Benelli Leoncino 500 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Şubat 2019, 15:18
Reklamlar
-
Leoncino ile dolu dolu bir yıl geçirdik. Uzun yollar yaptık, haftasonu gazladık ve akşamları sahillerin yolunu tutup kahvemizi yudumladık. 15000 km yi geçtik ve artık paylaşacak tecrübelerimiz oldu. Şimdi tarafsızca, iyisiyle ve kötüsüyle geçirdiğimiz tüm zamanı size anlatalım.
-
hayırlı olsun sattın galiba
-
logaritma adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun sattın galiba
Yok ya baya masraf yaptım aslında. Hem buji hem yağ değişimi. Bakalım bir sezon daha takılacağım galiba
-
bence ilandada kalsın takasada açık ya bir yandanda bin .. belki güzel bir teklif gelir ..
-
bence ilandada kalsın takasada açık ya bir yandanda bin .. belki güzel bir teklif gelir ..
Sürekli uzun yol bu aralar yapıyorum. Niyedir bilmem. Hiç tarzımda değil. Ama 2006-2007 GS leri kesiyorum
-
onlar senin aletle takasa gelebilir.. beğendiklerine bence takas teklifi yolla.. dünyanın tarih kadar eski kanunudur.. her hacimi yükselten zirveyi gördümü forrest gump gibi koşmayı bırakır yoruldum der eve geri döner..
bugün arkadaşa motor bakıyoruz fazer vfr tarzı .. ne kadar yüksek hacimli motor ilanı açsam düşük hacimle takas etmek istiyor değiştirmek istiyor tam aksinene kadar düşük hacim ilan açsam yüksek hacimle takas etmek istiyor.. güzel bir döngü var.
-
onlar senin aletle takasa gelebilir.. beğendiklerine bence takas teklifi yolla.. dünyanın tarih kadar eski kanunudur.. her hacimi yükselten zirveyi gördümü forrest gump gibi koşmayı bırakır yoruldum der eve geri döner..
bugün arkadaşa motor bakıyoruz fazer vfr tarzı .. ne kadar yüksek hacimli motor ilanı açsam düşük hacimle takas etmek istiyor değiştirmek istiyor tam aksinene kadar düşük hacim ilan açsam yüksek hacimle takas etmek istiyor.. güzel bir döngü var.
Ben cafe racer ve scrambler tarzını seviyorum. Ama yol beni yormaya başladı. Annem ile babam il dışına taşındı. İk haftada bir bazen haftada bir uzun yol yapıyorum.
-
20 Mayıs 2019, 19:30
Merhaba ihsan kardeşim.
Ben oktay motorda sifirina baktım. 39000 tl fiyat aldim. Motoru çok beğendim aslında. Ilk motorum ktm duke 250 idi.
Mt 07 , ktm duke 390 birde bu motor arasında kalmıştım.
Mt 07 yi eledim çünkü kendime güvenmiyorum gaza gelen bi tipim.
Ktm 390 nida beğeniyorum. Fiyati benelli ile hemen hemen aynı fakat benelli nın marka ve malzeme kalitesi hakkinda pek bi bilgim yok.
Benelli düşünmemin sebebi ise hem bi tarzı var hemde daha ağırbaşlı bi motor. Fiyatları bi kenara koysak sürüş keyfi, konfor ve kalite açısından benelli için fikrini merak ediyorum kardeşim. Hayırlı günler dilerim herkese
-
23 Mayıs 2019, 16:06
Eniyijilet adlı üyeden alıntı
Merhaba ihsan kardeşim.
Ben oktay motorda sifirina baktım. 39000 tl fiyat aldim. Motoru çok beğendim aslında. Ilk motorum ktm duke 250 idi.
Mt 07 , ktm duke 390 birde bu motor arasında kalmıştım.
Mt 07 yi eledim çünkü kendime güvenmiyorum gaza gelen bi tipim.
Ktm 390 nida beğeniyorum. Fiyati benelli ile hemen hemen aynı fakat benelli nın marka ve malzeme kalitesi hakkinda pek bi bilgim yok.
Benelli düşünmemin sebebi ise hem bi tarzı var hemde daha ağırbaşlı bi motor. Fiyatları bi kenara koysak sürüş keyfi, konfor ve kalite açısından benelli için fikrini merak ediyorum kardeşim. Hayırlı günler dilerim herkese
Dostum yakında dönüyorum. Şehir dışındayım. YouTube Onur Ihsan Aldemir. Bütün sorularının cevabını kanalda
-
17 Ağustos 2019, 22:06
Konu ölmüş galiba fakat ben de bugün bi aslan yavrusuyla aranıza katıldım. 😊 İlk izlenimlerim harika desem yeridir bana eski 500r motorumu özletmeyecek gibi görünüyo. Katalizör iptal edilmiş bikaç gün bu şekilde kullanıcam bakalım olmazse tekrar taktırıcam yerine, parça duruyormuş. Keyifli sürüşler herkese.
-
18 Ağustos 2019, 13:20
Hayırlı olsun. oialdemir de salyangoz yapmıştı ama sonra kafa şişirdiği için eskiye döndü diye hatırlıyorum...
-
18 Ağustos 2019, 19:31
impetum adlı üyeden alıntı
Konu ölmüş galiba fakat ben de bugün bi aslan yavrusuyla aranıza katıldım. İlk izlenimlerim harika desem yeridir bana eski 500r motorumu özletmeyecek gibi görünüyo. Katalizör iptal edilmiş bikaç gün bu şekilde kullanıcam bakalım olmazse tekrar taktırıcam yerine, parça duruyormuş. Keyifli sürüşler herkese.
Çok yakıyor öyle
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------
Hayırlı olsun bu arada
-
18 Ağustos 2019, 21:12
yahu arkadaş bu motoru papatya disk ile tanıtıyorsun düz disk ile satıyorsun alacak olsam bile sırf bu yüzden almam
-
18 Ağustos 2019, 23:49
F54 adlı üyeden alıntı
yahu arkadaş bu motoru papatya disk ile tanıtıyorsun düz disk ile satıyorsun alacak olsam bile sırf bu yüzden almam
Yahu arkadaş bir motosiklet hakkında okumuyorsun, araştırıyorsun. Nasıl boş yapsam diye düşünüp duruyorsun. Oku güzel kardeşim oku araştır. Markayı oku modeli oku. Sonra gel gör iki farklı modeli olduğunu. Trail versiyonunda tel jantları var. Pirelli Scorpion 2 lastikler var. Frenlerin bağlanma şekli ayrı ön amortisörü farklı. Ancak Türkiye'de yol versiyonu satılıyor henüz. Sayfalarca bilgi yazdık buraya oku güzel kardeşim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
1000RR SP de papatya disk yok. Çok önemli olduğu halde koymamışlar. Hemen geri versin sahipleri.
-
19 Ağustos 2019, 00:11
trk 502 de de aynı şeyi yaptılar tanıtımda gene papatya disk dişili lastik tr ye geldi düz disk
yani sıradan bi motosiklet
piyasa da tutunmak için işe renk katıp görseli çekici yapması lazım ki bu kadar japon avrupalı rakibi varken motosiklet satabilsin
zaten rekabetçi fiyat yok e görsel yok teknoloji yok marka imajı yok biz neden benelli alalım ki
-
19 Ağustos 2019, 00:41
Fren tutuyorsa agresif kullanımda bile şişmiyorsa papatya mıdır yasemin midir farketmez, mühim olan o
-
19 Ağustos 2019, 01:21
F54 adlı üyeden alıntı
trk 502 de de aynı şeyi yaptılar tanıtımda gene papatya disk dişili lastik tr ye geldi düz disk
piyasa da tutunmak için işe renk katıp görseli çekici yapması lazım ki bu kadar japon avrupalı rakibi varken motosiklet satabilsin
zaten rekabetçi fiyat yok e görsel yok teknoloji yok marka imajı yok biz neden benelli alalım ki
... Alma
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:19 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
Asıl şaşırdım Leoncino gibi bir motosikleti beğenmeyen birinin ( kör ) nasıl yapabildiği
-
19 Ağustos 2019, 11:36
oialdemir adlı üyeden alıntı
Çok yakıyor öyle
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------
Hayırlı olsun bu arada
Hocam 2 gün oldu alalı çok bakamadım ama ne kadar etkisi oluyo yakıta? 4 5bin devir civarında kullanıyorum şehiriçi, düz boş yolda allah ne verdiyse 😁 100kmde ortalama kaç yakar? Sesi beni de rahatsız ediyo hiç ses merakım da yok, taktırabilirim katalizörü duruma göre.
-
19 Ağustos 2019, 12:46
impetum adlı üyeden alıntı
Hocam 2 gün oldu alalı çok bakamadım ama ne kadar etkisi oluyo yakıta? 4 5bin devir civarında kullanıyorum şehiriçi, düz boş yolda allah ne verdiyse 100kmde ortalama kaç yakar? Sesi beni de rahatsız ediyo hiç ses merakım da yok, taktırabilirim katalizörü duruma göre.
Ankara da olan bir ilan vardı 9000 de onu mu aldınız
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:45 ----------
Normalde 4-4.5 yakarsin. Ama 5-6 yı bulur sürekli o açık egzozla. Zaten sesin gazına da geliyor insan hep gaz açıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)