paslanır, ağırdır, pahalıdır. Bu tip şeylerle canını sıkma. Önemli olan motorun yürüyen aksamı. Çamurluktu, çantalardı gibi şeylerin plastik oluşuna kafanı takaran moralini bozma dostum.
Ayrıca, bir arkadaş 800 km. olduğunu ve yağını hiç değiştirmediğini yazmış. Kendisine acilen yağını değiştirmesini tavsiye ediyorum. 500 km'de değişen yağı 1000 km.'de bir daha değiştirin arkadaşlar. Ondan sonra 2000, 4000, 6000 diye devam edecek yağ değişimi. Kullanılan yağın motosikletler için üretilen yağlardan olmasına da dikkat edin. Pendik bayisinde bizim motorlara konulan Mobil 4T oldukça yeterli ve güzel bir yağ bence. Servisinizin hangi yağı koyduğuna dikkat edin lütfen.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Isim yazmayacagim, nasilsa herkes kimin kim oldugunu biliyor ama bu yorumu yazmak boynumun borcu oldu!
1) Motorumu herzaman goturdugum ve ordan satil aldigim servise 1000km bakimi icin goturdum, oncelikle 35 YTL olan bakimdan 250 CC lik oldugu bahanesiyle 45 YTL alindi.
2) Motorumu teslim almaya gittigimde, TIKIR TIKIR calisan motorum calismadi, benzin olmadigi icin calismiyomus, benzin alindi, calismadi!
Aku iyice mars basmaktan zayifladigi icin birakildi ve tipis tipis geri donuldu.
3)Ertesi gun gidildi, "motor aynen dunku gibi", hic bir sey yapilmadan, hatta bakmaya bile tenezzul edilmeksizin orda duruyordu, calismiyordu, akusu bitmisti.
4)Ertesi gun telefon acildi, motorun hazir olup olmadigi soruldu, hazirmis, gidilip alindi, orda bakildi ve KM sifirlayaci (ellerinde olmadigi icin satin alinirken takilamamisti) hala olmadigi farkedildi - 500 bakiminda takariz denilmisti, ama o gunde "taze bitmisti" gelir gelmez takariz denilmisti, ama olmadi, bulunamadi, denk gelmedi- takarmisiniz dedim? Ben bilmiyorum, yeni geldim dedi orda yetkili duran kisi! Sonuc: Hala takilmadi, satin aldigimdan beri bir parcasi eksik motorumun!!
5)Tamam sakin ol derken son nokta: Yolda giderken farkedildi ki, on camurlugu tutan bir taraftaki civata dusmustu daha once, O BILE takilmamis! Kucucuk M6 midir M8 midir minicik bir civatayi bile takmamislardi! Cunku sagina soluna bakmamislardi!!
Ben niye motorumu 1000 bakimina goturdum??
-Bakim yapilmasi icin
Acaba servis sonrasi motora ne yapildi?
- Belki de hic bir sey, yagini bile deistirip deistirmediklerinden emin deilim artik!!
Kaldi ki bir yagi ben de degistirirdim, bu mudur "Satis sonrasi destek" bu mudur servis anlayisi, bakim anlayisi??
SONUC: Lutfen bakima/servise goturmaden motorunuzu daha once oraya goturmus insanlara sorun, arastirin(iyi diyen insanlarin orayla samimiyetini gozlemleyin, yaniltici olabilir!) eger vaktiniz varsa motorun basinda durun, surasi da burasi da deyin..
Saygiyla,
Aleste
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
alestevardiya, pendik servisene gittim ben butun bakimlarda. hic sorun olmadi ve 35 ytl verdim hepsi icin. sorunlarinida liste yapip ustamin eline verdim. o tek tek halletti hepsini. her durumda pendik servisini tavsiye ederim. ben motorumu satiyorum ve baska bir marka alicam. ama gene bir sorunum oldugunda ilk aklima pendik gelicek. sunulan kaliteli hizmet ve hos muhabbetleri icin pendikteki herkese tesekkurler
BU SERVİSİ TAHMİN ETMEK BAYA ZORRRR
BENDE AYNI DÜŞÜNCELERİ PAYLAŞIYORUMM
MALESEF İLGİSİZLİK VAR
alestevardiya, hangi servis bu söylede bilgilenelim götürmeyelim motorlarımızı
benim jınlunum yok ama raptoru almadan önce ön bilgi için görüşmüştüm ilgili servisle satış sonrası destek ten maalesef yoksunlar.satışla işlerin yeni başladığını ne zaman öğrenirler bilemem... aleste kardesim arada on beş km var bas git diğerine derim ben..
alestevardiya, bahsettiğin yer ***** servisi, zaten motorları arka arkaya almıştık seninle dimi Ben o servise motoru aldıktan 1 hafta sonra 1 kerecik gitmiştim. Ve gördüğüm muamele nedeni ile bir daha gitmeme kararı almış ve buraya da yaşadıklarımı yazmıştım. Konu ile ilgili olarak expert arkadaşımız sanırım ****** servisini aramış olacak ki, servisin sahibi ****** ****** beni arayarak olan olaylardan dolayı üzüntüsünü belirtmiş ve beni servise tekrar beklediğini, bu gibi sorunların servislerinde bir daha yaşanmayacağını söylemişti. Ben daha sonra gitmedim ve düzelme oldumu bilemiyorum ancak senin söylediklerini duyunca sanırım olmamış diye düşündüm. Bence sen de herkesin ve benim de yaptığımız gibi Pendik servisine gitmeyi dene. Oradaki servis ustaları (Sezgin ve Erkan) da Gebze'li. Benim de selamımı söyle Sezgin ve Erkan'a. Gerçekten bu işten anlayan, üniversite'de motor üzerine yüksek öğrenim yapmış arkadaşlar. İbrahim bey de cok ilgili bir insan. Tekrar geçmiş olsun.. Bu km sıfırlayıcı benim 4000 bakımından kısa bir süre once düşmüş fark etmemiştim. Servis sırasında Erkan farketti ve hemen yenisini taktı. Her türlü sorun için kesinlikle tek adres olarak Pendik servisini öneriyorum...
Not: Alestevardiya'nın ricası üzerine servisin ve servis sahibinin ismini sildim.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Cenk mesajindan servisin ismini silsene....
Herkes kimin ne oldugunu anliyor zaten.
45 km uzaktada olsa baska servise gidecegim tabiiki artik!
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)