Arkadaşlar ben motoru yeni aldım 650 km de. Yakıta çok değinmiş, 500 km de 16 litre benzin yaktı ve daha yeni bir motor ilerde düşer diye bekliyorum. Daha öncesinden motor kullanmamıştım acemi birisiyim acıkcası. Motorumdan gayet memnunum canımı sıkan tek yönü gaz konsolu oldu. bide fabrika lastikleri iğrenç yağışlı havada kaza yapmamak için dua ede ede kullanıyorum resmen, çok kısa sürede onu da değiştirmek zorundayım.
yaklaşık 500 km kullandım, sele sertliği haricinde kusur bulamadım
Model ilk çıktığında fiyatı ne kadardı arkadaşlar?
rn 180 modelini 3500km de ikinci el olarak aldım halen garantisi devam etmekte çeşitli motorlar üzerinde epey bir km tecrübem var bu motor ilginçtir ki beni sardı. dikkat etmek gereken yönleri nelerdir
Arkadaşlar merhaba konuyu hortlatıyorum ama bu motoru almak istiyorum çıkalı uzun zaman oldu acaba kullanan arkadaşlar motorlar ne durumda
parçalar sağlam bir şekilde duruyor mu ?
motorun performansı iyi mi ?
Sele rahatlığı nasıl ?
+100km hızdda titreme yapıyor mu ?
2.el 125 cbrlar bile piyasada 9-10 bin oldu. Bu motora yöneldim bende. Kullanan arkadaşların görüşlerini bekliyorum
Motosikleti şehir içinde çok gördüm kullanıcısı var ama forumda yok sıkıntı yaşayan olsaydı buralara gelirdi Kenan Sofuoğlu'nun yeğeni Bahattin Sofuoğlu'da kullandı motoru videoları falan vardı rks sayfasında kalitesiz olsa kullanıp adını kötülemezdi bence
Valla motorun fiyati ay baslangici ile artti.Hala deneyimleyen birisini bulamiyorum sahibindende bile il il 8-9 ilan ya var ya yok bu motoe hiç satmadi mi ? yoksa alan herkes okadar çok memnun kaldigi icin satma gereksiniminde bulunmadi mi ? Hâla aktif bir kişi bulamadim malesef.
Çok iyi olur Bahattin sofuoğlu ile reklam filmi çektirdiklerini biliyorum instagramda fotoğraflarının olması bu yüzdendir diye tahmin ediyorum ama adam koskoca sofuoğlu soyadını böyle bir reklam uğruna kirletmez diye düşünüyorum bende Bana da şuan 9 bine alınacak en iyi motor gibi geliyor ama kararsızım hala aklımda sorularım mevcut
acikcasi bana sekli daha cazip grldi birde izmirin basmane bornova cankaya konak gibi trafigi yogun yerlerde kullanacagim aralara girmekndaha kolaybolur diye dusunuyorum boy da 174 motor cbrdan 10cm kisa biraz da siska ama hem baslangic motoru hem de fiyat olarak uygun gördüm almama 1-2ay var iyice dusunup alicam bu sure icerisinde lastiklere kadar ayarlamis olacagim
tüm parçalar sağlam. kopan,kırılan dökülen bir şey yok.
100 km de titriyor ama ben rahatsız olmadım, sizi bilmem.
sele korkunç sert, hayatımda bu kadar rahatsız bir sele görmedim, tchibo'dan havalı minder gibi bir şey alıp seleye monte ettim.
performansı aynı cc deki japonlardan aşağı kalmıyor
aynalar yetersiz, lastikler fena değil
tavsiye eder miyim?
evet.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)