Benelli her sene fiyatları geç açıklıyor geçen sene fuardan önce TRK hariç model fiyatları belliydi bu sene hala bir açıklama yapmadılar.
Benelli her sene fiyatları geç açıklıyor geçen sene fuardan önce TRK hariç model fiyatları belliydi bu sene hala bir açıklama yapmadılar.
Yeni görseller koyalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------
Güzel bir değerlendirme yazısı daha
https://www.morebikes.co.uk/42447/la...cino-500-2017/
35 bin artı plaka masrafı diyorum standta görüşürüz
Benelli tnt25 alıp üç kere yolda kalmış ve motoru elden çıkartmış biri olarak bir daha benelli almam.Üç arızanın nedeni
1) sigorta patladı .
2) elektrik tesisatı , aküyü şarj eden şey ne işe bozuldu.
3)Değişen parçaya rağmen sigorta tekrar patladı (tedbiri almıştım yanımda sigorta ile geziyordum)
Bu arada motor 18500km deydi.
Dip not: tamamen orjinaldi.Sis farı veyahutta başka birşey eklemedim zaten eklemeye cesaret edememiştim.
Tipi ciddi anlamda güzel o konuda lafım yok.Ne yazık ki tipinin iyi olmasa herşeyi çözmüyor.
ABS çift kanallı ve kapatılabiliyor. ( Bosch )
ECU - Engine Control Unit ( Bosch )
Pirelli Angel ST lastikler - Radyal bağlı frenler.
Sele nin Çin' de yeteri kadar iyisi olmamasından ötürü. İtalya' dan ithal edilmesi.
TRK 502 de henüz kimsenin ciddi problem yaşamaması.
CB500F den biraz daha fazla güç üretmesi.
Ve benim hayalimde ki tasarıma çok yakın olması alma sebeplerim olacak.
Bunun biraz tutarsız karşılaştırma olduğunu düşünüyorum. Duke 390 ile Duke 690 ı karşılaştırmak gibi. Üzerindeki malzemeler farklı sonuçta. Biri 10 birimlik biri 30 birimlik ürün kalitesi aynı olabilir mi ?
Bende TNT 25 ile 28.000 kilometreyi geçtim bu arada
Vale moto da görmek nasip oldu. Kesinlikle canlı görmenizi öneririm, çok yakışıklı bir motor çok.. Hoş fuarda görme şansınız da var.
Bugün fuarda gördüm gayet yerli yerinde fakat motor blok kısmını beğenmedim sanki çizilme veya kazınma yapılmış gibi kılcal çizikler vardı birleşme yerinde, trk502 gibi soğutma suyu hortumu yine ön yan taraftan çıkıyor, video ve resim var ama mobilden atamıyorum.
Arkadaşlar bana TRK için 33.500 dediler, Leoncino için de benzer rakamlar dediler.
Fiyat 35 bin,sebebi vergilerde olsa malesef yüksek
28-30 Bin arasında bekliyordum ama bu fiyat gerçekten biraz fazla kaçmış.
Eğer önümüzdeki günlerde fuara gidecek olan varsa, Antep'te açılacak olan fabrikada Leoncino üretimi yapılacak mı, yapılırsa üretim menşei olarak Türkiye mi geçecek, yani dolayısı ile ilave gümrük vergisi ve ana gümrük vergisinden muaf olacak mı sorularını yöneltebilir mi yetkililere. Eüer böyle bir durum varsa ileriki dönemde uygun fiyata satılmaya başlar.
Tel jantli olanı gelmemiş sanirim, fuarda gören oldu mu?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)