Benelli Leoncino 500 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Ağustos 2019, 21:25
Cyan adlı üyeden alıntı
Şimdi Honda CB650R'ın fotolarına bakıyordum, onun da ön ve arka diskler düz; ıyyy ne kadar kalitesiz, içim kalktı
Sgshshjsjsjsj. Kendine gel ey Honda. Güler misin ağlar mısın
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------
Cyan adlı üyeden alıntı
Benim gönlümde yeni nesil Street Twin var, bayılıyorum. Ama sanki sığmıyorum ben onlara, çekersem belki
Daha bir klâsik diyorsun. Severim
Reklamlar
-
20 Ağustos 2019, 22:34
arkadaşlar şeytan ayrıntı da gizlidir
ktm wp amortisör kullanır bmw brembo fren kliper i koyar tauratech amortisör yamaha brembo kaliper koyar triump giwi aksesuar wp amortisör koyar honda bazı modellerinde showa amortisör kullanır
reklam yaparken biz bunu koyduk bu melzemeleri kullandık bu motosikletler özel o yüzden bu para der
bu benelli de reklam yaparken başka satarken başka yani size dandik mal kakalamışlar siz hala gerek yok diyorsunuz
paşa gönlünüz bilir çalışıp çalışıp çinlileri zengin edin
-
20 Ağustos 2019, 23:21
F54 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar şeytan ayrıntı da gizlidir
ktm wp amortisör kullanır bmw brembo fren kliper i koyar tauratech amortisör yamaha brembo kaliper koyar triump giwi aksesuar wp amortisör koyar honda bazı modellerinde showa amortisör kullanır
reklam yaparken biz bunu koyduk bu melzemeleri kullandık bu motosikletler özel o yüzden bu para der
bu benelli de reklam yaparken başka satarken başka yani size dandik mal kakalamışlar siz hala gerek yok diyorsunuz
paşa gönlünüz bilir çalışıp çalışıp çinlileri zengin edin
Güzel kardeşim. Portekizce mi konuşuyoruz biz ? Diyoruz ki motorun iki versiyonu var. Biri yol diğeri Trail ( arazi ) bak Türkçe yazıyoruz. Senin yazdığın dilde. TRK içinde geçerli. Bir yol versiyonu var. Bir arazi. Çok basit konsepti üretilen modeller ile karıştırma. Tamam mı paşam
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
Burada PAPATYALI ( Trail ) olan satılmıyor
-
22 Ağustos 2019, 00:42
2 günlük ölçümlerime göre 100kmde ortalama 4.9 litre yakıyorum. Alışık olmadığımdan bayağı çok geldi 😊 tamamı şehiriçi sürüş istatistiği
-
22 Ağustos 2019, 01:54
impetum adlı üyeden alıntı
2 günlük ölçümlerime göre 100kmde ortalama 4.9 litre yakıyorum. Alışık olmadığımdan bayağı çok geldi 😊 tamamı şehiriçi sürüş istatistiği
Aslan besliyorsan yediği eti düşünmeyeceksin, adı üstünde leon'cino :-)
-
22 Ağustos 2019, 06:58
Keşke distribütör düzgün olup websitesini düzeltse de millet böyle tartışmalara girmek zorunda kalmasa.
-
22 Ağustos 2019, 07:03
herdem09 adlı üyeden alıntı
Keşke distribütör düzgün olup websitesini düzeltse de millet böyle tartışmalara girmek zorunda kalmasa.
Distribitör de ne zeka, ne vizyon var. Sıfırlar iş bilmiyorlar. Klasik parası olup hadi bir iş yapalım diyen aile şirketi. Şansları yaver gidip benelli bunlar ile Türkiye icin ortaklık kurdu. Ama bence çok sürmez. Markaya zarar veriyorlar. Burada üretilen ve montajlanan ürünler de kalite kontrol sorunları var. Benelli ya anlaşmayı bozar yada belki tek başına devam edebilir yola.
-
22 Ağustos 2019, 09:07
YasinC adlı üyeden alıntı
Distribitör de ne zeka, ne vizyon var. Sıfırlar iş bilmiyorlar. Klasik parası olup hadi bir iş yapalım diyen aile şirketi. Şansları yaver gidip benelli bunlar ile Türkiye icin ortaklık kurdu. Ama bence çok sürmez. Markaya zarar veriyorlar. Burada üretilen ve montajlanan ürünler de kalite kontrol sorunları var. Benelli ya anlaşmayı bozar yada belki tek başına devam edebilir yola.
Ben tek başına devam edeceğini düşünüyorum. Devasa bir fabrika yapmışlar çünkü o tesisi yedirmezler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:06 ----------
2 günlük ölçümlerime göre 100kmde ortalama 4.9 litre yakıyorum. Alışık olmadığımdan bayağı çok geldi tamamı şehiriçi sürüş istatistiği
90-100 ile gidince 3,9 yakıyor. Ama açık egzozla pata pata gelen ses ile 90-10 gitmiyorsun muhtemelen :D Çok sakin gitmen lazım 4 litrelere inmek için
-
22 Ağustos 2019, 09:10
90-100 ile gidince 3,9 yakıyor. Ama açık egzozla pata pata gelen ses ile 90-10 gitmiyorsun muhtemelen :D Çok sakin gitmen lazım 4 litrelere inmek için[/QUOTE]
yanımdan geçmiştin o sesi duymak için bile gazlarım yani o derece hoştu :D o egsozla 5 den aşşağısı çok zor sırf ses için basılır
-
22 Ağustos 2019, 09:17
berk_cglr adlı üyeden alıntı
90-100 ile gidince 3,9 yakıyor. Ama açık egzozla pata pata gelen ses ile 90-10 gitmiyorsun muhtemelen :D Çok sakin gitmen lazım 4 litrelere inmek için
yanımdan geçmiştin o sesi duymak için bile gazlarım yani o derece hoştu :D o egsozla 5 den aşşağısı çok zor sırf ses için basılır[/QUOTE]
Nerede karşılaştık acaba
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------
Yeni İnceleme videosu gelmiş.
-
22 Ağustos 2019, 09:42
oialdemir adlı üyeden alıntı
Nerede karşılaştık acaba
[COLOR="Silver"]
e5 şirinevler tarafında ama oldu 2 3 ay falan sanırsam yazdan önceydi
-
22 Ağustos 2019, 10:55
berk_cglr adlı üyeden alıntı
e5 şirinevler tarafında ama oldu 2 3 ay falan sanırsam yazdan önceydi
Ufak tefek gazlmaya, gezmeye gidince takıoyrum egzozu. Şuan normali sistem takılı. Arkadaşın çok yakması normal. Çünkü katalizör yok motorunda komple iptal etmiş şekilde sürüyor
-
22 Ağustos 2019, 13:34
Ufak tefek gazlmaya, gezmeye gidince takıoyrum egzozu. Şuan normali sistem takılı. Arkadaşın çok yakması normal. Çünkü katalizör yok motorunda komple iptal etmiş şekilde sürüyor
Valla ne bileyim daha 1 hafta olmadı alalı ama şu hali çok keyifli 😊 şehirdışını düşünmesen böyle devam ama hem çok ses çıkıyo hem bayağı yakıyomuş 😊 halen kararsızım katalizörü takınca performans kaybedeceğimi düşünüyorum.
-
22 Ağustos 2019, 14:11
-
22 Ağustos 2019, 23:55
Şimdi tekrar tekrar aynı şeyi söylemiş olacağım ama yanılıyorsun
Katalizör söküldüğünde gitti zaten 3-5 beygir
Çünkü orjinal hesaplanmış verimli bir sistemi bozmuş oluyorsun.
Egzoz ile güç artışı için ciddi para harcamak gerekiyor. Orjinal bir full sistem, açık hava filtresi, yazılım ve ecu gibi bir çok şeyi hallatmeden güç artışı olmaz. Olamaz.
Leoncino için full system arrow 690 euro :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ----------
http://vspmotos.fr/_media/img/small/p4130466.jpg
Beygir değil de tork önemli hız merakım pek yok. Açık hava filtresi takılı. Olmadı gidip taktırayım denemekten zarar gelmez 😊 yakıta da etkisi olacakmış belki daha çok beğenirim o halini
-
07 Eylül 2019, 04:10
Katalizörü taktırdım bugün. Yakıta ne kadar etkisi olucak ilerki günlerde görücez ama ses olarak güzel oldu mis gibi başım şişmiyo artık 😊 patırtı da gitti çok şükür. Performans da aynı hiçbi değişiklik olmadı gibi yada bana öyle geldi. Boşuna işkence çekmişim şimdiye kadar
-
07 Eylül 2019, 09:12
Pazartesi bir şeyler yapacağım. Sürpiz olsun
-
07 Eylül 2019, 09:17
Pazartesi bir şeyler yapacağım. Sürpiz olsun
Full sistem arrow mu? 😁 Bu arada Benelli 502cden haberiniz var mı hocam ne zaman gelecek Türkiyeye?
-
07 Eylül 2019, 10:54
Full sistem arrow mu? Bu arada Benelli 502cden haberiniz var mı hocam ne zaman gelecek Türkiyeye?
Test için 2 tane var heralde seneye.
-
30 Eylül 2019, 19:30
İhsan hocam özel mesaj atmayı bulamadım. Bu bizim leoncino için ebc fren balatası var mıdır uygun? Servis arka balata için 310, ön balata için 950 lira dedi. Fiyat bayağı fazla geldi, alternatif varsa onu kullanıcam.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)